AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 15 avg 2016, 14:43

Ako dovedu Bentacura onda jedino pametno rješenje po desnom krilu koje meni padana pamet je upravo El Ghazi. Svaka čast Susu al ja ga lično ne vidim u prvih 11. Ne bi ga se olahko rješavao jer moramo imati i širirnu a ne kad se jedan igrač povrijedi da je čitav sistem upitan.
Il Club più titolato al mondo!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 avg 2016, 16:03

Zivim za dan kada cemo se vratiti na 4-4-2 formaciju, tad cemo biti opet sampioni....ne mozes igrati krila s Poliem, Montolivom i Kucom

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 15 avg 2016, 16:13

Mogao bi se ubrzo završiti transfer Matrija u Sassuolo. :pray:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 avg 2016, 16:31

nextterrain je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Pa zar nije Galliani dobio nogu iz kluba? :D
Još je u funkciji dok se ne potpiše pravi ugovor sa kinezima :roll:
To zelis da kazes da jos nije prodat klub ? Ja neke ugovore ovde vidio kao gotova stvar ... :urnebes:

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 15 avg 2016, 16:44

sodaacm je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Pa zar nije Galliani dobio nogu iz kluba? :D
Još je u funkciji dok se ne potpiše pravi ugovor sa kinezima :roll:
To zelis da kazes da jos nije prodat klub ? Ja neke ugovore ovde vidio kao gotova stvar ... :urnebes:
Pa ono preliminarni ugovor je tu, očekuje se da se zvanični ugovor potpiše krajem novembra; ako sam to dobro shvatio :hmmmmm:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 avg 2016, 17:25

Pa ono preliminarni ugovor je tu, očekuje se da se zvanični ugovor potpiše krajem novembra; ako sam to dobro shvatio :hmmmmm:
Druze, nista ja to ne vjerujem,,,

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 avg 2016, 01:03

Matri konacno ode i to besplatno, naravno, iako se komotno moglo zaraditi jer mu nije kraj ugovora :tokralju: znaci tip koji je placen 12 miliona sa platom od 2,7 miliona i koji je od 2013-e proveo samo 6 mjeseci u milanu, sve ostalo je provodio na posudbama.
klasicni a la galiani potez :tokralju:

od bentacura se izgleda odustalo, al' zato ce sosa yebena u milan :facepalm:
mene samo jedno zanima, dje u sto pizdi materni iskopase bas ovog, od svih insana na dunjaluku? i to se placa skoro 10 miliona, zar nije bilo nekih boljih opcija od nekog isprdka iz turske lige koji je vec jednom flopno u italiji.

eto, samo me zanima ko u ovom klubu skautira i eto odakle im bas sosa pade na pamet, ovo me sad izjeda. :problem:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2016, 02:42

Zar nije oko 7,5mil Sosa, tako sam negdje procitao?
Ocito im neki nahvalio ga kako je ponajbolji igrac turskog prvenstva prosle sezone pa odmah poletili. Ne kazem da je odron, u ovakvom Milanu ce biti od koristi jer je drugaciji tim igraca od ostalih nasih veznjaka, ali brate moglo se to daleko bolje.
Legendaran mi je komentar nakon price da se odustaje od Bemtacura pa kako bi Sosa trebao doci:
:urnebes:
This deal makes me feel like when I was a kid, wanted a Gameboy for my birthday and got one of those cheap ass Tetris handheld pieces of junk instead
.

Majku mu j3bem, smijem se kladiti da bi vise pokazao Mastur samo da mu se prosle sezone dalo pomalo prilike da se kali i navikava na Milan, ove sezone bi ga mogao komotno u prvih 11 pored postojeceg kadra. Barem bi njegova tehnika dosla do izrazaja pa bi mogao pokoju asistenciju uknjiziti.

Ako je istina da Boca trazi vise od ponudjenih 14mil. onda ocito traze nacina da nas odbiju radi Juventusa, kao neka protuusluga za Teveza. Uceram i jednima i drugima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 avg 2016, 06:08

U potpunosti podrzavam odustajanje od Bentacura bez obzira o kakvom igracu je riječ. Ne treba nikom dozboljavati da te ucjenjuje a pogotovo ako znas pozadinu cijelog slučaja. Razumijem ja i Juventus, normalno da ljudi nece tako lahko prepustit igraca. Al brate tako se i nasi trebaju ponasati a ne glumiti gospodu i poslat im golmana kad se njihov povrijedi.

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 avg 2016, 06:19

muxa je napisao/la:U potpunosti podrzavam odustajanje od Bentacura bez obzira o kakvom igracu je riječ. Ne treba nikom dozboljavati da te ucjenjuje a pogotovo ako znas pozadinu cijelog slučaja. Razumijem ja i Juventus, normalno da ljudi nece tako lahko prepustit igraca. Al brate tako se i nasi trebaju ponasati a ne glumiti gospodu i poslat im golmana kad se njihov povrijedi.

:clap:
Dijelim isto misljenje. Al staces jarugo, djubrad pa ajd :urnebes:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Pogba

AC Milan

Post Postao/la Pogba » 16 avg 2016, 09:37

muxa je napisao/la:U potpunosti podrzavam odustajanje od Bentacura bez obzira o kakvom igracu je riječ. Ne treba nikom dozboljavati da te ucjenjuje a pogotovo ako znas pozadinu cijelog slučaja. Razumijem ja i Juventus, normalno da ljudi nece tako lahko prepustit igraca. Al brate tako se i nasi trebaju ponasati a ne glumiti gospodu i poslat im golmana kad se njihov povrijedi.

Od svih igraca na svijetu saljete ponudu za jednog na kojeg Juve ima opciju, to je problem nesposobnosti vaseg rukovodstva.
Pa poslali ste ga jer ga je Kaka povrijedio direktno dislociravsi mu rame.

Ne vidim zasto bi Juve pravio ustupak, dao je Teveza Boci dzaba, to niko be bi uradio i ovi i vise nego duguju Juventusu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 avg 2016, 10:12

Ili nisi pročitao čitav post ili ga nisi shvatio. Gdje sam ja napisao da biste trebali praviti ustupak?
Znamo mi da je naše trenutno rukovodstvo nesposobno, ali to nema nikakve veze sa ovim slučajem. Zašto ne pokušati dovesti igrača na kojeg drugi klub ima opciju. To je samo opcija i igrač nije vaš dok ga ne kupite.

Pogba

AC Milan

Post Postao/la Pogba » 16 avg 2016, 10:21

Pa vidim da i drugi impliciraju, zato sam i spomenuo.
Citao sam oficijelni dokument na stranici Juventusa, opcija vazi do Aprila 2017 za 9,4M ako ne grijesim. Tamo ne pise nista vezano za ponude drugih klubova, niti da Juve mora izjednaciti neku vecu ponudu ako dodje tako da to smatram fantazijom Gazzete i ostalih.
Ako zvanicni dokument kaze da klub ima opciju da kupi igraca do Aprila 2017 onda po meni Juve tu moze biti miran sve do tog roka jer su dokumenti potpisani.
Dakle, meni se cini da ovdje svi misle na neke imaginarne ili usmene opcije tipa one Barce za Gersona iz Rome i sl., ali ovo su zvanicni dokumenti kod transfera Teveza. Opcije vaze za njega, Cubasa i Vadalu koji je bio u primaveri i nije bas zadovoljio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 avg 2016, 10:26

Al citirao si moj post u kojem je sve jasno, al nebitno.
Ne znam šta piše na tom dokumentu i o kakvoj se opciji radi, to vjerovatno vi više znate, ali to ne znači da drugi klubovi ne mogu poslati ponudu.
Kad drugi klub (u ovom slučaju Milan) pošalje ponudu onda se oni moraju konsultovati sa vama i držati dokumenta ma kakav on bio.
Ponavljam, to ne sprečava bilo koji klub da pošalje ponudu i ne govori ništa o (ne)sposobnosti uprave, za koju mi ionako znamo da je nesposobna ;)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 16 avg 2016, 12:13

Samo se nadam da će Galliani što prije otići, i da će mu dovođenje Sose biti ujedno i posljednja greška u Milanu. Ne uspjeva da se dogovori sa Bocom i onda se okreće igraču koji ima 31 godinu, nije klasični vezni igrač, i zauzet' će posljednje non EU mjesto u ekipi.Potpuno glup potez. Ima još malo do početka sezone, i umjesto da svim silama zapne i uloži posljednji napor za dovođenje Mangale, Badelja i Kovačića recimo, on se danima nateže sa Argenticima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 avg 2016, 12:18

Argentinci tvrde da jos uvjek nisu dobili zvanicnu ponudu za igraca i da cekaju jednu takvu uskoro.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 avg 2016, 12:37

UrbyEmanuelson je napisao/la:Argentinci tvrde da jos uvjek nisu dobili zvanicnu ponudu za igraca i da cekaju jednu takvu uskoro.
:mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 avg 2016, 12:46

Nekako sam mogao podnijeti da se to zadnje non EU mjesto potroši na Bentacura koji je talentovan i mlad igrač. Al brate ako već ne možeš njega dovesti onda to mjesto iskoristi i dovedi Quadrada na krilo a u vezu dovedi nekog na posudbu iz Reala, ManUTD ili Citya, npr. Kovačića ili Švajnija

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 16 avg 2016, 12:48

I opet nista od odbrane :kafa: zato ima Palleta.
Ac.Milan 2001-2024!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 avg 2016, 13:10

Ne znam nazovite me ludim, ali mislim da će Sosa biti pravo pojačanje za nas :kafa: Citirajte me za par mjeseci :salut: :salut:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []