Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2016, 14:28

I kazu ljudi da ne valjaju fakulteti u federaciji muslimana
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 14:30

U 23.7, jasta.

Siguran sam da će to biti usvojeno jer je u interesu RS-a i ostalih u okviru BiH", dodala je Cvijanović.

Klix trola zeljku.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 avg 2016, 14:34

Bosniacum Lilium je napisao/la:I kazu ljudi da ne valjaju fakulteti u federaciji muslimana
Nije do fakulteta, do Šešelja je.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 avg 2016, 14:51

Neutral je napisao/la:Najjaci iz good old times je bila situacija da sakama rjesavas neke stvari
krvava svakodnevnica :mrgreen:
mislim da se raja iz gimnazije, ekonomske i hemijske i danas trza kad prolazi kraj masinske :mrgreen:
pa onda oporezivanje jadnika koji su dolazili iz okoline tuzle...
kojeg ce njemu vraga petak ili cener :mrgreen: ali smo bili pravedni... nikada ih ne bismo ostavljali gladnima.
Momciluk je napisao/la:Mislim da je osoba sa tom kilazom i visinom poprilicno mrsava
ali ne svima!
kada sam trenirao box, bego "ustipak" je trazio da smrsam na 62.
moram dodati i to da sam bio vrlo uravnotezena osoba. ovi moji stariji mosnicani bi me tovarili da nosim i njihove stvari.
ono, zasto bi u povratku iz skole mlatio jednom rukom... :mrgreen:
postojalo je samo jedno pravilo: budi poslusan starijima i kinji mladje :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 avg 2016, 14:52

Danas je definitivno bio najgori dan u mom životu, od toga sam naučio da je ovaj naš narod najveće zlo na svijetu, možeš ti promijeniti ekonomsku situaciju ali mentalitet posrani nikada, ovdje je društvena i moralna kriza najveća, volim ja Bosnu svoju ali ovo nigdje nema na svijetu osim kod nas.

Adios,

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 14:54

Kaze ti donesi vodu ti doneses na igraliste. Danas gledam da stariji kaze mladjem isto on mu psuje i kaze donesi sam.

Prije ako ne doneses noga u glavu, danas ta neka ljudska prava, avaz, klix izadjes na svim mogucim portalima. U srednjoj skoli se jedna karindzala i bio snimak, da je to u danasnji vakat ocekivali bi naslove skandalozno, sokantno i slicne gluposti. Sta se prije sve radilo ali nije bilo medija.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2016, 14:54

Nerminovic je napisao/la:Danas je definitivno bio najgori dan u mom životu, od toga sam naučio da je ovaj naš narod najveće zlo na svijetu, možeš ti promijeniti ekonomsku situaciju ali mentalitet posrani nikada, ovdje je društvena i moralna kriza najveća, volim ja Bosnu svoju ali ovo nigdje nema na svijetu osim kod nas.

Adios,

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Lijepo te je brat tvoj naucio :kafa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 14:56

Nerminovic je napisao/la:Danas je definitivno bio najgori dan u mom životu, od toga sam naučio da je ovaj naš narod najveće zlo na svijetu, možeš ti promijeniti ekonomsku situaciju ali mentalitet posrani nikada, ovdje je društvena i moralna kriza najveća, volim ja Bosnu svoju ali ovo nigdje nema na svijetu osim kod nas.

Adios,

Sto, to ti nije neko stao na zebri ili si dozivio uobicajno konverzaciju gdje je minimalno pet puta u recenici spomenuta psovka.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 avg 2016, 14:59

Penzioneri su danas 10 puta gori nego omladima. Koliko hamelja i govana od ljudi ima među njima to su neistine.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 avg 2016, 15:09

Neutral je napisao/la:Kaze ti donesi vodu ti doneses na igraliste.
u prvoj turi bi se donosio sok koji bi placali mi, najmladji.
pila se kenijada. onda bi se u te iste flase sipala voda.
ali su nas branili. niko nas nije smio krivo pogledati a kamoli udariti.
Neutral je napisao/la:Prije ako ne doneses noga u glavu, danas ta neka ljudska prava, avaz, klix izadjes na svim mogucim portalima. U srednjoj skoli se jedna karindzala i bio snimak, da je to u danasnji vakat ocekivali bi naslove skandalozno, sokantno i slicne gluposti. Sta se prije sve radilo ali nije bilo medija.
pala im kasika u med :mrgreen:
majku mu, mislim da ni ciganski konj u svom radnom vijeku ne dobije batine koje sam ja dobio do srednje skole.
marisali nas kod kuce, tukli ucitelji, tukla starija raja...
moja uciteljica se zvala natalija. vodila nas dvije godine i otisla u penziju. stara ko biblija. mislim da je cak bila ucesnica nob-a.
znala je otkinuti prut i istuci me pred citavim razredom. jos oni naprave krug oko mene da ne mogu pobjeci :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 avg 2016, 15:10

Donnie Darko je napisao/la:Penzioneri su danas 10 puta gori nego omladima. Koliko hamelja i govana od ljudi ima među njima to su neistine.
Zatucan narod.
ZZ

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 17 avg 2016, 15:13

moj uzor-S.G je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Penzioneri su danas 10 puta gori nego omladima. Koliko hamelja i govana od ljudi ima među njima to su neistine.
Zatucan narod.
Penzioneri na more idu zimi. :kafa:
"We need to suffer. And we need to fight."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 15:32

@Seco

Da, degenek hahhahah, old school odgoj. I hodza je imao prut ali eto par godina nakon rata se to ukinulo.

Prut i kais je najbolji sudac za dijete sto bi rekla stara raja.

High

Post Postao/la High » 17 avg 2016, 15:34

Adios,

Bar si na derbiju bio na pravoj strani.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 15:37

100% je tako. Uzivaju u zivotu gdje su radili 40 godina za 300-400KM penzije koja nije redovna.

Treba razumiti i drugu stranu malo. Kolika je prosjecna potrosacka korpa u BiH, pa je usporedi sa prosjecnom penzijom.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 avg 2016, 15:38

Danas plaćam račun za kablovsku, stoje svi uvijek redovno po sat, sat i po nekad i više, nebitno. Ulazim ja u banku, stanem u red, ispred mene djevojka neka, mojih godina. I vremenom pošto puno ljudi ima red nije baš savršeno poredan, uglavnom dvoje stoje jedno pored drugog. I hajd prošlo je vremena bliži se moj red, okrenem malo glavu kad vidim nešto mi baba neka iza mene govori. Skinem slušalice rekoh izvolite, kaže ja sam prije tebe samo da znaš. Rekoh molim? Ja sam prije tebe došla čekam ovdje dva sata. Kažem joj nema šanse, kad sam došao ova djevojka je bila zadnja u redu, kad se pođe derat žena na mene KAKO TE NIJE STID JA SAM STARA ČEKAM DVA SATA, YEBEM TI OMLADINU DANAŠNJU KAD SAM JA BILA MLADA bla bla bla, obruka me žena hladno pred 20+ ljudi. I šta čovjek da uradi? Da joj yebem svu familiju ispao bih narkoman i debil..., da prešutim ispao bih pizda. Zar je toliko teško pitati "izvini mladiću mogu li ja prije tebe fosil sam pitanje je sekunde kad ću se raspast pa barem da račun ovaj stignem platiti?" 100% bih joj ustupio mjesto, al ne to mora glumiti žrtvu i praviti scenu. Još jedan starac naprijed u redu stao naravno na njenu stranu i oplete sa pričom kao nema više pravih zeničana danas sve sa sela došlo. :facepalm:

Sva sreća pa sam ostao pribran. Rekao joj nešto u fazonu "Kad te već očigledno nije stid, kako te barem boga nije strah? Hoš i u redu za dženet lagat za mjesto?" žena se ušuti odmah, kasnije sam joj dobacivao svakih pola minute "umrla si 96. još ti nisu javili" i slične isfurane fazone. Yebi mater, kad možeš ti biti đubre, mogu i ja.

Kasnije ulazi neka ženska. Ovaj starac gore što sam ga spomenuo došao na red, a ona prije njega ide kao pravno lice. Kad je ovaj počeo nabrajat, majke mi ja se zacrvenio kako bolesne stvari joj je sve rekao. Hladno joj reče nešto u fazonu "Gledaj ti guzice, yebo bi te da nisi tako nakaradna i bezobrazna", a lik bio u austrougarskoj vojsci kad je bio njenih godina. Opet priča o pravim zeničanima i glupim zeničanima sa sela, a 5 minuta kasnije priča kako je odrastao u šumi dok mi danas imamo sve servirano. Svašta.

Al omladina je danas smeće, to je bitno.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 17 avg 2016, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 17 avg 2016, 15:40

Donnie Darko je napisao/la:Danas plaćam račun za kablovsku, stoje svi uvijek redovno po sat, sat i po nekad i više, nebitno. Ulazim ja u banku, stanem u red, ispred mene djevojka neka, mojih godina. I vremenom pošto puno ljudi ima red nije baš savršeno poredan, uglavnom dvoje stoje jedno pored drugog. I hajd prošlo je vremena bliži se moj red, okrenem malo glavu kad vidim nešto mi baba neka iza mene govori. Skinem slušalice rekoh izvolite, kaže ja sam prije tebe samo da znaš. Rekoh molim? Ja sam prije tebe došla čekam ovdje dva sata. Kažem joj nema šanse, kad sam došao ova djevojka je bila zadnja u redu, kad se pođe derat žena na mene KAKO TE NIJE STID JA SAM STARA ČEKAM DVA SATA, YEBEM TI OMLADINU DANAŠNJU KAD SAM JA BILA MLADA bla bla bla, obruka me žena hladno pred 20+ ljudi. I šta čovjek da uradi? Da joj yebem svu familiju ispao bih narkoman i debil..., da prešutim ispao bih pizda. Zar je toliko teško pitati "izvini mladiću mogu li ja prije tebe fosil sam pitanje je sekunde kad ću se raspast pa barem da račun ovaj stignem platiti?" 100% bih joj ustupio mjesto, al ne to mora glumiti žrtvu i praviti scenu. Još jedan starac naprijed u redu stao naravno na njenu stranu i oplete sa pričom kao nema više pravih zeničana danas sve sa sela došlo. :facepalm:

Sva sreća pa sam ostao pribran. Rekao joj nešto u fazonu "Kad te već očigledno nije stid, kako te barem boga nije strah? Hoš i u redu za dženet lagat za mjesto?" žena se ušuti odmah, kasnije sam joj dobacivao svakih pola minute "umrla si 96. još ti nisu javili" i slične isfurane fazone. Yebi mater, kad možeš ti biti đubre, mogu i ja.

Kasnije ulazi neka ženska. Ovaj starac gore što sam ga spomenuo došao na red, a ona prije njega ide kao pravno lice. Kad je ovaj počeo nabrajat, majke mi ja se zacrvenio kako bolesne stvari joj je sve rekao. Hladno joj reče nešto u fazonu "Gledaj ti guzice, yebo bi te da nisi tako nakaradna i bezobrazna", a lik bio u austrougarskoj vojsci kad je bio njenih godina. Opet priča o pravim zeničanima i glupim zeničanima sa sela, a 15 minuta kasnije priča kako je odrastao u šumi dok mi danas imamo sve servirano. Svašta.

Al omladina je danas smeće, to je bitno.
Možda ne vjeruje u Boga. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 avg 2016, 15:41

High je napisao/la: Možda ne vjeruje u Boga. :kafa:
Mjesec i zvjezda oko vrata ne lažu :kafa:

Nerminovic
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Nerminovic » 17 avg 2016, 15:42

Neutral je napisao/la:

Adios,

Sto, to ti nije neko stao na zebri ili si dozivio uobicajno konverzaciju gdje je minimalno pet puta u recenici spomenuta psovka.
Bolje da ne znaš, mada mogu samo reći da je ova starija generacija mnogo gora znači kad bi vam pričao šta sam jučer sve doživio sa policijom, te u bolnici...ne bi mi vjerovao, ovo sa policijom to je diskriminacija žešća, Dabogda im se hljeb zgadio

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 avg 2016, 15:46

Bosna je zemlja prepuna cari.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []