Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Kolko me ovaj na BHT-u smorio morao sam prebaciti na RTRS 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa frajer sa ulice, ni potpisali ga nisu ! Da vi Vlado, Suko, Babic, Krstic mogli spavati vecers. Ipak umorni ljudi, mala placa a puno posla !Manuel je napisao/la:Kolko me ovaj na BHT-u smorio morao sam prebaciti na RTRS

Max Allegri
Pa koji komentator je u pitanju ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Izdrzao sam citavu minutu i sto prije prebacio.Neko radi 16 sati svaki dan a neko ne moze prenositi jednu tekmu na danMig_Mig je napisao/la:Pa frajer sa ulice, ni potpisali ga nisu ! Da vi Vlado, Suko, Babic, Krstic mogli spavati vecers. Ipak umorni ljudi, mala placa a puno posla !Manuel je napisao/la:Kolko me ovaj na BHT-u smorio morao sam prebaciti na RTRS

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Ovo neki zaštitar vodi, sad kad frajer kaže, odoh obić' objekat, eto me.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
muamerc je napisao/la:Ovo neki zaštitar vodi, sad kad frajer kaže, odoh obić' objekat, eto me.

ne seri da je to rekao?muamerc je napisao/la:Ovo neki zaštitar vodi, sad kad frajer kaže, odoh obić' objekat, eto me.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Bio mi je smanjen ton nisam najbolje čuo, al ono je meni vuklo na glas Ognjena Dujkovića, onu poslije tekmu Litva-Hrvatska je radio VladoMig_Mig je napisao/la:Okreni na BHT, ako nam otlkijes imas aplauz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Možda ih Arena pokupi.Kawhi je napisao/la:Medina je genijalna. Jedino nju i Majera mogu slušati. Da ih je kako na SK prebaciti.DANTES je napisao/la:šta im je ona Šehić? meni djeluje ko femi?Kawhi je napisao/la:U četvrtoms etu kao da gledamo djevojke a ne tenisere by Igor Kristić. Sreća njegova pa nemamo feministkinja u državi.

- legenda reala
- Kontakt:
Slomi se jadan Dragiša objašnjavajući da nije do njih što ne prenose srpske reprezentacije, da bi i oni voljeli al nedaju im organizatori, al džaba Dantes ne sluša nego zove i prijetisaar je napisao/la:. BHT i nekako, šta tek reći za RTRS kad je tamo Dragiša Ćorsović izmislio komentarisanje za Prnjatovića i ostale.

Inače komentatori onako, i HRT je skroz slab s komentatorima nekad studijski voditelji Viki i Šapit su im sad glavni komentatori, ja neki dan gledo rukomet Viki prenosio ucrvo se hhahah
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tek sad upratih, izdrzao sam 10 sekundi i prebacioMig_Mig je napisao/la:Okreni na BHT, ako nam otlkijes imas aplauz

A ko je u pitanju pojma nemam

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
legenda reala je napisao/la:Slomi se jadan Dragiša objašnjavajući da nije do njih što ne prenose srpske reprezentacije, da bi i oni voljeli al nedaju im organizatori, al džaba Dantes ne sluša nego zove i prijetisaar je napisao/la:. BHT i nekako, šta tek reći za RTRS kad je tamo Dragiša Ćorsović izmislio komentarisanje za Prnjatovića i ostale.![]()
Inače komentatori onako, i HRT je skroz slab s komentatorima nekad studijski voditelji Viki i Šapit su im sad glavni komentatori, ja neki dan gledo rukomet Viki prenosio ucrvo se hhahah
bivsi ćosović kuknjava koji paćenik kuknjava kuknjava kuknjava
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- ASD
- Kontakt:
Ako je ovaj sto prenosi vaterpolo na BHT-u pogledao samo jednu vaterpolo utakmicu, ubijte me.
Lik samo odjednom kaze "evo gola", "evo odbrane", "sam je ostao", kao da ljudi iz vode izranjavaju, a ne da se igra iznad povrsine vode.
Nedo Bog da je radio prenos koja bi to zbrka bila.
Lik samo odjednom kaze "evo gola", "evo odbrane", "sam je ostao", kao da ljudi iz vode izranjavaju, a ne da se igra iznad povrsine vode.
- ASD
- Kontakt:
Prema ovom komentatoru jos nije bilo pasa, a kamoli neceg slozenijeg, sve sami sutevi i odbrane, kao da su golovi 7 metara udaljeni.
Pusti da uživamo u igri, neće da se nameće.ASD je napisao/la:Ako je ovaj sto prenosi vaterpolo na BHT-u pogledao samo jednu vaterpolo utakmicu, ubijte me.

Danas viđoh Spahu na Čaršiji, šepa opasno frajko. Biće da mu je neko sa foruma dohak'o. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
rekao sam mu da dalje od zenice prema istoku ne smije krenuti a i zenicu ću mu zabranti jer i to je moj grad...legenda reala je napisao/la:Slomi se jadan Dragiša objašnjavajući da nije do njih što ne prenose srpske reprezentacije, da bi i oni voljeli al nedaju im organizatori, al džaba Dantes ne sluša nego zove i prijetisaar je napisao/la:. BHT i nekako, šta tek reći za RTRS kad je tamo Dragiša Ćorsović izmislio komentarisanje za Prnjatovića i ostale.![]()

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kako bivši bgt ?Karlo je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Slomi se jadan Dragiša objašnjavajući da nije do njih što ne prenose srpske reprezentacije, da bi i oni voljeli al nedaju im organizatori, al džaba Dantes ne sluša nego zove i prijetisaar je napisao/la:. BHT i nekako, šta tek reći za RTRS kad je tamo Dragiša Ćorsović izmislio komentarisanje za Prnjatovića i ostale.![]()
bivsi ćosović kuknjava koji paćenik kuknjava kuknjava kuknjava

Ilk se prezivo ćosovic posto bosnjaci najvecim djelom nose to prezime od svog nacionalizma i neke muke promjenio u ćorsovicPappy je napisao/la: Kako bivši bgt ?![]()

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.