Treba mu ponuditi i finansijske garancije da nece opet blamazu dozivjeti, jer covjek ima obraz. Veliki gospodin, ni A nije rekao nakon svega a mogao je svasta. A tek kasnije je raja shvatila da je on bio bojkotovan i da je to bio razlog cudnoj igri. Samo daj Boze da hoce i pricati sa nama opet ....OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kodru smo otjerali zato sto smo htjeli boljeg od njega, medjutim kasnije se ispostavilo da je izmislio igru za njegove nasljednike, i sad bi da ga vratimo. Treba sjesti, porazgovarati, izvinuti se čovjeku, prihvatiti da smo pogriješili. Pa ko zna, možda se i vrati. Zavisi kakve su mu ambicije.
Prvo pokušati angazovati Kodru, Hadzbegica, i sl. I tek ako nas oni odbiju, okrenuti se ovoj našoj buraniji Jovicu, Jagodicu i sl.
A Dino nam je dužan obrazloženje, sta bi od onih njegovih najava? Bilo bi fino Dino.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pogledaj sve nase prilikeFrancescoTotti je napisao/la:Al realno pod Kodrom smo igrali najljepsi fudbal, prilike su prstale na sve strane. Onakvu fudbalsku nesrecu protiv borca koji je na kraju i kostao kodru ja u zivotu nisam vidio, pa onda onaj nesviran penal..
Moze se mjerit sa onom sudijskom lakrdijom u mecu Chelsea-Barceloma 2009.

Kao i ova, cist gol Benke je ponisten.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
@totti Kusturica pogotovo. Al kontam za Dinu ako je vec otišao iz kluba bar sada može otvoriti karte.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 17 avg 2016, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ako im se uopste javi na telefon, odmah mu profaksati ugovor gdje pise da mu se niko nema pravo obratiti 5 godina, a ne uruciti otkaz.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Sve je to super sto si napisao, osim sto si izostavio da smo mi prodali klub, a ostali smo haman u istoj kaljuzi u kojoj smo bili i ranije.
Vidjet ces belaja ako ikad stanemo na noge pa pocnemo prodavati igrace za 4,5 miliona, a te pare ne budu ni u sta ulagane.
Ali polako...[/quote]
SBBKBB brate ostavimo, aBd da budemo svi zivi i zdravi pa da diskutujemo o tome, ako budem u krivu rado cu priznati sve sto se ispostavilo da nije bilo dobro a podrzavao sam to.[/quote]
@sabinho, pratio sam do sada ovu mini raspravu i svaki put si imao dobar odgovor,u stvari obojica ste,bas ono fina argumentovana rasprava. Medutim moram primjetiti da si na ovu zadnju evanderovu opasku ostao bez argumenta. A ovo je u stvari pravo pitanje koje ce sve vise biti postavljano.
Vidjet ces belaja ako ikad stanemo na noge pa pocnemo prodavati igrace za 4,5 miliona, a te pare ne budu ni u sta ulagane.
Ali polako...[/quote]
SBBKBB brate ostavimo, aBd da budemo svi zivi i zdravi pa da diskutujemo o tome, ako budem u krivu rado cu priznati sve sto se ispostavilo da nije bilo dobro a podrzavao sam to.[/quote]
@sabinho, pratio sam do sada ovu mini raspravu i svaki put si imao dobar odgovor,u stvari obojica ste,bas ono fina argumentovana rasprava. Medutim moram primjetiti da si na ovu zadnju evanderovu opasku ostao bez argumenta. A ovo je u stvari pravo pitanje koje ce sve vise biti postavljano.
-
- Kontakt:
Na našu žalost Kurtić ostaje, pobijedit će Metalce, istina uz mnogo muke i patnje. Ne znam uopšte otkud priča o novom treneru?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dobro je da se priča. Prati se forum, a i portali objavljuju ono sto se piše, pa to svakako dodje do uprave.SiouxLukavac je napisao/la:Na našu žalost Kurtić ostaje, pobijedit će Metalce, istina uz mnogo muke i patnje. Ne znam uopšte otkud priča o novom treneru?
A Hurtic jadan nema reference da vodi ni Bosnu Visočku, a kamol i Sarajevo. Bez obzira na Metalege treba ga nogirati.
Jbt tek sada vidim koja nepravda! Zbog ove utakmice Kodro je i dobio otkaz!Memara je napisao/la:

- ElCartel11
- Kontakt:
Ima i Kodro svojih mana normalno, najveca mu je sto nema ''muda'' kao recimo Petrovic i nema onog temperamenta, previse je tih i na samoj utakmici...ali kad pogledas ko je sve u opticaju: Jovic, Jurcic, Jagodic, da nam je Hurtic na klupi, onda znas da je Kodro za njih u najmanju ruku Jurgen Klopp.joker90 je napisao/la:Ma ne izgleda mi Kodro kao neki mekusac, da bi tek tako presao preko svega, ali hajde. I ne vidim bas razlog za tolikim optimizmom iako dođe opet. I kod njega je prisutno ono nase, kad neko ode, onda vidimo sve dobre strane, a nista lose sto je imao.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
SBBKBB brate ostavimo, aBd da budemo svi zivi i zdravi pa da diskutujemo o tome, ako budem u krivu rado cu priznati sve sto se ispostavilo da nije bilo dobro a podrzavao sam to.[/quote]zagorski je napisao/la:Sve je to super sto si napisao, osim sto si izostavio da smo mi prodali klub, a ostali smo haman u istoj kaljuzi u kojoj smo bili i ranije.
Ali polako...
@sabinho, pratio sam do sada ovu mini raspravu i svaki put si imao dobar odgovor,u stvari obojica ste,bas ono fina argumentovana rasprava. Medutim moram primjetiti da si na ovu zadnju evanderovu opasku ostao bez argumenta. A ovo je u stvari pravo pitanje koje ce sve vise biti postavljano.[/quote]
Nisam ostao bez odgovora, vec diskutujem iskljucivo o onome sto je bilo. Ne stavljam sebe u poziciju da prognoziram razvoj dogadjaja.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Tek nakon određenog perioda se vidjelo šta je bio uzrok otkaza Mehi. To je igromna šteta bila, jer je Kodro intelektualac i perfekcionista, ali nažalost debili koje smo imali u klubu su uradili to što su uradili. Meho je idealan čovjek za mjesto trenera, jer ima sve potrebne adute da Sarajevo podigne na veći nivo, u svakom smislu te riječi. Dovoljno je samo da pogledate jedan njegov intervju (npr. u Anadoliji ili kada je predstavljen) i da vidite o kakvom se čovjeku radi. Najbitnije je to što ima ogromno fudbalsko znanje i da je pošten, tako da bi teško u ekipu upao neka ubleha ili otpadak od igrača. Čovjek zna znanje, pa mi od njegovog perioda nemamo trenera da zna pričati, a pogotovo kad se sjetim Uščuplića i njegovog 'hajd da kažem', 'jel', 'kako se zove'... On bi sigurno podigao klub na veći nivo, kako sam i rekao, jer je radio u Španiji i dobro poznaje taj fudbal i donio bi jednu svježinu u klub i ligu općenito, jer se kod nas igra krkanski fudbal, gdje su igrači amateri i ne poznaju osnovne pojmove fudbala. Ne pamtim kad sam vidio da naši igrači imaju plan, a pogotovo ne plan 'B', da su odigrali dupli pas, nešto iskombinovali. Kad se sjetim na jednom od treninga, kad pojašnjava ja mislim Ameru da se kreće i otvara, ovaj stao zvjera, ne zna gdje treba i to mu je pokazivao jedno pet puta. Sviđa mi se isto što ima viziju i ideju za budućnost, zna šta treba i kaže sve kako jeste, a ne petlja i nešto sere. Također, isto vrlo bitan faktor je taj da bi ga igrači poštovali jer je čovjek ogromno ime, teško da igrači ozbiljno shvataju Hurtića.
Nema od njega ništa, zasad, i veliki upitnik je da li bi se on ikako htio vratiti, jedino ako se ne obavi fin razgovor u četiri oka. Bilo bi sjajno da se vrati, ali opet ali, da ne osvojimo titulu ove godine, **** bi Mehi od do, jer većina pametuje i nije strpljiva da čeka rezultat, svi bi odmah neke duple. Bojim se da od Mehe samo ostaju sjećanja.
Nema od njega ništa, zasad, i veliki upitnik je da li bi se on ikako htio vratiti, jedino ako se ne obavi fin razgovor u četiri oka. Bilo bi sjajno da se vrati, ali opet ali, da ne osvojimo titulu ove godine, **** bi Mehi od do, jer većina pametuje i nije strpljiva da čeka rezultat, svi bi odmah neke duple. Bojim se da od Mehe samo ostaju sjećanja.

Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 17 avg 2016, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja se dobro sjecam da je par nas ovdje pricalo da zelimo da meho ostane cak i po cijenu titule te sezone ali da se izdignemo iznad sljedece.
Isto mislim i sad.
Isto mislim i sad.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sabinjo kad spomenu prodaju Duljevica, to ne znači da te pare idu u klub. Zavisi kakav je dogovor izmedju vlasnika i uprave, tj. koliki procenat ide u budžet kluba a koliki vlasniku. A po svemu sudeći klubu ide malo ili nimalo novca. Nažalost.
Koliko ja znam Hurtic ima ugovor do polusezone. Nadam se da nece ostati do isteka ugovora jer u medjuvremenu igramo sa Slobodom, Listicom... Prozivke Edisa, Elvira i Almira se trebaju nastaviti, kako ne tribinama tako i na forumu. Cita se forum
Naravno, igracima treba dati podrsku!!!
Hajde Mehaga

Hajde Mehaga

SARAJEVO
Jesu li Stojcev i Velkoski bojkotovali Mehu? Pitam jer evo na ovoj utakmici skoro sve sto je napravljeno, napravili su njih dvojica (uz Dulju):Memara je napisao/la:Jbt tek sada vidim koja nepravda! Zbog ove utakmice Kodro je i dobio otkaz!Memara je napisao/la:Gledaj nam igre, duplih pasova i prilika sta smo sve propustili! Tako isto dobro se sjecam komentara tipa "Vinko je izmislio taktiku za Kodru" a taj isti Marinovic pusi k. jednom Hurticu evo vec drugu sezonu.
0:35, asistencija Stojceva za Okica koji fula nemoguce.
2:12 Sjajan sut Stojceva sa velike udaljenoti.
2:22 Asistencija Velkoskog za gol.
3:19 Asistencija Velkoskog za Okica koji opet fula.

3:38 Asistencija Velkoskog za Benku koji suta i dobijamo penal ali ga sudija onda ponistava.
Znam da je i u revansu Velkoski zabio za pobjedu u BL.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Halalio bih i Evropu ove godine - za Mehu.FrancescoTotti je napisao/la:Ja se dobro sjecam da je par nas ovdje pricalo da zelimo da meho ostane cak i po cijenu titule te sezone ali da se izdignemo iznad sljedece.
Isto mislim i sad.
Isto mišljenje imam. Sad bih potpisao da dođe Kodro i da dobije potpuno odriješene ruke oko svega, ali da titula ne bude primarni cilj. Hoću sami da vidim da klub naoreduje u svakom pogledu, da mogu sjesti i uživati u utakmici, a ne prebaciti na indijske serije. Da doživim da imamo igru, od noge do noge, pasovi, kombinovanje, fluidnost, uigranost... Da se dovode ciljana dobra pojačanja, pa da počnemo plaćati i odštete. To bi onda i titule donosilo, a ne svake godine ista priča. Dođe jedan na oičetku, obećanja, pripreme, i onda ****. Pa drugi dođe usred sezone i izmotavanja da nema vremena i da mora proći pripreme, pa sve afere... Hoću normalan klub, to je sve, ne moraju biti titule.FrancescoTotti je napisao/la:Ja se dobro sjecam da je par nas ovdje pricalo da zelimo da meho ostane cak i po cijenu titule te sezone ali da se izdignemo iznad sljedece.
Isto mislim i sad.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 17 avg 2016, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Vrati li se Kodro, vratit ce i Okica 

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 17 avg 2016, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
+1KenChoo je napisao/la:Isto mišljenje imam. Sad bih potpisao da dođe Kodro i da dobije potpuno odriješene ruke oko svega, ali da titula ne bude primarni cilj. Hoću sami da vidim da klub naoreduje u svakom pogledu, da mogu sjesti i uživati u utakmici, a ne prebaciti na indijske serije. Da doživim da imamo igru, od noge do noge, pasovi, kombinovanje, fluidnost, uigranost... Da se dovode ciljana dobra pojačanja, pa da počnemo plaćati i odštete. To bi onda i titule donosilo, a ne svake godine ista priča. Dođe jedan na oičetku, obećanja, pripreme, i onda ****. Pa drugi dođe usred sezone i izmotavanja da nema vremena i da mora proći pripreme, pa sve afere... Hoću normalan klub, to je sve, ne moraju biti titule.FrancescoTotti je napisao/la:Ja se dobro sjecam da je par nas ovdje pricalo da zelimo da meho ostane cak i po cijenu titule te sezone ali da se izdignemo iznad sljedece.
Isto mislim i sad.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Beli98, WeekendOffender, zagorski i 14 gostiju.