Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja ne znam zašto su mnogi sad posebno iznenadjeni ponašanjem ove dvojice... Oni su uvijek takvi bili.. Nema tu čovjeka.
Čudilo bi me da je to drukčije..
Nek odigraju svoje i probaju izborit nastup na eurobasket, da bi neki igraci ove mlade generacije imali priliku da steknu iskustvo igranja na takvom jednom takmičenju.
A ove sto nisu tu stvarno ne bih spominjao... Ko ih šljivi..
Imamo sto imamo. Njih trebamo podrzat i nadat se da nadolazeća generacija ima karakterne igrače dobrih ljudskih osobina. Talenat je tu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čudilo bi me da je to drukčije..
Nek odigraju svoje i probaju izborit nastup na eurobasket, da bi neki igraci ove mlade generacije imali priliku da steknu iskustvo igranja na takvom jednom takmičenju.
A ove sto nisu tu stvarno ne bih spominjao... Ko ih šljivi..
Imamo sto imamo. Njih trebamo podrzat i nadat se da nadolazeća generacija ima karakterne igrače dobrih ljudskih osobina. Talenat je tu
- ElCartel11
- Kontakt:
Zasto se Djedovic jos uvjek spominje i gajite nadu, da ce eto zaigrati opet za nasu repku?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
jer nam je cejfElCartel11 je napisao/la:Zasto se Djedovic jos uvjek spominje i gajite nadu, da ce eto zaigrati opet za nasu repku?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- ElCartel11
- Kontakt:
Onda samo nastavitenerminh74 je napisao/la:jer nam je cejfElCartel11 je napisao/la:Zasto se Djedovic jos uvjek spominje i gajite nadu, da ce eto zaigrati opet za nasu repku?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Hahahanerminh74 je napisao/la:jer nam je cejfElCartel11 je napisao/la:Zasto se Djedovic jos uvjek spominje i gajite nadu, da ce eto zaigrati opet za nasu repku?
Ko zna, mozda se i vrati dogodine.
I preldzica treba zvati
sta ce nam sada kada je propaoSapce je napisao/la:Hahahanerminh74 je napisao/la:jer nam je cejfElCartel11 je napisao/la:Zasto se Djedovic jos uvjek spominje i gajite nadu, da ce eto zaigrati opet za nasu repku?
Ko zna, mozda se i vrati dogodine.
I preldzica treba zvati
sada je milošević korisniji od njega
ja bi bogdanovića zvao
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ja jbt na rekreativni termin odem i vise imam volje i zara nego oni koji nose sveti dres. Haman se covjek malo zasiti, opusti, ipak im je to posao.
Jbg, ja to ne odobravam, Mirza je jucer bio ocaj ocaja, hajde sto ga nije isao sut, nego kada vidis da ne ide, onda nemoj vuci nerezonske suteve, nego priliku ili ne sutaj. Onda odbrana, nikakve energije, zalaganja. Jbg razumijem ja da je prijateljska, ali svejedno se mora igrati jace, mora se brusiti forma, a ne igrati kao rekreativac. Juka mi je bio dobar u prvom, prije svega u odbrani, kasnije je popustio.
Mozda ja ocekujem previse ako kazem da covjek i u prijateljskoj treba igrati pozrtvovano i ozbiljno, mozda to tako ne treba, no bojim se da u toj prici nismo vecina, nego izuzetak. Danas nema sanse da potrosim sat i kusur gledajuci nesto slicno.
Jbg, ja to ne odobravam, Mirza je jucer bio ocaj ocaja, hajde sto ga nije isao sut, nego kada vidis da ne ide, onda nemoj vuci nerezonske suteve, nego priliku ili ne sutaj. Onda odbrana, nikakve energije, zalaganja. Jbg razumijem ja da je prijateljska, ali svejedno se mora igrati jace, mora se brusiti forma, a ne igrati kao rekreativac. Juka mi je bio dobar u prvom, prije svega u odbrani, kasnije je popustio.
Mozda ja ocekujem previse ako kazem da covjek i u prijateljskoj treba igrati pozrtvovano i ozbiljno, mozda to tako ne treba, no bojim se da u toj prici nismo vecina, nego izuzetak. Danas nema sanse da potrosim sat i kusur gledajuci nesto slicno.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Milošević u svakoj utakmici korake pravi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kamo srece da svi imaju pristup reprezentativnom dresu kao on pa neka prave i korake jednom po utakmiciRokoko87 je napisao/la:Milošević u svakoj utakmici korake pravi.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
jasko_juve
- Kontakt:
Jesu li ovo Crnogorci doveli Lebrona pa neki favoriti protiv nas?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Apsolutno se slažem!JohnCleese je napisao/la:Kamo srece da svi imaju pristup reprezentativnom dresu kao on pa neka prave i korake jednom po utakmiciRokoko87 je napisao/la:Milošević u svakoj utakmici korake pravi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nije losa ova ekipa Crne Gore imaju finih igrača.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
- manijakKladusa
- Kontakt:
oce biti link preko yt ko jucer
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
nerminh74 je napisao/la:ja nisam optimistican, ja sam 99% uvjeren da idemo daljesajo10 je napisao/la:Eh yebiga sada.. mislim da sve svi razumijemo i slazem se naravno sa maltene svim, ali takodjer sam misljenja da se crni previse situacija oko a reprezentacije. Hajde vidjetcemo za dvije sedmice u Rusiji kako stojimo. Ja sam i dalje vrlo optimistican i mislim da idemo na EuroBasket.
ali poslje onolike jusufove prepiske (a svi znaju da sam ja bio medzu rijetkim od pocetka samo na njegovoj strani) de onda jarane uozbilji se na terenu i pokazi to srce bosansko
poslje mirzinog zapustenog stanja pred EB 2013 (zbog čega smo izgubili od latvije i popušili drugi krug), poslje propuštanja EB 2015 radi upoznavanja grada i igrača, pa pobogu de više dodži u reprezentaciju barem fizički spreman pogotovu što si ostao duže od svih
i za kraj kao šlag na tortu KSBiH dovede izdajicu za selektrora, ali ko da to nije dovoljno on (a što sam i upozoravao) tokmak ko trener, a priču o uvođenju mlađih pokazao je sa gegićem i velikim sinom bosanskim sulejmanovićem
pa majku mu imam pravo da budem ogorčen
i da se razumije i dalje ja volim i mirzu i jusufa (mulaomerovića prezirem ne mogu dočekat da mu vidil leđa) i da smo izgubili 150 razlike i da im je šut bio 1/100 nebi glasa pustio (tj. slova napisao) ali da sam vidio kako gore za sveti dres!!!
nemoj Nermine zovota ti
Ima li stream za danas?
Trebao bi biti ako sta ne zeznu Makedonci, jer je jucer u zadnjoj cetvrtini stalno neki problem bio.
Nije dosao zapusten na pripreme 2013 i odigrao katastrofalnu utakmicu protiv latvije, a onda poslje dizao formu?!lumani je napisao/la:
nemoj Nermine zovota ti..ponavljam 2015 je propustio jer Harun nije bio u stanju da plati osiguranje.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
evo ga radiFederer17 je napisao/la:Trebao bi biti ako sta ne zeznu Makedonci, jer je jucer u zadnjoj cetvrtini stalno neki problem bio.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
nerminh74 je napisao/la:Nije dosao zapusten na pripreme 2013 i odigrao katastrofalnu utakmicu protiv latvije, a onda poslje dizao formu?!lumani je napisao/la:
nemoj Nermine zovota ti..ponavljam 2015 je propustio jer Harun nije bio u stanju da plati osiguranje.
odigrao je solidnu partiju
imali neko link statistike
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.