Ma ono je vrh vrhova vrhova vrhova nakon onog levata popodne. Odmor za usi. Blazeni glasovi. Spasioci dana. Pripremili su se, bili u toku, znali izgovoriti imena igraca, nisu upadali jedan drugome u rijec i sto je najvaznije nadglasali su vuvuzele. Jedina zamjerka su ti tehnicki problemi, tj. kasnjenje, nadam se da ce se to rijesiti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Meni se baš svidio način na koji su komentarisali. Nisu upadali u riječ jedan drugom što je možda i najvažnije. Nemoguće je 90 i kusur minuta komentarisati a da se ne napravi neka greška. Kultura na nivou, uglavnom pravo osvježenje nakon bruke od komentatora sa utakmice Arg-Njem.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
ko je ovaj sto sad prenosi finale wimbledona?
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Na Bht-u je Vladislav Majer.Wolverine je napisao/la:ko je ovaj sto sad prenosi finale wimbledona?
Pluskvamperfekt hahaha koji kralj
.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
a jeli moguce da i na BHT1 i na FTV prenosi onaj komentator
pravac daljinski
HRT2
pravac daljinski
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
BosnianHero
- Kontakt:
pa eto idi na hrt ko ti braniCeMa je napisao/la:a jeli moguce da i na BHT1 i na FTV prenosi onaj komentator![]()
pravac daljinskiHRT2
Zatamne HRT djubrad, nije im dosta sto im placamo taksu, nego nas jos tjeraju da gledamo ona ****. Lijepi streaming.BosnianHero je napisao/la:pa eto idi na hrt ko ti braniCeMa je napisao/la:a jeli moguce da i na BHT1 i na FTV prenosi onaj komentator![]()
pravac daljinskiHRT2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
Jel moguce da smo docekali da ovakav kloc komentarise POLUFINALE SP ??? katastrofa 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
ja se samo tjesim da moze i onaj Corosovic da prenosi pa mi malo lakseInterista di cuore je napisao/la:Jel moguce da smo docekali da ovakav kloc komentarise POLUFINALE SP ??? katastrofa
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Prije nekoliko sezona prenos na TV utakmice Sarajevo-Čelik. Na sredini terena prekršaj za Sarajevo a komentator Hadžialić kaže : "Faul za Željezničar". I što je najsmješnije nije ni skonto samo nastavio dalje komentarisat
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
- elninho_resTO
- Kontakt:
pa i ovaj je reko na kraju kad je van bomel dobio zuti,"neko od urugvajaca je sad dobio zuti karton" a jos mu oni grafiku opalili fino pise van bomel a on ni hu ni ha,samo nastavio daljeMarokanac je napisao/la:Prije nekoliko sezona prenos na TV utakmice Sarajevo-Čelik. Na sredini terena prekršaj za Sarajevo a komentator Hadžialić kaže : "Faul za Željezničar". I što je najsmješnije nije ni skonto samo nastavio dalje komentarisat
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
pa normalno da mi niko ne brani, ta neces mi ti zabranitiBosnianHero je napisao/la:pa eto idi na hrt ko ti braniCeMa je napisao/la:a jeli moguce da i na BHT1 i na FTV prenosi onaj komentator![]()
pravac daljinskiHRT2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al morao sam slusati onog kretena na nasim kanalima, nije mi bilo hrt2, al cim je zavrsila tekma dosla slika
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Niko jos nije uspio u 5 utakmica u nizu dati go, ali jeste u 6.
Pa koji su fenomeni nasi komentatori :S
Švabe, hahahahaha 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
guber90 je napisao/la:Niko jos nije uspio u 5 utakmica u nizu dati go, ali jeste u 6.
i meni je to zasmetalo. covjece koliko glupav treba bit pa tako nesto rec.guber90 je napisao/la:Niko jos nije uspio u 5 utakmica u nizu dati go, ali jeste u 6.
-
BosnianHero
- Kontakt:
pa sta je ovo ljudi samo cekaju utakmicu da bi sto prije na forum i poceli pljuvat................. 
Ko ba sta pljuje, jel ovo nije cista nebuloza za izvalit et de reci. Sta me briga kako govori imena igraca, pa naviko sam i da nisu objektivni, al zar nemoze ovako nesto logicno reci kako treba ???BosnianHero je napisao/la:pa sta je ovo ljudi samo cekaju utakmicu da bi sto prije na forum i poceli pljuvat.................
-
BosnianHero
- Kontakt:
pa gledate li vi tekme na drugim kanalima....pa ti lapsusi su skoro pa normala...il mislis da je namjerno rekao tako nesto......al mi je krivo kad kazu da je bolji tamo neki hrt il rts il nedo bog neki van naseg govornog podrucja kanal anema zive veze o cemu mu komentator prica.......i sta sve izvaljujeguber90 je napisao/la:Ko ba sta pljuje, jel ovo nije cista nebuloza za izvalit et de reci. Sta me briga kako govori imena igraca, pa naviko sam i da nisu objektivni, al zar nemoze ovako nesto logicno reci kako treba ???BosnianHero je napisao/la:pa sta je ovo ljudi samo cekaju utakmicu da bi sto prije na forum i poceli pljuvat.................
Oni sa HRT-a su za ove nase jadnike strucnjaci, samo vi koji radite u RTVBiH ili FTV tvrdite suprotno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.