FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Legendarni Zubizarreta se vratio u Barçu
Španjolski nogometni prvak za svog je novog tehničkog direktora imenovao legendarnog vratara Andonija Zubizarretu (48), koji će na toj poziciji zamijeniti Txikija Begiristaina.
Begiristein je napustio mjesto tehničkog direktora u srijedu nakon što je Sandro Rosell zamijenio Joana Laportu na mjestu klupskog predsjednika.
Zubizarreta je od 1986. do 1994. godine čuvao vrata Barcelone u koju je stigao iz Athletica iz Bilbaoa, a za španjolsku reprezentaciju upisao je 126 nastupa.
Kao tehnički direktor Zubizarreta je radio u Athleticu od 2001. do 2004. godine.
Španjolski nogometni prvak za svog je novog tehničkog direktora imenovao legendarnog vratara Andonija Zubizarretu (48), koji će na toj poziciji zamijeniti Txikija Begiristaina.
Begiristein je napustio mjesto tehničkog direktora u srijedu nakon što je Sandro Rosell zamijenio Joana Laportu na mjestu klupskog predsjednika.
Zubizarreta je od 1986. do 1994. godine čuvao vrata Barcelone u koju je stigao iz Athletica iz Bilbaoa, a za španjolsku reprezentaciju upisao je 126 nastupa.
Kao tehnički direktor Zubizarreta je radio u Athleticu od 2001. do 2004. godine.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Guardiola produzio na jos 2 godine uz mogucnost produzenja na jos jednu,takodjer pocasni predsjednik Cruyff vise nije to sto jeste(e dugo je i bio
) sam se povukao bez razgovora sa celnicima kluba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kakav su posao uradili u barci dovodjenjem ville prije svjetskog prvenstva. sad bi bio barem 15 miliona skuplji.
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Zato će Fabregas biti 15 miliona jeftiniji. 
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Strašan napadač, ima da sruši sve rekorde u Barci..Wolverine je napisao/la:kakav su posao uradili u barci dovodjenjem ville prije svjetskog prvenstva. sad bi bio barem 15 miliona skuplji.
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7
David Villa #7
i da, nek mrzitelji pricaju sta hoce, ali busquets je odlican na ovom prvenstvu (bar po meni).
- nidjo_barca
- Kontakt:
Bečki Kongres je napisao/la:Zato će Fabregas biti 15 miliona jeftiniji.

Ali stvarno,Villa razvaljuje,kao sto kazete,poslije SP bi bio dosta skuplji,ovako je Barca odlican posao napravila.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pa Busquets igra odlicno u Barceloni.Pruza sjajne partije,ne igra bezveze u Spaniji pored onakve konkurencije.Neka samo nastavi.Wolverine je napisao/la:i da, nek mrzitelji pricaju sta hoce, ali busquets je odlican na ovom prvenstvu (bar po meni).
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Barcelona_1899
- Kontakt:
A svašta se govorilo na njegov račun u toku prošle sezone, bio je popljuvan od večine forumaša, a sad od jednom valja, pa da ne valja ne bi Guardiola jednog Tourea izbacio iz ekipe.nidjo_barca je napisao/la:Pa Busquets igra odlicno u Barceloni.Pruza sjajne partije,ne igra bezveze u Spaniji pored onakve konkurencije.Neka samo nastavi.Wolverine je napisao/la:i da, nek mrzitelji pricaju sta hoce, ali busquets je odlican na ovom prvenstvu (bar po meni).
2:6 prepoznatljiv rezultat 
David Villa #7
David Villa #7
Pozdrav braco katalonci nakon dugo vremena
Sergio je izrastao u vrhunskog igraca, ne treba tu raspravljati o njegovim kvalitetima, a s obzirom da je mlad bice jos i bolji sigurno. Mnogi ga kude, al za to nema potrebe, svoj posao on odlicno radi. Meni je zao sto je Yaya otisao, al mislim da se to nece osjetiti.
Sto se tice Vilje on me posebno obradovao igrama na SP, neki su tu pricali da on ne moze igrati krilo, a eto pokazao je da mu ta pozicija i najbolje lezi, daje golove, dobro se krece, odlican i u pas igri, vidjet cete kako ce veliko pojacanje biti, vec sad je sjajan u kombinaciji sa Xavijem i Iniestom, ko da igra 10 godina zajedno s njima.
Sto se tice novih pojacanja vidjecemo sad nakon prvenstva, Cesc je tu izgleda skoro pa nas, ako kojim slucajem ne dodje, tu je Ozil. Ibra bi definitivno trebao ostati i zablistati sledece sezone.
Jedva cekam pocetak sezone i da vidimo kako ce sve to izgledati, ja mislim da nam se opet smijese titule prvaka Spanije i Evrope.
Sergio je izrastao u vrhunskog igraca, ne treba tu raspravljati o njegovim kvalitetima, a s obzirom da je mlad bice jos i bolji sigurno. Mnogi ga kude, al za to nema potrebe, svoj posao on odlicno radi. Meni je zao sto je Yaya otisao, al mislim da se to nece osjetiti.
Sto se tice Vilje on me posebno obradovao igrama na SP, neki su tu pricali da on ne moze igrati krilo, a eto pokazao je da mu ta pozicija i najbolje lezi, daje golove, dobro se krece, odlican i u pas igri, vidjet cete kako ce veliko pojacanje biti, vec sad je sjajan u kombinaciji sa Xavijem i Iniestom, ko da igra 10 godina zajedno s njima.
Sto se tice novih pojacanja vidjecemo sad nakon prvenstva, Cesc je tu izgleda skoro pa nas, ako kojim slucajem ne dodje, tu je Ozil. Ibra bi definitivno trebao ostati i zablistati sledece sezone.
Jedva cekam pocetak sezone i da vidimo kako ce sve to izgledati, ja mislim da nam se opet smijese titule prvaka Spanije i Evrope.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
s njima je barem 4-5 godina, sto je itekako dovoljno da se razumiju.Romariooo je napisao/la:Pozdrav braco katalonci nakon dugo vremena
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ooo Romario,gdje si ti,nigdje te
Slazem se,Busquets je stvarno dobar,a moze jos napredovati naravno.Napravili odlican posao sa Villom,jer ga Barca kupila prije SP,nakon njega bi kostao sigurno 10-15 mil. vise.Nisam bio siguran kako bi Villa igrao na krilu,da li bi se snasao,ali je pokazao da mu i ta pozicija pase,a pritom nemilice zabija.
Slazem se,Busquets je stvarno dobar,a moze jos napredovati naravno.Napravili odlican posao sa Villom,jer ga Barca kupila prije SP,nakon njega bi kostao sigurno 10-15 mil. vise.Nisam bio siguran kako bi Villa igrao na krilu,da li bi se snasao,ali je pokazao da mu i ta pozicija pase,a pritom nemilice zabija.

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Naravno da će Barca biti puno jača ove sezone, bitno je da se ne dogode povrede igrača i da svi zdravi startuju po novu titulu.
- -Paja
- Kontakt:
Cesc je tu skoro pa nas hahahaha a prije prvenstva je pricao kako ce Fabregas prije pocetka vec biti igrac Barcelone i to je kao neki rok hahaha evo nesto se produzilo hahahaha
Dio Arsenala
Ja ne mogu vjerovati ovdje jos uvjek sve isto, svaki put kad dodjem imam sta vidjeti, Paja uvjek tu.
Paja jesi ti siguran da ti navijas za Arsenal????? Mozes ti shvatiti da tebe niko ne zove na ovu temu, niti ti zastupas cesca niti Arsenal, idi na svoju temu i napisi kako smo mi ovjde smjesni i komentarisi nas sa svojim istomisljenicima, vjeruj mi nece vas niko ometati.
Paja jesi ti siguran da ti navijas za Arsenal????? Mozes ti shvatiti da tebe niko ne zove na ovu temu, niti ti zastupas cesca niti Arsenal, idi na svoju temu i napisi kako smo mi ovjde smjesni i komentarisi nas sa svojim istomisljenicima, vjeruj mi nece vas niko ometati.
Mes Que Un Club
-
ibra_barca
- Kontakt:
šta cete, svakakvih degena ima, niti ga iko ometa na arsenalovoj temi, a on dodje ovdje kenjati o arsenalu, i tome kako ce fabregas ostati u arsenalu, mi imamo svoje izvore informacija koje ovdje objavljujemo i djelimo sa istomisljenicima, a ti ako imas svoje izvore inf., djeli ih, ali sa svojim istomisljenicima, na arsenalovoj temi, a ne na barcinoj...
...rob do bagro...
-Paja je napisao/la:Cesc je tu skoro pa nas hahahaha a prije prvenstva je pricao kako ce Fabregas prije pocetka vec biti igrac Barcelone i to je kao neki rok hahaha evo nesto se produzilo hahahaha
nekad se fakat zapitam za koga ti navijas
Por que ? Por que somos los mejores...
- -Paja
- Kontakt:
Ovo je slobodan forum mogu pisati sta hocu dok god to ima veze sa temom na kojoj pisem. To sto vi pacenici bez argumenata svako malo kukate ko mala djeca "vidi ga na nasoj temi kmeeee" je vas problem. Najjaci mi je onaj sto je napisao da odlazi zbog mene sa ove teme i stavi svoju sliku sa Barbarezom kao dokaz moderaciji zbog cega bi me trebali otjerati
hahahahahaha
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Ovo je slobodan forum mogu pisati sta hocu dok god to ima veze sa temom na kojoj pisem. To sto vi pacenici bez argumenata svako malo kukate ko mala djeca "vidi ga na nasoj temi kmeeee" je vas problem. Najjaci mi je onaj sto je napisao da odlazi zbog mene sa ove teme i stavi svoju sliku sa Barbarezom kao dokaz moderaciji zbog cega bi me trebali otjerati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahaha
ma mozes ti kralju pisati, al jarane ti uljeces na temu i bezveze gluposti pises,ako imas sta pametno napisati, pisi ....a ne uvijek nesto gdje ce fabregas,blala. dominira ovaj,dominira onaj
nekako te nervoza uhvati cim se fabregas pomene
Por que ? Por que somos los mejores...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Covjek napise da je Cesc skoro u Barci,a Paja kaze da nema nista od tog a vi se naljutite
nemojte pisati o cescu i nasim igracima i nas nema na ovoj temi ebala vas ona
Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.