Sportski komentatori

Manuel
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Manuel » 16 avg 2016, 00:28

Kolko me ovaj na BHT-u smorio morao sam prebaciti na RTRS :lol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 avg 2016, 00:31

Manuel je napisao/la:Kolko me ovaj na BHT-u smorio morao sam prebaciti na RTRS :lol:
Pa frajer sa ulice, ni potpisali ga nisu ! Da vi Vlado, Suko, Babic, Krstic mogli spavati vecers. Ipak umorni ljudi, mala placa a puno posla ! :puke:
Max Allegri

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 avg 2016, 00:31

Pa koji komentator je u pitanju ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 avg 2016, 00:35

Okreni na BHT, ako nam otlkijes imas aplauz :)
Max Allegri

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 16 avg 2016, 00:38

Mig_Mig je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Kolko me ovaj na BHT-u smorio morao sam prebaciti na RTRS :lol:
Pa frajer sa ulice, ni potpisali ga nisu ! Da vi Vlado, Suko, Babic, Krstic mogli spavati vecers. Ipak umorni ljudi, mala placa a puno posla ! :puke:
Izdrzao sam citavu minutu i sto prije prebacio.Neko radi 16 sati svaki dan a neko ne moze prenositi jednu tekmu na dan :puke:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 avg 2016, 00:40

Ovo neki zaštitar vodi, sad kad frajer kaže, odoh obić' objekat, eto me.

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 16 avg 2016, 00:43

muamerc je napisao/la:Ovo neki zaštitar vodi, sad kad frajer kaže, odoh obić' objekat, eto me.
:rol: :rol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 avg 2016, 09:15

muamerc je napisao/la:Ovo neki zaštitar vodi, sad kad frajer kaže, odoh obić' objekat, eto me.
ne seri da je to rekao? :urnebes:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 avg 2016, 12:42

Mig_Mig je napisao/la:Okreni na BHT, ako nam otlkijes imas aplauz :)
Bio mi je smanjen ton nisam najbolje čuo, al ono je meni vuklo na glas Ognjena Dujkovića, onu poslije tekmu Litva-Hrvatska je radio Vlado
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

saar
Kontakt:

Post Postao/la saar » 16 avg 2016, 13:36

Kawhi je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:U četvrtoms etu kao da gledamo djevojke a ne tenisere by Igor Kristić. Sreća njegova pa nemamo feministkinja u državi.
šta im je ona Šehić? meni djeluje ko femi?
Medina je genijalna. Jedino nju i Majera mogu slušati. Da ih je kako na SK prebaciti. :ljepota:
Možda ih Arena pokupi. :mrgreen: Ne znam kako se postaje sportski komentator u nas ali meni ovo izgleda kao da okupe najnesposobnije za posao i daju im da prenose. BHT i nekako, šta tek reći za RTRS kad je tamo Dragiša Ćorsović izmislio komentarisanje za Prnjatovića i ostale.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 avg 2016, 14:11

saar je napisao/la:. BHT i nekako, šta tek reći za RTRS kad je tamo Dragiša Ćorsović izmislio komentarisanje za Prnjatovića i ostale.
Slomi se jadan Dragiša objašnjavajući da nije do njih što ne prenose srpske reprezentacije, da bi i oni voljeli al nedaju im organizatori, al džaba Dantes ne sluša nego zove i prijeti :P

Inače komentatori onako, i HRT je skroz slab s komentatorima nekad studijski voditelji Viki i Šapit su im sad glavni komentatori, ja neki dan gledo rukomet Viki prenosio ucrvo se hhahah
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 avg 2016, 14:18

Mig_Mig je napisao/la:Okreni na BHT, ako nam otlkijes imas aplauz :)
Tek sad upratih, izdrzao sam 10 sekundi i prebacio :lol:
A ko je u pitanju pojma nemam :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 avg 2016, 14:25

legenda reala je napisao/la:
saar je napisao/la:. BHT i nekako, šta tek reći za RTRS kad je tamo Dragiša Ćorsović izmislio komentarisanje za Prnjatovića i ostale.
Slomi se jadan Dragiša objašnjavajući da nije do njih što ne prenose srpske reprezentacije, da bi i oni voljeli al nedaju im organizatori, al džaba Dantes ne sluša nego zove i prijeti :P

Inače komentatori onako, i HRT je skroz slab s komentatorima nekad studijski voditelji Viki i Šapit su im sad glavni komentatori, ja neki dan gledo rukomet Viki prenosio ucrvo se hhahah

bivsi ćosović kuknjava koji paćenik kuknjava kuknjava kuknjava
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2016, 16:40

Ako je ovaj sto prenosi vaterpolo na BHT-u pogledao samo jednu vaterpolo utakmicu, ubijte me.
Lik samo odjednom kaze "evo gola", "evo odbrane", "sam je ostao", kao da ljudi iz vode izranjavaju, a ne da se igra iznad povrsine vode.
Nedo Bog da je radio prenos koja bi to zbrka bila.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2016, 16:43

Prema ovom komentatoru jos nije bilo pasa, a kamoli neceg slozenijeg, sve sami sutevi i odbrane, kao da su golovi 7 metara udaljeni.

saar
Kontakt:

Post Postao/la saar » 16 avg 2016, 18:09

ASD je napisao/la:Ako je ovaj sto prenosi vaterpolo na BHT-u pogledao samo jednu vaterpolo utakmicu, ubijte me.
Lik samo odjednom kaze "evo gola", "evo odbrane", "sam je ostao", kao da ljudi iz vode izranjavaju, a ne da se igra iznad povrsine vode.
Nedo Bog da je radio prenos koja bi to zbrka bila.
Pusti da uživamo u igri, neće da se nameće. :mrgreen:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 avg 2016, 18:16

Danas viđoh Spahu na Čaršiji, šepa opasno frajko. Biće da mu je neko sa foruma dohak'o. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 avg 2016, 18:29

rekao sam mu da dalje od zenice prema istoku ne smije krenuti a i zenicu ću mu zabranti jer i to je moj grad... :kafa:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 16 avg 2016, 19:08

Karlo je napisao/la:

bivsi ćosović kuknjava koji paćenik kuknjava kuknjava kuknjava
Kako bivši bgt ? :urnebes: :rol:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 16 avg 2016, 20:29

Pappy je napisao/la: Kako bivši bgt ? :urnebes: :rol:
Ilk se prezivo ćosovic posto bosnjaci najvecim djelom nose to prezime od svog nacionalizma i neke muke promjenio u ćorsovic :mrgreen: :eh: :zviz: danasnji tzv.Dragiša Ćorsovic :cool: kuknjava kuknjava paćenik majjjke mi :wtf: :yawn: kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava :think: :kafa: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.