1/2 Njemacka - Spanija
Moderator/ica: admin
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: 1/2 Njemacka - Spanija
sad kad vecina misli da ce Svabe proc,oni ce ispast...volio bih da izbace Spance,al mislim da od tog nema nista.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ova itekako ima istine.U vecini slucaja to-bude to.Interista di cuore je napisao/la:sad kad vecina misli da ce Svabe proc,oni ce ispast...volio bih da izbace Spance,al mislim da od tog nema nista.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pod cetvorkom nisam naveo sta je u pitanju. Moze svasta biti.El_7 je napisao/la:Sanjaj nije Spanijaomerbavarac je napisao/la:Kako ce Svabe da grizu.![]()
![]()
![]()
Kod Svaba je sve u znaku broja 4, pa tako nek se Spanci pripreme za jednu cetvorku.![]()
Kad ce ta hobotnica dati prognozu da idem do kladare.![]()
Engleska, Argentina
![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa ljudi spanija je tek prvi put u polufinalu. Nemoze sve od jednom, ima sljedece SP pa da probaju i do finala doci 

Stavio sam na prolaz njemacke
Mislim da ce biti jako tesko, kao sto jedan rece njemacka ne smije igrat kao protiv engleske i argentine onako otvoreno. Nekada me strah njemacke odbrane znaju da stvore paniku, kao protiv Engleza kod rezultata 2:1, ali opet kada kako je odbrana njemacke odigrala protiv argentine koja je puno bolja u off. onda se mogu nadat prolazu njemaca. Rjesenje do finala je da se zaustavi onaj iniesta koji za mene najbolji igrac na svijetu...svi govore o messiu u barceloni, ali ljudi nisu svjesni koliko je iniesta koristan za igru barcelone to je i sinoc pokazao protiv paragvaja...nadam se da ce Schweini staviti Iniestu u dzep na sredini terena odakle prjeti najveca opasnost od Spanije !!! Eh u ovakoj utakmici fali jedan iskusni Balack s koji bi njemacka bila jos bolja na sredini terena sa presjecanje napada spanije i stvaranjem opasni kontri po strani !!! Nadam se da ce Njemacka proci u finale, nije zato sto navijam za njih nego sto su najvise pokazali i zato sto ih nije niko stavio medju favorite
Mislim da ce biti jako tesko, kao sto jedan rece njemacka ne smije igrat kao protiv engleske i argentine onako otvoreno. Nekada me strah njemacke odbrane znaju da stvore paniku, kao protiv Engleza kod rezultata 2:1, ali opet kada kako je odbrana njemacke odigrala protiv argentine koja je puno bolja u off. onda se mogu nadat prolazu njemaca. Rjesenje do finala je da se zaustavi onaj iniesta koji za mene najbolji igrac na svijetu...svi govore o messiu u barceloni, ali ljudi nisu svjesni koliko je iniesta koristan za igru barcelone to je i sinoc pokazao protiv paragvaja...nadam se da ce Schweini staviti Iniestu u dzep na sredini terena odakle prjeti najveca opasnost od Spanije !!! Eh u ovakoj utakmici fali jedan iskusni Balack s koji bi njemacka bila jos bolja na sredini terena sa presjecanje napada spanije i stvaranjem opasni kontri po strani !!! Nadam se da ce Njemacka proci u finale, nije zato sto navijam za njih nego sto su najvise pokazali i zato sto ih nije niko stavio medju favorite
Pavle je rekao svoje...Njemacka se vraca kuci

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
CRAP!!!
NJEMACKA ADIOS!!!
OCTOPUS JE REKAO!!
NJEMACKA ADIOS!!!
OCTOPUS JE REKAO!!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
MašAllahdrop je napisao/la:Pavle je rekao svoje...Njemacka se vraca kuci![]()

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 04 jul 2010, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
nista, paul je rekao... cestitam spaniji na finalu a nama ostaje da tugujemo 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad se samo nadati da je pogrijesio, ali ponukan dosadasnjim iskustvom tesko da ce do toga doci. 
Paul, dabogda dijete dobio.

Paul, dabogda dijete dobio.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pavle je Njemac mozda radi pritisak na Spance
Haj usreci nas Pavle imas od mene kilu skoljki

Haj usreci nas Pavle imas od mene kilu skoljki

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vrijeme je da Pavleta metnemo na hastal, sad da li ce biti predjelo, glavno jelo ili salata, odlučit ćemo poTlije. 

Vom Jäger zum Gejagten
- nidjo_barca
- Kontakt:
Paul je svoje rekao.
Al ko zna,ko sto rece miky,mozda radi pritisak na Spance.
Al ko zna,ko sto rece miky,mozda radi pritisak na Spance.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Mislim da je ovo montaza jer su sada na RTL-u potvrdili da ce u Utorak u 11 h Pavle da odluci svoje. Sada neko nekoga ovdje laze. Ili Nijemci kriju da zadrze euforiju ili je neko bas dobro odradio u Photoshopu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Montaza ..hahahah kako su samo ljubomorni....jer na you tube-u nema a sad rekli da ce tek prekosutra u 11h Pavle reci svojedrop je napisao/la:Pavle je rekao svoje...Njemacka se vraca kuci![]()

1946
- adnan_nanda
- Kontakt:
Pa stvarno ljudi vjeruju u tu glupu zivotinju, danas je onaj sa OBN-a kuhar Vjeko ili kako se vec zove napravio ovakvu jednu za salatu, i volio bih da pokaze na Njemacku samo da se dokaze da se Nijemci provaljuju sa ovom zivotinjom.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
sve je u fudbalu moguce, ali činjenica je da je njemačka 2 puta trenutno jača od španije...na početku prvenstva nisam vjerovao da ću to reči jer vjerovao sam da će njemačka dogurat daleko na ovom prvenstvu al da će igrat ovakav fudbal to je nevjerovatno....ovo je toliko dominantno, snažno, fantastično bilo šta njemačka na ovom mundijalu pruža....zna se kod nijemaca da bi vjerovatno sa ekipom sastavljenom od drugoligaških igrača stigli bar do osmine finala a možda i dalje...a zašto? zato što nijemci su tolike patriote i imaju nacionalni ponos i svi ti igrači su u kolektivu toliko jaki da je to nevjerovatno....low je tako sklapao ekipu, da bukvalno svaki njen dio super štima i uklapa se s onim drugim ko kod kakvog dobrog auta il neke druge mašine....njemačka rijetko kad ili skoro nikad ne gubi 2 bitne utakmice od iste reprezentacije, zbog toga ni to ne ide na ruku španaca...mislim da će nijemci doći do finala, a svi već strepe od super jake njemačke koja će harat i narednih godina sa ovako mladom ekipom
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bistrikboy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kako god ona pokazala njemacka prolazi dalje...a tebi smetalo il ne smetalo sto je njemacka tako uspjesna džabe ti...zato uživaj u dobrim partijama njemacke i samo opuštenoadnan_nanda je napisao/la:Pa stvarno ljudi vjeruju u tu glupu zivotinju, danas je onaj sa OBN-a kuhar Vjeko ili kako se vec zove napravio ovakvu jednu za salatu, i volio bih da pokaze na Njemacku samo da se dokaze da se Nijemci provaljuju sa ovom zivotinjom.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako je neko pratio utakmicu Njemačke ( ne znam protiv koga su igrali ) pa je komentator spomenuo neke sudbonosne brojeve ( neke šitove ), po kojima bi Njemačka trebala osvojiti prvenstvo. To se isto desilo Brazilu i Grčkoj. Volio bi da neko stavi link ili kopiju texta ako nađete. Hvala 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.