ribok klasik i er maks najkIncognito87 je napisao/la:ja i murije ministri smo ortaci bliski
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma trebaju ovaj saobraćaj regulisati, strašno kako ljudi ginu, na svakom pravcu, makar i onom od 50m, (ako treba i 2 ili 3) treba radare postaviti i to one stacionarne, nema druge. Kazne na 1000 povisiti, pa nek plaća kome se prestiže.Unofficialpage je napisao/la:Treba svaki sat pretresat, nema hoću neću, stani i pretres.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Svakako.Incognito87 je napisao/la:Osvajamo ove godine
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@samo_levo smejao si mi se kad sam ovdje napisao da bi se trebala neka pravila u rukometu redefinisati, da treba mala reorganizacija pravila
Vidim igra se po nekim novim pravilima
- samo_lijevo
- Kontakt:
Beznacajne promjene koje, poznavajuci celne ljuxe, nece nikad zazivjeti. A i da se uvedu toliko su nebitne da mnogi nece primijetiti.Bosniacum Lilium je napisao/la:@samo_levo smejao si mi se kad sam ovdje napisao da bi se trebala neka pravila u rukometu redefinisati, da treba mala reorganizacija pravila
I dalje zastupav stav da ne treba mijenjati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
pricas gluposti. nismo u 1992. godini da bi to tvoje pilo vode.Heller je napisao/la:Nemoj hljeba ti poredit Dokanj i vukojebine oko Vlasenice i Zvornikasekerbay je napisao/la:hajde bjazi, za tebe su seljaci i oni iz doknja ili sa krojcice.Heller je napisao/la: Seljadija moj ti, nemajju Srbi s tim veze osim što su ih poslali meni vamo
gotovo svi ti koje nazivas seljadijom ili su rodjeni u tuzli, li su dosli kao mala djeca.
helem, nista manji tuzlaci od tebe.
njihovi ocevi, pa cak i djedovi(uveliko se radja druga generacija tuzlaka sa migracionom pozadinom
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
svako je dosao nekad odnekud, cuj gradjanska klasa, sta ima gradjanin.
Kakve crne gluposti, pa jebote ljudi od 23-26 godina sa mjesto rođenja u Podrinju ili roditelji su rođeni u Podrinju a oni u Ši Selu/Simin Hanu su 80% seljačine koje prosipaju te babske priče i ponašaju se ko da su iz šume izašli, džaba okolina kad su ti roditelju polupismena seljadija. I onda mi na poslu J**+ Tuzlu, nije mu jasno kako u Tuzli Amir i Ana mogu bit u braku, kako mama Amina mže imat sina Dragana/Nevena i tako dalje. Tako da ne poredi Dokanj sa vukojebinama iz istočne Bosne molim te. I prosipa priče kako su Tuzlaci krivi za Srebrenicu i slično. Da je jedan il dva pa bi čovjek i reko.sekerbay je napisao/la:pricas gluposti. nismo u 1992. godini da bi to tvoje pilo vode.Heller je napisao/la:Nemoj hljeba ti poredit Dokanj i vukojebine oko Vlasenice i Zvornikasekerbay je napisao/la: hajde bjazi, za tebe su seljaci i oni iz doknja ili sa krojcice.
gotovo svi ti koje nazivas seljadijom ili su rodjeni u tuzli, li su dosli kao mala djeca.
helem, nista manji tuzlaci od tebe.
njihovi ocevi, pa cak i djedovi(uveliko se radja druga generacija tuzlaka sa migracionom pozadinom) polako umiru, tako da ce se ovi momcici i njihova djeca moci "pohvaliti" da su starosjedioci. time se ne moze pohvaliti vas gradonacelnik, jelte
Drži se ti Šećerbeže AMG-a i Ajatolaha.
**** Džasmina.
Samo neki imaju problema sa asimilacijom i svojim jezikom.Neutral je napisao/la:svako je dosao nekad odnekud, cuj gradjanska klasa, sta ima gradjanin.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
stanes ispred ugledala i cekas...Heller je napisao/la:Kakve crne gluposti
cim otvoris usta i pocnes o ovoj temi, to je to.
to o cemu ti pricas se moze primjeniti na veliku vecinu "fine gradske raje".
na potezu mejdan-crvene njive, u svakoj kuci mozes naci po dvoje.
da ne govorim o krojcici, kuli, si selu, moluhama i drugim mz. sjo, bruklin je za moluhe i crvene njive dizeldorfska konigsale.
a sto ne bi mogla? prvo, ta nikad nije bila muslimanka, tako da me ne zanima hoce li se jahati sa bozom ili ´crvenim muhamedom´.Heller je napisao/la:nije mu jasno kako u Tuzli Amir i Ana mogu bit u braku, kako mama Amina mže imat sina Dragana/Nevena i tako dalje.
svako ima pravo da bira.
za srebrenicu direktno nisu, ali za lutanje onih hudnika po sumama definitivno jesu.Heller je napisao/la:I prosipa priče kako su Tuzlaci krivi za Srebrenicu i slično
nisam ja srbima vratio osvojene linije odakle su trebale proci izbjeglice
haj´ sad da vidimo kakav sam u pogadjanju...Heller je napisao/la:Drži se ti Šećerbeže AMG-a i Ajatolaha.
ti si slatinas ili iz dragodola. tvoji crvendaci su nekada dobili stan i zato se svi i dan danas kunete u copavog zagorca.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dva policajca (zajedno otprilike nekih 260kg) se ubijaju burekom u Ladjanoj, frajer hladno parkira mercedesa 10 metara pored direktno na pjesacki prelaz. Oni naravno nista, ustadose i samo prodjose pored.
Ovo je stvarno genijalna drzava.
Pa nije u njihovoj nadleznosti sta da rade...
Bel potrefili na burek sa mesom
Moji su naslijedili stan koji su djed i majka dobili u zamjenu za kuću u VI Bosanskojsekerbay je napisao/la:stanes ispred ugledala i cekas...Heller je napisao/la:Kakve crne gluposti
cim otvoris usta i pocnes o ovoj temi, to je to.
to o cemu ti pricas se moze primjeniti na veliku vecinu "fine gradske raje".
na potezu mejdan-crvene njive, u svakoj kuci mozes naci po dvoje.
da ne govorim o krojcici, kuli, si selu, moluhama i drugim mz. sjo, bruklin je za moluhe i crvene njive dizeldorfska konigsale.
a sto ne bi mogla? prvo, ta nikad nije bila muslimanka, tako da me ne zanima hoce li se jahati sa bozom ili ´crvenim muhamedom´.Heller je napisao/la:nije mu jasno kako u Tuzli Amir i Ana mogu bit u braku, kako mama Amina mže imat sina Dragana/Nevena i tako dalje.
svako ima pravo da bira.
za srebrenicu direktno nisu, ali za lutanje onih hudnika po sumama definitivno jesu.Heller je napisao/la:I prosipa priče kako su Tuzlaci krivi za Srebrenicu i slično
nisam ja srbima vratio osvojene linije odakle su trebale proci izbjeglice![]()
haj´ sad da vidimo kakav sam u pogadjanju...Heller je napisao/la:Drži se ti Šećerbeže AMG-a i Ajatolaha.
ti si slatinas ili iz dragodola. tvoji crvendaci su nekada dobili stan i zato se svi i dan danas kunete u copavog zagorca.
Povlačim se iz rasprave jer neću trošit vrijeme na objašnjavanje kako ljudi koji koriste izraze goram, dolam, njiha su isprani mozgovi koji mi govore da se trebam obrijat gdje je sva priča i počela.
Ne bi ja Denisa s Ljubača i Tonija iz Lipnice mijenjo za deset Amara i Samira iz Ist. Bosne
Bonus poeni za psovanje Tuzle. Koja ih je primila, školovala i gdje rade.
Jedna bitna stvar ja sam druga generacija Tuzlaka što nije puno, i nije Tuzlak mjesto rođenja nego način razmišljanja.
Nedavno neki gedžani napravili sranje (op.a. PodrinjciDonnie Darko je napisao/la:Dva policajca (zajedno otprilike nekih 260kg) se ubijaju burekom u Ladjanoj, frajer hladno parkira mercedesa 10 metara pored direktno na pjesacki prelaz. Oni naravno nista, ustadose i samo prodjose pored.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 avg 2016, 11:08, ukupno mijenjano 3 puta.
Nullius in verba
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bogdan bre 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nemoj ba, tuzla je univerzitetski gradNeutral je napisao/la:svako je dosao nekad odnekud, cuj gradjanska klasa, sta ima gradjanin.
nebitno je to sto u mahali u kojoj sam odrastao 90% ljudi nikada nije procitalo knjigu.
mrze sve i svakoga, pogotovo sarajevo. ruku na srce, donekle podnose vas zenicane
opet sam ostao nedorecen. oni ustvari mrze muslimane, ali zato obozavaju srbe i hrvate.
likuju i hvale se kada neki milan ili zoran ozene "muslimanku" pa djeci nadjevaju srpska ili hrvatska imena.
stomak im se okrece kada neki musliman ozeni srpkinju ili hrvaticu, a povracaju kad djeca iz tog braka krenu u mejtef.
hvala Bogu da i u tuzli postaju manjina.
- legenda reala
- Kontakt:
taki ti je naš Heller ko ti iz tvog komšiluka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bome kod mene u porodici ima i hadžija i komunjara i mješanih brakova i svega, i meni to ne smeta svakom svačije. Ja sam replicirao Neutralu ko u mojoj okolini priča takve stvare. I kome se povraća na miješane brakove. Moji prvi rođaci su djeca miješanog braka, tako da ova priča musliman i ne muslimanka od šećera nemaju smisla.legenda reala je napisao/la:taki ti je naš Heller ko ti iz tvog komšiluka
Ljegendo ne brini ne smatram Goraždane i Fočake seljadijom, samo ove sjevernije i to ko što sam reko ne sve
A šećeru znam ja na kakve ljude ti misliš, na ona goveda s A tribine? Grah i loza i slično? Nego odakle si ti? Zato postaju većina ljudi koji mahmurni pričaju kako su juče bili u džamiji, koji se izražavaju riječima goram i dolam i slično i koji se ne žele prilagoditi gradu. Nego furaju svoje furke iz sela 22 km od Vlasenice đe međed donosio poštu. Primjer iz moje porodice, sve ih je Tuzla primila, moj otac ih u svojoj firmi zapošljavo da bi se mogli ispaljivat, smještaj im našo kod svog prijatelja koji je imo veliku praznu kuću. Al Tuzlaci su **** jer licemjerno ne pričaju kako treba bit veliki musliman. Bonus poeni ako ne glasaš za SDA onda nisi musliman i četnik si
Nullius in verba
mosnik.Heller je napisao/la:Nego odakle si ti?
aha, to je to. titici vas doveli na asfalt. helem, dosleHeller je napisao/la:Jedna bitna stvar ja sam druga generacija Tuzlaka što nije puno, i nije Tuzlak mjesto rođenja nego način razmišljanja.
a de ti meni reci kako to razmislja jedan tuzlak?
ps.
hoce li i tvoja djeca pohadjati katolicku gimnaziju i ucestvovati u takmicenju prozdiranja cvaraka?
mislim, to je jedini nacin da pokazes da si tolerantna carsijska raja.
Mosnik SDA strongholdsekerbay je napisao/la:mosnik.Heller je napisao/la:Nego odakle si ti?
aha, to je to. titici vas doveli na asfalt. helem, dosleHeller je napisao/la:Jedna bitna stvar ja sam druga generacija Tuzlaka što nije puno, i nije Tuzlak mjesto rođenja nego način razmišljanja.![]()
a de ti meni reci kako to razmislja jedan tuzlak?
Za drugi dio, djed mi je rođen u Goraždu, živio u Sarajevu dugo prije II svj. rata, pa se poslije rata naselio u Tz, ne bi baš reko da nam je otkrio Tito asvalt.
Ne razmišlja ko koga J**+ i koje je religije, ne mješa se u tuđe poslove, ne probire ljude po naciji i religiji. Ne čudi se mješanim brakovima. I tako dalje i tako bliže.
Nullius in verba
Đamajka i dalje dere ZAD
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Wilshere10 i 17 gostiju.