PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

predmetmrznje
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la predmetmrznje » 15 avg 2016, 22:44

solinas je napisao/la:
predmetmrznje je napisao/la: Nebi vi bus ni za livadu našli :mrgreen:
Za vas nebi ni trebao...nemate mu.da na sake jbg.
Pokusali ste u Tuzli, dobili po ustima,pokusali u Rodocu omjer 5 na jedan i nista kamenicama ko pizde...u Mostaru kamenice i bakljama i onda tabani. ...niste izazov nikakav.
To magu tifo scene :urnebes:

Djeca ti se smiju reufe..
Prvi i jedini mostarski šampion

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 avg 2016, 22:46

predmetmrznje je napisao/la:
solinas je napisao/la:
predmetmrznje je napisao/la: Nebi vi bus ni za livadu našli :mrgreen:
Za vas nebi ni trebao...nemate mu.da na sake jbg.
Pokusali ste u Tuzli, dobili po ustima,pokusali u Rodocu omjer 5 na jedan i nista kamenicama ko pizde...u Mostaru kamenice i bakljama i onda tabani. ...niste izazov nikakav.
To magu tifo scene :urnebes:

Djeca ti se smiju reufe..
Smijesno ti nesto. :?
Hajde nastavi ti slobodno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2016, 23:01

High je napisao/la:Nevjerovatno je da mnogi i pored brojnih nereda, u kojima je bilo smrtnih slučajeva i teških posljedica, i dalje ne vide da podržavaju nekakva zapišavanja mjesta, ulijetanja, premlaćivanje i noževe. Vagaju se različiti neredi; ko je uradio više nasilja i ispao glupav. Poslije će biti još stradalih, pa će biti nazoviujedinjene, parole svih navijačkih grupa i lažnja suosjećanja, klišetizirana priča o moraliziranju, skandiranja i za par mjeseci ponovo isto - stradat će i krivi i nedužni.
:thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 15 avg 2016, 23:03

solinas je napisao/la: Smijesno ti nesto.  
Hajde nastavi ti slobodno.
Šta, da se prepirem s članom grupe koja u nedostatku gostujućih utakmica pjeva po sahranama? :rol: :rol:
Zadnja izmjena: predmetmrznje, dana/u 15 avg 2016, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi i jedini mostarski šampion

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2016, 23:06

Ako Kostic dobije otkaz uskoro, ima li ovdje neko dobro da radi u pp-u, da sta spremimo? :kafa:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 15 avg 2016, 23:06

I Retardinho dosao nesto da komentarise :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2016, 23:10

joker90 je napisao/la:Ako Kostic dobije otkaz uskoro, ima li ovdje neko dobro da radi u pp-u, da sta spremimo? :kafa:

slika
Njima je sve u tome, pa i na Sarajevo Business Forumu su se pojavili samo sa prezentacijom u pp-u.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 avg 2016, 23:40

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ako Kostic dobije otkaz uskoro, ima li ovdje neko dobro da radi u pp-u, da sta spremimo? :kafa:

slika
Njima je sve u tome, pa i na Sarajevo Business Forumu su se pojavili samo sa prezentacijom u pp-u.
I ja sam čuo da je imao najbolju prezentaciju u PP i da je na osnovu toga dobio posao... trener koji iza sebe nema nikakav CV :crazy: ...
Čini mi se da ova garnitura Željinog vodstva ( Misimovićevi ) vodi klub kao firmu a to nije isto, ma ni slično...
Volim te bola'!

High

Post Postao/la High » 15 avg 2016, 23:43

Podrška komšijama. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 avg 2016, 23:51

Ma dobro oni vode Zeljeznicar ali im steka sportski segment. Previse eksperimentisu sa raznim nepoznanicama u vidu igraca i trenera umjesto da uzmu ono sto se nudi, a oprobano je.

Ja stvarno ne znam npr gdje oni izvadise Pozdera i sa kakvim managerima rade to. Ali ne rade izgleda sa ljudima sa kojima radi Zrinjski, Sarajevo i Sloboda.
Ako ti se nudi Subic, Djidic, Zakaric uzmes ih naravno, ako Slavko Petrovic koketira uzmes i njega i gotovo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2016, 23:58

tuzlak1987 je napisao/la:Ma dobro oni vode Zeljeznicar ali im steka sportski segment. Previse eksperimentisu sa raznim nepoznanicama u vidu igraca i trenera umjesto da uzmu ono sto se nudi, a oprobano je.

Ja stvarno ne znam npr gdje oni izvadise Pozdera i sa kakvim managerima rade to. Ali ne rade izgleda sa ljudima sa kojima radi Zrinjski, Sarajevo i Sloboda.
Ako ti se nudi Subic, Djidic, Zakaric uzmes ih naravno, ako Slavko Petrovic koketira uzmes i njega i gotovo.
Slavko tanak sa power pointom! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 avg 2016, 23:58

Sabinho je napisao/la:

slika
:mrgreen:
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 16 avg 2016, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 avg 2016, 23:59

Znači tako smo dobili Kostića.
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2016, 00:10

pravda za edina mulalica

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 16 avg 2016, 00:12

Kad je god dosao neki "strucnjak" iz strane zemlje a nije pri tome upoznat sa bih ligom,klub dozivi katastrofu,mi smo imali Deverica umalo nismo ispali,Sarajevo je imalo Kodru i Jesica kao i Jarnije rezultati slabi,Zeljo je imao ovog Kostica cirkusant obicni,Sloboda je imala nekog portugalca nije dugo meni se cini,Siroki je lose prolazi sa Katalinicem tako da nema smisla uvoziti kvazi strucnjake pored domacih neznalica,barem domaci je upoznatiji sa protivnikom!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2016, 00:16

vratite istuka, ivu i titula je zagarantirana

trenira nk visoko, prije toga slogu iz ljubuskog

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 16 avg 2016, 01:07

Neutral je napisao/la:pravda za edina mulalica
Mislis mozda na Edisa Mulalica zvanog Sablja.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2016, 02:24

hskzmostar je napisao/la:Kad je god dosao neki "strucnjak" iz strane zemlje a nije pri tome upoznat sa bih ligom,klub dozivi katastrofu,mi smo imali Deverica umalo nismo ispali,Sarajevo je imalo Kodru i Jesica kao i Jarnije rezultati slabi,Zeljo je imao ovog Kostica cirkusant obicni,Sloboda je imala nekog portugalca nije dugo meni se cini,Siroki je lose prolazi sa Katalinicem tako da nema smisla uvoziti kvazi strucnjake pored domacih neznalica,barem domaci je upoznatiji sa protivnikom!
Samo je Karacic uspio. Zato mene padne mrak na oci kad vidim da moji ponovo prizivaju Kodru i slicne, neku noc lik priziva Aljosu Asanovica. Ne ulazim u njihove kvalitete, ali jednostavno ne mogu uspjeti ovdje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2016, 08:18

Sabinho je napisao/la:Ne ulazim u njihove kvalitete, ali jednostavno ne mogu uspjeti ovdje.
Sve dok je tako, nama nema naprijed. Nije do njih, do nas je, vjeruj mi ;)
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 avg 2016, 08:22

Sabinho je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Kad je god dosao neki "strucnjak" iz strane zemlje a nije pri tome upoznat sa bih ligom,klub dozivi katastrofu,mi smo imali Deverica umalo nismo ispali,Sarajevo je imalo Kodru i Jesica kao i Jarnije rezultati slabi,Zeljo je imao ovog Kostica cirkusant obicni,Sloboda je imala nekog portugalca nije dugo meni se cini,Siroki je lose prolazi sa Katalinicem tako da nema smisla uvoziti kvazi strucnjake pored domacih neznalica,barem domaci je upoznatiji sa protivnikom!
Samo je Karacic uspio. Zato mene padne mrak na oci kad vidim da moji ponovo prizivaju Kodru i slicne, neku noc lik priziva Aljosu Asanovica. Ne ulazim u njihove kvalitete, ali jednostavno ne mogu uspjeti ovdje.
Kad ih vec spominjete, koji su sve treneri bili u BiH, a da nisu sa naseg govornog podrucja ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []