PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 16 avg 2016, 08:26

hskzmostar je napisao/la:Kad je god dosao neki "strucnjak" iz strane zemlje a nije pri tome upoznat sa bih ligom,klub dozivi katastrofu,mi smo imali Deverica umalo nismo ispali,Sarajevo je imalo Kodru i Jesica kao i Jarnije rezultati slabi,Zeljo je imao ovog Kostica cirkusant obicni,Sloboda je imala nekog portugalca nije dugo meni se cini,Siroki je lose prolazi sa Katalinicem tako da nema smisla uvoziti kvazi strucnjake pored domacih neznalica,barem domaci je upoznatiji sa protivnikom!
Zato sto fudbal koji se ovdje igra je apsulutno drugi sport u odnosu na ono sto se igra vani.
Ne mozes ti ovim nasim amaterima implementirati nikakvu taktiku, jednostavno ne znaju to.
To ti je isto kao da kosarkaski trener dodje trenirari zensku kosarkasku ekipu. Dva kosa, pet igraca, sva pravila ista kao kod muske kosarke, ali to je realno razlicit sport.

pinoglavi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la pinoglavi » 16 avg 2016, 08:37

Kad to hocete prvo se krene od ozbiljnosti u omladinskom pogonu, da bar od njih imas 2-3 igraca koji su profesionalni i zele napredovati pa onda mozes nadograditi ekipu sa nekoliko ozbiljnih igraca iz lige i sa strancima. Bez ta 2-3 igraca iz omladinskog pogona nemas sta traziti od ozbiljnog trenera jer ne moze profesionalnost furati sa igracima 25+ koji se nisu pomakli iz nase lige a i ne mozes dovesti 15 stranaca.
Nad tobom sunce najljepše sja

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 16 avg 2016, 08:38

Sabinho je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Kad je god dosao neki "strucnjak" iz strane zemlje a nije pri tome upoznat sa bih ligom,klub dozivi katastrofu,mi smo imali Deverica umalo nismo ispali,Sarajevo je imalo Kodru i Jesica kao i Jarnije rezultati slabi,Zeljo je imao ovog Kostica cirkusant obicni,Sloboda je imala nekog portugalca nije dugo meni se cini,Siroki je lose prolazi sa Katalinicem tako da nema smisla uvoziti kvazi strucnjake pored domacih neznalica,barem domaci je upoznatiji sa protivnikom!
Samo je Karacic uspio. Zato mene padne mrak na oci kad vidim da moji ponovo prizivaju Kodru i slicne, neku noc lik priziva Aljosu Asanovica. Ne ulazim u njihove kvalitete, ali jednostavno ne mogu uspjeti ovdje.
Slažemo se u većini, al Kodro je znao šta radi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 avg 2016, 08:38

MuhamedTM je napisao/la:
Neutral je napisao/la:pravda za edina mulalica
Mislis mozda na Edisa Mulalica zvanog Sablja.
Da. Imam prijatelja Edina pa lapsus :lol:

Sta znas mozda bi i edin bio kao edis

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2016, 08:43

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Samo je Karacic uspio. Zato mene padne mrak na oci kad vidim da moji ponovo prizivaju Kodru i slicne, neku noc lik priziva Aljosu Asanovica. Ne ulazim u njihove kvalitete, ali jednostavno ne mogu uspjeti ovdje.
Kad ih vec spominjete, koji su sve treneri bili u BiH, a da nisu sa naseg govornog podrucja ?
Ne radi se tu o jeziku, radi se o tome da ovu ligu nisu ni pratili dok nisu dosli ovdje i da nekako nisu imali dobar uvid u ono sto se ovdje desava. Ne znam kako bih to drugacije objasnio, ili neke vanserijske zamisli. Npr. kad je Kodro stavljao Radovca na desno krilo... To je obrazlozio tako da je ocekivao njegove ulaske u sredinu i situacije da uputi dobar sut, medjutim kad to zamislim onda je jasno da Radovac treba da suta slabijom, lijevom nogom...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 avg 2016, 08:45

ne serite bogati.. ja bi prije rekao da je to zato sto niko od nasih klubova nikad nie doveo pravog trenera, nego su to uvjek bili totalni anonimusi koji nikad u zivotu nikoga nisu trenirali pa onda dodju u nasu ligu koju svi podcjenjuju i misle da ce se svi njihovi protivnici usrati pred njima itd. a ustvari nasa liga kakva god da je, 100 puta je teza od komsijsko-susjedskih sprdacina od liga u kojima se uvjek unaprijed zna ko ce biti prvak itd.. nabijem i vas i sve one lipicanere kojima nista nase ne valja.. kakva god da je nasa je i meni je najbolja na svijetu

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 avg 2016, 08:47

Malo se zanosite, djuturumima poput Kosorica i Nikolica ne pomaze ni Ferguson u ovim godinama. Oni sto su naucili, naucili su, a od taktike i ostalih stvari koje traze takvi treneri naucili su veoma malo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2016, 08:51

TobeYarabi je napisao/la:ne serite bogati.. ja bi prije rekao da je to zato sto niko od nasih klubova nikad nie doveo pravog trenera, nego su to uvjek bili totalni anonimusi koji nikad u zivotu nikoga nisu trenirali pa onda dodju u nasu ligu koju svi podcjenjuju i misle da ce se svi njihovi protivnici usrati pred njima itd. a ustvari nasa liga kakva god da je, 100 puta je teza od komsijsko-susjedskih sprdacina od liga u kojima se uvjek unaprijed zna ko ce biti prvak itd.. nabijem i vas i sve one lipicanere kojima nista nase ne valja.. kakva god da je nasa je i meni je najbolja na svijetu
Izmedju ostalog...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 avg 2016, 08:55

@Sabinho Ma razumijem te, vec me cisto zanima koji su to sve bili strani tu, a da nisu nasi :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2016, 08:58

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@Sabinho Ma razumijem te, vec me cisto zanima koji su to sve bili strani tu, a da nisu nasi :D
Pa kazem ti, nije bitno to "nasi", bitno je da zive vani i normalno nisu ludi da iz Spanije prate nasu ligu. :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2016, 09:53

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne ulazim u njihove kvalitete, ali jednostavno ne mogu uspjeti ovdje.
Sve dok je tako, nama nema naprijed. Nije do njih, do nas je, vjeruj mi ;)
Probaj vratiti memoriju na dan kad je Meho odyeban, ja sam protestvovao i bunio se, htio sam da se uspostavi neki red i sistem i po cijenu titule. Sjecam se tvoje poruke, "Sto se ljutis, ovako imate sansu za titulu, sa Kodrom ste vec bili otpisani". ;) Znao sam sta ce opet kasnije biti, jer krize dolaze i ne moze se na svakoj sutnuti trener. Dzeno je to odradio do kraja, sok terapija je kao i uvijek upalila, ali opet isto kasnije... Kod vas sad ne znam je li Kostic taj kvalitet da se stane iza njega, kod nas je uprava stala iza pogresnog covjeka - Jesica i evo gdje su se doveli. Vasi moraju odluciti u identicnoj situaciji, stati iza Kostica i rizikovati ili odmah traziti drugog trenera i pokusati se vratiti na pobjednicki kolosjek. Kad pogledas, oni sto su nesto uradili, kao Dzeno i Edis i koji su domaci, uvijek ispadaju budale i spominju se u saljivom tonu, a ovi u koje se svi kunu a ne naprave nista i dolaze iz vana, nadje im se hiljadu opravdanja i odmah su ili "bojkotovani" od igraca ili "sikanirani" uprave.

amazing
Kontakt:

Post Postao/la amazing » 16 avg 2016, 09:57

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne ulazim u njihove kvalitete, ali jednostavno ne mogu uspjeti ovdje.
Sve dok je tako, nama nema naprijed. Nije do njih, do nas je, vjeruj mi ;)
Biće da ne prolaze europske metode treniranja. :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2016, 12:41

Osman P. mu se, tvrdi Stojnić, tada obratio riječima: „Šta je vlahu, nećeš biti vijećnik, nema bašti, a sada ćeš fino mjesečno da plaćaš ili ti ovo sve gori“. Stojnić je, prema iskazu, odgovorio: „K***no, ne zovi me vlahom, drug Ogi ti je vlah“. Osman P., priča Denis Stojnić, odmah je potom izvukao pištolj, crne boje, većeg kalibra i uperio ga u pravcu njegove glave.

Evropski Jeruzalim :rol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2016, 12:46

Izdrzi Kosticu :tokralju:

I Jesic je imao podrsku uprave :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2016, 12:58

tuzlak1987 je napisao/la:Osman P. mu se, tvrdi Stojnić, tada obratio riječima: „Šta je vlahu, nećeš biti vijećnik, nema bašti, a sada ćeš fino mjesečno da plaćaš ili ti ovo sve gori“. Stojnić je, prema iskazu, odgovorio: „K***no, ne zovi me vlahom, drug Ogi ti je vlah“. Osman P., priča Denis Stojnić, odmah je potom izvukao pištolj, crne boje, većeg kalibra i uperio ga u pravcu njegove glave.

Naravno da jeste. Nije ni cudo da nas stranci cijene dok te nasi prozivaju jer su ljubomorni... i papak, kaze se Jeruzalem/Jerusalem. K'o da osnovnu nemas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 avg 2016, 13:01

MortemHz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Osman P. mu se, tvrdi Stojnić, tada obratio riječima: „Šta je vlahu, nećeš biti vijećnik, nema bašti, a sada ćeš fino mjesečno da plaćaš ili ti ovo sve gori“. Stojnić je, prema iskazu, odgovorio: „K***no, ne zovi me vlahom, drug Ogi ti je vlah“. Osman P., priča Denis Stojnić, odmah je potom izvukao pištolj, crne boje, većeg kalibra i uperio ga u pravcu njegove glave.

Naravno da jeste. Nije ni cudo da nas stranci cijene dok te nasi prozivaju jer su ljubomorni... i papak, kaze se Jeruzalem/Jerusalem. K'o da osnovnu nemas.
Pa upitno je i da li ima osnovne uopšte. Možda samo četiri razreda. :hmmmm: :hmmmm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2016, 13:03

arelinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Pa upitno je i da li ima osnovne uopšte. Možda samo četiri razreda. :hmmmm: :hmmmm:
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2016, 13:06

Haha sta udarate po jedinkama, ovdje je prica o ukorijenjenom fasizmu.
Prodavanje price strancima je vec druga stvar. Na SFF ulizivanje Srbima, a van toga druga stvar. U Tuzli se sigurno nece desiti da neko iz Srbije hoda ulicom dok se par krkana svadja na pola ulice ko je vlah, a ko ne sa pistoljima.

High

Post Postao/la High » 16 avg 2016, 13:09

Tuzlanski Općinski odbor HDZ-a BiH osudio je napad na časne sestre u Tuzli, koji se zbio 22. kolovoza kad je skupina građana časne sestre nazivala ustašicama, psovala im Majku Božju, Isusa i upućivala im druge raznovrsne uvrede.

"Ovo nije prvi put da se časne sestre vrijeđaju u Tuzli na javnome mjestu. Međutim, poebno zabrinjava činjenica da se nitko od građana koji su se nalazili na tom mjestu nije suprotstavio onima koji šire vjersku mržnju", ističe se u priopćenju iz HDZ-ova Općinskog odbora.
HIPOKRIZIJA.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 16 avg 2016, 13:09

Ti tuzlak1987 si jedan pucnjavofob :!:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []