muamerc je napisao/la:
Ligament. Kako smo i očekivali. Ako je pukao to je 4-6 mjeseci, vjerovatno, a ostalo oko 2-4 mjeseca. Uglavnom nema ga prije 2017.
Ako je zglob onda je manje, 2-3 mjeseca vjerovatno. Koljeno je već zeznuto jer je po karijeru opasna povreda. I kad se vratiš nikad više nisi isti.
Centre forward je napisao/la:
Feldmarschall je napisao/la:To ti je sve Guardiola kriv. Gdje će levat takve treninge slagati da čovjeku može nakon tri mjeseca jedan klizeći zglob dislocirati. Prevarant!
I meni
mirišeš na Duka al' et' ti kažeš da nisi, a i sumnjam da bi on pis'o na temi mrskog kluba.

U svakom slučaju navrati češće jer ovom forumu urgentno fali kvaliteta. Moram da dodam da što se mene tiče ovaj post je možda i najmanje kvalitetan, tak' da znaš kakva se roba ovdje
kupuje.

Citirani post je (očigledno loš) pokušaj sarkazma na to što neki Guardiolu krive i za jutarnju maglu u srednjoj Bosni. Naravno da postoje razlozi da se dovodi u pitanje način pripreme igrača obzirom na broj povreda, ali moraš biti ili trol ili glup pa vezati povredu koja se može desiti i na parkingu sa metodom pripreme par mjeseci ranije.
Ne vjerujem da će se dovoditi novo krilo sve dok su Robben i Ribery u klubu. Da li se makar jednog već trebalo riješiti, to je sad druga tema. Mišljenja sam da je Bayern bez potrebe ispustio Sanea i da bi trebali odvagati mogućnost dovođenja Draxlera. To su igrači koji se uklapaju u Bayernov identitet i klupsku politiku. Promašili su sa Gotzeom iz ovog ili onog razloga, ali to nije razlog da se skroz kane rizika.