da, glup je
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
za dvije godine zavrsio fax. najmladji doktor nauka u bivsoj jugi.
da, glup je
da, glup je
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Dođem ispalijam evnuha,odem!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nije najinteligentniji političar jer da jeste nekad bi uzeo izbore.sekerbay je napisao/la:za dvije godine zavrsio fax. najmladji doktor nauka u bivsoj jugi.
da, glup je
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
kod nas su najpametniji insani, zavrse fakultet za godinu dana, postanu ministri i vladaju ovcama. Dje ce ti bolje, skola je kamuflaza, tj da zavrsis medicinsku da peres arsch kod nijemaca za tiscuju i tri stotine evra dok anerkennung ne sredis, pa dobijes tisucu i sest stotina eurica. Moralno pitanje brisati arsch za 1600 eura ili lomiti kicmu na bausteli neosiguran za 600KM, hmm.
Biram trecu opciju,clanstvo u SDA.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Brisanje Bakirovog arscha.Besic je napisao/la:Biram trecu opciju,clanstvo u SDA.
ne mere ni u zda jer tamo ti treba staza, a i pored staza ne uspjeva ti sve.
no opet, ljudi sa dve godine privat schule dobiju posao u sudu, dok magistri ne mogu tu upasti, federacija logic.
jedva cekam izbore da zeleni obore rekord po broju glasova, da uspostave hegemoniju kao sto je uspostavila lidija bacic na instagramu
no opet, ljudi sa dve godine privat schule dobiju posao u sudu, dok magistri ne mogu tu upasti, federacija logic.
jedva cekam izbore da zeleni obore rekord po broju glasova, da uspostave hegemoniju kao sto je uspostavila lidija bacic na instagramu
Austrija najveći prijatelj Bosne u zadnjih 20 godina. 
satrase se turci od ulaganja u federaciju.
na onoj listi se ne pikaju besplatna putovanja za zda clanove po turskoj republici, to je gratis za bratstvo jedinstvo izmedju zelene i crvene boje
i izborni sport su klepili od brace turaka
na vjernost u kradji ti se kunem
na onoj listi se ne pikaju besplatna putovanja za zda clanove po turskoj republici, to je gratis za bratstvo jedinstvo izmedju zelene i crvene boje
i izborni sport su klepili od brace turaka
na vjernost u kradji ti se kunem
Jel ono Halida rekla da se udaju naše hanume za Turke?Neutral je napisao/la:satrase se turci od ulaganja u federaciju.
na onoj listi se ne pikaju besplatna putovanja za zda po turskoj republici, to je gratis za bratstvo jedinstvo sa turkinjama i turcima, bracom
Grijesis i to ne malo.. prije ce biti da su medju najvecim neprijateljima Bosne.. Bosna nema prijatelja a moglo bi se reci da je Iran najmanji neprijatelj.Kawhi je napisao/la:Austrija najveći prijatelj Bosne u zadnjih 20 godina.
@Secer je 100% upravu za Seselja.
This time next year we'll be millionaires.
prvo za osterreich, ljudi nam pomazu sa rajfajzen kreditima, nije to neka pomocKawhi je napisao/la:Jel ono Halida rekla da se udaju naše hanume za Turke?Neutral je napisao/la:satrase se turci od ulaganja u federaciju.
na onoj listi se ne pikaju besplatna putovanja za zda po turskoj republici, to je gratis za bratstvo jedinstvo sa turkinjama i turcima, bracom
srbija nam pomaze sa takovo sokovima litar marka, zdravi ko kafetin
turci nam pomaze sto pokupovase sve, cekam da uspotave federacija ejalet
ne znam za halidu, znam da su arapi na ilidji, a turci ne zaostaju. kod nas je to jako aktivno ko rusa po hrvatskoj i crnoj gori.
ceka se referendum da se zarati, da i ovo malo omladine sto ima ode uz federacije
- Incognito87
- Kontakt:
yebote ovaj neutral ne piše po godinu na forumu i onda upadne i privatizuje pet tema ko da mu ih je babo sa linije donio
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
cijenim tvoj post ko toaletni papir poslije upotrebe nakon velike nuzde.
sine, bitan si ko sejla turkovic, da ubuduce ne citam tvoju drkicu zbog NO ONE NOTICES ME ides na block listu sine plavi.
sine, bitan si ko sejla turkovic, da ubuduce ne citam tvoju drkicu zbog NO ONE NOTICES ME ides na block listu sine plavi.
Ma to sam zbog onog članka na klixu.Momciluk je napisao/la:Grijesis i to ne malo.. prije ce biti da su medju najvecim neprijateljima Bosne.. Bosna nema prijatelja a moglo bi se reci da je Iran najmanji neprijatelj.Kawhi je napisao/la:Austrija najveći prijatelj Bosne u zadnjih 20 godina.
@Secer je 100% upravu za Seselja.
Poradit na odnosima s Amerikom i lobiju u Americi i neće nam niko više trebati.
Ma dobro, kod nas ti ljudi plitko razmišljaju. Eno na klixu već spremni za rat ukoliko dođe do referenduma.Neutral je napisao/la:prvo za osterreich, ljudi nam pomazu sa rajfajzen kreditima, nije to neka pomocKawhi je napisao/la:Jel ono Halida rekla da se udaju naše hanume za Turke?Neutral je napisao/la:satrase se turci od ulaganja u federaciju.
srbija nam pomaze sa takovo sokovima litar marka, zdravi ko kafetin
turci nam pomaze sto pokupovase sve, cekam da uspotave federacija ejalet
ne znam za halidu, znam da su arapi na ilidji, a turci ne zaostaju. kod nas je to jako aktivno ko rusa po hrvatskoj i crnoj gori.
ceka se referendum da se zarati, da i ovo malo omladine sto ima ode uz federacije
Bolje ti je da se ne vraćaš iz Dojčlanda. Još sad AfD preuzima. Postaju prava zemlja iz snova.
Opcija uber alles uvijek postoji, nije to problem. Problem je sto se trudis u zivotu u federaciju da bi ti vlastita drzava dala jedno veliko nista. Ne samo meni, nego svima onima koji nisu clan zda ili koji nisu sa okolnih selendri jer je jedan iz selendre sjeo na vaznu funkciju pa trpa sve sa te selendre. Tako imamo slucaj da kuka kako mu je lose a uzima tisucu i ped stotina KM u federaciji, sto je ko 4-5 milja u uber alles.
kako sam pozelio takovo sok, markica, mozda na akciji bude 80 feninga, znaci vise voca u orahu nego u soku.
kako sam pozelio takovo sok, markica, mozda na akciji bude 80 feninga, znaci vise voca u orahu nego u soku.
Ovaj neutral nije iz Bosne on je iz federacije
.. prvi put vidim da neko tako govori, razumijem kad iz rs kazu da su iz srpske al ovaj iz federacije 
This time next year we'll be millionaires.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Incognito87 je napisao/la:yebote ovaj neutral ne piše po godinu na forumu i onda upadne i privatizuje pet tema ko da mu ih je babo sa linije donio
uspio u zivotu, ja mu odgovorio na njegov post. Moze se pohvaliti sada poslije raspusta u skoli
DANTES je napisao/la:@sekerbay ne budali
Jesi cit'o autostoperski vodic...? Reci kakva je...
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 30 gostiju.