PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Komunista je napisao/la:Lozi te te majmune lik, a ti se pecas kao somTobeYarabi je napisao/la:tacno tako, jer mi smo FKS, najveci klub u drzavi, i zato smo uvjek favoriti.. dok npr tzv fk slobodanka, u narodu poznatija kao ''98 godina postojanja 'nako'' samo moze biti sprdnja i predmet zajebancije, kao i njeni tzv navijaci koji na pola gostovanja ne smiju otici, a i ono drugo pola ne idu ako im se ne platiVirtu4l je napisao/la:Stvarno mislim da Pitari (isto kao i mi) bas i nemaju osnovu da nekoga prozivaju za igracki kadar, transfere, strucni stab, itd... itd![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
Ma pite su stvarno dobre i klub najveci u BiH. Uvijek su nejveci favoriti za osvajanje titula. Zbilja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Re: PL prepucavanja
dvojica će pauzirati po 14 dana zbog politike.
savjetujem da popustite sa glupom pričom.
nadam se da je sarajlija sa mikimaus diplomom humanistickog kursa napokon adekvatno kaznjen. Lijep pozdrav za administraciju, sa jadrana naravnoadmin je napisao/la:dvojica će pauzirati po 14 dana zbog politike.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
@High 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High i Franto?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lako mi je za komunjaru, sad će on sa drugog nicka, ali šta ćemo za perjanicu ove teme 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
njome cemo obrisat guzicu, nek bude u skladu s faksom koji je zavrsio. Sad u miru moze iducih par dana rovat po kontejnerima i citirati Kanta sebi u bradu. Pozdrav mome fundamentalnom prijatelju, znam da nas citasVirtu4l je napisao/la:Lako mi je za komunjaru, sad će on sa drugog nicka, ali šta ćemo za perjanicu ove teme
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
hajmo poslati mail za ''ispuni mi zelju'' da se osevape ko nikad do sad i odvedu jupoldziju na more. mislim da bi to bio veci sevap nego nahraniti gladne, jer covjek otkako je vidio neretvu ne prestaje pisati o jadranu. siguran sam da bi i fehim imao razumjevanja po tom pitanju, i pustio ga na nekoliko dana
Šteta, stvarno mi je žao momka.Ovaj forum mu je sve do čega mu je stalo.Osjećaj kada vidi da ga ja netko citirao na temi PL Prepucavanja ne bi mijenjao za sve pichke Sarajeva...Meni je osobno veliko zadovoljstvo citirati ga na ovoj temi, hraniti mu ego, znam da mu je odmah osmijeh na licu.Šteta, ali vjerujem da će izdržati i da će nas čitati!

Fehimov mali potrcko je puko ko lubenica, pišam mu se po klubuTobeYarabi je napisao/la:hajmo poslati mail za ''ispuni mi zelju'' da se osevape ko nikad do sad i odvedu jupoldziju na more. mislim da bi to bio veci sevap nego nahraniti gladne, jer covjek otkako je vidio neretvu ne prestaje pisati o jadranu. siguran sam da bi i fehim imao razumjevanja po tom pitanju, i pustio ga na nekoliko dana
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
morat cu kupit argetu i uslikat je na plazi da mozes slagat rodjaku iz svedske da si i ti bio negdjeTobeYarabi je napisao/la:hajmo poslati mail za ''ispuni mi zelju'' da se osevape ko nikad do sad i odvedu jupoldziju na more. mislim da bi to bio veci sevap nego nahraniti gladne, jer covjek otkako je vidio neretvu ne prestaje pisati o jadranu. siguran sam da bi i fehim imao razumjevanja po tom pitanju, i pustio ga na nekoliko dana
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Peroni dosao u soping

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
-
predmetmrznje
- Kontakt:
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jel moze jos ko da iz Slobode ide u Sarajevo ili da ima veze sa Tuzlom ? 
- TobeYarabi
- Kontakt:
pazi samo da opet ne posjeces jezik dok budez lizao praznu konzervuRigoletto je napisao/la:morat cu kupit argetu i uslikat je na plazi da mozes slagat rodjaku iz svedske da si i ti bio negdjeTobeYarabi je napisao/la:hajmo poslati mail za ''ispuni mi zelju'' da se osevape ko nikad do sad i odvedu jupoldziju na more. mislim da bi to bio veci sevap nego nahraniti gladne, jer covjek otkako je vidio neretvu ne prestaje pisati o jadranu. siguran sam da bi i fehim imao razumjevanja po tom pitanju, i pustio ga na nekoliko dana
- TobeYarabi
- Kontakt:
ima li hazmir ugovor?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel moze jos ko da iz Slobode ide u Sarajevo ili da ima veze sa Tuzlom ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.