jestamaji je napisao/la:nova vremenaFederer17 je napisao/la: Pa i pricamo o novim vremenimaDzaba tebi vjezbanje kad se ruka skrati u bitnim momentima. Koliko je samo primjera da odlicni suteri na kraju zakazu na slobodnim, puno vise nego onih drugih.
kako kukoč kaže o današnjoj košarci ... "ja dođem kući i vidim košarka na TV, rezultat 50:49 minutu do kraja i mislim idem se istuširati pa ću gledati drugo poluvrijeme, za pet minuta izađem ispod tuša kad ono završena utakmica"
RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Čitam malo šta se piše... Nerealno je očekivati da sudije sviraju tehničku u poslednjih 30 sekundi meča, ne znam kako uopšte postoje ljudi kojima to nije jasno. S druge strane, vezano za tu priču o suđenju, Bogdanu su svirana dva nepostojeća faula, pogotovo onaj početkom 4/4 kad se Hezonja okliznuo. Bilo je tu još grešaka, po jedna lična za Kalinića i Raduljicu čini mi se. Sudija ti uzme, sudija ti vrati, kao i u svakom drugom sportu.
Bogdan nije završio utakmicu, ali ne svojom krivicom. Poslaše ga te famozne sudije na klupu. Bez obzira šta ko pričao o Jokiću, a svi znamo kakav je igrač, on je sinoć uradio ono što bi uradio svaki drugi igrač na njegovom mestu - čitaj Dario Šarić. Pokazao je da bi uradio sve za ekipu, a Šarić je pokazao da, uprkos igračkim kvalitetima, nije baš bistar i da ne zna da gubi. Bolje je raspravljati o tome kako je uopšte došlo do toga, da Jokić uradi ono što je uradio.
Inače, kad smo već kod toga, koliko smo svi mi (Srbi i Hrvati) ''u utakmici'', kad većina ljudi u toj navedenoj situaciji nije odmah primetila da je Jokić svukao šorc Teodosiću prilikom pada.
Ja sam gledao snimak, hladne glave, bez nerviranja, pa opet nisam primetio dok danas nisam video na forumu. Svi su bili u fazonu, Teodosić nešto govori Jokiću nakon te situacije, kao upozorava ga da može dobiti tehničku zbog flopa, kad ono Teo mu J**+ znanje zbog komične situacije.
Aco Petrović, Dario Šarić i možda još neko od igrača, su još jednom pokazali da nikako nisu u stanju da nauče lekciju. U tim duelima se ne najavljuje pobeda i ne daju se potcenjivačke/provokatorske izjave, već se pokažu muda na terenu i posle meča/pobede možeš da pričaš šta hoćeš. Ovako ti ostaje da se žališ na suđenje (sinoć, koraci Rašića 2010-e) kao Aco, Spahija, Cvitković ili da su ubiješ od alkohola kao kapetan Roko i po ko zna koji put ponavljaš priču - izgubili smo iako smo bolji (samo nikako da dokažemo). I jednom će možda i ''dokazati'', jer i ćorava koka ubode zrno, a tek onda neće moći da se živi od izjava, komentara i ništa normalno neće moći da se pročita.
Zato ja kažem, daj Bože nikad više, 3 utakmice za 20 godina su dovoljne. Tri potpuno iste utakmice, sa košarkom koja liči na sve osim na košarku.
Bogdan nije završio utakmicu, ali ne svojom krivicom. Poslaše ga te famozne sudije na klupu. Bez obzira šta ko pričao o Jokiću, a svi znamo kakav je igrač, on je sinoć uradio ono što bi uradio svaki drugi igrač na njegovom mestu - čitaj Dario Šarić. Pokazao je da bi uradio sve za ekipu, a Šarić je pokazao da, uprkos igračkim kvalitetima, nije baš bistar i da ne zna da gubi. Bolje je raspravljati o tome kako je uopšte došlo do toga, da Jokić uradi ono što je uradio.
Inače, kad smo već kod toga, koliko smo svi mi (Srbi i Hrvati) ''u utakmici'', kad većina ljudi u toj navedenoj situaciji nije odmah primetila da je Jokić svukao šorc Teodosiću prilikom pada.
Aco Petrović, Dario Šarić i možda još neko od igrača, su još jednom pokazali da nikako nisu u stanju da nauče lekciju. U tim duelima se ne najavljuje pobeda i ne daju se potcenjivačke/provokatorske izjave, već se pokažu muda na terenu i posle meča/pobede možeš da pričaš šta hoćeš. Ovako ti ostaje da se žališ na suđenje (sinoć, koraci Rašića 2010-e) kao Aco, Spahija, Cvitković ili da su ubiješ od alkohola kao kapetan Roko i po ko zna koji put ponavljaš priču - izgubili smo iako smo bolji (samo nikako da dokažemo). I jednom će možda i ''dokazati'', jer i ćorava koka ubode zrno, a tek onda neće moći da se živi od izjava, komentara i ništa normalno neće moći da se pročita.
Zato ja kažem, daj Bože nikad više, 3 utakmice za 20 godina su dovoljne. Tri potpuno iste utakmice, sa košarkom koja liči na sve osim na košarku.
I think I'm a pussy one.
mi kažem i za jedne i za druge...Federer17 je napisao/la:@Dantes, @alan, @prijedor, je li vi za Srbiju kazete 'mi', a za Bosnu 'vi' (iako ste pretpostavljam u njoj rodjeni i zivite cijeli zivot ovdje), tj. ne dozivljavate Bosnu ni blizu ka Srbiju?Ne provociram najozbiljnije, samo pitam onako (ne ulazim ja u necije razloge bilo sta da je u pitanju).
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Federer17 je napisao/la:@Dantes, @alan, @prijedor, je li vi za Srbiju kazete 'mi', a za Bosnu 'vi' (iako ste pretpostavljam u njoj rodjeni i zivite cijeli zivot ovdje), tj. ne dozivljavate Bosnu ni blizu ka Srbiju?Ne provociram najozbiljnije, samo pitam onako (ne ulazim ja u necije razloge bilo sta da je u pitanju).
za BiH nikad nisam rekao "vi", a za bh sportiste nisam govorio "vaši", bar mislim da nisam jer BiH smatram svom zemljom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
igrali smo 4 puta.... zaboravio si 2001 i laganu pobjedu od 15 razlikeTexi je napisao/la:Čitam malo šta se piše... Nerealno je očekivati da sudije sviraju tehničku u poslednjih 30 sekundi meča, ne znam kako uopšte postoje ljudi kojima to nije jasno. S druge strane, vezano za tu priču o suđenju, Bogdanu su svirana dva nepostojeća faula, pogotovo onaj početkom 4/4 kad se Hezonja okliznuo. Bilo je tu još grešaka, po jedna lična za Kalinića i Raduljicu čini mi se. Sudija ti uzme, sudija ti vrati, kao i u svakom drugom sportu.
Inače, kad smo već kod toga, koliko smo svi mi (Srbi i Hrvati) ''u utakmici'', kad većina ljudi u toj navedenoj situaciji nije odmah primetila da je Jokić svukao šorc Teodosiću prilikom pada.Ja sam gledao snimak, hladne glave, bez nerviranja, pa opet nisam primetio dok danas nisam video na forumu. Svi su bili u fazonu, Teodosić nešto govori Jokiću nakon te situacije, kao upozorava ga da može dobiti tehničku zbog flopa, kad ono Teo mu **** znanje zbog komične situacije.
![]()
Aco Petrović, Dario Šarić i možda još neko od igrača, su još jednom pokazali da nikako nisu u stanju da nauče lekciju. U tim duelima se ne najavljuje pobeda i ne daju se potcenjivačke/provokatorske izjave, već se pokažu muda na terenu i posle meča/pobede možeš da pričaš šta hoćeš. Ovako ti ostaje da se žališ na suđenje (sinoć, koraci Rašića 2010-e) kao Aco, Spahija, Cvitković ili da su ubiješ od alkohola kao kapetan Roko i po ko zna koji put ponavljaš priču - izgubili smo iako smo bolji (samo nikako da dokažemo). I jednom će možda i ''dokazati'', jer i ćorava koka ubode zrno, a tek onda neće moći da se živi od izjava, komentara i ništa normalno neće moći da se pročita.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Brate pomiri se sa tim da pola ti drzave navija za srbiju a dobra vecina federacije za hrvatsku. Sto te vrijedja to ja mogu zivjeti u srbiji i navijati za hrvatsku npr... Imam dvojno drzavljanstvo bih/srbija mogu navijati za koga mi volja a makar to bila i kenija... Sto uvijek ima likova poput tebe kojima to smeta opusti se i uzivaj u zivotu nemoj se zamarati ko za koga navija... Nek navija ko za koga hoce i nek zove ko koga kako hoce
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- KingJamesMVP
- Kontakt:
2001., 2010., sinoć i kad je još bio taj 4.put?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
1997KingJamesMVP je napisao/la:2001., 2010., sinoć i kad je još bio taj 4.put?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gdje sam rek'o da mi smeta ili nesto slicno? Najnormalnije vas pitao jer znam da su oni srpske nacionalnosti i sve u vezi sprskog sporta pisu "mi", sto ja u potpunosti razumijem. Prvi ste mi pali na pamet, ovu dvojicu znam malo bolje, a ti se potrefio na toj stranici s postom (ipak sam ja mislio na onog @djoleprijedor, kako vec ide, ne na tebePrijedor je napisao/la:Brate pomiri se sa tim da pola ti drzave navija za srbiju a dobra vecina federacije za hrvatsku. Sto te vrijedja to ja mogu zivjeti u srbiji i navijati za hrvatsku npr... Imam dvojno drzavljanstvo bih/srbija mogu navijati za koga mi volja a makar to bila i kenija... Sto uvijek ima likova poput tebe kojima to smeta opusti se i uzivaj u zivotu nemoj se zamarati ko za koga navija... Nek navija ko za koga hoce i nek zove ko koga kako hoce
- alan_kardec
- Kontakt:
Đorđević im može profa biti što se toga tiče. Potpuno umjerene izjave je davao, bez ikakve tenzije, bez najava bilo čega, bez prebacivanja protivniku...Texi je napisao/la:Aco Petrović, Dario Šarić i možda još neko od igrača, su još jednom pokazali da nikako nisu u stanju da nauče lekciju. U tim duelima se ne najavljuje pobeda i ne daju se potcenjivačke/provokatorske izjave, već se pokažu muda na terenu i posle meča/pobede možeš da pričaš šta hoćeš
Vjeruješ da se i ja nadam tome. Ovo noćas je bio triler, iznervirao sam se ko nikada.Texi je napisao/la:Zato ja kažem, daj Bože nikad više, 3 utakmice za 20 godina su dovoljne. Tri potpuno iste utakmice, sa košarkom koja liči na sve osim na košarku.
Pošto spominješ tri tekme sa njima (prepostavljam 1997, 2010 i noćas), da te podjsetim bila je i ona iz Turske sa ep 2001, tada smo ih rutinski odradili u grupi. Evo preduhitrili su me.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne valja ti popis. Mora da si Dodikovac.Prijedor je napisao/la:Brate pomiri se sa tim da pola ti drzave navija za srbiju a dobra vecina federacije za hrvatsku. Sto te vrijedja to ja mogu zivjeti u srbiji i navijati za hrvatsku npr... Imam dvojno drzavljanstvo bih/srbija mogu navijati za koga mi volja a makar to bila i kenija... Sto uvijek ima likova poput tebe kojima to smeta opusti se i uzivaj u zivotu nemoj se zamarati ko za koga navija... Nek navija ko za koga hoce i nek zove ko koga kako hoce
Ma apsolutno opusteno bio sam gdje se gledaju i hrvatske tekme i srpske i bosanske nikad nisam imao problema niti mi je smetalo svaki voli svoje i postuje sta on zeli... Sve je to sport
? &
I realno svaki put smo imali lošiju momčad, ali kad gubiš stalno jbga, dođe oznaka luzeraDANTES je napisao/la:1997KingJamesMVP je napisao/la:2001., 2010., sinoć i kad je još bio taj 4.put?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Momci kako ce te se izjasniti na referendumu he he? 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I ne kazem da nije bilo za nesportske, Saric je ispao debil i apsolutno zasluzeno dobio nesportsku. Ovo "guranje" je bilo jer se Jokic bacio ko da ga je Shaq na vrhuncu punom snagom sakom slozio, a ne da ga je Saric malo odgurnuo, da je Spanacneki to napravio ovdje bi se stranice i stranice ispisale.alan_kardec je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Inace zivo me zanima kako bi se ovdje reagovalo da je neki od Spanaca onako flopao kao Jokic kad ga je Saric "odgurnuo"
Flopanje je bilo očigledno, nemamo se šta raspravljati, ali to što ga je odgurnuo ne trebaš stavljati pod navodnike, bilo je očigledno guranje sa leđa sa obje ruke i tehnička je skroz opravdana.
Opet kazem, bez obzira sto je intenzitet tog odgurivanja bio relativno slab, Saric je dobio nesportsku apsolutno s pravom. Po tom kriteriju se po meni trebala dati i nesportska Jokicu nakon onog "doatnog" faula na kraju utakmice al opet ne ide da tako gustu utakmicu lomis sumnjivom odlukom.
nije tema ali neće ga bitiL-Train je napisao/la:Momci kako ce te se izjasniti na referendumu he he?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Opet kazem, bez obzira sto je intenzitet tog odgurivanja bio relativno slab, Saric je dobio nesportsku apsolutno s pravom. Po tom kriteriju se po meni trebala dati i nesportska Jokicu nakon onog "doatnog" faula na kraju utakmice al opet ne ide da tako gustu utakmicu lomis sumnjivom odlukom.
Da se ta situacija desila ranije u toku utakmice, ne isključujem mogućnost da bi Jokić popio tehničku, za onu, moram reći glupost. Da je Srbija igrala protiv nekog drugog (jačeg) rivala, vrlo moguće da bi bez obzira na kraj utakmice, bila svirana tehnička. kako god, nepromišljen potez Jokića.
Izjasnićemo seL-Train je napisao/la:Momci kako ce te se izjasniti na referendumu he he?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ala vi ubiste postove raspravljati se sa likom koji kvalitet igraca odredjuje po piku na draftu.

Sto se tice referenduma zelim da referendumsko pitanje bude o pojeftinjenju cigara i pive...
Sto se tice referenduma zelim da referendumsko pitanje bude o pojeftinjenju cigara i pive...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Jestel se skontali ko šta kaže kad igra BiH... život vas **** svaku temu na sportskom forumu uspijete usrati
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.