Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

sekerbay
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la sekerbay » 18 avg 2016, 11:53

Heller je napisao/la:Ne razmišlja ko koga **** i koje je religije, ne mješa se u tuđe poslove, ne probire ljude po naciji i religiji. Ne čudi se mješanim brakovima. I tako dalje i tako bliže.
djecko, ne postoje mijesani brakovi ako je on nemusliman.
prvo vjera, pa sve ostalo. ipak se radi o vjecnosti, jelte :cool:
cini li me to manjim tuzlakom od tebe? jok.
imate li vi u tuzli nekog akademika? ako kazes da ne znas, moram ti kazati da imate. moja najbliza famelija.
imate li nosioca plakete grada tuzle? imate. opet moja najbliza famelija.
imate li magistra medicinskih nauka? imate. opet moja najbliza famelija.
sef hirurgije? moja najbliza famelija.
sef kardiologije? moja najbliza famelija.
najpoznatiji tz novinar(sale brkic :mrgreen: )? opet moja famelija.
nekadasnji menadzer slobode? opet moja famelija.
treba li jos? :mrgreen:
klanjaci, postaci, antialkoholicari, vjernici.
da te upitam jos jednom, jesi li ti veci tuzlak od nas?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 18 avg 2016, 11:59

Dok ti je famElija dobro je...niko ovdje nije veci Tuzlak od nekog drugog,al jest malo osvjesteniji,vise razmislja,nije zatucan itd itd
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 avg 2016, 12:00

sekerbay je napisao/la:
Heller je napisao/la:Ne razmišlja ko koga **** i koje je religije, ne mješa se u tuđe poslove, ne probire ljude po naciji i religiji. Ne čudi se mješanim brakovima. I tako dalje i tako bliže.
djecko, ne postoje mijesani brakovi ako je on nemusliman.
prvo vjera, pa sve ostalo. ipak se radi o vjecnosti, jelte :cool:
cini li me to manjim tuzlakom od tebe? jok.
imate li vi u tuzli nekog akademika? ako kazes da ne znas, moram ti kazati da imate. moja najbliza famelija.
imate li nosioca plakete grada tuzle? imate. opet moja najbliza famelija.
imate li magistra medicinskih nauka? imate. opet moja najbliza famelija.
sef hirurgije? moja najbliza famelija.
sef kardiologije? moja najbliza famelija.
najpoznatiji tz novinar(sale brkic :mrgreen: )? opet moja famelija.
nekadasnji menadzer slobode? opet moja famelija.
treba li jos? :mrgreen:
klanjaci, postaci, antialkoholicari, vjernici.
da te upitam jos jednom, jesi li ti veci tuzlak od nas?
Nisam nikad reko da sam veći Tuzlak od tebe il nekog. Vodiš priču u pogrešnom pravcu i prilagođavaš sebi a ne početnoj temi o tome ko sere o moralu i bradama. Ima Tuzla puno akademika, meni na pamet padaju Soklić i Mandžić ko prvi npr, ni jedan od njih dvojice nije musliman. Tako da sumnjam da su hadži šećeru rodbina :mrgreen:

P.S. Soklić nije Tuzlak rođenjem ali ga ja smatram Tuzlakom jer se teško može izmjeriti ono što je on uradio za RGGF i Tuzlu.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 avg 2016, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 avg 2016, 12:05

Kakve su, bre, ovo teme? Secer ponovo samara omladinu. :mrgreen:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 avg 2016, 12:10

Slatinash_7 je napisao/la:niko ovdje nije veci Tuzlak od nekog drugog
mani ba lafine.
nisam ja odrastao na marsu, nego u tuzli. znam kako ljudi disu, a kamoli kako razmisljaju.
Heller je napisao/la:Nisam nikad reko da sam veći Tuzlak od tebe il nekog.
jesi.
vrati se na prethodne postove. tacnije, uradio si nesto gore, a to je da bi ti na osnovu necijeg razmisljanja odlucivao moze li taj zivjeti u tuzli ili ne.
priznaj da bi srebrenicane i njihovu djecu vratio u vukojebine iz kojih su dosli.
nek´ je "poceraj, joge" opceprihvaceni clan komjunitija :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 avg 2016, 12:15

sekerbay je napisao/la:
Heller je napisao/la:Nisam nikad reko da sam veći Tuzlak od tebe il nekog.
jesi.
vrati se na prethodne postove. tacnije, uradio si nesto gore, a to je da bi ti na osnovu necijeg razmisljanja odlucivao moze li taj zivjeti u tuzli ili ne.
priznaj da bi srebrenicane i njihovu djecu vratio u vukojebine iz kojih su dosli.
nek´ je "poceraj, joge" opceprihvaceni clan komjunitija :mrgreen:
Daj citiraj me gdje sam reko da bi ih vratio, ja sam tebi odgovorio da je džaba kad su se rodili u Tz kad se nisu asimilirali. Mada sam ljubitelj one svako na svom :mrgreen: :mrgreen:

Poceraj Joge me nije nikad smaro da se okrenem Islamu zbog mog dobra i nije mi govorio da se obrijem i nije mi **** Tuzlu i Tuzlake. Takođe Poćeraj joge se ne devastira poslije džume ko gore spomenuti. Svako kome se Tuzla ne sviđa ima još 142 opštine u BiH možda će mu tamo biti bolje.
Nullius in verba

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 avg 2016, 12:18

Ma svi smo mi turci.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 18 avg 2016, 12:24

E jeste besposlicari. :tralala:

Vid', ona nesreca mi jos nije ni sa zakasnjenjem cestitala. :nedam:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 avg 2016, 12:34

Heller je napisao/la:Daj citiraj me gdje sam reko da bi ih vratio
pitanje, jok konstatacija :roll:
Heller je napisao/la:...kad se nisu asimilirali.
djeckic, znas li razliku izmedju asimilacije i integracije?
Heller je napisao/la: Mada sam ljubitelj one svako na svom
to znam bez tvoje potvrde.
Heller je napisao/la:Svako kome se Tuzla ne sviđa ima još 142 opštine u BiH možda će mu tamo biti bolje.
to je to.
samo si trebao upotpuniti recenicu... helem, kome se ne svidja tuzla onakva kakvom je ti vidis i zelis da bude.
nismo svi isti.
meni recimo smetaju krsioci zakona, korumpirani politicari i ostali drzavni sluzbenici koji se bogate otimajuci od naroda.
Slatinash_7 je napisao/la:al jest malo osvjesteniji,vise razmislja,nije zatucan itd itd
da odgovorim na ovo pa da furam... :mrgreen:
djeckic, znas li ti gdje zivis?
kako u istu recenicu staviti crvenog tuzlaka i trezveno razmisljanje?
danasnji nasljednici pravih crvendaca su djeca nepismene radnicke klase zavedene pricama o bratstvu i jedinstvu u kojem su neki ipak bili jednakiji od drugih.
drugo, ta prokleta so... :mrgreen:
nagriza to, baa :lol:
predlazem ti da se loma izdvojis iz te zarazene crvene zajednice kako bi otvorio nove horizonte i stvari poceo gledati na pravi nacin tj. bez crvenih cvikera :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 avg 2016, 12:36

sekerbay je napisao/la:
Heller je napisao/la:Svako kome se Tuzla ne sviđa ima još 142 opštine u BiH možda će mu tamo biti bolje.
to je to.
samo si trebao upotpuniti recenicu... helem, kome se ne svidja tuzla onakva kakvom je ti vidis i zelis da bude.
nismo svi isti.
meni recimo smetaju krsioci zakona, korumpirani politicari i ostali drzavni sluzbenici koji se bogate otimajuci od naroda.
Prilagodićemo se mi došljama. Ne oni nama. Svako ko J**+ Tuzlu i Tuzlake može se uvijek odselit a i ne mora. Znači tvoje stajalište je da se ja trebam njima prilagodit. Koliko mafijaša je iz Tz a koliko iz podrinja/sandžaka? Mislim onih viđenijih?
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 avg 2016, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 avg 2016, 12:37

Vazda je bilo zanimljivo citati nacionaliste kako pjene o Tuzli :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 avg 2016, 12:40

Nego jel neko zna kako mogu nekog još autorizovat da upravlja mojim bankovnim računom. Unicredit Banka. Šećeru pošto si stokurac koji se u sve razumije bolje mi s ovim pomozi **** Podrinjce. :mrgreen:
Nullius in verba

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 avg 2016, 13:21

Samo SDA Tuzla :bih: :bih: Pus' te komunjare.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 avg 2016, 13:25

Heller je napisao/la:Nego jel neko zna kako mogu nekog još autorizovat da upravlja mojim bankovnim računom. Unicredit Banka. Šećeru pošto si stokurac koji se u sve razumije bolje mi s ovim pomozi **** Podrinjce. :mrgreen:
da si dobar s uštipkom ona bi ti dala informacije iz prve ruke :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 avg 2016, 13:26

legenda reala je napisao/la:
Heller je napisao/la:Nego jel neko zna kako mogu nekog još autorizovat da upravlja mojim bankovnim računom. Unicredit Banka. Šećeru pošto si stokurac koji se u sve razumije bolje mi s ovim pomozi **** Podrinjce. :mrgreen:
da si dobar s uštipkom ona bi ti dala informacije iz prve ruke :P
?
Nullius in verba

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 avg 2016, 13:29

Pa uštipče je bankar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2016, 13:41

sekerbay je napisao/la: to je to.
nismo svi isti.
Eto Secere imas to u ostale 142 opstine, tamo gradovi cvjetaju, gradi se razvija, nema kradje i korumpiranih politicara kao u Tuzli pa se prebaci tamo :D

I o kakvim ti crvendacima pricas, SDP uopste nije crvendac. I oni su kapitalisti kao i svi i uradili su dobar posao u Tuzli s obzirom kako drugi gradovi izgledaju. Ovdje se nista ne treba mijenjati jer sigurno cijene vise ovaj grad od politickih opcija.
Bas rodjenom Tuzlaku treba SDA i SBB da preplave grad sa dosljackim kadrovima. Zasto bi gradu trebao neko ko ga hejta i kome je cilj samo da isisava potencijale za Banovice, Zivinice, Lukavac?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 avg 2016, 13:47

legenda reala je napisao/la:Pa uštipče je bankar
U kojoj banci. Da tamo ni račun za struju ne plaćam.

Nego Šećerbeže jel ti S. Kunosić šta dođe :mrgreen:
Nullius in verba

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 18 avg 2016, 13:54

sretan rodjendan rasavoje

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2016, 14:03

Citam ovo, lil hladno rece da su Tuzlaci krivi jer je pobijeno 8000 u Srebrenici :facepalm:

Kao da je drugi korpus bio samo od Tuzlaka, kao da se neko ovdje pitao tu sta i nije imao zelju da pomogne.
Sigurno bi svako pomogao da je dosla takva naredba ali nije. Prvo su izvukli bitne vodje iz Srebrenice van grada prije pada, pa je onda Alija naredio svom potrcki Delicu da ne radi nista i sta su se tu pitali obicni ljudi i vojnici ?

I jos dalje govori smeta mu sto se neko zeni sa drugom vjerom sto se daju neka imena i to predstavlja kao negativnu stvar. Pa nacionalisto ljubav ne bira. Neka se zeni i udaje ko za koga hoce ako je zaljubljen. Sto to tebe treba uopste interesovati? Ljudi se sirom svijeta mijesaju na sve moguce nacine jer su ljudi i to je jedino bitno.

I jos kad izvali da oni koji su dosli 1992. nisu nista manji Tuzlaci od nas koji zivimo ovdje 100 i vise godina.
Pa bolan nije bitno mjesto rodjenja vec je bitna mentalitet i ponasanje. A to ne mozes steci za 10-15 godina. Ja bih volio da se svi koji dodju prilagode i budu idealni ali ti od svake familije ne mozes napraviti to. Jedna familija kada krene po svom ne ostavlja se toga generacijama pa bila ona iz centra grada ili iz Podrinja.
Stan i kucu moze izgraditi svako ali ne moze imati kulturu i ponasanje nikada. Ti navodis Dokanj, pa gore su ljudi vecinski kroz generacije stekli neke standarde i uredjenost i ponasaju se bolje nego sto ce svi ti Podrinjci koje navodis ponasati se za 100 godina.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, RacioEmocionalan, Rosicky i 13 gostiju.