FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
@Franck odakle ti tolika statistika za Marka,nije on toliko igrao siguran sam ali je terorisao mreze sto jest jest.
Sto se tice njega kao igraca on je u klupskom fudbalu veoma dobar napadac,pa smem e usudeti reci i podcenjen zato sto lose igra za repku.No statistika dok je igrao u Herthi o sada u Ajaxu govori da je rec o odlicnom napadacu koji kada ima kvalitetne lopte u 16 uglavnom pretvara u pogodak.
Sto se tice njega kao igraca on je u klupskom fudbalu veoma dobar napadac,pa smem e usudeti reci i podcenjen zato sto lose igra za repku.No statistika dok je igrao u Herthi o sada u Ajaxu govori da je rec o odlicnom napadacu koji kada ima kvalitetne lopte u 16 uglavnom pretvara u pogodak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Franck se malo tripovao, Marko je dao 16 golova u 25 mečeva, prema mojim infosima!Devil je napisao/la:@Franck odakle ti tolika statistika za Marka,nije on toliko igrao siguran sam ali je terorisao mreze sto jest jest.
Colour of Manchester is blue...
Prema pisanjima španskih medija Raul (R.Madrid) prelazi u redove Schalke-a. 

Da se taj španski list nezove možda "Express"Zdena04 je napisao/la:Prema pisanjima španskih medija Raul (R.Madrid) prelazi u redove Schalke-a.
Ne. Prenose nekoliko njih ali u pitanju nije "Express". 

Možda nisi skontao moju šalu al hajd nema veze, ako se ti nešališ daj taj link svega ti!?
Ne vjerujem ni ja. Treba čekati da se to objavi na našoj zvaničnoj stranici ali kako stvari stoje...........
Čovječe, koliko sam puta gledao Raula po raznoraznim emisijama kako priča ko je i šta je on u Realu i šta je Real za njega. Mislim, to je isto ko da Scholesa dovodiš u Schalke, čovjek zaradio penziju u Unitedu. Naveo sam samo primjer da mi nebi ovi kasnije nesto kako ih poredim i tako to. Raul je igračina i bez uvrede Zdena04, al od toliko jačih i bogatijih klubova odkud baš u Schalke da dodje...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nikad nemoj sumnjati u Franckovu indormaciju.Senator je napisao/la:Franck se malo tripovao, Marko je dao 16 golova u 25 mečeva, prema mojim infosima!Devil je napisao/la:@Franck odakle ti tolika statistika za Marka,nije on toliko igrao siguran sam ali je terorisao mreze sto jest jest.
Evo: http://www.transfermarkt.de/de/marko-pa ... 19719.html
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ukoliko se ovo obistini, jedino logično mišljenje je da Raul prelazi u Schalke zbog Lige Prvaka. Ipak je on rekorder, po broju golova, u tom takmičenju i sigurno da želi i ostati broj 1.Senator je napisao/la:Čovječe, koliko sam puta gledao Raula po raznoraznim emisijama kako priča ko je i šta je on u Realu i šta je Real za njega. Mislim, to je isto ko da Scholesa dovodiš u Schalke, čovjek zaradio penziju u Unitedu. Naveo sam samo primjer da mi nebi ovi kasnije nesto kako ih poredim i tako to. Raul je igračina i bez uvrede Zdena04, al od toliko jačih i bogatijih klubova odkud baš u Schalke da dodje...
-
- Kontakt:
Ja sam i dalje skeptičan po pitanju dolaska Raula. Ako se ne varam, Mourinho je izjavio da planira igrati sa Raulom, te da će imati mnogo veću minutažu negoli prošle sezone. S druge strane, ovo bi odlično "sjelo" i Schalkeu i Raulu kada su igre u pitanju. Ovdje će biti prva napadačka opcija, a poznavajući Magatha, moglo bi se očekivati i nekih dvadesetak golova sjajnog Madriđanina.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zar je moguce da se u Realu zele odreci legende kluba.
Schalke bi napravio strasan posao a samim tim i povecao popularnost Bundeski.

Schalke bi napravio strasan posao a samim tim i povecao popularnost Bundeski.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne bi volio da se ovo obistini ipak on je legenda i po meni ima još mjesta za njega u napadu sa Higuainom 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
grohotom se smejem, hahahh, nikad ljudi moji
A bilo bi fino vidjeti Raula u S 04 mada je on đuturum i toga se plašim.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Evo i naš raspored za jesenji dio sezone:
21.-22. August 2010 Hamburger SV - FC Schalke 04
27.-29. August 2010 FC Schalke 04 - Hannover 96
10.-12. September 2010 1899 Hoffenheim - FC Schalke 04
17.-19. September 2010 FC Schalke 04 - Borussia Dortmund
21.-22. September 2010 SC Freiburg - FC Schalke 04
24.-26. September 2010 FC Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach
1.-3. Oktober 2010 1. FC Nürnberg - FC Schalke 04
15.-17. Oktober 2010 FC Schalke 04 - VfB Stuttgart
22.-24. Oktober 2010 Eintracht Frankfurt - FC Schalke 04
29.-31. Oktober 2010 FC Schalke 04 - Bayer 04 Leverkusen
5.-7. November 2010 FC Schalke 04 - FC St. Pauli
12.-14. November 2010 VfL Wolfsburg - FC Schalke 04
20.-21. November 2010 FC Schalke 04 - Werder Bremen
26.-28. November 2010 1. FC Kaiserslautern - FC Schalke 04
3.-5. Dezember 2010 FC Schalke 04 - FC Bayern München
10.-12. Dezember 2010 1. FSV Mainz 05 - FC Schalke 04
17.-19. Dezember 2010 FC Schalke 04 - 1. FC Köln
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.