FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 03 jul 2010, 23:13

adnanhz je napisao/la:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:
Koji ?
Koji god :lol: moze i Hadzic, al je Dzekson pozeljniji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika[/quote]
A ja se bas pitam koji je od ovih igraca jackson,hvala ti sto si ga oznacio :D :D :D :D :D :D :D[/quote]
Pa bas zbog takvih sto nerazlikuju crno i bijelo nema na cemu sto sam ti pomogao...
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 jul 2010, 00:34

POČIVAJ U MIRU VEDRANE
04.10.2009. - 04.07.2010.

ISTINA ZA VEDRANA

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 04 jul 2010, 00:38

Madafaka je napisao/la:POČIVAJ U MIRU VEDRANE
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 jul 2010, 00:40

Za zivot cijeli!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 04 jul 2010, 01:30

ISTINA ZA VEDRANA ! 4.10.2009 - 4.07.2010 !

Na tebe sjećanje nikad umrijet neće..
Zadnja izmjena: Respektiva, dana/u 04 jul 2010, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 jul 2010, 11:21

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:

Ps: nista za Zurzinova otisao u istru :(
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jul 2010, 11:27

Ma hebat Žuržinova nije Maicon.

Mene najviše brine stručnost Varešanovića, ne znam, možda čovjek stvarno ima znanje, igrao je dugo an visokom nivou, sarađivao sa jako dobrim trenerima u svojoj karijeri. . Ali ne mogu se oteti dojmu da nam je trebao neki iskusniji čovjek na klupi. Volio bi da em Mirza demantira. To je jedina stvar koja me brine, iskreno.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jul 2010, 11:51

glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 jul 2010, 11:53

ZELJO MOJA je napisao/la:Na pomolu raskol u upravi Sarajeva.....

....sta je ovo komsije
Malo prelistaj forum (temu).
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 04 jul 2010, 12:12

Za svaku stvar a posebno ovako bitnu kao stvaranje Evropskog Sarajeva potrebno je vrijeme..stvari su krenule nabolje,svakim danom vidimo napredak a do početka sezone će to još biti i vidljivije..moramo biti svjesni da ima dosta repova,dugova,nerada od starih uprava tako da će u tom segmentu biti i opstrukcija ali ovi ljudi se sa tim mogu nositi sasvim sigurno,što već i vidimo...bitno je zajedništvo,da ne nasjedamo na opstrukcije i provokacije od svih onih koji sada u Sarajevu vide prijetnju i to je još jedan pokazatelj da smo na pravom putu

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 04 jul 2010, 14:32

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 04 jul 2010, 14:35

Respektiva je napisao/la:ISTINA ZA VEDRANA ! 4.10.2009 - 4.07.2010 !

Na tebe sjećanje nikad umrijet neće..

slika
Pocivaj u miru Vedrane!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 04 jul 2010, 15:18

Batistuta je napisao/la:Za svaku stvar a posebno ovako bitnu kao stvaranje Evropskog Sarajeva potrebno je vrijeme..stvari su krenule nabolje,svakim danom vidimo napredak a do početka sezone će to još biti i vidljivije..moramo biti svjesni da ima dosta repova,dugova,nerada od starih uprava tako da će u tom segmentu biti i opstrukcija ali ovi ljudi se sa tim mogu nositi sasvim sigurno,što već i vidimo...bitno je zajedništvo,da ne nasjedamo na opstrukcije i provokacije od svih onih koji sada u Sarajevu vide prijetnju i to je još jedan pokazatelj da smo na pravom putu
Nije nikakva provokacija ali ovo što ti kažeš nema veze sa stvarnošću...To je isto k'o da "vidovita Džemila" kaže biće Sarajevo jako ove godine i ja treba da to prihvatim kao činjenicu!? :? Smiješno boga mi budimo realni...

Dobro za vas je da vam se dešavaju promjene ali vaša priča da smo se mi prepali je priča za malu djecu! Prepali se koga, čega, Šćepanovića...? Daj uozbiljite se već jednom, i pokušajte normalno komunicirati sa nekog realnog aspekta! Pozz. za sve prave Hz!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 04 jul 2010, 15:37

otpravnik_vozova je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Za svaku stvar a posebno ovako bitnu kao stvaranje Evropskog Sarajeva potrebno je vrijeme..stvari su krenule nabolje,svakim danom vidimo napredak a do početka sezone će to još biti i vidljivije..moramo biti svjesni da ima dosta repova,dugova,nerada od starih uprava tako da će u tom segmentu biti i opstrukcija ali ovi ljudi se sa tim mogu nositi sasvim sigurno,što već i vidimo...bitno je zajedništvo,da ne nasjedamo na opstrukcije i provokacije od svih onih koji sada u Sarajevu vide prijetnju i to je još jedan pokazatelj da smo na pravom putu
Nije nikakva provokacija ali ovo što ti kažeš nema veze sa stvarnošću...To je isto k'o da "vidovita Džemila" kaže biće Sarajevo jako ove godine i ja treba da to prihvatim kao činjenicu!? :? Smiješno boga mi budimo realni...

Dobro za vas je da vam se dešavaju promjene ali vaša priča da smo se mi prepali je priča za malu djecu! Prepali se koga, čega, Šćepanovića...? Daj uozbiljite se već jednom, i pokušajte normalno komunicirati sa nekog realnog aspekta! Pozz. za sve prave Hz!
A reci mi šta ovdje nije realno. Zato što momak kaže da se treba riješiti dugova i da se Sarajevo organizuje kao moderan klub, ili možda trebamo da da stagniramo 7-8 godina pa da onda krenemo u reorganizaciju našeg kluba, ili što dovodimo igrače koji Tebi nisu poznati pa su odmah "neadekvatna" pojačanja. U ostalom koga ste vi to doveli ni roditelji njihovi nisu čuli za njih, eto koliko su poznati, ali Amar reko da su dobri i odmah j.ebo Barcelonu kakve vi imate igrače. Bože što nemogu pametovanja, samo gledajte kako će te protiv Hapoela, pokušajte da nas ne osramotite. Bez uvrede. Pozdrav i za Vas.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 04 jul 2010, 17:07

TitleMaster je napisao/la:
otpravnik_vozova je napisao/la:

A reci mi šta ovdje nije realno. Zato što momak kaže da se treba riješiti dugova i da se Sarajevo organizuje kao moderan klub, ili možda trebamo da da stagniramo 7-8 godina pa da onda krenemo u reorganizaciju našeg kluba, ili što dovodimo igrače koji Tebi nisu poznati pa su odmah "neadekvatna" pojačanja. U ostalom koga ste vi to doveli ni roditelji njihovi nisu čuli za njih, eto koliko su poznati, ali Amar reko da su dobri i odmah j.ebo Barcelonu kakve vi imate igrače. Bože što nemogu pametovanja, samo gledajte kako će te protiv Hapoela, pokušajte da nas ne osramotite. Bez uvrede. Pozdrav i za Vas.
Nećemo pretjerivati! Najlakše je sve to reći i napisati na forumu u nekoliko rečenica ali u praksi to "malo" teže ide, u ostalom znaš da je kod nas profesionalizam misaona imenica, ovo važi za sve klubove (čast izuzecima ako ih ima)! U ovom trenutku vi se možete samo NADATI da će vam sve biti bolje nego prije, a sve preko toga su klasične insinuacije "(šta će biti kad bude bilo kad bi trebalo da bude)" !?

Za nas se ti ne brini, mi radimo planski (bar se nadam) a rezultati nam idu u prilog ove moje tvrdnje!
"Brko Japanac" tačno u detalje zna šta treba uraditi da nas hapoel ne zapamti po dobrom, i naravno da ćemo "ginuti" protiv njih pa šta nam dragi bog da! Ja sam optimista...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 04 jul 2010, 17:21

Kao što sam i rekao stvari su krenule nabolje..koji će igrač doći to u ovom trenutku i nije najveći prioritet ko dođe dobro je došao da se stvori ekipa koja može ove godine da bude u vrhu do 3 mjesta..ali optimizam ne temeljim na tome nego na tome da se počinje stvarati SISTEM u kojem svako radi svoj posao Blekić vodi klub,Mijović mediji,Bašić biznis plan,Reso marketing,Mirza igrači e to mene interesuje pa da se zna gdje je slaba karika i ko radi a ko ne...druga stvar upoznat sam sa radom Bordo prijatelja njihov biznis plan sam pročitao 100 puta,bio na prezentaciji i tim ljudima slijepo vjerujem,i hvala Bogu da je većina uprave BP..meni ne treba bljesak jedne sezone,neki rezultat u Evropi pa onda letargija 5 godina,nego sistem,samoodrživost i koriščenje potencijala omladinskog kadra ggdje će svake godine 2 juniora najmanje da konkurišu za prvu postavu i koji će se prodavati za velike pare a ne za siću

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 jul 2010, 17:22

@otpravniku vozova

Ako si optimista idi i slavi sa svojima,sta ovdje dolazis i hvalis se sa tim,iskreno boli me briga za vas i vaseg brku!

Ovih dana Zijad Blekic i Sarajevo vam je jedina okupacija,umjesto da gledate svoju avliju i brinete o hapoelu,generalnom sponzoru,podjeli plata itd...

Mi ocekujemo titulu i konacno se pocelo profesionalno da radi u klubu! Ljubomorne duse mogu da nam puse!

Sampion u inat svima! 8-)
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 04 jul 2010, 17:42

Hairlija je napisao/la:@otpravniku vozova

Ako si optimista idi i slavi sa svojima,sta ovdje dolazis i hvalis se sa tim,iskreno boli me briga za vas i vaseg brku!

Ovih dana Zijad Blekic i Sarajevo vam je jedina okupacija,umjesto da gledate svoju avliju i brinete o hapoelu,generalnom sponzoru,podjeli plata itd...

Mi ocekujemo titulu i konacno se pocelo profesionalno da radi u klubu! Ljubomorne duse mogu da nam puse!

Sampion u inat svima! 8-)
Admin je bio jasan što se tiče tema tako da zaboravi... Vidim zaista da nema nikog s'kim se može normalno komunicirati, budi mi pozdravljen...

PS Nadam se da nećeš navijati za Hapoel! :D

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 jul 2010, 17:57

necu ni za jedne a ni za druge navijati,nista osim Sarajeva me nezanima :!:

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 04 jul 2010, 18:00

Ovdje se piše o dovodjenju pojačanja.
Ipak to treba preformulisati i kazati dovodjenje novih igrača.
Da li se mogu nazvati pojačanja igrači koji dolaze iz slavija koja je jedva opstala u PL,ili pak igrač iz kluba koji se zove Zeta.Morate priznati da za tog igrača iz Zete niste nikada čuli do ovih dana,a ni sada oko 80% forumaša nema pojma iz kojeg grada je fudbalski klub Zeta
Pa da taj igrač bude pojačanje,ne mogu vjerovati svojim očima
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, emir79, HordasFks, laznokrilo, napoleon72, supervizor, ubipara, zagorski i 120 gostiju.