FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dinu umjesto Hurtica 
Ma kakav crni obraz. Da ima obraz, otišao bi nakon prve prozivke navijača, jer sam je to izjavio. Toliko o njegovom obrazu. A ovo što je otišao, dogorilo do nokata i to je to. Nema tu obraza nikakvog. Nemojte samo amnestiranja. Njemu sretno i što dalje nek je od nas.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 16 avg 2016, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa dobro Ihtijarevic je tu par mjeseci i vec ga tjeramo to je nasa velika boljka niko nam nevalja.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma upravo tako. Ne mislim da ce ista biti bolje.bordobijeli je napisao/la:Ne vidim da ce biti neke specijalne promjene al eto ako nista malo ce pozitivnija atmosfera biti.
Pogotovo što je jedan Ihtijarevic zadužen za sportski segment. Realno za njega je Ibrakovic život izmislio. Ali eto.
Brate ja stvarno ne znam za sta je Edis navuko ogroman gnjev, mozda cak veci nego sto ima Dino. Ako nije, onda ce postat vremenom. Ako mozes pojasni sta ovaj radi, al nemoj samo rekla-kazala. Za Dinu je bilo da se ugrađuje u ugovore sa igracima, sa haadom, pa onda 80% fanshopa njegovo.. Ok, nema veze, otiso je. Sta je sa Edisom, zelio bih znat.. Mozes i na pp, necu dalje sirit, garantujem.pasica je napisao/la:Dino na kraju ode sam, opet koliko toliko pokaza obraz. Sta cemo s ovima sto ga nemaju? Na kraju, ipak, nek mu je sretno. Sabrini sve najbolje, i da nas obraduje. Al puno mi jos kukolja moramo odstraniti. U sportskom segementu sve nestrucni ljudi (cast par izuzetaka).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
ne kontam i ona će krasti??? zar nije Dino lopov i sve najgore ???? otkud tolika ljubav sad prema njemu????bordobijeli je napisao/la:Ne vidim da ce biti neke specijalne promjene al eto ako nista malo ce pozitivnija atmosfera biti.
Odlukom Vincenta Tana..... šta ima sampasica je napisao/la:Dino na kraju ode sam, opet koliko toliko pokaza obraz. Sta cemo s ovima sto ga nemaju? Na kraju, ipak, nek mu je sretno. Sabrini sve najbolje, i da nas obraduje. Al puno mi jos kukolja moramo odstraniti. U sportskom segementu sve nestrucni ljudi (cast par izuzetaka).
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 16 avg 2016, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo i da nije ništa kriminalno u pitanju, i da nema talova, čovjek je patološki lažov i trol. Uostalom, veće su gnjide oni koji sve vide i znaju, a šute i samim tim to odobravaju. Mislim da je čak i prva rečenica dostatna.amorovski je napisao/la:Brate ja stvarno ne znam za sta je Edis navuko ogroman gnjev, mozda cak veci nego sto ima Dino. Ako nije, onda ce postat vremenom. Ako mozes pojasni sta ovaj radi, al nemoj samo rekla-kazala. Za Dinu je bilo da se ugrađuje u ugovore sa igracima, sa haadom, pa onda 80% fanshopa njegovo.. Ok, nema veze, otiso je. Sta je sa Edisom, zelio bih znat.. Mozes i na pp, necu dalje sirit, garantujem.pasica je napisao/la:Dino na kraju ode sam, opet koliko toliko pokaza obraz. Sta cemo s ovima sto ga nemaju? Na kraju, ipak, nek mu je sretno. Sabrini sve najbolje, i da nas obraduje. Al puno mi jos kukolja moramo odstraniti. U sportskom segementu sve nestrucni ljudi (cast par izuzetaka).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Raskinuti sa četkovićem, mikelom, hodžićem, novakovićem, crnkićem, bekićima1.2., projektom, hebibovićem... i dovesti 2 kvalitetna igrača da oru, i ostalo akademce
Skauta otjerati, Ihtijarevića, hurtića i ekipu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne ulijeva mi povjerenje nimalo.bordobijeli je napisao/la:Pa dobro Ihtijarevic je tu par mjeseci i vec ga tjeramo to je nasa velika boljka niko nam nevalja.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma upravo tako. Ne mislim da ce ista biti bolje.bordobijeli je napisao/la:Ne vidim da ce biti neke specijalne promjene al eto ako nista malo ce pozitivnija atmosfera biti.
Pogotovo što je jedan Ihtijarevic zadužen za sportski segment. Realno za njega je Ibrakovic život izmislio. Ali eto.
ledesma je napisao/la:Raskinuti sa četkovićem, mikelom, hodžićem, novakovićem, crnkićem, bekićima1.2., projektom, hebibovićem... i dovesti 2 kvalitetna igrača da oru, i ostalo akademce
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
pa hoćel iko ostat jaraneledesma je napisao/la:Raskinuti sa četkovićem, mikelom, hodžićem, novakovićem, crnkićem, bekićima1.2., projektom, hebibovićem... i dovesti 2 kvalitetna igrača da oru, i ostalo akademce
za skauta bi se već složio kad su ga degradirali nekideeee
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ihtijarević ne može Semjonu ni cipela okrenut u struci, a ovaj potonji se ne pita ništa u klubu, nažalost. Ne ferma ga niko.
PS, daj ledesma, uozbilji se malo.
PS, daj ledesma, uozbilji se malo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Burberry46
- Kontakt:
Bravo za sve navijace, Dino otjeran i pokazalo se jos jednom da ne mozes dovijeka biti tu ako su losi rezultati. Opomena I za druge. Ne znam kako ce izgledati ovo sa Sabrinom ali mi je drago da se pokazalo da ne mozes biti tu do kad hoces.
Odlazi Hurticu i treba postaviti Petrovica
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Skaut je neuništiv, svi odoše, al skaut ostaje
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Zasto ste naivni, pa taj Ihtijarevic je prije sezone trvdio nesto sasvim drugo kada ja pravac kluba u pitanju u kojem treba da ide. Gurnu ga u medije da daje izjave kada je njima cejf.. Lik je obicni pijun kao Hurtic koji trebaju da budu mete da bi se paznja skrenula sa pravih ubleha. To da se on nesta pita je nebuloza nad nebulozama. To su likovi koji kupe pljuvacku, sluze kao zivi stit. Budite pametni..
kakav petrovic suska se da na klupu sjeda onaj kockar JagodicBurberry46 je napisao/la:Bravo za sve navijace, Dino otjeran i pokazalo se jos jednom da ne mozes dovijeka biti tu ako su losi rezultati. Opomena I za druge. Ne znam kako ce izgledati ovo sa Sabrinom ali mi je drago da se pokazalo da ne mozes biti tu do kad hoces.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 16 avg 2016, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
@Sabinho da, daaa
@DenchiNL Ne mora to odmah, ali do zime se to rastjerati mora.
@uNbx Samo vi šutite, a oni nek kramare trpaju
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bez dobrog sportskog direktora nema dobrih pojačanja, i bez dobrog trenera nema dobre igre i titula.
misliš da će ti ta dvojica koje dovedeš za lovu uzorati teren uozbilji se maloledesma je napisao/la:Raskinuti sa četkovićem, mikelom, hodžićem, novakovićem, crnkićem, bekićima1.2., projektom, hebibovićem... i dovesti 2 kvalitetna igrača da oru, i ostalo akademce
Ako im iko ne šuti, ja im ne šutim, al ne moš rastjerat sve živo.ledesma je napisao/la:@Sabinho da, daaa
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- f0rest1946
- Kontakt:
Sreca pa se ti nista ne pitas.ledesma je napisao/la:Raskinuti sa četkovićem, mikelom, hodžićem, novakovićem, crnkićem, bekićima1.2., projektom, hebibovićem... i dovesti 2 kvalitetna igrača da oru, i ostalo akademce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.