Na stranu podyebavanje i zayebancija, uvijek sam spreman za to, ali ovo o cemu ja pisem trenutno na toj temi nije trolanje.pinoglavi je napisao/la:Pitare na temi trolla svako živ, sad im neki navijač Juventusa soli pamet

Na stranu podyebavanje i zayebancija, uvijek sam spreman za to, ali ovo o cemu ja pisem trenutno na toj temi nije trolanje.pinoglavi je napisao/la:Pitare na temi trolla svako živ, sad im neki navijač Juventusa soli pamet
Balavce prekosci moje postove..TobeYarabi je napisao/la:ne rise bogati. nemoj da ja pisem istinu o tome..znas i sam da to nije za foruma, zato boljecikazubo je napisao/la:Kazem ti bio sam na jugo-istoku, nit je iko ista okacio, nit postoje takvi likovi, nit je bilo nekog sukoba, nit postoje dvije frakcije, nit je iko prijetio i psovao igracima, za to postoji kao sto rekoh 5.000 svjedoka, a to sto se vi hranite takvim stvarima koje objavljuje onaj umobolni mazlum dvoljno govori ko je lobotomiran..wobly92 je napisao/la:Pa nisu okačili transparente zato što je došlo do obračuna, ha.![]()
OK, sve je u najboljem redu u Željkanu...![]()
![]()
Idiotluk, svakako, kao i veličanje dilera odjednom prikazanog samo kao istinskog navijača FKŽ.cikazubo je napisao/la:
@High ima i ona "sa sjevera ide huk uvijek s nama edin vuk"
al zeljkan je golem klub, i oni ce zastiti svoje radnike.joker90 je napisao/la:Ma da im samo prijete, dobro bi bilo. Vidio si gore na videu sta im rade. Kazu Zulic udario rukohvatom od pistolja Dzenisa u glavu, Dzenis je dobro srecom, pistolj se syebao skroz!TobeYarabi je napisao/la:kakav je ovaj miske gospodin, tito te yebo dragi![]()
prvo plati narkomanima da uvedu jednoumlje na tribinu, pa sad iste te narkomane doveo da prijete igracima. hajd sad se bunite sto ste u zadnja 4 mjeseca primili samo dva puta po pola plate
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti makar priznaš da ne navijaš za Sarajevo, ima jedan sioux kojeg još nisu skontaliGefufna je napisao/la:Na stranu podyebavanje i zayebancija, uvijek sam spreman za to, ali ovo o cemu ja pisem trenutno na toj temi nije trolanje.pinoglavi je napisao/la:Pitare na temi trolla svako živ, sad im neki navijač Juventusa soli pamet
Ko ga velica ? Covjek je tu godinama unazad i odjednom sad nesto pisete svi, nadji mi jednu tribinu gdje vodja nema kriminalni dosije, ne podrzavam to nisam vec par godina u tom navijackom folu, samo mi nije jasno otkud odjednom svi protiv Zulica nesto, a protiv Benje niste, isti i kod vas drze sjever pa ne vodite nikakve polemike.. Ovo st stavljas za bajram, svaki bajram ovako ispratimo posle tekme vise iz navike, a ono tribina po islamu odabrana se ne pjeva odavno, i kod vas s bile parole koje sam gore citirao pa ti kazes nema toga vise..High je napisao/la:Idiotluk, svakako, kao i veličanje dilera odjednom prikazanog samo kao istinskog navijača FKŽ.cikazubo je napisao/la:
Nisi ti mene razumio. Uopće ne mislim na te koje si naveo. Što se tiče ove pjesme u vezi s odabranom stranom - pjevalo se prošle godine, a vjerovatno se i sad nađe.cikazubo je napisao/la:Ko ga velica ? Covjek je tu godinama unazad i odjednom sad nesto pisete svi, nadji mi jednu tribinu gdje vodja nema kriminalni dosije, ne podrzavam to nisam vec par godina u tom navijackom folu, samo mi nije jasno otkud odjednom svi protiv Zulica nesto, a protiv Benje niste, isti i kod vas drze sjever pa ne vodite nikakve polemike.. Ovo st stavljas za bajram, svaki bajram ovako ispratimo posle tekme vise iz navike, a ono tribina po islamu odabrana se ne pjeva odavno, i kod vas s bile parole koje sam gore citirao pa ti kazes nema toga vise..High je napisao/la:Idiotluk, svakako, kao i veličanje dilera odjednom prikazanog samo kao istinskog navijača FKŽ.cikazubo je napisao/la:
znamo mi da su vama siuxi nocna mora..nego jel se vi zovete fk slobodanka ili nk mramor? ili vam je moderator navijac drugog kluba??pinoglavi je napisao/la: Ti makar priznaš da ne navijaš za Sarajevo, ima jedan sioux kojeg još nisu skontali
Bas jarane, temu im moderira navijac drugog kluba, a ovamo serucka nesto..TobeYarabi je napisao/la:znamo mi da su vama siuxi nocna mora..nego jel se vi zovete fk slobodanka ili nk mramor? ili vam je moderator navijac drugog kluba??pinoglavi je napisao/la: Ti makar priznaš da ne navijaš za Sarajevo, ima jedan sioux kojeg još nisu skontali
Kasni baroče, na tragu si root couse-a moje psiholske rastrojenosti.Rokoko87 je napisao/la:@Gefufna debil, sad je prestao drkat na Pogbu pa je u depresiji..
Raspad sistemajoker90 je napisao/la:Pa sta se ovo desava??
http://sportsport.ba/bh_fudbal/novi-dir ... rsa/203793
SportSport.ba je ovim povodom kontaktirao i FK Željezničar, no iz ljubazne PR službe istakli su da na naš upit klub nema komentar.
nemojmo pljuvati po necemu o cemu nemamo pojma..sacekajmo ''zvanicnu''