Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Irac je tu bio favorit i svjetski prvak je, ako Rus Nikitin tu dobije mogli bi Rusi i do tri zlata, a to ce biti najvise od svih.jestamaji je napisao/la:koja tučnjava u četvrtfinalu bantamarus i irac, takav boks meč nisam odavno vidio, 9 minuta čiste tuče
![]()
rus obliven krvlju na kraju knap dobio
![]()
![]()
rus je bio aktivniji i mislim da je više pogađao, nije bila krađa ko u teškoj bez obzira što se irac na kraju ibretio ko da su mu ukrali pobjeduASD je napisao/la:Irac je tu bio favorit i svjetski prvak je, ako Rus Nikitin tu dobije mogli bi Rusi i do tri zlata, a to ce biti najvise od svih.jestamaji je napisao/la:koja tučnjava u četvrtfinalu bantamarus i irac, takav boks meč nisam odavno vidio, 9 minuta čiste tuče
![]()
![]()
![]()
U boksu se uvijek poraženi čudi sudijskim odlukama, bez obzira kako se meč odvijao.jestamaji je napisao/la:rus je bio aktivniji i mislim da je više pogađao, nije bila krađa ko u teškoj bez obzira što se irac na kraju ibretio ko da su mu ukrali pobjeduASD je napisao/la:Irac je tu bio favorit i svjetski prvak je, ako Rus Nikitin tu dobije mogli bi Rusi i do tri zlata, a to ce biti najvise od svih.jestamaji je napisao/la:koja tučnjava u četvrtfinalu bantamarus i irac, takav boks meč nisam odavno vidio, 9 minuta čiste tuče
![]()
![]()
![]()
naravno ja pojma nemam o boksu, ali to je moje viđenje nakon usporenih snimakaali glavna stvar je da to nije bio boks nego prava ulična tuča
![]()
Zlatoalan_kardec je napisao/la:Davor Štefanek u finalu do 66 kg. Do finala bio fenomenalan. Večeras poslije 22 sata u borbi za zlato protiv Jermena.
Da je negdje pogledati. Biće garant na rts-u ali ga bagra zaključa.
Jesil citao indexov clanak o medalji Stefaneka?alan_kardec je napisao/la:Davor Štefanek u finalu do 66 kg. Do finala bio fenomenalan. Večeras poslije 22 sata u borbi za zlato protiv Jermena.
Da je negdje pogledati. Biće garant na rts-u ali ga bagra zaključa.
Nisam, baš ću pročitati. Garant nešto na temu kako je on Hrvat, a nastupa za Srbiju...blabla...tuzlak1987 je napisao/la:Jesil citao indexov clanak o medalji Stefaneka?
Dobro da ga suci nisu zayebavaliDragonReborn je napisao/la:Morao da pobedi pola Sovjetskog Saveza do zlata.
Ameri dominiraju u rvanju slobodnim stilom. To je kod njih dosta popularno, posle svi postaju profi rvači, kečeri i tako nešto.ASD je napisao/la:Gledam malo medalje u hrvanju.
SSSR ima 62 zlata, Ameri 50, a Rusija 25.
Nisam znao da su Ameri ovako jaki u hrvanju.
Otkako je stekla nezavisnost, logicno Rusija dominira.
Gledao, vrh je, odlicna prica, odlican reziser i odlicna glumacka postava, ali bez obzira na sve to, ja bi u taj film gledao bez da mignem jer volim te sportsko-historijske filmove.DragonReborn je napisao/la:Ameri dominiraju u rvanju slobodnim stilom. To je kod njih dosta popularno, posle svi postaju profi rvači, kečeri i tako nešto.ASD je napisao/la:Gledam malo medalje u hrvanju.
SSSR ima 62 zlata, Ameri 50, a Rusija 25.
Nisam znao da su Ameri ovako jaki u hrvanju.
Otkako je stekla nezavisnost, logicno Rusija dominira.
Ima odlićan film Foxcatcher od pre par godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.