Vlasnik kluba ne daje nikakve novce. Arsenal funkcionise po principu zaradi-potrosi. Doduse, moglo bi se reci zaradi-... .KapitenK je napisao/la:A nikada nisam shvatio ovo. Da li vlasnik Arsenala ne daje dovoljno novca za prava pojacanja ili Wenger smatra da ne treba davati toliko i toliko novaca za određenog igraca ? Ako neko zna, molio bih odgovor
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Celik!3,2,2.
Zaradi-sjebi. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Arsene Wenger on Aug 7: "Physically, Arsenal look ready"
Arsene Wenger on Aug 14: "Some players are not physically ready"

Arsene Wenger on Aug 14: "Some players are not physically ready"
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Some managers are not mentally ready. Aug 15
Sto se tice Fontea, @marsal. Jesi li citao ono sta je Wenger rekao za osobu koju dovodi? One cetiri stavke, pa zadnja "cijena pri prodaji". Eh u tom grmu lezi zec.
Sto se tice Fontea, @marsal. Jesi li citao ono sta je Wenger rekao za osobu koju dovodi? One cetiri stavke, pa zadnja "cijena pri prodaji". Eh u tom grmu lezi zec.
Celik!3,2,2.
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Nije on bio dobar na Euru kao Giroud i Koss,nije ni zasluzio odmor.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Yaya Toure bi mogao biti na prodaju 
- AshburtonG
- Kontakt:
Najbolje godine su odavno iza njega,niti nam treba takav igrac,ako se vec igra sa samo jednim defanzivnijim veznjakom.Poljak je bio best fit za tu rolu,kao i Kante,a mi doveli albansku kantu.Nadam se da ce nam se svima pokenjat u usta.arminarsenal je napisao/la:Yaya Toure bi mogao biti na prodaju
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ahaa,najbolje godine su i iza Ibre takodje,da da...Elneny ce nam donijeti tituluAshburtonG je napisao/la: Najbolje godine su odavno iza njega,niti nam treba takav igrac,ako se vec igra sa samo jednim defanzivnijim veznjakom.Poljak je bio best fit za tu rolu,kao i Kante,a mi doveli albansku kantu.Nadam se da ce nam se svima pokenjat u usta.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
arminarsenal
- Kontakt:
Joj kad bi Fontea klepili,ali teško,ako ga Mou bude htio dovesti,dovesce ga..
Presmijesno je ocekivat da ce Muki dat Smallinga koji je najbolji stoper u EPL.Arnelv52 je napisao/la:Još iz Fulhama meni je želja Cris Smalling. Neka United dovede Fontea ali od para koje će im Arsenal dati za Smalla (ostatak neka potroše kako hoće).Gunner4 je napisao/la:Fontea United cekirao za 8 milja a najbolja opcija.
Ma onog Matijea iz Barce cemo dovesti kao da vidim.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Alisher Usmanov could sell Arsenal stake to take over at Everton
ništa čudno
o ovome se priča otkad je Moshiri kupio Everton,samo se nadam da Usmanov neće prodati svoje dionice kroenkeu 
ništa čudno
Ma Kroenke je najvece zlo u Arsenalu i zbog njega sam skeptican u pogledu buducnosti ovog kluba,.Njemu je Arsenal strogo biznis,jedine ambicije su da izvuce što više love iz istog,boli njega racku za titule,.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Po meni je najzalosnija stvar u svemu ovome sto Wenger uopste nema losu ekipu, i sto ne uspjeva izvuci ni 75% iz trenutne ekipe.
Recimo Alexisu najbolje odgovara uloga drugog napadaca. Giroud isto igra bolje kad igra sa partnerom u napadu. Formacije 4-4-2(dijamant) ili 4-3-1-2, ili 4-4-2 cak ona klasicna, su po meni sve bolje od ove 4-5-1. Cak je i 4-3-3 bolja od ove 4-5-1.
Recimo Alexisu najbolje odgovara uloga drugog napadaca. Giroud isto igra bolje kad igra sa partnerom u napadu. Formacije 4-4-2(dijamant) ili 4-3-1-2, ili 4-4-2 cak ona klasicna, su po meni sve bolje od ove 4-5-1. Cak je i 4-3-3 bolja od ove 4-5-1.
Celik!3,2,2.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Da imamo trenera normalnog,ostavili bi Gnabrya i prodali walcotta i te pare dodali za wc spica i stopera
No Premier League player has made more assists than this man in his four years at Arsenal.
Ooooooohhh....
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.