AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Neka je idiot otišao jbm mu klicu, yebo ga hajvan Max koji ga i dovede u Milan.
Ko brate da bude optimističan, pored Romana nemaš harnog CB, vezni red ko qrac. O propalitetima koji igraju na krilima nema hljeba (Niang-Suso), ovo je najgora formacija a još ima i debilne igrače.
Mene kako sjećanje služi ovaj Sosa je krilni igrač a ne CM.
Ko brate da bude optimističan, pored Romana nemaš harnog CB, vezni red ko qrac. O propalitetima koji igraju na krilima nema hljeba (Niang-Suso), ovo je najgora formacija a još ima i debilne igrače.
Mene kako sjećanje služi ovaj Sosa je krilni igrač a ne CM.
Forza Milan!
Eto dotle je doslo kad je najbolja vijest zadnjih par mjeseci odlazak nebitnog igraca koji ni pola godine nije proveo u milanu 
meni nebitno jer ionako nikad nije bio bitan faktor u timu, samo smeta cinjenica da se igraci opet pustaju besplatno, a ovamo se kuka kako nemaju para.
i nije to samo jedan pa da kazes "ajde nema veze, ko ga yebe", znaci tu su menez, de jong, matri, nocerino i vjerovatno jos njih par koji su otisli za citavih 0 eura iako se sigurno mogla uzeti neka simbolicna cifra, nevjerovatna glupost i nesposobnost.
sosu necu vise da komentarisem, muka mi je sta rade od kluba
apsolutno me ne interesuje kako ce igrati, ja samo znam da nijednu utakmicu necu gledati ako budu on i govedo igrali skupa.
meni nebitno jer ionako nikad nije bio bitan faktor u timu, samo smeta cinjenica da se igraci opet pustaju besplatno, a ovamo se kuka kako nemaju para.
i nije to samo jedan pa da kazes "ajde nema veze, ko ga yebe", znaci tu su menez, de jong, matri, nocerino i vjerovatno jos njih par koji su otisli za citavih 0 eura iako se sigurno mogla uzeti neka simbolicna cifra, nevjerovatna glupost i nesposobnost.
sosu necu vise da komentarisem, muka mi je sta rade od kluba
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: RE: Re: AC Milan
Brate Biabianija sam samo naveo da ti kazem da ne mora sve biti onako kako vidimo. Jednostavno kad su oni u pitanju ja uvijek sumnjam. Tako su me navikli. Kad sam rekao posudba uz obavezu otkupa rekao sam kako bi me svi lakse skontali. Al evo pojasnit cu, nije problem. Koliko se to igraca danas kesira? Sve se danas placa na rate. Evo banalan primjer. Dogovoris s Chelsijem transfer Quadrada za cca 25 mil al da im sad platis 2-3 mil a ostatak u januaru. Mislis da nebi pristali? Bolje i to nego u pet rata po 5 mil kako to obicno bude. Tako su mogli dovest 4-5 kvalitetnih igraca i dat za prvu ratu tih 15 mil a ostatak isplatiti u januaru kad legne 85 mil. E hajd nek sad meni neko da "razumno" objasnjenje zasto se tako ne uradi? Jedini odgovor kojo mi pada na pamet me upravo dovodi u sumnju o istinitosti citave ove sapunice.Romagnoli13 je napisao/la:Pa nije niko kriv u Milanu sto je momak u tom trenutku nije mogao proći ljekarski, poređenje ti je niđe veze.A čuj zašto se ne dogovore igrači sa posudbom uz obavezu otkupa, pa šta ti misliš da svaki klub jedva čeka da nekom dadne igrača i da čeka na pare? Ne ide to tako jednostavno.A uostalom Galliani je odavno izgubio razum kad su transferi u pitanju.Čak je možda i bolje da on nema tih 100M na raspolaganju ovo ljeto.muxa je napisao/la:Vidio sam ja i Biabianija svojim očima [emoji38]Romagnoli13 je napisao/la: Objavljen službeni dokument od strane Fininvesta, pa i od strane Kineza.Vidjeli smo slike skoro svih članova konzorciuma.Berlusconi potvrdio prodaju. I opet ne vjerujete? Okej je imati manjak povjerenja u dvojac na čelu kluba, jer u zadnjih 4-5 godina su upropastili sve što se moglo upropastiti, ali ne vjerovati svojim očima u ušima je ipak pretjerivanje.
Druga je stvar što se sve kasno završilo, pa će novac biti dostupan tek od Januara.
Samo pokušavam realno sagledati stvari.
Ako je to sve gotova stvar zašto se ne dovedu igrači u ovom prelaznom roku na posudbu uz obavezu otkupa???
Kakva je svrha sav budzet potrošiti u januarskom prelaznom roku, a do tada ti ekipa ni na šta ne liči???
Dajte mi imena tih investitora da vidim koliko su "teški" jer ja još nisam uspio skontati ko je sve u tom konzorciju.
Možda je do mene, a možda ne razumijem kineski![]()
Al kao što sam i rekao, sačekat ću kraj prelaznog roka koji će mi puno toga reći.
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:
sosu necu vise da komentarisem, muka mi je sta rade od klubaapsolutno me ne interesuje kako ce igrati, ja samo znam da nijednu utakmicu necu gledati ako budu on i govedo igrali skupa.
ma proigrat će oni i Milan će igrati najljepši fudbal u Italiji
- Romagnoli13
- Kontakt:
Diawara ili Fernando se spominju uveliko kao buduće akvizicije Milana.To bi značilo da će Montella koristiti formaciju sa dva DMF-a i Sosa će biti ispred njih.Nije klasicna formacija 4-3-3 a niti 4-2-3-1.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Jesu poceli ponovo sa nagadjanjima kako se blizi kraj prelaznog roka.
Te ganjamo El Ghazija ili Papu Gomeza na krilu, te nekog momcica iz Argentine koji po igri i karakteristikama je slican Canbiaso-u.
Pa kako se Milan vraca na Kovacica... navodno za Fabregasa zainteresovani Juve i Real, a ovaj bi volio u Madrid, a tako bi bilo prostora da se dovede Kovacic. Ali navodno Real ne zeli da ga salje na posudbu.
A ni ja nisam nesto specijalno za Kovacica, preplacen igrac i nije me dojmio, tek periodicno u Interu znao odigrati dobro i to je to.
Ne mozes pametan biti vala. Ja bih volio El Ghazija jer sam ga jos prosle zime ocekivao kad se spominjao kao potencijalno pojacanje, pa je na kraju ispalo da Milan nikad nije ni poslao ponudu.
A tek sad nemamo para dovodjenjem Soserice.
Ako se dobro sjecam u isto vrijeme na zimskom mercatu kad se spominjao El Ghazi, spominjao se i Hakim Ziyech, razvalio prosle sezone u Holandiji, sa 22 godine postigal 17 golova i 12 asistencija, klasicni AMF. Za 15ak mil smo ga hladno mogli dovesti, kad se vec toliko nudilo i za Bentacura. Ali jok, znaju oni svoj posao.
Mamu im jbm.
Te ganjamo El Ghazija ili Papu Gomeza na krilu, te nekog momcica iz Argentine koji po igri i karakteristikama je slican Canbiaso-u.
Pa kako se Milan vraca na Kovacica... navodno za Fabregasa zainteresovani Juve i Real, a ovaj bi volio u Madrid, a tako bi bilo prostora da se dovede Kovacic. Ali navodno Real ne zeli da ga salje na posudbu.
A ni ja nisam nesto specijalno za Kovacica, preplacen igrac i nije me dojmio, tek periodicno u Interu znao odigrati dobro i to je to.
Ne mozes pametan biti vala. Ja bih volio El Ghazija jer sam ga jos prosle zime ocekivao kad se spominjao kao potencijalno pojacanje, pa je na kraju ispalo da Milan nikad nije ni poslao ponudu.
A tek sad nemamo para dovodjenjem Soserice.
Ako se dobro sjecam u isto vrijeme na zimskom mercatu kad se spominjao El Ghazi, spominjao se i Hakim Ziyech, razvalio prosle sezone u Holandiji, sa 22 godine postigal 17 golova i 12 asistencija, klasicni AMF. Za 15ak mil smo ga hladno mogli dovesti, kad se vec toliko nudilo i za Bentacura. Ali jok, znaju oni svoj posao.
Mamu im jbm.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 17 avg 2016, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Idemo po titulu!!
- muha milanez
- Kontakt:
Ovaj šošon sto su ga doveli ima 31 godinu 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Hahaha možda mu zubi budu pokvareni_forzamilan_ je napisao/la:Nije neka klasa al je zato star.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kad se sjetim ovog Sose ulazi 2014-te u finalu lige prvaka ni on sam nevjeruje gdje se nalazi,ubjedljivo najgori igrac bio i jedan od razloga sto je finale izgubljeno.Mogu mislit kako je tek sad spor.
Pretpostavljam da su kinezi dali svoju saglasnost jer ipak se radi o svjetskoj klasi 
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Danas sastanak sa agentom Diaware. Bojte nas se konkurenti za skudeto.
Najbolji transfer, ako se dogodiUrbyEmanuelson je napisao/la:Danas sastanak sa agentom Diaware. Bojte nas se konkurenti za skudeto.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
gambler1899
- Kontakt:
Sosa i zvanicno potpisao
To je taj novi Milan

To je taj novi Milan
Sosa za Susa, Suso za Sosu malo pass igre 
- Beduin
- Kontakt:
Nista ni od Diaware, ljudi hoce da ga prodaju jer nije to jak klub kojem ce odgovarati neke posudbe i gluposti, ljudi hoce pare i sigurno ce ih dobiti.
Zazi izgleda propao transfer u Wolfsburg, ko sto gledam prodacemo Adriana i dovesti Zazu, jer mi MORAMO po obicaju dovesti par napadaca svake godine, a vec je otisao Matri.
Poliju naredne godine istice ugovor i umjesto da ga prodamo posto-poto i te pare ulozimo za neku posudbu uz obavezu kupovine, mi cemo i njega naredne godine pustiti besplatno. A mogli smo ga makar probati trejdovati + pare za nekog poput Diaware ili sl.
Matri+Menez+Poli = El Ghazi/Bentacur/Diawara bilo koji se mogao dovesti da se znalo prodati stagod.
Saravi+De Sciglio = Isco/Fabregas/Musaka umjesto Lapadule
Znaci, nismo mogli gore odraditi mercato do sada, jedinu prodaju (Saravi) mi smo iskoristili na napadaca, pored 3 postojeca.
Zazi izgleda propao transfer u Wolfsburg, ko sto gledam prodacemo Adriana i dovesti Zazu, jer mi MORAMO po obicaju dovesti par napadaca svake godine, a vec je otisao Matri.
Poliju naredne godine istice ugovor i umjesto da ga prodamo posto-poto i te pare ulozimo za neku posudbu uz obavezu kupovine, mi cemo i njega naredne godine pustiti besplatno. A mogli smo ga makar probati trejdovati + pare za nekog poput Diaware ili sl.
Matri+Menez+Poli = El Ghazi/Bentacur/Diawara bilo koji se mogao dovesti da se znalo prodati stagod.
Saravi+De Sciglio = Isco/Fabregas/Musaka umjesto Lapadule
Znaci, nismo mogli gore odraditi mercato do sada, jedinu prodaju (Saravi) mi smo iskoristili na napadaca, pored 3 postojeca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zar svake godine mora doći neko zbog kojeg se moraš štipati za obraze da skontaš da ne sanjaš
svaki put negativna iznenađenja i razočarenja, ne znam samo kako im uspjeva to raditi u kontinuitetu, samo se nižu loši potezi jedan za drugim.
Pa da si ne znam ti koliko nesposoban, valjda bi dosad u 6 godina ubo makar JEDNOG dobrog igrača, ali oni ni to nisu u stanju.
i od toliko igrača oni iskopaše sosu iz sehare, pu yebo vam on mater, gadi mi se.
logično da bologna neće pustiti diawaru na posudbu, mogli su dovesti malog i kovačića/rabiota na posudbu, al' jok, de spičkaj pola ionako mizernog budžeta na nekakvu sosu.
i to mu hajde još poziciju nađi, lik uopšte se ni ne uklapa u 433... i uz to spor, nije nam dosta što je honda propo upravo radi toga i oni nam dovode još sporijeg tipa, valjda da konačno vaskrsne u 31 godini.
stvarno užasno odrađen merkato, bez riječi.
Pa da si ne znam ti koliko nesposoban, valjda bi dosad u 6 godina ubo makar JEDNOG dobrog igrača, ali oni ni to nisu u stanju.
i od toliko igrača oni iskopaše sosu iz sehare, pu yebo vam on mater, gadi mi se.
logično da bologna neće pustiti diawaru na posudbu, mogli su dovesti malog i kovačića/rabiota na posudbu, al' jok, de spičkaj pola ionako mizernog budžeta na nekakvu sosu.
i to mu hajde još poziciju nađi, lik uopšte se ni ne uklapa u 433... i uz to spor, nije nam dosta što je honda propo upravo radi toga i oni nam dovode još sporijeg tipa, valjda da konačno vaskrsne u 31 godini.
stvarno užasno odrađen merkato, bez riječi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Diawara ce haman u Napoli. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.