A kako to, koliko arsenal ima reprezentativaca sada u polufinalu i koliko su oni do sada napravili ??? S tim ovdje sigurno niko neprosipa suplju ovdje se barata sa argumentimaBečki Kongres je napisao/la:Hm, ova tema sve više liči na Arsenalovu.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Moj post se nije odnosio na broj reprezentativaca, već na argumente koji su ispunili prethodne 2 stranice ove teme.guber90 je napisao/la:A kako to, koliko arsenal ima reprezentativaca sada u polufinalu i koliko su oni do sada napravili ??? S tim ovdje sigurno niko neprosipa suplju ovdje se barata sa argumentimaBečki Kongres je napisao/la:Hm, ova tema sve više liči na Arsenalovu..
Ma jarane mene je na starom acc-u vako slatko secer isprco, a ja se uzivio, zato nemoj njeg preozbiljno shvatat, ja barem necu vise nikadBečki Kongres je napisao/la:Moj post se nije odnosio na broj reprezentativaca, već na argumente koji su ispunili prethodne 2 stranice ove teme.guber90 je napisao/la:A kako to, koliko arsenal ima reprezentativaca sada u polufinalu i koliko su oni do sada napravili ??? S tim ovdje sigurno niko neprosipa suplju ovdje se barata sa argumentimaBečki Kongres je napisao/la:Hm, ova tema sve više liči na Arsenalovu..
a ti si bivsi vodja navijaca arsenala, ljubav?Bečki Kongres je napisao/la: Moj post se nije odnosio na broj reprezentativaca, već na argumente koji su ispunili prethodne 2 stranice ove teme.
romario, tinejdjeru nadrkani, ne mjesaj se tamo gdje ti nije mjesto.
guber90, a koji ti ono bjese, batko?
znaj da nisam nikada nikoga prcio. mozda su izneseni neki argumenti koji su te doveli do nekih pogresnih zakljucaka...
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Ne, nisam. Daleko od toga. Da sam on, vjerovatno bih koristio riječi poput dominacija ili nešto slično.secer je napisao/la:a ti si bivsi vodja navijaca arsenala, ljubav?Bečki Kongres je napisao/la: Moj post se nije odnosio na broj reprezentativaca, već na argumente koji su ispunili prethodne 2 stranice ove teme.
secer je napisao/la: gledate robbena i znate da je brz sa loptom, znate sta je uradio salkeu..
sad, sarajka bi mu dao fore 30 metara, prestigao ga, zabio gol i popio dvije ljute dok bi roben dosao do gola. taj je znao da sutne loptu lijevo kraj protivnickog igraca, istog obidje s desne strane, obidje pomocnog sudiju i stigne do lopte prije nego se protivnicki igrac i okrenuo! u punom trku mu nikada nisi vidio noge!
Da ce se mnogi upecati, znao sam, ali ovoliku navalu nisam ocekivao.
Bogami ces se dobro namuciti da ubjedis pojedine u pravu istinu.
Vom Jäger zum Gejagten
e za romaria sam se bio zabrinuo, nešto vidim neko fali.....jer proletim ovim forumima nema ga, ma ne zanimaju ga repke izgleda neg samo barcu s nestrpljenjem čeka.....a šećo što ga je zakuho to niko ne može, ja vjerujem da se trudi da poveča atraktivnost forumageronimo je napisao/la:secer je napisao/la: gledate robbena i znate da je brz sa loptom, znate sta je uradio salkeu..
sad, sarajka bi mu dao fore 30 metara, prestigao ga, zabio gol i popio dvije ljute dok bi roben dosao do gola. taj je znao da sutne loptu lijevo kraj protivnickog igraca, istog obidje s desne strane, obidje pomocnog sudiju i stigne do lopte prije nego se protivnicki igrac i okrenuo! u punom trku mu nikada nisi vidio noge!![]()
Tako Sarajlic bio opasan? Hvala prika na opsirnom odgovoru, ubuduce ocekuj vise slicnih pitanja, naravno vezano za temu.
Da ce se mnogi upecati, znao sam, ali ovoliku navalu nisam ocekivao.Evo cak si i Romarija probudio iz zimskog sna, postidjeni armin 90 provirio da vidi sta ima na temi, kad ono seco u petoj brzini. Kao sto rece najveci ljubitelj Robbena na balkanu, slavni kosta.
Klare se i dalje buni sto mu nema Tedija sa friskim informacijama, jer gdje ste vidjeli da se na forumu prepucava.
Info, dajte, info...
Bogami ces se dobro namuciti da ubjedis pojedine u pravu istinu.Treba li pomoc?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa - uživaj care.
Evo van Gaal okončao prvi dio priprema, gdje je ekipi falilo 13 igraca koji su na svjetskom prvenstvu. Ti igrači (8 u Elfu i 3 u Oranje dresu) imaju urlaub do 2.8. (3 sedmice) Micho i Ribery se vracaju sedmicu ranije. Ovi ostali počinju drugi dio priprema 15-og jula.
Ali, mora se naglasiti da je Bayern klub koji daje najvise igrača na polufinalnim utakmicama.
Ili nešto ovako:
Učinak svih Manchesterovih igrača na SP-u :
1 gol
0 asistencija
Učinak Thomasa Mullera dosad na SP-u :
4 gola
3 asistencije
Evo van Gaal okončao prvi dio priprema, gdje je ekipi falilo 13 igraca koji su na svjetskom prvenstvu. Ti igrači (8 u Elfu i 3 u Oranje dresu) imaju urlaub do 2.8. (3 sedmice) Micho i Ribery se vracaju sedmicu ranije. Ovi ostali počinju drugi dio priprema 15-og jula.
Edit: Morao sam ispraviti neke greske navedene u vezi Bayernovih igraca na SP-u.FC Bayern
Trainings-Auftakt: 21. Juni
Trainingslager: 19. bis 24. Juli in Riva del Garda (Italien)
Tests: 26. Juni gegen Fanclub "Lohner Bayern Union" 12:0, 24. Juli gegen Trentino-Auswahl, 31. Juli LIGA total! Cup, 7. August Supercup gegen Schalke, 13. August gegen Real Madrid (Franz-Beckenbauer-Abschiedsspiel)
Ali, mora se naglasiti da je Bayern klub koji daje najvise igrača na polufinalnim utakmicama.
Ili nešto ovako:
Učinak svih Manchesterovih igrača na SP-u :
1 gol
0 asistencija
Učinak Thomasa Mullera dosad na SP-u :
4 gola
3 asistencije
Vom Jäger zum Gejagten
U čemu vi uživate???? U ovim glupostima što ih secer i još neki prosipaju. Prošao sam ja te godine kad su mi ovakve stvari bile zanimljive. Ne znam kojem punoljetnom čovjeku može ovakvo nešto biti zanimljivo, eto očito nekim koji su i stariji od mene. Puni temu kojekakvim glupostima i k'o fol ložama. Pa zna svak da normalan čovjek neće napisati da je Salihović bolji od Schweinsteigera. Ja se prvi ne ložim na ovakve stvari, umjesto da čitam kvalitetne informacije i diskusije, stranice pune Secerovih tekstova bez ikakvog smisla. Ako nemate nešto korisno pisati i nemojte, kvarite temu najboljeg kluba na svijetu.
Hvala.
Hvala.
Prijatelju, ti ocito forum malo previse ozbiljno shvatas. Pogotovo u ovim danima kad nema klupskih tekmi, pa se rapsrava i na ovim temama uglavnom vodio oko SP-a. Vidim, poprilicno si "nov" na forumu, tako da ti treba malo vremena dok se uhodas s ovom nasom ekipomKlare je napisao/la:U čemu vi uživate???? U ovim glupostima što ih secer i još neki prosipaju. Prošao sam ja te godine kad su mi ovakve stvari bile zanimljive. Ne znam kojem punoljetnom čovjeku može ovakvo nešto biti zanimljivo, eto očito nekim koji su i stariji od mene. Puni temu kojekakvim glupostima i k'o fol ložama. Pa zna svak da normalan čovjek neće napisati da je Salihović bolji od Schweinsteigera. Ja se prvi ne ložim na ovakve stvari, umjesto da čitam kvalitetne informacije i diskusije, stranice pune Secerovih tekstova bez ikakvog smisla. Ako nemate nešto korisno pisati i nemojte, kvarite temu najboljeg kluba na svijetu.![]()
![]()
![]()
Hvala.
Brate malo zajeebancije nikad nije na odmet, ha ja
-
bavarian_bk
- Kontakt:
I ja sam primjetio da Klare malo preozbiljno shvaca zajebancije na forumu .
Calm down
Calm down
ovo za sarajku i optrcavanje protivnickog igraca i sudije je ziva istina. upitaj starije tuzlake.geronimo je napisao/la:![]()
Tako Sarajlic bio opasan? Hvala prika na opsirnom odgovoru, ubuduce ocekuj vise slicnih pitanja, naravno vezano za temu.
Da ce se mnogi upecati, znao sam, ali ovoliku navalu nisam ocekivao.Evo cak si i Romarija probudio iz zimskog sna, postidjeni armin 90 provirio da vidi sta ima na temi, kad ono seco u petoj brzini. Kao sto rece najveci ljubitelj Robbena na balkanu, slavni kosta.
Klare se i dalje buni sto mu nema Tedija sa friskim informacijama, jer gdje ste vidjeli da se na forumu prepucava.
Info, dajte, info...
inace, pomoc mi nije potrebna.
ti si prosvjetljen forumas, upucen u jedinu istinu kao i vecina pravih navijaca najjaceg kluba na dunjaluku.
naravno da neces trositi svoje dragocjeno vrijeme na likove ala kosta ili boljsevike kao sto je ovaj lazni navijac bayerna-kare. takvi ne mogu biti upuceni i njih ceka forumski dzehenem!
sto se tice romarija, to je jedan tinejdjer koji nama, iskusnim forumasima i dokazanim navijacima najboljeg kluba na svijetu, pokusava prodati damu pod bubrege. mene bi bilo sramota lagati i prodavati se za nekog ozbiljnog covu koji pamti neka stara vremena i rado ih se sjeca. sta da se radi, ne zna dijete sta je moral.
sve nesto zaboravim, pa cu iskoristiti priliku da vas upitam o toniju kroosu.
govori se o svima osim o njemu. meni se djecko pravo svidio i misljenja sam da ce se odlicno uklopiti u ekipu.
to je ono sto nam je falilo! ne znam koliko je jak mentalno, ali ako se i to poklopi mogao bi gaal od nj. napraviti novog xavija.
sta mislite?
da nisi prob´okosta_AR je napisao/la:korisnik secer@ sladak je !
zar slijepac moze vidjeti cvijetnu livadu? moje djelo shvacaju prosvjetljeni.pa dragi prijatelju,hvala tiinteresanto je koliko truda ulazes u kilomentarske postove u kojima ne kazes nista .
treba i za to talenat ! idealan si za naseg politicara![]()
sve sto radim, radim iz ljubavi. materijalno obezbjedjen, situiran cova, ostatak zivota ne moram raditi.inace,za tako revolucionarne stavore preporucujem da se reklamiras,preko top-shopa prvo ...
smrdljivi real nije vrijedan moje paznje! svu svoju energiju usmjeravam voljenoj reprezentaciji i voljenom klubu.jer zasto bi bogati i mocni gubili milione,prodavali dionice svojih firmi skupljajuci milione da bi svojoj ekipi obezbijedili svajnija ,kada imaju puno jeftinijeg igraca ,snaznijih kvaliteta ...a ti si ih tome odveo..koliko bi real samo miliona ustedio tom revolucionarnom idejom,koja bi florentinovu masinu tako unaprijedila....
radna soba, iz koje odgovaram na tvoje nebuloze, ima 36 m2. a da sam skroman jesam!a tek,kako bi ti,kao revolucionar u fudbalu bio nagradjen od strane velikih i mocnihiz svoje skromne sobice sa petniu4 da predjes u raskosne florentinove odaje..u kancelariji sa pogledaom na madrid
bista?...kip?...zamisli jos bistu podignutu u tvom rodnom mjestu,ciju bi gradnju finansirao florentino perez,razumije sei bio bi bogato nagradjen !
sve je izglednije da ce neki bezobzirni forumas prepoznati tvoje znanje i okoristiti se njime...pa treba da zavrsis ganjajuci se po sudovima narednih 20 godina...ti to ne zasluzujes !
da zavodim ovaj napaceni narod? ne!
mojim znanjem mogu se okoristiti samo prosvjetljeni a nikako nakarade i nistice ala tvoj voljeni real-pereca, razni abramovici i ine neznalice.
inace, najbolje se opustim u prijatnom caskanju sa van haalom i to uz tursku kafu, razumije se.
u restoranu käfer serviraju odlicnu, ako bi nekada naletio. steta sto nas je prisluskivao bivsi segrt i nosac vode-murinjo... taktika nije bila losa.
ps
mislim da je pravo vrijeme da nas se prodjes sa svojim kuloarskim nagadjanjima.
nego priznaj da ste ti i tvoj jaran kare dosli na ovu temu zadojeni nekakvom indoktrinacijom i odlucili rusiti istu pisuci razne nebuloze i izazivajuci ostale postene forumase!
znaj da ste razotkriveni i da nikada necete uspjeti u svom naumu, svojim zlim idejama!
oduvjek je bilo takvih kao sto ste vi: mrzitelja svega bosanskog, mrzitelja najboljeg kluba na svijetu, mizitelja postenih forumasa i onih koji su na pravom putu da postanu. njihov kraj je poznat, vas takodjer.
U finalu bi moglo zaigrati 11 igrača Bayerna iz Minhena
Na Svjetskom prvenstvu koje se igra u Južnoj Africi ostalo je da se odigraju utakmice polufinala, duel za treće mjesto i finale. Četiri su reprezentacije u igri za trofej svjetskog prvaka, Njemačka, Španija, Holandije i Urugvaj. U te četiri selekcije, zvuči malo nevjerovatno, čak je 11 igrača minhenskog Bayerna, koji su ostali u igri za troje prvaka Svijeta. To su Joerg Butt, Philipp Lahm, Holger Badstuber, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller, Toni Kroos, Miro Klose, Mario Gomez (svi reprezentativci Njemačke), te Edson Braafheid, Mark van Bommel i Arjen Robben (reprezentativci Holandije).Minhen i Bavarska pokrajina sigurno su ponosni. No, činjenica da 11 igrača Bayerna može ući u finale i tako se na pripremama treneru Louisu Van Gaalu javiti tek 2. avgusta (dvije i po sedmice prije starta Bundeslige) može predstavljati veliki problem. No, ne sumnjamo da je Van Gaal svjestan toga i da se iskreno nada "velikom problemu" za sebe, finalu između Njemačke i Holandije.
Znam da vam je vecini to poznato, ali ako navrnu oni koji neprate naseg cjenjenog Bayu neka vide
.
Na Svjetskom prvenstvu koje se igra u Južnoj Africi ostalo je da se odigraju utakmice polufinala, duel za treće mjesto i finale. Četiri su reprezentacije u igri za trofej svjetskog prvaka, Njemačka, Španija, Holandije i Urugvaj. U te četiri selekcije, zvuči malo nevjerovatno, čak je 11 igrača minhenskog Bayerna, koji su ostali u igri za troje prvaka Svijeta. To su Joerg Butt, Philipp Lahm, Holger Badstuber, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller, Toni Kroos, Miro Klose, Mario Gomez (svi reprezentativci Njemačke), te Edson Braafheid, Mark van Bommel i Arjen Robben (reprezentativci Holandije).Minhen i Bavarska pokrajina sigurno su ponosni. No, činjenica da 11 igrača Bayerna može ući u finale i tako se na pripremama treneru Louisu Van Gaalu javiti tek 2. avgusta (dvije i po sedmice prije starta Bundeslige) može predstavljati veliki problem. No, ne sumnjamo da je Van Gaal svjestan toga i da se iskreno nada "velikom problemu" za sebe, finalu između Njemačke i Holandije.
Znam da vam je vecini to poznato, ali ako navrnu oni koji neprate naseg cjenjenog Bayu neka vide
NJemačka još jednom pokazuje šta je disciplina ,rad znanje ,međusobno uvažavanje
naravno da tu prednjače igrači bajerna,sve čestitke NJemačkoj uz želje da osvije mundijal...
naravno da tu prednjače igrači bajerna,sve čestitke NJemačkoj uz želje da osvije mundijal...
secer je napisao/la:ovo za sarajku i optrcavanje protivnickog igraca i sudije je ziva istina. upitaj starije tuzlake.geronimo je napisao/la:![]()
Info, dajte, info...
inace, pomoc mi nije potrebna.
ti si prosvjetljen forumas, upucen u jedinu istinu kao i vecina pravih navijaca najjaceg kluba na dunjaluku.
naravno da neces trositi svoje dragocjeno vrijeme na likove ala kosta ili boljsevike kao sto je ovaj lazni navijac bayerna-kare. takvi ne mogu biti upuceni i njih ceka forumski dzehenem!
sto se tice romarija, to je jedan tinejdjer koji nama, iskusnim forumasima i dokazanim navijacima najboljeg kluba na svijetu, pokusava prodati damu pod bubrege. mene bi bilo sramota lagati i prodavati se za nekog ozbiljnog covu koji pamti neka stara vremena i rado ih se sjeca. sta da se radi, ne zna dijete sta je moral.
sve nesto zaboravim, pa cu iskoristiti priliku da vas upitam o toniju kroosu.
govori se o svima osim o njemu. meni se djecko pravo svidio i misljenja sam da ce se odlicno uklopiti u ekipu.
to je ono sto nam je falilo! ne znam koliko je jak mentalno, ali ako se i to poklopi mogao bi gaal od nj. napraviti novog xavija.
sta mislite?
Nesto sumnjam da ce ga gaal forsirat pored mullera, al je odlican igrac
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- roy_makaay
- Kontakt:
Sezonu otvara Bayern sa utakmicom protiv Wolfsburga na domaćem terenu,dok se zadnje kolo igra također na Areni i to protiv Stuttgarta.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Raspored 2010/2011
20.08.2010 FC Bayern - VfL Wolfsburg
28.08.2010* 1. FC Kaiserslautern - FC Bayern
11.09.2010* FC Bayern - SV Werder Bremen
18.09.2010* FC Bayern - 1. FC Köln
21.09.2010* 1899 Hoffenheim - FC Bayern
25.09.2010* FC Bayern - FSV Mainz 05
02.10.2010* Borussia Dortmund - FC Bayern
16.10.2010* FC Bayern - Hannover 96
23.10.2010* Hamburger SV - FC Bayern
30.10.2010* FC Bayern - SC Freiburg
06.11.2010* Borussia Mönchengladbach - FC Bayern
13.11.2010* FC Bayern - 1.FC Nürnberg
20.11.2010* Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern
27.11.2010* FC Bayern - Eintracht Frankfurt
04.12.2010* FC Schalke 04 - FC Bayern
11.12.2010* FC Bayern - FC St. Pauli
18.12.2010* VfB Stuttgart - FC Bayern
15.01.2011* VfL Wolfsburg - FC Bayern
22.01.2011* FC Bayern - 1. FC Kaiserslautern
29.01.2011* SV Werder Bremen - FC Bayern
05.02.2011* 1. FC Köln - FC Bayern
12.02.2011* FC Bayern - 1899 Hoffenheim
19.02.2011* FSV Mainz 05 - FC Bayern
26.02.2011* FC Bayern - Borussia Dortmund
05.03.2011* Hannover 96 - FC Bayern
12.03.2011* FC Bayern - Hamburger SV
19.03.2011* SC Freiburg - FC Bayern
02.04.2011* FC Bayern - Borussia Mönchengladbach
09.04.2011* 1. FC Nürnberg - FC Bayern
16.04.2011* FC Bayern - Bayer 04 Leverkusen
23.04.2011* Eintracht Frankfurt - FC Bayern
30.04.2011* FC Bayern - FC Schalke 04
07.05.2011 FC St. Pauli - FC Bayern
14.05.2011 FC Bayern - VfB Stuttgart
20.08.2010 FC Bayern - VfL Wolfsburg
28.08.2010* 1. FC Kaiserslautern - FC Bayern
11.09.2010* FC Bayern - SV Werder Bremen
18.09.2010* FC Bayern - 1. FC Köln
21.09.2010* 1899 Hoffenheim - FC Bayern
25.09.2010* FC Bayern - FSV Mainz 05
02.10.2010* Borussia Dortmund - FC Bayern
16.10.2010* FC Bayern - Hannover 96
23.10.2010* Hamburger SV - FC Bayern
30.10.2010* FC Bayern - SC Freiburg
06.11.2010* Borussia Mönchengladbach - FC Bayern
13.11.2010* FC Bayern - 1.FC Nürnberg
20.11.2010* Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern
27.11.2010* FC Bayern - Eintracht Frankfurt
04.12.2010* FC Schalke 04 - FC Bayern
11.12.2010* FC Bayern - FC St. Pauli
18.12.2010* VfB Stuttgart - FC Bayern
15.01.2011* VfL Wolfsburg - FC Bayern
22.01.2011* FC Bayern - 1. FC Kaiserslautern
29.01.2011* SV Werder Bremen - FC Bayern
05.02.2011* 1. FC Köln - FC Bayern
12.02.2011* FC Bayern - 1899 Hoffenheim
19.02.2011* FSV Mainz 05 - FC Bayern
26.02.2011* FC Bayern - Borussia Dortmund
05.03.2011* Hannover 96 - FC Bayern
12.03.2011* FC Bayern - Hamburger SV
19.03.2011* SC Freiburg - FC Bayern
02.04.2011* FC Bayern - Borussia Mönchengladbach
09.04.2011* 1. FC Nürnberg - FC Bayern
16.04.2011* FC Bayern - Bayer 04 Leverkusen
23.04.2011* Eintracht Frankfurt - FC Bayern
30.04.2011* FC Bayern - FC Schalke 04
07.05.2011 FC St. Pauli - FC Bayern
14.05.2011 FC Bayern - VfB Stuttgart
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo dobar raspored. Nije kao prosle sezone gdje je bilo da u 3, 4 kola bude isto toliko teskih utakmica ili ti derbija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.