Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Nekome je fudbal postao kao dejtonski Dodiku, izvlaci samo ono sta mu pase. Nekada koriste jacinu lige, a nekada jacinu kluba sve u slucaju koji mu odgovara za raspravu. Vrsajevic igra mnogo ozbiljniji fudbal od Matea Susica i mnogo ozbiljnije protivnike ima protiv sebe, usput i standardan.
Vrsajevic je uvijek dao maksimum od sebe i jedina njegova greska je Kipar koji mu se nabija na nos, a pritom se zatvaraju okice da su na toj utakmici tri puta veci amateri ispali Bicakic-Sunjic-Begovic pored kojih je kepec glavom zabio gol.
Ne trazim da se Vrsajevic vraca, ja bih ipak mladjima davao sansu, ali i Mateu bih se lijepo zahvalio jer nema kvalitet za reprezentaciju.
Vrsajevic je uvijek dao maksimum od sebe i jedina njegova greska je Kipar koji mu se nabija na nos, a pritom se zatvaraju okice da su na toj utakmici tri puta veci amateri ispali Bicakic-Sunjic-Begovic pored kojih je kepec glavom zabio gol.
Ne trazim da se Vrsajevic vraca, ja bih ipak mladjima davao sansu, ali i Mateu bih se lijepo zahvalio jer nema kvalitet za reprezentaciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Igrač koji ne igra odbranu i igrač kojem svaki peti centaršut ne ode van granice igrališta, e tako ja Avdiju pamtim u dresu reprezentacije i niko me ne može uvjeriti da sa 30 godina odjednom može procvjetati i to u nekakvom Osmanlisporu, uz dužno poštovanje Avdiji kao fudbaleru i Osmanlisporu kao klubu.
Ni Sušić nije nešto specijalno bolji al' barem igra odbranu za razliku od ovog liliputanca.
Ni Sušić nije nešto specijalno bolji al' barem igra odbranu za razliku od ovog liliputanca.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meša, znaš šta ti je činiti u vezi ovog majstora.

Vrati ga u ajduk Meša, ne mogu bez njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hajduk nema desnog beka ali ni u kojim uvjetima ne bi zelio ovakvo pojacanje. Sto dalje od Hajduka i ja cu biti presretan. Neka ga kod ovih Osmanlija to je ipak veci nivo i bolja lova. Hajduk ce vec nekako prezivjeti i bez ovako zvucnog pojacanja.bhsport je napisao/la:Vrati ga u ajduk Meša, ne mogu bez njega.
Avdija Osmanlija!dubrovnik je napisao/la:Hajduk nema desnog beka ali ni u kojim uvjetima ne bi zelio ovakvo pojacanje. Sto dalje od Hajduka i ja cu biti presretan. Neka ga kod ovih Osmanlija to je ipak veci nivo i bolja lova. Hajduk ce vec nekako prezivjeti i bez ovako zvucnog pojacanja.bhsport je napisao/la:Vrati ga u ajduk Meša, ne mogu bez njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Avdija je kao bikini, previše otkriva, a najbitnije još više.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- JohnCleese
- Kontakt:
Osmanlispor potvrdio: Avdija Vršajević dobio poziv reprezentacije BiH za naredno okupljanje
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno najbolji desni bek sto BiH ima...sta reci koji argument porati
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Rađe mi daj Mujdžu sa obje noge slomljene nego ovoga potpuno zdravog.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BuffonGigi
- Kontakt:
Avdija je super momak i dobar igrac, da su nam Bogdom svi reprezentativci njegovog karatkera.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Preporodio se Avdo, dosta godina smo ga ismijavali, zasluzeno 
Realno gledajuci, ovaj put je zasluzio poziv. Igra u ekipi koja je bila peta u turskoj ligi. Ja sam ga juce gledao protic Fc Midtjylland(druga najbolja ekipa iz danske). Doveli ove godine Van der varta a prosle godine igrali EL.
Avdija odigro protiv njih na njhivom terenu cijeli utakmicu na desnom beku, i to dosta solidno.

Realno gledajuci, ovaj put je zasluzio poziv. Igra u ekipi koja je bila peta u turskoj ligi. Ja sam ga juce gledao protic Fc Midtjylland(druga najbolja ekipa iz danske). Doveli ove godine Van der varta a prosle godine igrali EL.
Avdija odigro protiv njih na njhivom terenu cijeli utakmicu na desnom beku, i to dosta solidno.
Rasut će nas Estonija po našoj desnoj strani bude li Avdija igrao.
Avdija redovan u Istanbulu, otkako se ustalio u tim, odbrana im je vrhunska, sto potvrdjuje i jucerasnji rezultat. Momak zasluzuje da igra, njega na beka, Vranjesa na stopera i mirna Bosna, a Boga mi i Hercegovina!
Kakve Mujdze invalidi u penziji i kvazi talenti neke Mateje tamo iz moldavijskih ganci liga, daj Mesha Avdiju i to odmah. Provjeren, dokazan, pouizdan, iskusan, pozrtvovan, daje 1000%!
Kakve Mujdze invalidi u penziji i kvazi talenti neke Mateje tamo iz moldavijskih ganci liga, daj Mesha Avdiju i to odmah. Provjeren, dokazan, pouizdan, iskusan, pozrtvovan, daje 1000%!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Incognito87
- Kontakt:
Provjereno dokazana neznalica.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Nije tačno.Incognito87 je napisao/la:Provjereno dokazana neznalica.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nece Avdiju zvati jedino ako je levat, a jest, samo poziva igrace zelje, a avdija za celik navija. to mu je najveca manaRokoko87 je napisao/la:BUJRUM!
Mehmede, ti si na potezu.
http://www.bh.fudbal.ba/interview7/avdi ... /24082016/
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin