Sabinho je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Ne ulazim u njihove kvalitete, ali jednostavno ne mogu uspjeti ovdje.
Sve dok je tako, nama nema naprijed. Nije do njih, do nas je, vjeruj mi

Probaj vratiti memoriju na dan kad je Meho odyeban, ja sam protestvovao i bunio se, htio sam da se uspostavi neki red i sistem i po cijenu titule. Sjecam se tvoje poruke, "Sto se ljutis, ovako imate sansu za titulu, sa Kodrom ste vec bili otpisani".

Znao sam sta ce opet kasnije biti, jer krize dolaze i ne moze se na svakoj sutnuti trener. Dzeno je to odradio do kraja, sok terapija je kao i uvijek upalila, ali opet isto kasnije... Kod vas sad ne znam je li Kostic taj kvalitet da se stane iza njega, kod nas je uprava stala iza pogresnog covjeka - Jesica i evo gdje su se doveli. Vasi moraju odluciti u identicnoj situaciji, stati iza Kostica i rizikovati ili odmah traziti drugog trenera i pokusati se vratiti na pobjednicki kolosjek. Kad pogledas, oni sto su nesto uradili, kao Dzeno i Edis i koji su domaci, uvijek ispadaju budale i spominju se u saljivom tonu, a ovi u koje se svi kunu a ne naprave nista i dolaze iz vana, nadje im se hiljadu opravdanja i odmah su ili "bojkotovani" od igraca ili "sikanirani" uprave.
Da se prebacimo ovdje, da ne skrnavimo svetu temu.
Da, ali vama je Kodrina smjena na kraju ipak donijela rezultat. Što se nas tiče, uprava je po svemu sudeći stala iza Kostića i to čvrsto, što je i logično, jer da nisu zabili bi autogol, oni su ga doveli.
Dženo i Edis su imali više sreće nego pameti i na kraju su pokazali sve slabosti. Naravno, ne može se sve prebaciti na trenere, moje shvatanje je da je trener produžena ruka uprave kluba i da trebaju zajedno rješavati sve probleme, ako je ikako moguće što dalje od očiju javnosti. Samo ne znam zašto su svi tako sujetni, zašto to ne mogu shvatiti kao posao za koji su plaćeni i ništa više.
Sad se kod nas provlače svakakve priče, od bojkota igrača do Memijinog čipsa i coca cole koje mu je Kostić oduzeo pri ulasku u autobus i sve više ličimo na vas od prije godinu dana. Vidimo gdje je sve to vas dovelo, a šta će sa nama biti vidjećemo.