samosingle je napisao/la:Ja mislim da nema potrebe da gubi utakmicu iz razloga ako bude Hrvatska prva u grupi ide na Poljsku koja je po mom misljenju najbolji protivnik. Ukoliko prodju Poljsku u polufinalu ih cekaju Danska ili Slovenija. Dakle izbjece Francusku i Njemacku do finala. Mislim da nije dobra opcija igrati protiv Brazila jer je domacin, a najbolji H2H imaju sa Poljskom koju su i demolirali na europskom.
RIO 2016 - Rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Rukomet
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Stoji to opet, ali važno je odmorit igrače, a Tunižani se mlate ko uvijek. Ono čega se bojim je kako pobijedit Dance dvaput na jednom turniru, ali opet s druge strane možda ih precijenjujem.
Kako god, samo da Duvnjak ne igra nikako večeras i ja sretan kako god da završi.
Kako god, samo da Duvnjak ne igra nikako večeras i ja sretan kako god da završi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tunis se MORA dobiti.Poljska puno pozeljnija od Brazila kao i Danska/Slovenija od para Njemacka/Katar.Jednostavno se ne smije dopustit kiksat veceras.
-
samosingle
- Kontakt:
Ako si Dileta uzeo na kladionici i ja sam!Lillard je napisao/la:Stoji to opet, ali važno je odmorit igrače, a Tunižani se mlate ko uvijek. Ono čega se bojim je kako pobijedit Dance dvaput na jednom turniru, ali opet s druge strane možda ih precijenjujem.![]()
Ipak smo izabrali Poljsku i Dansku/Sloveniju 
Ma neka, ne plasim ih se ni malo mislim da bi trebali napokon uci u finale, stvarno odlicno igramo nakon sramotnih predstava prve 2 utakmice.Lillard je napisao/la:Ipak smo izabrali Poljsku i Dansku/Sloveniju
-
samosingle
- Kontakt:
Kao sto sam i pretpostavljao bilo je i logicnoLillard je napisao/la:Ipak smo izabrali Poljsku i Dansku/Sloveniju
Dobro što vodimo, ali zabit 25 golova na poluvremenu
Gojun krilo
Gojun krilo
Kakvo kidanje
25 golova u 1p a najvise dosad zabili 29 u citavoj tekmi protiv Francuza
25 golova u 1p a najvise dosad zabili 29 u citavoj tekmi protiv Francuza
Tunis je tragikomican, sami sebe napucavaju
Prodajemo im kontre kao Poljacima na ep
Prodajemo im kontre kao Poljacima na ep
- branimir85
- Kontakt:
gol prednosti za tulipanke protiv brazila na poluvremenu 
+6 15 min do kraja
+6 15 min do kraja
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Tulipanke u polufinalu

- branimir85
- Kontakt:
jeli itko gledao ESP-FRA
gledao prvo poluvrijeme i odustao ,a na kraju Francuskinje prošle nakon produžetaka,nakon što su gubile 12-5 na poluvremenu

mogu misliti kakav je to rukomet biobranimir85 je napisao/la:jeli itko gledao ESP-FRAgledao prvo poluvrijeme i odustao ,a na kraju Francuskinje prošle nakon produžetaka,nakon što su gubile 12-5 na poluvremenu
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- branimir85
- Kontakt:
fino Brazilci zasad djeluju,igraju jako agresivnu odbranu
16-16 moglo bi ovo bit tijesno do kraja.
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
- branimir85
- Kontakt:
francuzi u drugom stiskli i prolaze u Sf očekivano
- ASD
- Kontakt:
Jel ko prenosi Svabe i Arape kod nas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.