Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2016, 01:16

Incognito87 je napisao/la:ja i murije ministri smo ortaci bliski :kafa:
ribok klasik i er maks najk :njanjanja:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 avg 2016, 01:19

Unofficialpage je napisao/la:Treba svaki sat pretresat, nema hoću neću, stani i pretres.
Ma trebaju ovaj saobraćaj regulisati, strašno kako ljudi ginu, na svakom pravcu, makar i onom od 50m, (ako treba i 2 ili 3) treba radare postaviti i to one stacionarne, nema druge. Kazne na 1000 povisiti, pa nek plaća kome se prestiže.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

High

Post Postao/la High » 18 avg 2016, 01:26

Incognito87 je napisao/la:Osvajamo ove godine :kafa:
Svakako. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2016, 03:03

@samo_levo smejao si mi se kad sam ovdje napisao da bi se trebala neka pravila u rukometu redefinisati, da treba mala reorganizacija pravila

Vidim igra se po nekim novim pravilima :kafa:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 avg 2016, 08:57

Bosniacum Lilium je napisao/la:@samo_levo smejao si mi se kad sam ovdje napisao da bi se trebala neka pravila u rukometu redefinisati, da treba mala reorganizacija pravila

Vidim igra se po nekim novim pravilima :kafa:
Beznacajne promjene koje, poznavajuci celne ljuxe, nece nikad zazivjeti. A i da se uvedu toliko su nebitne da mnogi nece primijetiti.

I dalje zastupav stav da ne treba mijenjati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 avg 2016, 10:23

Heller je napisao/la:
sekerbay je napisao/la:
Heller je napisao/la: Seljadija moj ti, nemajju Srbi s tim veze osim što su ih poslali meni vamo
hajde bjazi, za tebe su seljaci i oni iz doknja ili sa krojcice.
Nemoj hljeba ti poredit Dokanj i vukojebine oko Vlasenice i Zvornika :roll:
pricas gluposti. nismo u 1992. godini da bi to tvoje pilo vode.
gotovo svi ti koje nazivas seljadijom ili su rodjeni u tuzli, li su dosli kao mala djeca.
helem, nista manji tuzlaci od tebe.
njihovi ocevi, pa cak i djedovi(uveliko se radja druga generacija tuzlaka sa migracionom pozadinom :mrgreen: ) polako umiru, tako da ce se ovi momcici i njihova djeca moci "pohvaliti" da su starosjedioci. time se ne moze pohvaliti vas gradonacelnik, jelte :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 avg 2016, 10:28

svako je dosao nekad odnekud, cuj gradjanska klasa, sta ima gradjanin.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 avg 2016, 10:29

sekerbay je napisao/la:
Heller je napisao/la:
sekerbay je napisao/la: hajde bjazi, za tebe su seljaci i oni iz doknja ili sa krojcice.
Nemoj hljeba ti poredit Dokanj i vukojebine oko Vlasenice i Zvornika :roll:
pricas gluposti. nismo u 1992. godini da bi to tvoje pilo vode.
gotovo svi ti koje nazivas seljadijom ili su rodjeni u tuzli, li su dosli kao mala djeca.
helem, nista manji tuzlaci od tebe.
njihovi ocevi, pa cak i djedovi(uveliko se radja druga generacija tuzlaka sa migracionom pozadinom :mrgreen: ) polako umiru, tako da ce se ovi momcici i njihova djeca moci "pohvaliti" da su starosjedioci. time se ne moze pohvaliti vas gradonacelnik, jelte :mrgreen:
Kakve crne gluposti, pa jebote ljudi od 23-26 godina sa mjesto rođenja u Podrinju ili roditelji su rođeni u Podrinju a oni u Ši Selu/Simin Hanu su 80% seljačine koje prosipaju te babske priče i ponašaju se ko da su iz šume izašli, džaba okolina kad su ti roditelju polupismena seljadija. I onda mi na poslu J**+ Tuzlu, nije mu jasno kako u Tuzli Amir i Ana mogu bit u braku, kako mama Amina mže imat sina Dragana/Nevena i tako dalje. Tako da ne poredi Dokanj sa vukojebinama iz istočne Bosne molim te. I prosipa priče kako su Tuzlaci krivi za Srebrenicu i slično. Da je jedan il dva pa bi čovjek i reko.

Drži se ti Šećerbeže AMG-a i Ajatolaha.

**** Džasmina.
Neutral je napisao/la:svako je dosao nekad odnekud, cuj gradjanska klasa, sta ima gradjanin.
Samo neki imaju problema sa asimilacijom i svojim jezikom.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 avg 2016, 10:48

Heller je napisao/la:Kakve crne gluposti
stanes ispred ugledala i cekas...
cim otvoris usta i pocnes o ovoj temi, to je to.

to o cemu ti pricas se moze primjeniti na veliku vecinu "fine gradske raje".
na potezu mejdan-crvene njive, u svakoj kuci mozes naci po dvoje.
da ne govorim o krojcici, kuli, si selu, moluhama i drugim mz. sjo, bruklin je za moluhe i crvene njive dizeldorfska konigsale.
Heller je napisao/la:nije mu jasno kako u Tuzli Amir i Ana mogu bit u braku, kako mama Amina mže imat sina Dragana/Nevena i tako dalje.
a sto ne bi mogla? prvo, ta nikad nije bila muslimanka, tako da me ne zanima hoce li se jahati sa bozom ili ´crvenim muhamedom´.
svako ima pravo da bira.
Heller je napisao/la:I prosipa priče kako su Tuzlaci krivi za Srebrenicu i slično
za srebrenicu direktno nisu, ali za lutanje onih hudnika po sumama definitivno jesu.
nisam ja srbima vratio osvojene linije odakle su trebale proci izbjeglice ;)
Heller je napisao/la:Drži se ti Šećerbeže AMG-a i Ajatolaha.
haj´ sad da vidimo kakav sam u pogadjanju...
ti si slatinas ili iz dragodola. tvoji crvendaci su nekada dobili stan i zato se svi i dan danas kunete u copavog zagorca.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 avg 2016, 10:52

Dva policajca (zajedno otprilike nekih 260kg) se ubijaju burekom u Ladjanoj, frajer hladno parkira mercedesa 10 metara pored direktno na pjesacki prelaz. Oni naravno nista, ustadose i samo prodjose pored.

Ovo je stvarno genijalna drzava.

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 18 avg 2016, 10:55

Pa nije u njihovoj nadleznosti sta da rade...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 avg 2016, 10:57

Bel potrefili na burek sa mesom

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 avg 2016, 10:59

sekerbay je napisao/la:
Heller je napisao/la:Kakve crne gluposti
stanes ispred ugledala i cekas...
cim otvoris usta i pocnes o ovoj temi, to je to.

to o cemu ti pricas se moze primjeniti na veliku vecinu "fine gradske raje".
na potezu mejdan-crvene njive, u svakoj kuci mozes naci po dvoje.
da ne govorim o krojcici, kuli, si selu, moluhama i drugim mz. sjo, bruklin je za moluhe i crvene njive dizeldorfska konigsale.
Heller je napisao/la:nije mu jasno kako u Tuzli Amir i Ana mogu bit u braku, kako mama Amina mže imat sina Dragana/Nevena i tako dalje.
a sto ne bi mogla? prvo, ta nikad nije bila muslimanka, tako da me ne zanima hoce li se jahati sa bozom ili ´crvenim muhamedom´.
svako ima pravo da bira.
Heller je napisao/la:I prosipa priče kako su Tuzlaci krivi za Srebrenicu i slično
za srebrenicu direktno nisu, ali za lutanje onih hudnika po sumama definitivno jesu.
nisam ja srbima vratio osvojene linije odakle su trebale proci izbjeglice ;)
Heller je napisao/la:Drži se ti Šećerbeže AMG-a i Ajatolaha.
haj´ sad da vidimo kakav sam u pogadjanju...
ti si slatinas ili iz dragodola. tvoji crvendaci su nekada dobili stan i zato se svi i dan danas kunete u copavog zagorca.
Moji su naslijedili stan koji su djed i majka dobili u zamjenu za kuću u VI Bosanskoj :njanjanja: :njanjanja: Doduše dobio je djed još dva komada od JNA ko Partizan i GIPS-a :mrgreen:

Povlačim se iz rasprave jer neću trošit vrijeme na objašnjavanje kako ljudi koji koriste izraze goram, dolam, njiha su isprani mozgovi koji mi govore da se trebam obrijat gdje je sva priča i počela.

Ne bi ja Denisa s Ljubača i Tonija iz Lipnice mijenjo za deset Amara i Samira iz Ist. Bosne :bih:

Bonus poeni za psovanje Tuzle. Koja ih je primila, školovala i gdje rade.

Jedna bitna stvar ja sam druga generacija Tuzlaka što nije puno, i nije Tuzlak mjesto rođenja nego način razmišljanja. :bih: :bih:
Donnie Darko je napisao/la:Dva policajca (zajedno otprilike nekih 260kg) se ubijaju burekom u Ladjanoj, frajer hladno parkira mercedesa 10 metara pored direktno na pjesacki prelaz. Oni naravno nista, ustadose i samo prodjose pored.

Ovo je stvarno genijalna drzava.
Nedavno neki gedžani napravili sranje (op.a. Podrinjci :mrgreen: ) u kafiću gdje izlazim i gdje generalno nema problema jer se svi znaju, i druže i zvao konobar policiju. Fun Fact: kafić je prekoputa PS Centar Tuzla, drotovi hladno dolaze nakon 15 minuta nakon što je komšija iz zgrade izašo i uveo red :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 avg 2016, 11:08, ukupno mijenjano 3 puta.
Nullius in verba

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2016, 11:00

Bogdan bre :bih:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 avg 2016, 11:09

Neutral je napisao/la:svako je dosao nekad odnekud, cuj gradjanska klasa, sta ima gradjanin.
nemoj ba, tuzla je univerzitetski grad :mrgreen:
nebitno je to sto u mahali u kojoj sam odrastao 90% ljudi nikada nije procitalo knjigu.
mrze sve i svakoga, pogotovo sarajevo. ruku na srce, donekle podnose vas zenicane :mrgreen:
opet sam ostao nedorecen. oni ustvari mrze muslimane, ali zato obozavaju srbe i hrvate.
likuju i hvale se kada neki milan ili zoran ozene "muslimanku" pa djeci nadjevaju srpska ili hrvatska imena.
stomak im se okrece kada neki musliman ozeni srpkinju ili hrvaticu, a povracaju kad djeca iz tog braka krenu u mejtef.
hvala Bogu da i u tuzli postaju manjina.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 avg 2016, 11:21

taki ti je naš Heller ko ti iz tvog komšiluka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 avg 2016, 11:25

legenda reala je napisao/la:taki ti je naš Heller ko ti iz tvog komšiluka
Bome kod mene u porodici ima i hadžija i komunjara i mješanih brakova i svega, i meni to ne smeta svakom svačije. Ja sam replicirao Neutralu ko u mojoj okolini priča takve stvare. I kome se povraća na miješane brakove. Moji prvi rođaci su djeca miješanog braka, tako da ova priča musliman i ne muslimanka od šećera nemaju smisla.

Ljegendo ne brini ne smatram Goraždane i Fočake seljadijom, samo ove sjevernije i to ko što sam reko ne sve :mrgreen:

A šećeru znam ja na kakve ljude ti misliš, na ona goveda s A tribine? Grah i loza i slično? Nego odakle si ti? Zato postaju većina ljudi koji mahmurni pričaju kako su juče bili u džamiji, koji se izražavaju riječima goram i dolam i slično i koji se ne žele prilagoditi gradu. Nego furaju svoje furke iz sela 22 km od Vlasenice đe međed donosio poštu. Primjer iz moje porodice, sve ih je Tuzla primila, moj otac ih u svojoj firmi zapošljavo da bi se mogli ispaljivat, smještaj im našo kod svog prijatelja koji je imo veliku praznu kuću. Al Tuzlaci su **** jer licemjerno ne pričaju kako treba bit veliki musliman. Bonus poeni ako ne glasaš za SDA onda nisi musliman i četnik si :mrgreen:
Nullius in verba

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 avg 2016, 11:33

Heller je napisao/la:Nego odakle si ti?
mosnik.
Heller je napisao/la:Jedna bitna stvar ja sam druga generacija Tuzlaka što nije puno, i nije Tuzlak mjesto rođenja nego način razmišljanja.
aha, to je to. titici vas doveli na asfalt. helem, dosle :mrgreen:
a de ti meni reci kako to razmislja jedan tuzlak?
ps.
hoce li i tvoja djeca pohadjati katolicku gimnaziju i ucestvovati u takmicenju prozdiranja cvaraka?
mislim, to je jedini nacin da pokazes da si tolerantna carsijska raja.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 avg 2016, 11:36

sekerbay je napisao/la:
Heller je napisao/la:Nego odakle si ti?
mosnik.
Heller je napisao/la:Jedna bitna stvar ja sam druga generacija Tuzlaka što nije puno, i nije Tuzlak mjesto rođenja nego način razmišljanja.
aha, to je to. titici vas doveli na asfalt. helem, dosle :mrgreen:
a de ti meni reci kako to razmislja jedan tuzlak?
Mosnik SDA stronghold :mrgreen: :mrgreen:

Za drugi dio, djed mi je rođen u Goraždu, živio u Sarajevu dugo prije II svj. rata, pa se poslije rata naselio u Tz, ne bi baš reko da nam je otkrio Tito asvalt.

Ne razmišlja ko koga J**+ i koje je religije, ne mješa se u tuđe poslove, ne probire ljude po naciji i religiji. Ne čudi se mješanim brakovima. I tako dalje i tako bliže.
Nullius in verba

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 avg 2016, 11:44

Đamajka i dalje dere ZAD

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Wilshere10 i 17 gostiju.