+1pasica je napisao/la:Lagano s euforijom braco, realno od rak rane klube smo odstranili najmanji dio. Dino kao neko ko ima kupljen glas, je i dalje u klubu(skupstini). Dok ce se Elvir i Edis oprati tako sto ce se svaliti na Dinu i raja zadovoljna.
Nema slavlja dok svi ne odu!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Poslije Dine, konacno jedno musko da ga zamjeni 
Nek se nosi i Edis i Elvir,a i mutavi Trbic svi jedan po jedan tek tad ćemo biti mirni!!!uNbx je napisao/la:Kusturica next, kupi i ti prnje, uhljupe mrtvi!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Oooooo direktorice.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kako hladno prodje vijest da je smece ihtijarevic zaduzen za sportski segment kluba? To je katastrofa koja je veca od ove radosti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
uNbx je napisao/la:+1pasica je napisao/la:Lagano s euforijom braco, realno od rak rane klube smo odstranili najmanji dio. Dino kao neko ko ima kupljen glas, je i dalje u klubu(skupstini). Dok ce se Elvir i Edis oprati tako sto ce se svaliti na Dinu i raja zadovoljna.
Nema slavlja dok svi ne odu!
Zasto nema majkla?
PA STA SE OVO DESAVA?!
SARAJEVO
Naaaaaapooooooooolljjjjjjjeeeeeeeee
Majkl, čujemo li se?
Majkl, čujemo li se?
Zadnja izmjena: hapuc, dana/u 16 avg 2016, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Smiješno je ovo.
Sabrina ODLAZI!
Nisi ni dosla a vec si se pocela ugradjivati u clanke o Dini Selomovicu
Nisi ni dosla a vec si se pocela ugradjivati u clanke o Dini Selomovicu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pasica je napisao/la:Kako hladno prodje vijest da je smece ihtijarevic zaduzen za sportski segment kluba? To je katastrofa koja je veca od ove radosti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam za to da je mi preventivno popljujemo.
Dino do dolaska Tana i prva godina Tana sve najbolje i hvala mu. Nakon toga potop i fijasko. Ipak mu zelim svu srecu, vjerujem da voli Sarajevo.
Dino do dolaska Tana i prva godina Tana sve najbolje i hvala mu. Nakon toga potop i fijasko. Ipak mu zelim svu srecu, vjerujem da voli Sarajevo.
- Evolution87
- Kontakt:
Jel majkl ziv?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
SMECE SI BRAVO PAPE!!!!!pasica je napisao/la:Kako hladno prodje vijest da je smece ihtijarevic zaduzen za sportski segment kluba? To je katastrofa koja je veca od ove radosti.
https://ba.linkedin.com/in/sabrina-buljubasic-11136993
http://www.womenssoccerunited.com/membe ... uljubasic/
http://www.womenssoccerunited.com/autho ... uljubasic/
AFERIM ZA OVAJ POTEZ!

http://www.womenssoccerunited.com/membe ... uljubasic/
http://www.womenssoccerunited.com/autho ... uljubasic/
AFERIM ZA OVAJ POTEZ!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Zna li neko sta vise o ovom curetku? Da li cemo i nju tjerati za par mjeseci? Valjda joj necemo za par mjeseci vec ovako morati..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Al fakat, čuj Faruk direktor sportskog segmenta. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Da mi neko napiše, zbog ćega je dobro da Dino ode , a kao biti će odlično poslije njega i Kusturice... ?
Frajer vodi banku , sad ispade kao ne zna raditi posao ili šta ? , zna me ovdje administrator i zna da nemam veze sa upravom FKS zna se da sam bio u Hordama (nekima je i nick moj poznat) svoje vremeno , iz navijaća sam prešao u simpatizera , ali hajde Dino je tu bio bačen možda nije dozreo sitiuaciji , ali kao neki upgrade Ihtijarević u odnosu na Ibrakovića ?? wtf. papk jedan iz Srebrenika ovaj malo manji papak iz Visokog, zar nema neko bolji za sportskog direktora ? Ako Kusturica nije ukrao nešta iz FKS neka uspiješnih menadjera u klubu , lijepo je kada ti banka spoznor....
Nisam previše upučen , ali opet znam nešta i poznajem ljude , pa bi nekoga molio da objasni što su ovi kao zlo i ko to treba doći ???
Frajer vodi banku , sad ispade kao ne zna raditi posao ili šta ? , zna me ovdje administrator i zna da nemam veze sa upravom FKS zna se da sam bio u Hordama (nekima je i nick moj poznat) svoje vremeno , iz navijaća sam prešao u simpatizera , ali hajde Dino je tu bio bačen možda nije dozreo sitiuaciji , ali kao neki upgrade Ihtijarević u odnosu na Ibrakovića ?? wtf. papk jedan iz Srebrenika ovaj malo manji papak iz Visokog, zar nema neko bolji za sportskog direktora ? Ako Kusturica nije ukrao nešta iz FKS neka uspiješnih menadjera u klubu , lijepo je kada ti banka spoznor....
Nisam previše upučen , ali opet znam nešta i poznajem ljude , pa bi nekoga molio da objasni što su ovi kao zlo i ko to treba doći ???
joker90 je napisao/la:Zna li neko sta vise o ovom curetku? Da li cemo i nju tjerati za par mjeseci? Valjda joj necemo za par mjeseci vec ovako morati..

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, MrPink, nedimmmm1337, TETRAPAK i 42 gosta.