FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BABO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BABO » 05 jul 2010, 08:58

Ćulum: Protiv Hapoela ćemo vidjeti gdje smo

Jači smo nego prošle sezone, kaže fudbaler "Plavih", koji se nalaze u Međugorju

Polako se bliži 13. juli, kada će Željezničar u Tel Avivu odigrati prvu utakmicu 2. pretkola Lige šampiona protiv izraelskog Hapoela. Bh. šampion se nakon Fojnice preselio u Međugorje, gdje će se obaviti posljednji dio priprema pred Ligu šampiona.

Prvi dio

Vezni igrač Želje Milan Ćulum o dosadašnjem dijelu priprema govori.

- Prošli smo onaj prvi dio koji je uvijek najteži, no kod Amara Osima nema suhog trčanja već se radi sa loptom, pa se nismo previše patili. Počinjemo se uigravati, potrebne su nam utakmice, jaku provjeru imat ćemo protiv hrvatske Cibalije na Grbavici.

Nekoliko igrača otišlo je u prijelaznom roku, a stigli su Zajko Zeba (Alanija, Rusija), Srđan Savić (Zvijezda Gradačac), Elvis Karić (Zvijezda Gradačac) i Goran Gančev (Pelister, Makedonija).

- Mislim da ćemo biti jači nego prošle sezone. Što se tiče promjena u igračkom kadru, najviše će se osjetiti odlazak Seada Bučana, no imamo igrače koji na tom mjestu mogu odigrati izuzetno dobro. Zeba će definitivno biti dostojna zamjena za Samira Bekrića.

Tu su Srđan Stanić, Benjamin Čolić, Haris Bešlija, koji nisu igrali mnogo jesenas, a izvrsni su fudbaleri. Naša najveća snaga je što smo mnogo uigraniji, vidjelo se kakva je razlika bila između nastupa prošle jeseni i proljeća, sada će sigurno biti još bolje - govori Ćulum.

Mogu li se "Plavi" suprostaviti Hapoelu, najbolje rangiranoj ekipi od nosioca iz drugog pretkola?

Dolazi Cibalija

- Naša prednost je što smo totalni autsajderi, i to je uloga u kojoj nikada nismo bili. U Premijer ligi smo uvijek favoriti, od nas se očekuje da svakog protivnika rasturimo, to je veliko psihičko opterećenje.

E, sve to će sad biti na igračima Hapoela, dok mi potpuno rasterećeno možemo pokazati šta imamo. U svakom slučaju smo dobitnici, idemo da vidimo gdje smo, i ako izgubimo, izvući ćemo nešto pozitivno, znati koliko nam treba da budemo na evropskom nivou - smatra fudbaler.

U utorak bi Željezničar trebao u Međugorju odigrati prijateljsku utakmicu protiv Iskre iz Bugojna, dok je duel sa Cibalijom dogovoren za 8. juli na Grbavici.

Hapoel odigrao tri meča

Hapoel Tel Aviv, protivnik Željezničara u 2. pretkolu Lige šampiona, priprema se u Austriji i već je odigrao tri prijateljske utakmice.

Nakon što su u prvom meču poraženi od ruskog Anžija sa 0:1, uslijedile su dvije pobjede. Savladali su ruski Amkar Perm 2:0, golovima Itaja Šehtera (Itay Schechter), a zatim i bugarski Levski 1:0, kada je ponovo strijelac bio najbolji igrač Hapoela i izraelski reprezentativac (22 godine).

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 jul 2010, 09:26

Evo ko voli sa slikom .. :)

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 05 jul 2010, 10:46

Mogli bi ovog Stamoboliju nafatat', nije on loš. ;)
1996

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jul 2010, 10:57

cassanova je napisao/la:Mogli bi ovog Stamoboliju nafatat', nije on loš. ;)
Odigrao 5 utakmica prosle godine
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 05 jul 2010, 11:04

bistrikboy je napisao/la:
Odigrao 5 utakmica prosle godine
:mrgreen:
1996

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 jul 2010, 11:25

Jos 8 dana 9 sati i 4 minute

:mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 05 jul 2010, 11:33

DA LI CE BITI NEKIH LINKOVA NA KOJIMA CE SE MOCI PRATITI UTAKMICA IZ TEL AVIVA
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 05 jul 2010, 11:37

Šta se dereš, isključi Caps Lock :D . Ma biće linkova, kao i uvijek, šta ste zapeli.

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 05 jul 2010, 11:41

nadam se da ce biti posto garant nema prenosa na tv, imam osjecaj sa ovom sad ekipom da ce mo se prosetati premijer ligom

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jul 2010, 11:43

Ima puno pametnih rjesenja od Stambolije, koji je sto bistrik rece odigrao jako malo samo je pitanje sta ce Amar i kompanija procjeniti i kakva bude situacija oko novca eto onako sto meni prvo zapne za oko da je slobodan ovaj igrac http://www.transfermarkt.co.uk/en/domag ... 28373.html oni koji prate malo duze ligu znaju o kome se radi nikad me nije ni jedan napadac odusevio kao Abramovic
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 05 jul 2010, 11:47

pile87 je napisao/la:
Ima puno pametnih rjesenja od Stambolije, koji je sto bistrik rece odigrao jako malo samo je pitanje sta ce Amar i kompanija procjeniti i kakva bude situacija oko novca eto onako sto meni prvo zapne za oko da je slobodan ovaj igrac http://www.transfermarkt.co.uk/en/domag ... 28373.html oni koji prate malo duze ligu znaju o kome se radi nikad me nije ni jedan napadac odusevio kao Abramovic
E jbg možemo mi ovdje nagađat' do sabaha ,ali kad to Amaru nije ni na kraj pameti. ima puno dobrih i slobodnih igrača ali, :mrgreen:
1996

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 05 jul 2010, 11:51

cuo sam da bi trebalo da ispod sjeverne tribine se sve one prodavnice izmjeste i da preko cijelog sjevera bude mc donalds

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 jul 2010, 11:53

pile87 je napisao/la:
Domagoj Abramovic je u to vrijeme dok je igrao u nasoj ligi bio u vrhu sto se tice kvalitete i stvarno je bio kvalitetan napadac...meni se izgubio poslije toga,ne znam sta je bilo s njim,a pogotovo sada ako je slobodan,pitanje je u kakvom je stanju...nesto tipa onog Stojanovica...ali i taj Stojanovic je truba sada,ispao je covjek skroz,mozda je i ovaj u tom stanju...Abramovic ne bi bio losa investicija,samo ako je u nekoj formi...ali trubimo bez veze ovde,jedino ako neko ima informaciju da neko u klubu ima interesa i da znaju i prate gdje je ovaj fudbaler,pa da mozda ima i nacina da se dodje do njega
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jul 2010, 11:59

boccaccio je napisao/la: Domagoj Abramovic je u to vrijeme dok je igrao u nasoj ligi bio u vrhu sto se tice kvalitete i stvarno je bio kvalitetan napadac...meni se izgubio poslije toga,ne znam sta je bilo s njim,a pogotovo sada ako je slobodan,pitanje je u kakvom je stanju...nesto tipa onog Stojanovica...ali i taj Stojanovic je truba sada,ispao je covjek skroz,mozda je i ovaj u tom stanju...Abramovic ne bi bio losa investicija,samo ako je u nekoj formi...ali trubimo bez veze ovde,jedino ako neko ima informaciju da neko u klubu ima interesa i da znaju i prate gdje je ovaj fudbaler,pa da mozda ima i nacina da se dodje do njega
Ma otrilike trubimo bezveze ja samo htjedoh reci da ima kvalitetnih igraca od onih koji se navode ili sto pola lige pjeni na Emira Hadzica koji je odigrao par utakmica i drugoj grckoj ligi dok je Domagoj u zadnjoj sezoni takodje u drugoj grckoj odigrao 28 utakmica dao 9 golova i imao 5 asitencija to bi ujedno i bio odgovor u kakvom je stanju.Ne vjerujem da iko u klubu prati ovako igrace internet je zlo jos uvijek :D vise je nakako moja zelja vidjeti ovog igraca u plavom dresu

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 05 jul 2010, 12:01

jel to onaj hadzic sto je igrao kod nas, pa sta bi sa njim, jel ono u celik otisao pa se onda izgubio negdje

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 05 jul 2010, 12:04

Jel mi neko moze rec kad je utakmica sa Cibalijom u koliko sati i gdje? pls...HITNOO :D
TM87

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 05 jul 2010, 12:08

utakmica sa cibaliom se igra na Grbavici 8.8.2010 u 20:00 sati, cijene karata neznam kolike su.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 jul 2010, 12:12

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la: Domagoj Abramovic je u to vrijeme dok je igrao u nasoj ligi bio u vrhu sto se tice kvalitete i stvarno je bio kvalitetan napadac...meni se izgubio poslije toga,ne znam sta je bilo s njim,a pogotovo sada ako je slobodan,pitanje je u kakvom je stanju...nesto tipa onog Stojanovica...ali i taj Stojanovic je truba sada,ispao je covjek skroz,mozda je i ovaj u tom stanju...Abramovic ne bi bio losa investicija,samo ako je u nekoj formi...ali trubimo bez veze ovde,jedino ako neko ima informaciju da neko u klubu ima interesa i da znaju i prate gdje je ovaj fudbaler,pa da mozda ima i nacina da se dodje do njega
Ma otrilike trubimo bezveze ja samo htjedoh reci da ima kvalitetnih igraca od onih koji se navode ili sto pola lige pjeni na Emira Hadzica koji je odigrao par utakmica i drugoj grckoj ligi dok je Domagoj u zadnjoj sezoni takodje u drugoj grckoj odigrao 28 utakmica dao 9 golova i imao 5 asitencija to bi ujedno i bio odgovor u kakvom je stanju.Ne vjerujem da iko u klubu prati ovako igrace internet je zlo jos uvijek :D vise je nakako moja zelja vidjeti ovog igraca u plavom dresu

Nisam znao da je i on u grckoj igrao,ma on je za Hadzica igracina,Hadzic veze nema po meni...ako je igrao tamo i ako ima tu statistiku znaci da je momak itekako u folu...i ja bih ga volio vidjeti,nazalost mislim da si u pravu kad kazes da nasi ne prate toliko daleko...kontam da se moglo naci po svijetu ovakvih igraca,koji bi dosli za neku ok cifru a nama bi bili pojacanje,ali eto...uzdam se ja i u Lazu :D
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 05 jul 2010, 12:14

Nema se para za neka zvucna pojacanja s tim da nije iskljuceno da do pocetka prvenstva dođu jos jedan eventualno dva igraca ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jul 2010, 12:20

boccaccio je napisao/la:Nisam znao da je i on u grckoj igrao,ma on je za Hadzica igracina,Hadzic veze nema po meni...ako je igrao tamo i ako ima tu statistiku znaci da je momak itekako u folu...i ja bih ga volio vidjeti,nazalost mislim da si u pravu kad kazes da nasi ne prate toliko daleko...kontam da se moglo naci po svijetu ovakvih igraca,koji bi dosli za neku ok cifru a nama bi bili pojacanje,ali eto...uzdam se ja i u Lazu :D
Pa upravo to ne mislim da bi bila neka pljacka dovesti ovakvog igraca al eto, sto ti kazes uzdam se i fakat vjerujem da ce Lazo biti i bolji ove godine a i Alen je tu da povuce.Kako stoje stvari u klubu su zadovoljni do sad uradjenim i ocekuju se ove utakmice da se vidi gdje smo i sta! Veliki broj ljudi u klubu vjeruje da smo jaci nego prosle godine takav je stav i medju igracima ove utakmice pokazace prednosti i mana i ako se pokaze da smo negdje deficitarni gledace se dovede neko pojacanje na toj poziciji ili ako "naleti" nesto posebno dobro!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.