Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Medikament
- Kontakt:
Re: Edin Višća
Koliko od toga protiv Andore?Burundi je napisao/la:Imao je Lulic 6 asistencija u kvalifikacijama za Euro.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Lulic je dobar igrac, samo nezahvalno se odnosimo prema onome sto pruza. Ne mozete sve brojati golovima i asistencijama. Jeste on krilo i sve to, ali je pola utakmica igrao na beku, drugu polovinu je igrao i na krilu i na beku. Igrac koji sigurno i najvise trci i igra, i otvara se i trudi se i daje maksimum.
Respekt Visci, ali svakako igraju na razlicitim stranama ne znam sta se raspravljate, Visca je protiv Izraela pruzio dobru partiju, od tada ga nisam nista upamtio niti primjetio.
Respekt Visci, ali svakako igraju na razlicitim stranama ne znam sta se raspravljate, Visca je protiv Izraela pruzio dobru partiju, od tada ga nisam nista upamtio niti primjetio.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sve zavisi sta se gleda, Lulic je 10 asistencija u dresu reprezentacije upisao. Igrac koji je izuzetno zahvalan, obavi dosta prljavog posla, bori se i trudi i nije mu strano igrati od lijevog beka preko lijevog veznog do lijevog krila, a igrao je sve te pozicije i u Laciju i u reprezentaciji. Ako njemu oduzmemo asistencije protiv Andore, hocemo li i Visci golove protiv Izraela? Visca i Lulic su potpuno drugi tipovi igraca i nebulozno je da ih poredis iskljucivo po golgeterskom ucinku.Medikament je napisao/la: Ja sam zelio pohvalit Viscu, i ukazat na katastrofalan ucinak Lulica za reprezentaciju. I to sam i uradio.![]()
Samo sto pored imena Lulica stoji Lazio pa se ne moze kritikovat. A uradio je apsolutno nula za repku. Da se "bori" i trci je istina, ali to je valjda neki minimum profesionalnog nogometasa, a ne nesto sto treba bit prvi i jedini kvalitet ofanzivnog igraca.
Dadni bilo kojem krilnom igracu 50 utakmica za reprezentaciju, i to veliki broj protiv reprezentacija koje su za 2-3 klase ispod nase, i Bogom se kunem da ce 90% njih imat vise od 2 gola i mozda jos par asistencija. Ucinak mu je katastrofalan. Ne postoji na terenu jednostavno. Jedino se vidi kad lose ubaci, ne uspije predriblat igraca ili promasi neki nevidjeni zicer kao protiv Izraela. Pa taman igrao za Real Madrid, za repku je nula.
I njemu je vec proslo ono najbolje, godine cine svoje, ali daleko od toga da je neka krampa ili nesto slicno. Igra dugo vremena u Laciju, cesto je bio i zelja Juventusa, a nama je kloc? Svidio se on tebi ili ne, Lulic je opravdano prvi izbor na lijevom krilu i naredne kvalifikacije
Nad tobom sunce najljepše sja
Nema to veze Kurtmo, bitno je da je covjek bio nas daleko najbolji asistent u prethodnim kvalifikacijama.Medikament je napisao/la:Koliko od toga protiv Andore?Burundi je napisao/la:Imao je Lulic 6 asistencija u kvalifikacijama za Euro.
Lulic jos da zna predriblati igraca i uletiti okomito ka golu igrao bi danas u Bayernu.
DD
- DragonGirl
- Kontakt:
Lulić je dobro krilo, ali sjajno nije. Vrlo zahvalan igrač kada su trka i prodornost u pitanju, ali centaršut i završnica su mu jako slabi i to je ono što ga, po meni, koči i što upropasti mnogo naših napada po njegovoj strani. U svakom slučaju, sa njim i sa Višćom smo ipak prilično dobro osigurani kada je ta pozicija u pitanju,
Ne razumijem omalovazavanje igraca,nema smisla kudit Lulica,to su gluposti ..
Fino je sto Visci ide,nek nastavi tako i njega cemo gkedat u ekipi poput Lacija..
Lulic.je vise nego solidan igrac u oba pravca,nadam se da ce i Visca u buducnosti bit isto tako dobar
Dobro je to sto ih imamo obojicu..
Fino je sto Visci ide,nek nastavi tako i njega cemo gkedat u ekipi poput Lacija..
Lulic.je vise nego solidan igrac u oba pravca,nadam se da ce i Visca u buducnosti bit isto tako dobar
Dobro je to sto ih imamo obojicu..
lulic je dobar bek ali prosjecno krilo.i lulic i visca su po svojim karakteristikama blizi danasnjim ofanzivnim bekovima nego krilnim napadacima.brzina,ubacaji,sprintevi uz aut liniju za sve to su danas u modernom nogometu zaduzeni bocni igraci,a ne krila.uloga krilnog napadaca je danas stvaranje viska,driblinzi,sutiranje,postizanje golova,.,.nekad prije su lijevaki igrali na lijevoj strani,a desnjaki na desnoj(zbog ubacaja),danas lijevaki igraju na desnoj,a desnjaki na lijevoj strani,jer njihova glavna zadaca nisu vise centar sutevi,nego sutiranje i postizanje golova.pjaca i zivkovic su prva moderna krila sa ovih prostora i mi ako zelimo nesto napraviti u sljedecem ciklusu,moramo pronaci jednog takvog igraca.mi prakticki na lijevoj strani igramo sa 2 beka,2 lijevaka kolasincem i lulicem i to je glavni razlog zasto tako bezopasni preko te strane.visca je malo moderniji igrac,bolje se snalazi na toj poziciji i opasniji je po protivnicki gol,ali i on je daleko od modernih krilnih napadaca.
Jarane sta je Visca ako nije krilni napadac sa svojih 17 golova i 5 asistencija u prosloj sezoni... A ne moras nuzno imati takve igrace, sve zavisi od formacije. Visca i Lulic su razliciti tipovi igraca i samo je potrebno obojicu na pravi nacin iskoristiti
Ipak je ovo reprezentacija i pravis pitu od onog sto imas, ne mozes ti forsirati neku modernu 4-3-3 formaciju kad nemas igrace za to.
Na stranu to što inače pišeš gluposti ali čuj lijevakitarabuka je napisao/la:lulic je dobar bek ali prosjecno krilo.i lulic i visca su po svojim karakteristikama blizi danasnjim ofanzivnim bekovima nego krilnim napadacima.brzina,ubacaji,sprintevi uz aut liniju za sve to su danas u modernom nogometu zaduzeni bocni igraci,a ne krila.uloga krilnog napadaca je danas stvaranje viska,driblinzi,sutiranje,postizanje golova,.,.nekad prije su lijevaki igrali na lijevoj strani,a desnjaki na desnoj(zbog ubacaja),danas lijevaki igraju na desnoj,a desnjaki na lijevoj strani,jer njihova glavna zadaca nisu vise centar sutevi,nego sutiranje i postizanje golova.pjaca i zivkovic su prva moderna krila sa ovih prostora i mi ako zelimo nesto napraviti u sljedecem ciklusu,moramo pronaci jednog takvog igraca.mi prakticki na lijevoj strani igramo sa 2 beka,2 lijevaka kolasincem i lulicem i to je glavni razlog zasto tako bezopasni preko te strane.visca je malo moderniji igrac,bolje se snalazi na toj poziciji i opasniji je po protivnicki gol,ali i on je daleko od modernih krilnih napadaca.
pinoglavi da je visca pravo moderno krilo,sigurno nebi igrao u turskoj ligi,tako je i pranjic kao krilni napadac u erdevise(nizozemska) zabijao po 15 komada po sezoni.visca je dobar za trenutno stanje ali ne i za buducnost,ako zelimo napraviti neke vece stvari
jasmin10 sta fali lijevacima?vec sam nekoliko puta napisao,da mi pravopis ne ide,jer se nisam skolovao ovdje.jos su slovenski i bosanski dosta slicni jezici,pa mi se cesto desava da mi izleti neki mix bosanskoslovenskog
jasmin10 sta fali lijevacima?vec sam nekoliko puta napisao,da mi pravopis ne ide,jer se nisam skolovao ovdje.jos su slovenski i bosanski dosta slicni jezici,pa mi se cesto desava da mi izleti neki mix bosanskoslovenskog
Pa drugo su kvalitete, mozes za nekog reci da je moderno krilo a on igra u prvoj federalnoj kod nastarabuka je napisao/la:pinoglavi da je visca pravo moderno krilo,sigurno nebi igrao u turskoj ligi,tako je i pranjic kao krilni napadac u erdevise(nizozemska) zabijao po 15 komada po sezoni.visca je dobar za trenutno stanje ali ne i za buducnost,ako zelimo napraviti neke vece stvari
A nije problem reci da Visca ne valja za vece stvari nego je problem sto nemas boljih i ne naziru se. Ako cemo o vecim stvarima trebali bi 8-9 prvotimaca ''izbaciti''
pinoglavi problem je u tome sto vecina nasih klubova u ligi,jos danas igra bez tih krilnih napadaca,i sve dok se ta praksa ne promjeni,mi necemo imati boljih igraca na toj poziciji.dinamo,hajduk,zvezda,partizan,.,. svi ti klubovi vec neko vrijeme igraju sa 3 napadaca i rezultat toga se vec vidi pjaca,zivkovic,kostic,muric,tadic.,.,koliko golova je visca zabio za reprezentaciju?ja cesto kritiziram nase igrace,trenere,repku,ali ja to ne radim zbog toga sto bi zelio lose nasem fudbalu,nego radi toga jer znam da imamo puno veci potencial,od toga sta imamo trenutno.da bi taj potencial do kraja ispunili,mi moramo ici u korak sa svjetom.danas skoro svi klubovi,reprezentacije igraju sa 3 napadaca,dok kod nas ni vecina trenera nezna sta to znaci bit moderno krilo.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Idiot kompletan, sad nikad neće otići nikad odatle.Pivopija je napisao/la:Produžio ugovor s Basaksehirom do 2020.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Pa nek ne ide ako mu je tamo lijepo, mani se tih idiotskih komentara. Bolje i da u Istanbulu zabija 10 golova po sezoni nego da propadne ko Stevanovic u Sevilli ili Hajrovic u Werderu/Galati/EibaruHankMoody je napisao/la:Idiot kompletan, sad nikad neće otići nikad odatle.Pivopija je napisao/la:Produžio ugovor s Basaksehirom do 2020.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nek je on ziv i zdrav! Transfer u ligu petice nikakvo mjerilo i nikakvo moranje nije.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Mogao je otici u Spaniju/Njemacku ali bi mu bila upitna minutaza i kako bi se uklopio. Ovako je ostao u klubu gdje je jedan od najbitnijh igraca, za reprezantaciju je vrlo bitno da igra i da je u formi.
Nadam se barem da je stavio otkupnu klauzulu na ugovor.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter i 18 gostiju.