Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jestel ikad razmisljali o samoubistvu
- Incognito87
- Kontakt:
jasam ovde novi ćitosam forum dugo i stijo samse registrova ti davno al sam tek sad odlućijo dase registruje zbog nika ustipak jelsam ćuo da je oto žemsko a ja žemske uštipke najvolim pozz svjema i nadamse dačemo ljepo se druži ti
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Čestitaj joj rođendan.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
DANTES je napisao/la:kod nas u čajniču policija je vic. uvijek dođu kad tuča završi. boje se tako par momaka, ovaj jedan pravio sranja, došli kao da ga privedu, on ih gađao grudvama oni se krili iza auta.Heller je napisao/la:Eto otjerali ste Nermina nije nam ispričo kako dijasporac prođe kad se ku.rči BH Policiji. Moj Nerko imaš sreće što nisi sa RSovskom polcijom zgovno.
Sjećam se kad sam ja bio priveden zbog JRiM lika nekog ubili ko vola u kupusu u po stanice, pustio ga drot da ga udari a onda ga cijela smjena derala.![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Incognito87
- Kontakt:
neznam o ćemu prićaš momćino jeli ti nevdiš dobro dasam ja novi'????'''Rokoko87 je napisao/la:Čestitaj joj rođendan.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Ok.Incognito87 je napisao/la:neznam o ćemu prićaš momćino jeli ti nevdiš dobro dasam ja novi'????'''Rokoko87 je napisao/la:Čestitaj joj rođendan.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dođu ovdje i iz Zenice nekada pa maltretiraju pošten svijet umjesto da idu tamo gdje treba da idu, ukratko prodaju muda pod bubrege.
Jedne subote zimus prvo me pretresu u jednom objektu, pa u drugom objektu me pretresu isti ti uz rečenicu (ne znam ja, mogao si ti nabaviti drogu za sat vremena, moram te pretresti opet
) i onda me dočekaju na trećoj lokaciji u gradu sa autom, cijelo mi auto prerove, yebo sam i specijalce i policiju i Zenicu i MUP ZDK sve redom i još me pita ona nindža kornjača što me zaustavila "Što si to nervozan?" pa bolan reko treći put me pretresate večeras dođe mi da odem sam prespavat u policiju čisto da zavedete da ste nekog priveli, smije se on 
Jedne subote zimus prvo me pretresu u jednom objektu, pa u drugom objektu me pretresu isti ti uz rečenicu (ne znam ja, mogao si ti nabaviti drogu za sat vremena, moram te pretresti opet
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pjevala lepa brena 15 maraka ulaz bio, a ja nisam bio tu, sok, nevjerica, tuga, tito
Policija u Banjaluci je najbolja. Pita me onaj u kornjaci hoces li gadati igrace sa kovanicama od pet maraka
Policija u Banjaluci je najbolja. Pita me onaj u kornjaci hoces li gadati igrace sa kovanicama od pet maraka
- Incognito87
- Kontakt:
Ma nek oni rade svoj posao i nek pretresaju. Mene su jednom u mahali dočekali sa dugim cijevima
Kaže rutinska kontrola molim dokumente, evo izvolite, imate li nešto nedozvoljeno u vozilu, reko nemam, možemo li pogledati, izvolite, nisu ništa našli i završena priča. Da je bogdo češće.
- alan_kardec
- Kontakt:
Mouse je napisao/la:Jestel ikad razmisljali o samoubistvu
uvijek kad gledam košarkaški prenos na rtrs-u, ako ga radi onaj Babić (večeras je prenosio Špa-Fra), razmislim o suicidu. Još ako ekipa za koju navijam gubi a ovaj debil komentariše.... da ne pričam.
Em je facom odvratan, em ima užasan stil komentarisanja, em navija za Partizan... O majko moja
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Šaraj malo.Incognito87 je napisao/la:neznam o ćemu prićaš momćino jeli ti nevdiš dobro dasam ja novi'????'''Rokoko87 je napisao/la:Čestitaj joj rođendan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: Chat
I sto se nisi ubio do sad?alan_kardec je napisao/la:Mouse je napisao/la:Jestel ikad razmisljali o samoubistvu
uvijek kad gledam košarkaški prenos na rtrs-u, ako ga radi onaj Babić (večeras je prenosio Špa-Fra), razmislim o suicidu. Još ako ekipa za koju navijam gubi a ovaj debil komentariše.... da ne pričam.![]()
Em je facom odvratan, em ima užasan stil komentarisanja, em navija za Partizan... O majko moja
Meni je to sad prvi put doslo al nemam muda. Volio bi da mogu nekako privremeno da se ubijem. Samoubistvo bi bilo super privremeno rjesenje
Ma uredu je to sve, slažem se i ja da treba to tako raditi al' ti u manjim gradovima tačno znaš lokacije i ljude gdje bi i kod kojih bi mogao naći nešto "zanimljivo" što se tiče policijskog posla, ne moraš mene zadržavati i maltretirati ukupno sat vremena a u životu nisam prijave dobio kamo li šta krupnije al' eto valjda oni to tako i pokazuju da rade posao na normalnim građanima ove države.Incognito87 je napisao/la:Ma nek oni rade svoj posao i nek pretresaju. Mene su jednom u mahali dočekali sa dugim cijevimaKaže rutinska kontrola molim dokumente, evo izvolite, imate li nešto nedozvoljeno u vozilu, reko nemam, možemo li pogledati, izvolite, nisu ništa našli i završena priča. Da je bogdo češće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Mouse je napisao/la:I sto se nisi ubio do sad?
Meni je to sad prvi put doslo al nemam muda. Volio bi da mogu nekako privremeno da se ubijem. Samoubistvo bi bilo super privremeno rjesenje
žao mi da se ubijem zbog debila.
Ti što spominješ privremeno samoubistvo, najbolje bi ti rješenje bilo kriogeno zamrzavanje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Incognito87
- Kontakt:
ma konopac ti je najbolje rješenje samo je zayebano malo guši na početku
Policija, instrument za zastitu lopova.
Krupne ribe rade sta hoce jer to policiji odgovara, sitne ribe uvijek nastradaju. Svako zna u svom gradu par lopova za koje svako zna sta i ko su, ali opet slobodno setaju.
BiH, tako tolerantna, hvala policiji i miliciji.
Krupne ribe rade sta hoce jer to policiji odgovara, sitne ribe uvijek nastradaju. Svako zna u svom gradu par lopova za koje svako zna sta i ko su, ali opet slobodno setaju.
BiH, tako tolerantna, hvala policiji i miliciji.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba svaki sat pretresat, nema hoću neću, stani i pretres.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
znači da zna košarkualan_kardec je napisao/la:Mouse je napisao/la:Jestel ikad razmisljali o samoubistvu
uvijek kad gledam košarkaški prenos na rtrs-u, ako ga radi onaj Babić (večeras je prenosio Špa-Fra), razmislim o suicidu. Još ako ekipa za koju navijam gubi a ovaj debil komentariše.... da ne pričam.![]()
ybg ne mogu svi svršavati na zvezdu pa ko vujčin ne znam imena igrača dobiti posao pr ko čovketa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI