RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
Srbija zasluzeno dobila, ali u ekipi imaju previse prgavih igraca. Realno, svi se oni Bojanu mogu samo sageti, covjek je jednostavno klasa iznad. To je pokazao i u igri, a i na kraju kada se mec zavrsio. Nepostojanje Sarica je kljucno za utakmicu, a od njega se ponajvise ocekivalo.
Aco maestralno vodio ekipu tokom cijelog turnira, izvukao maksimum, ali je sigurno mogao bolje u ovoj utakmici.
Aco maestralno vodio ekipu tokom cijelog turnira, izvukao maksimum, ali je sigurno mogao bolje u ovoj utakmici.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
bordobijeli
- Kontakt:
Srbija je kompletnija ekipa ,Hrvatska se vratila mirnim napadima (ulazima pod kos) a onda zadnji 5 min sve nerezonski sutevi za tri poena.
Kvalitetnija smo ekipa i pored svih pehova.
Igra sjajna u drugom, u prvom slabo.
Čestitke i protivnicima, bili su dostojan rival ovakve utakmice...
Onaj slinavac s njihove klupe je ljakse obično.
Re: RE: Re: RIO 2016 - Košarka
Drazen namjerno umro da ne dodje u ove godine da mu se ne smiju ljudi koji ne znaju dvokorak uraditi.jestamaji je napisao/la:ma ni nama na kadetskom evropskom 2016Epidaurus je napisao/la:Taj danas ne moze 40+ u nasoj A2 ligi datKawhi je napisao/la:Tony 40+ veceras. Konacno uzima medalju i na OI.
kako ono bi? najveći evropski bek svih vremena"??kuknjava
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Srbija sada ili srebro ili nista 
Pogledaj u svoje dvorište prvo. Nek Kalinić bude sretan što je Bojan primjer sportaša jer bi ga neki krkan nokautirao ondje.NeshaFCB je napisao/la:Kvalitetnija smo ekipa i pored svih pehova.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Od Ceske do egal zavrsnice sa Srbijom u 1/4 finalu OI
Tu smo,vracamo se.Hvala Asi,hvala igracima,ajmo sad bit pametni i nastavit gradit na ovome.
Boli poraz, ali svaka čast našim momcima izuzev panjine Simona kojem treba oduzet državljanstvo i zabranit ulazak u Hrvatsku.
A sad slušat "Pilule" dok ne zaspnem...
A sad slušat "Pilule" dok ne zaspnem...
Rodjo bi ga sigurno nokautiraoLillard je napisao/la:Pogledaj u svoje dvorište prvo. Nek Kalinić bude sretan što je Bojan primjer sportaša jer bi ga neki krkan nokautirao ondje.NeshaFCB je napisao/la:Kvalitetnija smo ekipa i pored svih pehova.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma mora da mu je Kalinic opsovao nesto kad je poslije ine promasene 3 isao tamo prema njihovoj klupi. Imala je i Hrvatska pehova itekako, ali su i pored toga pokazali sta znaci zajednistvo i koliko se tako moze doci. Bojan umro na kraju, ne moze loptu da vodi, a siguran sam da bi izmislio neke poene da je bio odmorniji. Na osnovu cega je Aco bio ljakse i slinavac? Sasvim kulturno covjek vodio ekipu, ni blizu kakav zna biti. Pogledaj ti kakav je Kalinic i Raduljica, prvo.Lillard je napisao/la:Pogledaj u svoje dvorište prvo. Nek Kalinić bude sretan što je Bojan primjer sportaša jer bi ga neki krkan nokautirao ondje.NeshaFCB je napisao/la:Kvalitetnija smo ekipa i pored svih pehova.
Meni je iskreno vrlo tesko zbog ovoga, zavolio sam ove momke iz Hrvatske, moglo se ovo i izvuci...
Ko je Jokića učio onako flopat u Denveru?
U životu nisam vidio lošije flopanje, Teodosić mu govori kao "šta ti je koji k"
Al pogodi 4/4 na kraju, ima damu.
U životu nisam vidio lošije flopanje, Teodosić mu govori kao "šta ti je koji k"
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jokić kakva smirenost u ovakvom meču... 
bogdanović izdominirao, Marković pokidao ...
kod hrvata bojan naravno ali i hezonja... kakav je to yebač u najavi. ostali pa ybg luzeri bili luzeri ostali
kod hrvata bojan naravno ali i hezonja... kakav je to yebač u najavi. ostali pa ybg luzeri bili luzeri ostali
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: Odg: RE: Re: RIO 2016 - Košarka
I ja mislim da ovakva Hrvatska može puno toga, napisao sam ranije da može dobit večeras i na kraju je Srbija visila opasno.SiamoNoi je napisao/la:Od Ceske do egal zavrsnice sa Srbijom u 1/4 finalu OI![]()
![]()
Tu smo,vracamo se.Hvala Asi,hvala igracima,ajmo sad bit pametni i nastavit gradit na ovome.
Najviše ih je zeznula treća četvrtina, kao i malo podrške Bogdanoviću i Hezonji ali stvarno je bila gusta tekma, derbi 1/4 finala.
Ne mijenja činjenicu da je slinavac slinavac, kompleks iz srednje škole ga muče. Nevjerovatno mi je samo kako nije dobio tehničku, zaslužio je barem 3.Lillard je napisao/la:Pogledaj u svoje dvorište prvo. Nek Kalinić bude sretan što je Bojan primjer sportaša jer bi ga neki krkan nokautirao ondje.NeshaFCB je napisao/la:Kvalitetnija smo ekipa i pored svih pehova.
To ne umanjuje činjenicu da ste odigrali odličnu utakmicu i da imate veliki potencijal, da li ćete ga iskoristiti, vaša stvar.
Momcina kao da ne osjeca pritisak,najmladji u Srbiji a hladan kao spricer,sve ih bez koske pogodi.Lillard je napisao/la:Ko je Jokića učio onako flopat u Denveru?![]()
U životu nisam vidio lošije flopanje, Teodosić mu govori kao "šta ti je koji k"![]()
Sto se tice flopanja tu bi vec mogao na dodatne treninge kod CP3,lose je ono izgledalo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Kakav mec, za infarkta!
Hrvati nabrijani da nam konacno skinu skalp, nasi pod velikim pritiskom ipak izdrzali...
Kod nas Teo, Bogdan, Marković, Jokić, a kod njih Bojan i Hezonja
Cestitke i njima i forumasima na dobrom turniru, a mi da se pobijemo za medalju!
Kod nas Teo, Bogdan, Marković, Jokić, a kod njih Bojan i Hezonja
Cestitke i njima i forumasima na dobrom turniru, a mi da se pobijemo za medalju!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- DragonReborn
- Kontakt:
Umalo Novosel da pogodi za Teodosića.
Utakmica za infarkt.
Utakmica za infarkt.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: RIO 2016 - Košarka
Ma nema im se sta previse zamjerit.Jbt cijeli turnir sa 8 igraca igraju dok ostali barem 10 imaju u rotaciji.Dva velika skalpa u Torinu,tri velika skalpa u skupini,bezbroj puta se vracali iz izgubljenih situacija i pokazali da su mentalitetom daleko iznad nekih proslih reprezentacija.Svaka im cast za sve ova zadnja dva mjeseca.Sad treba nekog kvalitetnog na klupu dovest tko ce znat i igru slozit,a ne da nas (samo) vuce ludilo kao kod Ase.Molders je napisao/la:I ja mislim da ovakva Hrvatska može puno toga, napisao sam ranije da može dobit večeras i na kraju je Srbija visila opasno.SiamoNoi je napisao/la:Od Ceske do egal zavrsnice sa Srbijom u 1/4 finalu OI![]()
![]()
Najviše ih je zeznula treća četvrtina, kao i malo podrške Bogdanoviću i Hezonji ali stvarno je bila gusta tekma, derbi 1/4 finala.
Glupa izjava totalno.DANTES je napisao/la:Jokić kakva smirenost u ovakvom meču...
Bogdan je svojom gluposcu mogao kostati reprezentaciju polufinala, nevjerovatno glupe 3 licne greske je napravio, a jedini je bio koga je sut isao.
Kako ce neko biti luzer kada se od onakve katastrofalne 3. cetvrtine i zaostatka od 10+ koseva vrati i udje u potpuni egal? Ne moze nikako. Slobodna bacanja su cista lutrija i gotova prica. Jedna sitnica odluci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.