bordobijeli je napisao/la:Postoji li trener na svijetu koji bi zadovoljio navijace Sarajeva ???
postoje ali su skupi ovoj granuturi uprave par slovenaca 2 3 srbijanca i 2 nasa
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bordobijeli je napisao/la:Postoji li trener na svijetu koji bi zadovoljio navijace Sarajeva ???
Pogledaj nik i sve će ti biti jasno. Zezam se malo, piše na sarajevo balkan fansFrancescoTotti je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Evo početi će se pregovori s Krunom, ako se ne pobijede Jajajčani.![]()
Uostalim otkud tebi ta info?
Sabinho je napisao/la:Ja bih dopustio da me zadovolji ova direktorica.bordobijeli je napisao/la:Postoji li trener na svijetu koji bi zadovoljio navijace Sarajeva ???
Molim boga da nije istina.KenChoo je napisao/la:Pogledaj nik i sve će ti biti jasno. Zezam se malo, piše na sarajevo balkan fansFrancescoTotti je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Evo početi će se pregovori s Krunom, ako se ne pobijede Jajajčani.![]()
Uostalim otkud tebi ta info?
Normalno da ne razmislja, nema kad. Jos uvijek duma sta je s ekipom.TobeYarabi je napisao/la:zasto raspravljate o trenerima kad je kurtic jos uvjek tu, i uopste ne razmislja o odlasku?
Evo i ja bas kontam. Mislim svaka cast Celi ali ne moze on jos u istu recenicu sa Krunom.Evander je napisao/la:Stvarno neko misli da je celo kvalitetniji trener od Krune?
Onako realno?
Koji će đavo glumiti Ješića IImirzatele je napisao/la:E da hoce i ovaj Petrovic doci pa da od: "autoritativan, dobar takticar, poznaje ligu itd", za 2 mjeseca postane:" debela mješina, seljacina, primitivac, Slavko odlazi... "

Ako zelis neki instant uspjeh i da nastavis po starom, onda domaci. Husref, Celo, Jagodic, svejedno...joker90 je napisao/la:Domaci strucnjak>strani treneri!
Realnost je ovo, od evrope i nekih iskoraka nema nista! Daj onda bar titule u domacem prvenstvu, a ne da nas prestizu po titulama klubovi koji nase bivse igrace skupljaju. Zelim uspjehe bar u domacem prvenstvu, trenutno nemamo ni to.Evander je napisao/la:Ako zelis neki instant uspjeh i da nastavis po starom, onda domaci. Husref, Celo, Jagodic, svejedno...joker90 je napisao/la:Domaci strucnjak>strani treneri!
Ako pak zelimo neke promijene, onda stranac koji poznaje sistem rada u Europi. Neko ko ce ustrojiti i akademiju i prvi tim.
Takav neko je naravno skup.
Ali fama je to da su nasi treneri bolji za nasu ligu. Mozda i jesu, ako cemo vjecno igrati krkanski fudbal i vrtiti se u krug.
Samo onjoker90 je napisao/la:Domaci strucnjak>strani treneri!
Ti joj po faci skonto da ima dobru pic.ku...jurisicduska je napisao/la:Ma dobar Pi.čić.
E hebi ga, ja se jos nadam da cemo bar za 5 godina doci do neke grupne faze.joker90 je napisao/la:Realnost je ovo, od evrope i nekih iskoraka nema nista! Daj onda bar titule u domacem prvenstvu, a ne da nas prestizu po titulama klubovi koji nase bivse igrace skupljaju. Zelim uspjehe bar u domacem prvenstvu, trenutno nemamo ni to.Evander je napisao/la:Ako zelis neki instant uspjeh i da nastavis po starom, onda domaci. Husref, Celo, Jagodic, svejedno...joker90 je napisao/la:Domaci strucnjak>strani treneri!
Ako pak zelimo neke promijene, onda stranac koji poznaje sistem rada u Europi. Neko ko ce ustrojiti i akademiju i prvi tim.
Takav neko je naravno skup.
Ali fama je to da su nasi treneri bolji za nasu ligu. Mozda i jesu, ako cemo vjecno igrati krkanski fudbal i vrtiti se u krug.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 16 gostiju.