FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FoSte95
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FoSte95 » 16 avg 2016, 15:04

Ova zenska ima sve sto Dino nema :D :D
Po diplomama cini se i vise nego strucna :thumbup:

High

Post Postao/la High » 16 avg 2016, 15:05

Ko će Faruku prevoditi s bosanskog na bosanski?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 avg 2016, 15:05

Sabrina ODLAZI, pardon, DOBRO DOSLA..oprostite navika! :D

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2016, 15:07

Sabrina fakat kvalitetan komad u svakom pogledu.
Ne znam kako ranije nisam znao za nju :D

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 16 avg 2016, 15:07

PREDAJ SE DINO IZGUBIO SI BOJ! NAPOLJE! :opaopa: :opaopa: :opaopa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 15:08

pasica je napisao/la:Kako hladno prodje vijest da je smece ihtijarevic zaduzen za sportski segment kluba? To je katastrofa koja je veca od ove radosti.
kako je katastrofa on leti dogodine plafon....poprilično odgovorna funkcija...
joker90 je napisao/la:Zna li neko sta vise o ovom curetku? Da li cemo i nju tjerati za par mjeseci? Valjda joj necemo za par mjeseci vec ovako morati..

ma jok ba u administraciji cura, a ima reference i diplome...neće imat ni blizu ovlasti koje je Dino imao dok ga nisu spustili...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 16 avg 2016, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 16 avg 2016, 15:08

I direktorica iz Tuzle, Masala :D

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 avg 2016, 15:10

Ja sam tu nego sam bio zaposlen i radio sam,ja sam sad najveci fan nove direktorice i samo zelim sve najbolje klubi.Idemo dalje i pobjediti Metalege i nadam se poceti igrati .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 avg 2016, 15:10

Kobe Bryant je napisao/la:Da mi neko napiše, zbog ćega je dobro da Dino ode , a kao biti će odlično poslije njega i Kusturice... ?
Frajer vodi banku , sad ispade kao ne zna raditi posao ili šta ? , zna me ovdje administrator i zna da nemam veze sa upravom FKS zna se da sam bio u Hordama (nekima je i nick moj poznat) svoje vremeno , iz navijaća sam prešao u simpatizera , ali hajde Dino je tu bio bačen možda nije dozreo sitiuaciji , ali kao neki upgrade Ihtijarević u odnosu na Ibrakovića ?? wtf. papk jedan iz Srebrenika ovaj malo manji papak iz Visokog, zar nema neko bolji za sportskog direktora ? Ako Kusturica nije ukrao nešta iz FKS neka uspiješnih menadjera u klubu , lijepo je kada ti banka spoznor....

Nisam previše upučen , ali opet znam nešta i poznajem ljude , pa bi nekoga molio da objasni što su ovi kao zlo i ko to treba doći ???
Evo zasto.
Sabrina Buljubasic.
I am an American and Bosnian Citizen currently residing in the city of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina for the past 6 years, Have a LLB in International Law from the American University of BIH and a recent masters degree from ISDE (Madrid) for International Sports Law. The team WFC Salt City under my management competed in the premier league in Bosnia. I work as a law consultant for the Balkan region. I have had other work experience as a coach for a youth team in USA and for the women's team here in Bosnia. The many aspects of who I am all run through sports and my ambitions and goals are to incorporate my work with my love of sports. I have been awarded a few achievements as from entering the Dean List of high ranked students, to winning contests for essays and projects. With the WFC Salt City i was able to establish donations with Nike and have organized projects through out the city to popularize the women's game. My projects have entailed the growth of the women's game in Bosnia and the ability to lead a team with the complications of the surrounding population. I have a published article entailing the legal aspects of the women's World Cup in Canada and have had other work published. I am a person that always takes the hard road instead of the easy because i believe the greatest success in life is to be able to turn the impossible in to the possible.
Djevojka je prvo sportista pa onda sve ostalo! Sve sto je postigla u zivotu je postigla sama a ne pomoci drugih! Ja sam vise nego zadovoljan! Ima cilj u zivotu, zeljna dokazivanja! Sta je Dincek osim bankara?!
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 16 avg 2016, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2016, 15:10

Eh sad da jos procitam da je Hurtic otisao i da ga je zamjenila Semira Hurem :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 avg 2016, 15:10

Sabro, ne daj da te preostala bagra u klubu indoktrinira i uvuće u svoje kolo. :pray:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 avg 2016, 15:12

Samo da Sabri ne bude sklona talovima, ono bosnjacki, a sto se skole tice, za Dinu i fakultet njegov je svemirski brod. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 avg 2016, 15:13

I puno srece novoj direktorici.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 15:13

MCMXLVI je napisao/la: Sta je Dincek osim bankara?!
pa prvo nije bankar koliko znam ali nejse

radio u "DIGI.BA Association for digitisation and informatisation of cultural heritage" i "5D-CADD d.o.o. Sarajevo"

:kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 16 avg 2016, 15:14

Đe 'š ba kopirati ovo s Linkedina? Samo jedan od dokaza što je ovo smiješno.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 16 avg 2016, 15:14

Mala u pamet.
1946

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 16 avg 2016, 15:15

Majkl je napisao/la:I puno srece novoj direktorici.
Sretno, direktorice. Majkl Phelps i Majkl Jordan u ispijanju loseg alkohola. :mrgreen:
slika
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 16 avg 2016, 15:16

Gefufna je napisao/la:
Majkl je napisao/la:I puno srece novoj direktorici.
Sretno, direktorice. Majkl Phelps i Majkl Jordan u ispijanju loseg alkohola. :mrgreen:
slika
Volim je.
1946

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 16 avg 2016, 15:16

amorovski je napisao/la:
tamburica je napisao/la:Said **** ispija kafe po revoluciji i zdere kolace usta ga **** koji qrac je dolazio.
Said ****, a ti ga ne vadiš iz usta. Smiri malo jbt. Frustracije liječi u miru kad ti roditelji utonu u san. Mani nas **** jer nisu svi **** na ovom svijetu.

Pozz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Said Husejinović - NUS DVICA

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 avg 2016, 15:17

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”