starigrad je napisao/la:ma, bravo... i, Zeljo- bate borisov 2-0, 2017., u ligi prvaka, na grbavici...kakav vitez? ne moras se banovati, jos ima nade za tebe i prognozu4672980102091213 je napisao/la:Utakmica sa prvakom drzave je u subotu u 21 h...ona ce nam dati jasnu sliku sta dalje da ocekujemo i da li ce atmosfera na drustvenim mrezama i u medijima biti kao sad ili gora ili cemo malo progledati. Nekako za ovu utakmicu najvise mi lezi poruka APG iz 2014 godine i jedna od ljepsih koreografija na Zeljinom Jugu. Ne mogu sliku da nadjem, ali teksta se sjecam 98 %![]()
OVE DVIJE LEGENDE STO NA PLATNU STOJE SRCEM SU IGRALE ZA PLAVO BIJELE BOJE
NEKA PRIMJER BUDU I VAMA NA TERENU,KAD IGRAS SRCEM TAD IGRAS ZA ZELJU !!!
Na platnu su Osim i Škija, logično![]()
Sto se tice Zrinjskog rekao sam da nisam optimista i sigurno ce se zatvoriti i cekati sansu iz kontre jer njima iks vise odgovara, a sigurno ce i imati prilika. Mi s druge strane moramo biti najbolji dosad, pa cak u defanzivi bolji nego protiv Sirokog. Zrinjski je uigraniji i stabilniji, a razlika u kvaliteti nije prisutna. Nasa snaga je podrska i huk Juga koji je danas obecan, te srce na terenu, ali bukvalno kao da je vjeciti derbi. Obraduj nas Zeljo !
To je bila cista zezancija i ironija jer smo naglabali o teškim temama, ostat cu jos ipak da citam glas razuma "starog" navijaca