FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitaristok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitaristok » 15 avg 2016, 20:24

Meni je glupo reci da je ibrakovic doveo jesica, sto bih ja dovodio nekoga cijim dolaskom cu izgubiti poziciju u klubu...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 avg 2016, 20:32

streetstyle je napisao/la:Pantelija , postujem te al me mojne razocarati da si u BP ili da si blizak BP...gomila staraca koji nisu mogli nista vise od sirenja ubleha i lazi. Za mene je cak i Dino covjek koji je svjetlija tacka od onih jadova koji se samo kada se skroz zakuhalo poceli priblizavati navijacima (nama obicnim).....strah , sta li....
koliko je samo advokatski tim iz tih BP skinuo duga? džabe? volonterski/pro bono?
a sjever nas dosad samo para i poena košta.....

nije sve crno bijelo buraz....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 15 avg 2016, 20:39

DenchiNL je napisao/la:
streetstyle je napisao/la:Pantelija , postujem te al me mojne razocarati da si u BP ili da si blizak BP...gomila staraca koji nisu mogli nista vise od sirenja ubleha i lazi. Za mene je cak i Dino covjek koji je svjetlija tacka od onih jadova koji se samo kada se skroz zakuhalo poceli priblizavati navijacima (nama obicnim).....strah , sta li....
koliko je samo advokatski tim iz tih BP skinuo duga? džabe? volonterski/pro bono?
a sjever nas dosad samo para i poena košta.....

nije sve crno bijelo buraz....
Ima i ta mjesta , nisu ni tamo svi isti. Npr ti advokati su likovi koji su valjali klubu ali Boga mi ostali su hmmm...

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 15 avg 2016, 20:55

Halalite nisam upucen...

Vidim neki pisu da su iz uprave povezani sa SDA....otkud ovo?

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 15 avg 2016, 21:09

Dino je blizak sda. Imaju slike sa iftara.
UPRAVA NAPOLJE!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 15 avg 2016, 21:10

bibula je napisao/la:Halalite nisam upucen...

Vidim neki pisu da su iz uprave povezani sa SDA....otkud ovo?
Pa Dince je npr Bakirjungen
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2016, 21:21

Pocela predizborna i na forumu :facepalm: :silent:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 avg 2016, 21:35

bordobijeli je napisao/la:Pocela predizborna i na forumu :facepalm: :silent:
Hajde ne kaki, o tome se priča haman oduvijek. Mojne sad tu skretati na neke predizborne, degute si. :salut:
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2016, 21:42

PitarBordo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Pocela predizborna i na forumu :facepalm: :silent:
Hajde ne kaki, o tome se priča haman oduvijek. Mojne sad tu skretati na neke predizborne, degute si. :salut:
Ne kontam sta hoces da kazes ??? Samo znam ako pocne o tome prica ode tema u pm

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 avg 2016, 21:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Momci ja sam vas ispostovao milion puta pa sad imam i ja jednu molbu. Nemojte nsm politike ovdje, goni ih u pm i SDA i SDP i ostale.
:clap: :clap: :clap: ni vrijeme ni mjesto .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 avg 2016, 21:51

Stvarno mi je pun kura.c ovih dininih sljedbenika po temi. Čim li ih je zaludio, radom i poštenjem nije sigurno. Opet kad skontam da smo mi zemlja gdje su kriminalci uzori mladima a ne čestiti i radni ljudi malo mi bude jasnije. A ima i đuturuma vole Dinu, ono s druge strane naviklo na isto, samo nek se ne mijenja, može ne daj Bože bit gore pa ko će to, vako znaš na čemu si sinko. Sram da vas bude kluba kojeg volite, šatro.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 avg 2016, 22:00

Nikad.... ja sa njima veze nemam.... bio sam u UNFKS i to je to povukao se.prije 3-4 god....
U to vrijeme kada se tjerala uprav pa sve do "uskrsnuća" ibraka uprav je itekKo radila dobR posao, bilo je grešaka ali su se trudili... dobar dio bp je tada radio za klub
...
Ali čim su pare došle pokazalo se kp je ko i neka im je n dušu
Vidim obi što.brane dini i saad, eno pp tartan stazi sa akred. Šetaju ..... ljubav prema klubu, sta li
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 15 avg 2016, 22:05

ma sta ce bolan kupi ih Dino za cvaju, il' se uhljebili u klubu sto kaze Pantelija... Ispred istoka ih kamara uhljebljenika... Dinu su doveli BP za direktora i kleo se u FKS i navijace, cak znam na infu bilo da je odgovar'o na pitanja navijaca... Cim su pare dosle, guzica zinula, mali covjek je post'o jos manji... Krimos obicni, babu bi prod'o za fesa, bitno je ugraditi se u sve sto moze, ebo mu Hurtic mater, a ja obojici i Trbicu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 15 avg 2016, 22:13

Bitno je da imamo marketing menadzera Puzu... Ipak za klub je to bitno, **** igru. i rezultate, ko jos zbog toga dolazi na utakmice?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2016, 22:15

Nego, nesto se ne sjecam da sam igdje procitao sta je uzrok Saidovog neigranja?
Da li je nespreman ili je povrijedjen, ako je povrijedjen sta je u pitanju i kad se oceukuje da pocne igrati?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 avg 2016, 22:17

Evander je napisao/la:Nego, nesto se ne sjecam da sam igdje procitao sta je uzrok Saidovog neigranja?
Da li je nespreman ili je povrijedjen, ako je povrijedjen sta je u pitanju i kad se oceukuje da pocne igrati?
pritisak navijača prevelik.... :roll:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 15 avg 2016, 22:21

aleksandar_veliki je napisao/la:Momci ja sam vas ispostovao milion puta pa sad imam i ja jednu molbu. Nemojte nsm politike ovdje, goni ih u pm i SDA i SDP i ostale.
Halali do mene.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 15 avg 2016, 22:31

Evander je napisao/la:Nego, nesto se ne sjecam da sam igdje procitao sta je uzrok Saidovog neigranja?
S druge strane, Said Husejinović nije u kombinaciji za sutrašnju utakmicu jer ima problema sa povredom koljena

Tako je rekao Hurta prije tekme u Kaknju.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 15 avg 2016, 22:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
revolt je napisao/la:Bitno je da imamo marketing menadzera Puzu... Ipak za klub je to bitno, **** igru. i rezultate, ko jos zbog toga dolazi na utakmice?
Da li se to Puza vratio u klub?
Zar je i otiso? To bi bila lijepa vijest.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2016, 22:53

Ja mislim da je sve u pitanju, i da je nespreman i da je povrijedjen. :D Cudno, ubaci ga u vatru na derbiju, moja teorija je da je vjerovatno tu osjetio neku bol ponovo i da nece da rizikuju sa njim. :damn:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 25 gostiju.