Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
@reddevil96 mi već imamo tog mlađeg i neće biti potrebno dovoditi drugog.
Ibra je doveden da bude ovdje 2 godine i da 'poduči' mladog Marcusa koji će postati naš prvi špic posle njega.
Ibra je doveden da bude ovdje 2 godine i da 'poduči' mladog Marcusa koji će postati naš prvi špic posle njega.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester United FC - Transferi
Ja sam pitao što će Cavani uz Ibrahimovića na što si odgovorio da ne bi bio uz njega, nego umjesto njega, jer nije uopšte lošiji i jer nisu isti tip igrača. Jesu i lošiji je. Uopšte nije bilo pitanje koliko je lošiji. Dalje sam ti naveo da je Ibrahimović u mojoj knjižici među pet napadača, a Cavani slijedi tu listu kao drugi ešalon uz još desetak imena. Razlika u kvaliteti jeste mala, ali samo naizgled. Na najvećoj sceni nema loših igrača, odlučuju nijanse i treba težiti najboljoj dostupnoj opciji. Jedan promašaj te dijeli od finala Lige prvaka, tolerancija na grešku praktično da ne postoji. Dovodio je Van Gaal mediokritete pa vidimo gdje je sve završilo. I bolje je imati peticu godinu, nego četvorku tri jer će po zakonu raspodjele četvorki uvijek biti više i izbor će samim tim biti veći. U pravom kontekstu i sistemu igre četvorka je vrhunsko pojačanje, ali petica diže klub na viši nivo. Arsenalu recimo fali petica da napadnu ligu, iako bi sa četvorkom bili izuzetno ozbiljan kandidat.Molders je napisao/la: ...
Pa po meni je. Moj je profil, moja tastatura, moji argumenti za svakog. Nema nas petorica iza ovog profila. Nije problem sastaviti rad od 20 stranica ako ćeš i ti uraditi isto o toj temi. Ako si za, lako se dogovorimo. Samo valja imati na umu da to nisu liste najboljih ikad i da se mijenjaju u vremenu i prostoru. Danas jesi, sutra nisi. I na kraju, sve je subjektivno jasno, ali argumenti su ti koji govore u konačnici.
Nije mi dovoljno. Jedan Vardy je za mene ispodprosječan špic koji je prošle sezone u Premiershitu zabio 20+ golova na račun uloge koju je igrao i konteksta u kojem se našao. Opet ponavljam, Cavani u prilagođenom kontekstu i razrađenom sistemu igre može zabijati 30-40 komotno. Problem je što United to trenutno nema i treba im napadač koji će zabijati kao što je Ibra zabio jučer. Ni iz čega. Ja nigdje nisam tvrdio da je Cavani loš, samo da je vodu nosio Ibri i Suarezu jer su bolji od njega. To je činjenica. Ti tvrdiš da je bolji od Ibre, tvoje mišljenje s kojim se ne slažem i pokušao sam objasniti zašto. Ako su jedini argumenti Cavanijeve godine, izvini, ali obraćaš se onda na pogrešnu adresu. Jučer niko nije mogao reći da Ibra ima 34 na osnovu igre, a igra je jedini stvarni pokazatelj nečije kvalitete.
Nemam namjeru upuštati se u daljnu raspravu. Svako dobro.
- TravisBickle
- Kontakt:
Asteriks je napisao/la:MUFC have had informal talks with Southampton over a deal for Jose Fonte, with an official bid potentially coming this week. [ESPN]

Re: Odg: Manchester United FC - Transferi
@Feldmarschall
Upravo je i Zlatan taj kojeg su toliko kritikovali što je nerijetko podbacivao na velikim takmičenjima kao što su LP, EP i tako dalje.
Napisao sam ti dovoljno argumenata i to ne jednom, godine su jedan od njih ali kažeš da ti nije dovoljno i to je tvoja stvar.
Nemam ni ja namjeru, s većinom tvojih upisa se slažem, ali u vezi sa Urugvajcem definitivno ne. Također, svako dobro.
Upravo je i Zlatan taj kojeg su toliko kritikovali što je nerijetko podbacivao na velikim takmičenjima kao što su LP, EP i tako dalje.
Napisao sam ti dovoljno argumenata i to ne jednom, godine su jedan od njih ali kažeš da ti nije dovoljno i to je tvoja stvar.
Nemam ni ja namjeru, s većinom tvojih upisa se slažem, ali u vezi sa Urugvajcem definitivno ne. Također, svako dobro.
The Sun.jasko__ je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-nared ... fer/203680
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
ne hvala, da je novi Neymar... Rashford?jasko__ je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/u-nared ... fer/203680
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Patka, kakav crni The Sun. A I koji ce nam vrag Gabriel? Imamo Rashforda koji je daleko veci potencijal I sveukupno kvalitetniji fudbaler.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Koja bi to steta bila, a msm da ne bi kostao vise od 15 milki.Both Napoli and Roma are interested in signing Manchester United right-back Matteo Darmian
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Sta ce napoliju kad imaju onog Albanca koji nije nista slabiji igrac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Roma dovodi beka Torina vjerojatno pa im ne treba darmian
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
I've been seeing lots of United fans saying Gabigol wouldn't have a place on the team because of Rashford and Memphis.Rooney88 je napisao/la:Patka, kakav crni The Sun. A I koji ce nam vrag Gabriel? Imamo Rashforda koji je daleko veci potencijal I sveukupno kvalitetniji fudbaler.
Lucas Sposito
Lucas Sposito – @LucasSposito_
Gabigol has been playing as a right winger for at least two years, so don't let Football Manager fool you.
Nije konkurencija rashfordu , samo je sun objavio tako da tesko da je istina da ga dovodimo ali šteta jer mnogo obećava moze bit odlican igrač
Jes da se radi o nidje veze izvorima, ali Rojo je na izlazim vratima i msm da bi mogao pokriti visinu transfera Fontea, do nekih 10m.Man United will offer Argentina defender Marcos Rojo to Southampton as part of a deal to sign Saints captain Jose Fonte. ( Mirror)
Ipak ima tu neku reputaciju kao konstantni reprezentativac Argentine pa se jos moze uvaliti.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Neka trznu još deset miliona i spakovati i Jonesa usput.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Uh, ta eventualna zamjena Rojo - Fonte bi bio strašan pos'o.
Mada, nekako sumnjam da će doći do takvog deala.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
Radije dati jonesa nego roja
U pravu si,od onog staklenog izgleda nema nista,ne moze vezat 3 tekme!reddevil96 je napisao/la:Radije dati jonesa nego roja
- red devil88
- Kontakt:
Samo sto Jones moze bit jedan pravo dobar stoper a Rojo ne moze biti bolji nego sto je sad.
Jones samo treba jednu sezonu bez povreda i siguran sm da ce dokazat da vrijedi. Sad kolike su sanse da on uspije a da sam sebe ne povrijedi to je drugi par cipela
Jones samo treba jednu sezonu bez povreda i siguran sm da ce dokazat da vrijedi. Sad kolike su sanse da on uspije a da sam sebe ne povrijedi to je drugi par cipela
Glory Glory Man United !!! 

- eldisaloveggmu
- Kontakt:
Manchester United spreman ponuditi 30 miliona funti za Fabinha. Šta mislite, da li bi nam ovaj igrač dobro došao ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.