FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 17 avg 2016, 14:10

schickeria je napisao/la:Ma samo da svi budu zdravi drugi dio prvenstva,ovi prvi dio mozemo odradit i sa rezervama
Sa deset bodova manje od Dortmunda. Zuti su opasni, odlicno igraju i u super su formi.
Bayern@heart je napisao/la:
Kapselbandapparates im linken Sprunggelenk zu
Ligament. Kako smo i očekivali. Ako je pukao to je 4-6 mjeseci, vjerovatno, a ostalo oko 2-4 mjeseca. Uglavnom nema ga prije 2017.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 avg 2016, 14:12

Pep je kriv. :kafa:
Potraga za kvalitetnim krilom, je upravo pocela.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 avg 2016, 14:13

Nema potrebe da se kako kolega reče Fake one više spominje. Coman se mog'o povrijedit' u haustoru. Povrede su sastavni dio sporta. Valjda nije ništa ozbiljno i da sve to neće ozbiljnije uticat' na njegov razvoj.
Feldmarschall je napisao/la:To ti je sve Guardiola kriv. Gdje će levat takve treninge slagati da čovjeku može nakon tri mjeseca jedan klizeći zglob dislocirati. Prevarant!
I meni mirišeš na Duka al' et' ti kažeš da nisi, a i sumnjam da bi on pis'o na temi mrskog kluba. :) U svakom slučaju navrati češće jer ovom forumu urgentno fali kvaliteta. Moram da dodam da što se mene tiče ovaj post je možda i najmanje kvalitetan, tak' da znaš kakva se roba ovdje kupuje. :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 14:13

Muller na krilu suicidno.

Ocekujem da Uli udari sakom od stol i da dovede nekoga.

Postoji i opcija da se neko na zimu dovede ali hajde nadji igraca koji ce moci igrati lp.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 avg 2016, 14:15

Draxler sa Bayernovim dresom do kraja prelazog roka :think:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 17 avg 2016, 14:17

Bayern@heart je napisao/la:Draxler sa Bayernovim dresom do kraja prelazog roka :think:

lacazete :cool: :salut:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 14:17

Draxler veci potencijal od Gotzea ali povreda je imao ko Robben i Ribery zajedno. Uz sve to nije desno krilo.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 avg 2016, 14:21

Ma nema od transfera ništa. Ako dovedeš klasu (koja će koštat') šta ćeš kasnije sa Comanom, ili ovim prvim ? Ko je ta klasa, da li je dostupan takav igrač i co. ?? U drugoj varijanti, dovođenje nekakvog polovnjaka takođe nije rješenje, neg' prosto gomilanje igrača.

Šta ćemo, moramo se opet uzdat' u Roberija :D , teško ćemo se naviknut' na Bayu bez desetke i sedmice.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 avg 2016, 14:21

Izgleda oštećenje ligamenta, nije ruptura. Dobro je (žalosno je kad se i ovome radujemo). Te su povrede 2-3 mjeseca.

Neće niko doći, ne zanosite se. Coman je budućnost, a Robbenu se planira produžiti ugovor. Muller će vjerovatno igrati, iako ni ja nisam za to, dok se Robben ne vrati. Inače, šta ćeš sa 20 krila u ekipi (koje još moraš plaćati)?

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 17 avg 2016, 14:23

muamerc je napisao/la:Izgleda oštećenje ligamenta, nije ruptura. Dobro je (žalosno je kad se i ovome radujemo). Te su povrede 2-3 mjeseca.

Neće niko doći, ne zanosite se. Coman je budućnost, a Robbenu se planira produžiti ugovor. Muller će vjerovatno igrati, iako ni ja nisam za to, dok se Robben ne vrati. Inače, šta ćeš sa 20 krila u ekipi (koje još moraš plaćati)?

jarane bude li miler igrao na toj poziciji duze od 5 utakmica mi ove sezone necemo osvojiti ni turnir u gabeli al et
joj hamo vidi mu glave

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 14:28

Zanimljiva situacija. Costa na desnom krilu nije ni pola dobar kao na lijevom. Uz to imamo Bilala koji je lijevo krilo. Desno nemamo nikoga, Arjen out, Coman out, alternativa Muller i Carlo ce staviti tu Rafinhu da trola.

Teska situacija, sigurno da ce biti krizes sitzung u vezi eventualnog pojacanja. Prateci rad Carla on ce reci da timu ne treba pojacanja.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 avg 2016, 14:29

Sranja se dešavaju, sad Bayernu, sutra nekom drugom. Klub ima sredstva i način da se izbori sa ovim i izborit će se.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 17 avg 2016, 14:32

pa Costu na desno krilo a Bilal lijevo i to je to kad ih već plaćamo što neko reče a Miler je taraba na krilo njegovo
je mjesto 16 metara i one tzv.ničije lopte...

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 17 avg 2016, 14:32

muamerc je napisao/la: Ligament. Kako smo i očekivali. Ako je pukao to je 4-6 mjeseci, vjerovatno, a ostalo oko 2-4 mjeseca. Uglavnom nema ga prije 2017.
Ako je zglob onda je manje, 2-3 mjeseca vjerovatno. Koljeno je već zeznuto jer je po karijeru opasna povreda. I kad se vratiš nikad više nisi isti.
Centre forward je napisao/la:
Feldmarschall je napisao/la:To ti je sve Guardiola kriv. Gdje će levat takve treninge slagati da čovjeku može nakon tri mjeseca jedan klizeći zglob dislocirati. Prevarant!
I meni mirišeš na Duka al' et' ti kažeš da nisi, a i sumnjam da bi on pis'o na temi mrskog kluba. :) U svakom slučaju navrati češće jer ovom forumu urgentno fali kvaliteta. Moram da dodam da što se mene tiče ovaj post je možda i najmanje kvalitetan, tak' da znaš kakva se roba ovdje kupuje. :D
Citirani post je (očigledno loš) pokušaj sarkazma na to što neki Guardiolu krive i za jutarnju maglu u srednjoj Bosni. Naravno da postoje razlozi da se dovodi u pitanje način pripreme igrača obzirom na broj povreda, ali moraš biti ili trol ili glup pa vezati povredu koja se može desiti i na parkingu sa metodom pripreme par mjeseci ranije.

Ne vjerujem da će se dovoditi novo krilo sve dok su Robben i Ribery u klubu. Da li se makar jednog već trebalo riješiti, to je sad druga tema. Mišljenja sam da je Bayern bez potrebe ispustio Sanea i da bi trebali odvagati mogućnost dovođenja Draxlera. To su igrači koji se uklapaju u Bayernov identitet i klupsku politiku. Promašili su sa Gotzeom iz ovog ili onog razloga, ali to nije razlog da se skroz kane rizika.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 avg 2016, 14:34

raja, vjerujte karlu!
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 17 avg 2016, 14:36

Feldmarschall je napisao/la:
muamerc je napisao/la: Ligament. Kako smo i očekivali. Ako je pukao to je 4-6 mjeseci, vjerovatno, a ostalo oko 2-4 mjeseca. Uglavnom nema ga prije 2017.
Ako je zglob onda je manje, 2-3 mjeseca vjerovatno. Koljeno je već zeznuto jer je po karijeru opasna povreda. I kad se vratiš nikad više nisi isti.
Centre forward je napisao/la:
Citirani post je (očigledno loš) pokušaj sarkazma na to što neki Guardiolu krive i za jutarnju maglu u srednjoj Bosni. Naravno da postoje razlozi da se dovodi u pitanje način pripreme igrača obzirom na broj povreda, ali moraš biti ili trol ili glup pa vezati povredu koja se može desiti i na parkingu sa metodom pripreme par mjeseci ranije.

Ne vjerujem da će se dovoditi novo krilo sve dok su Robben i Ribery u klubu. Da li se makar jednog već trebalo riješiti, to je sad druga tema. Mišljenja sam da je Bayern bez potrebe ispustio Sanea i da bi trebali odvagati mogućnost dovođenja Draxlera. To su igrači koji se uklapaju u Bayernov identitet i klupsku politiku. Promašili su sa Gotzeom iz ovog ili onog razloga, ali to nije razlog da se skroz kane rizika.

comana niko nije spomenu individulano i njeg.povredu,nego generalno sto se tice povrede i desavanja u vezi povreda sa nasim igracima u protekle tri sezone,i osjetiljivost igraca n povrede u tom periodu koji se izgleda jos zadrzao .
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 17 avg 2016, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 17 avg 2016, 14:41

Nisam ni ja nikoga spomenuo individualno pa se opet neki osjećaju prozvanim. Nema potrebe za tolikom defanzivom, ipak je ovo samo forum.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 17 avg 2016, 14:42

Feldmarschall je napisao/la:Nisam ni ja nikoga spomenuo individualno pa se opet neki osjećaju prozvanim. Nema potrebe za tolikom defanzivom, ipak je ovo samo forum.
nisi direktno ali indirektno jesi :mrgreen: ;)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 avg 2016, 14:44

FMarschall, ja nisam vez'o povredu Comana sa Pepom ni na koji način, to je nemoguće. Shvatio sam ja da je sarkazam, loš, ali ipak sarkazam. Mislio sam na to da tvoja podrška Pepu nije dobrodošla ovdje al' nebitno.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 avg 2016, 14:46

Prijavite ga, kako smije ovdje pričati, podržava Pepa :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.