FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm87gigo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm87gigo » 05 jul 2010, 12:26

Spahic Bajro ima da poludi , kazu extra pripreme odradjuje
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 jul 2010, 12:28

Smatram da to nije dobro razmišljanje. Poštenije je priznati da nemamo para nego pričati da smo jači nego prošle godine i time smirivati savjest. Možda i jesmo, ali je pravo pitanje da li i dovoljno jači. Šta ako su i drugi jači nego što su bili. Osim toga, izvjesno je ispadanje od Hapoela, a to onda može imati itekakav psihološki, naravno negativan, učinak na igraće, a i na eventualna pojačanja. Mislim da je trebalo bolje iskoristiti euforiju oko titule i igranja LP-a za dovođenje igraća. Opet ponavljam smatram da se trebalo malo rizičnije i hrabrije ući u ovaj prelazni rok.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 jul 2010, 12:29

BLU SKY je napisao/la:Nema se para za neka zvucna pojacanja s tim da nije iskljuceno da do pocetka prvenstva dođu jos jedan eventualno dva igraca ;)
Pa dokad više ta priča nema se para. Tako je Žujo i prošle godine govorio da je biti na polusezoni 4-5 i onda ćemo devesti 3-4 kvaliteetna, provjerena igrača i šta bi ništa. I sad je ista priča i opet nikog nećemo dovesti, opet će brko morati od govana pitu praviti :twisted: Hoćel taj Žujo namaći pare bar za jednog igrača, jel možemo kupiti ikoga. Pa heboga kralj ni ne treba nam i tako sav mogući posao obavlja Osim sa svojim pomoćniciam i sve zasluge idu njemu, a dosad bilo to nekom drago il ne, Žujo ništa nije uradio. Hebem ga usta, opet će nas zavaliti ko levate :twisted: :twisted:

nedin
Kontakt:

Post Postao/la nedin » 05 jul 2010, 12:32

poz pitanje hoceli biti prava od prodaje djeke željo ima na to pravo mislim znal neko nesto o tome :D :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jul 2010, 12:32

Strauss je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Nema se para za neka zvucna pojacanja s tim da nije iskljuceno da do pocetka prvenstva dođu jos jedan eventualno dva igraca ;)
Pa dokad više ta priča nema se para. Tako je Žujo i prošle godine govorio da je biti na polusezoni 4-5 i onda ćemo devesti 3-4 kvaliteetna, provjerena igrača i šta bi ništa. I sad je ista priča i opet nikog nećemo dovesti, opet će brko morati od govana pitu praviti :twisted: Hoćel taj Žujo namaći pare bar za jednog igrača, jel možemo kupiti ikoga. Pa heboga kralj ni ne treba nam i tako sav mogući posao obavlja Osim sa svojim pomoćniciam i sve zasluge idu njemu, a dosad bilo to nekom drago il ne, Žujo ništa nije uradio. Hebem ga usta, opet će nas zavaliti ko levate :twisted: :twisted:
Pojacanja se ne uklapaju u plan raspada!

Pa doveli smo 4-icu kolko nam to jos treba?Ja bih volio vidjeti do pocetka lige nekog napdaca koji ce biti ubjedljivo bolji od ovih sto imamo,ako to nema u ponudi nema smisla gomilati.

Joj evo ga opet o Dzeki :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 jul 2010, 12:35

čamac je napisao/la:Smatram da to nije dobro razmišljanje. Poštenije je priznati da nemamo para nego pričati da smo jači nego prošle godine i time smirivati savjest. Možda i jesmo, ali je pravo pitanje da li i dovoljno jači. Šta ako su i drugi jači nego što su bili. Osim toga, izvjesno je ispadanje od Hapoela, a to onda može imati itekakav psihološki, naravno negativan, učinak na igraće, a i na eventualna pojačanja. Mislim da je trebalo bolje iskoristiti euforiju oko titule i igranja LP-a za dovođenje igraća. Opet ponavljam smatram da se trebalo malo rizičnije i hrabrije ući u ovaj prelazni rok.
camac, sada svaki supak od menadjera, trazi nama za svog igraca peterostruko vecu cifru nego sto vrijedi, i to amar po kratkom postupku...bas iz razloga sto smo sampioni i sto igramo LP
para nije da nemamo, ali nemamo da bi doveli pravo jako pojacanje tj imamo ali sta onda, odose pare na jednog igraca i svi ostali nezadovoljni kasnjenjem plata, svojim ugovorom itd...

nedine imas search i opleti...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nedin
Kontakt:

Post Postao/la nedin » 05 jul 2010, 12:35

šta se nerviras ako znas odgovori ja nisam u toku ako ne nemoras tako da komentarišeš :geek:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 jul 2010, 12:39

Idemo u novi krug, ko zna koji po redu a teme obradjene po ko zna koliko puta. Nazalost, ne nadjose se do sada rjesenja na forumu a sumnjam da ce se naci i nakon ovog kruga. Teme dobro poznate svima na forumu: pare (ima li ih ili nema), pojacanja (jeli dovoljno ili nije i hoce li ih biti jos), kako ulazimo u ovu sezonu (bolji ili losiji), Zujo i njegova (NE)ulaganja u klub, itd.

Hajmo oplesti do Cibalije .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 jul 2010, 12:39

I to je JoSe tačno. Ima još i vremena, ali je bolje to ranije zaklopiti radi priprema i uigranosti. Osim toga, na nekim pozicijama smo zaista deficitarni. Hajd' vidjet ćemo na šta će to na kraju izaći.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jul 2010, 12:41

Pa zar neko misli da je Zeba potpisao na dvije godine za bezveze lovu ili jedan od najboljih igraca makedonskog prvenstva, nije ni da se nema para ima ali sto kaze Seyo menadzerska posla ovi nasi nabijaju cijenu Amar je misljenja da nam ne gori za dovvodjenje ako se sa nekim uspjemo dogovoriti a da on smatra da ce nam biti od koristi tim bolje dobicemo na nekoj sirini u ekipi.Ja sam uvijek za varijantu da se je bolje dovesti tri igraca kako treba nego deset prosjecnih.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 jul 2010, 12:42

bistrikboy je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
Pojacanja se ne uklapaju u plan raspada!

Pa doveli smo 4-icu kolko nam to jos treba?Ja bih volio vidjeti do pocetka lige nekog napdaca koji ce biti ubjedljivo bolji od ovih sto imamo,ako to nema u ponudi nema smisla gomilati.

Joj evo ga opet o Dzeki :mrgreen:
Volio bih i ja napadača jednog dobrog, jer realno izuzetno nam je potreban, a zašto mi jednog takvog napadača ne bih doveli. Ne moramo gomilati kadar nekim slobodnim igračima koji ne vrijede, al zašto Žujo samoprozvani biznismen ne otvori svoju kasu i iz svoje kase dovede/plati jednog takvog igrača. Zašto ne uloži nešta u klub, kako misli ostvariti svoj cilj, tj. plasman u grupe EL il LP ako ćemo samo dovoditi slobodne igrače. Vjerovatno misli kao i dosad slikati se i po novinama davati glupe intervjue i govoriti kako mu je cilj plsaman u grupe LP, dok za to vrijeme brko radi. Hebo biznismena, ako nije spreman u početku odmah uložiti u klub :twisted:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 jul 2010, 12:49

Najbitnije je da Amar opet moze rotirati dosta igraca...jedino su bekovi tanji sa zamjenom, ali sve ostale pozicije imaju zamjenu, za ovu ligu prilicno dobru.
kerla stana hbeslija svraka colic stanic perak...da ne nabrajam sve uglavnom skontali ste poentu :D
Sa nasom klupom tj "drugim timom" Amar moze prvih 11 drzati prilicno svjezim tokom sezone...
Meni je bitno da smo pozada beton, a gore, nek ih lazo razigrava...svakako mu je vise to uloga nego da ih zabija :mrgreen:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 05 jul 2010, 13:02

Svi članovi foruma odlično znaju koliko je šta uložio u klub itd. Pustite ba, ovakve priče sigurno ne bi trebale da se vrte kad je odlično raspoloženje u ekipi, kad smo doveli odlične igrače u klub, zadržali kostur ekipe, a iza sebe imamo titulu BiH, a ispred sebe zadatak osvajanja duple krune. Pa ni Hapoel nije nepobjediv, ako bude sreća na našoj strani, uz samo jedan kontra-napad možemo postići pogodak i stvoriti odličan rezultat u gostima. Zamislite tamo 1-1, ovdje 2-2 i u 89. minuti zabijamo gol i prolazimo dalje :D . Mislite o tome, o tekmi protiv Cibalije, daljnim pripremama, a ne o nekakvom izmišljenom raspadanju itd. Naravno, Žujo bi mnogo više trebao da uradi, ali ajde sad, šta ćemo

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 05 jul 2010, 13:15

pozz svim željovcima, imam pitanje, da ne zna neko možda kad se počinju prodavat karte u četvrtak protiv cibalije, znam da je obično oko 12 ili 13h al eto da provjerim

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 05 jul 2010, 13:34

Omar500 je napisao/la:Svi članovi foruma odlično znaju koliko je šta uložio u klub itd. Pustite ba, ovakve priče sigurno ne bi trebale da se vrte kad je odlično raspoloženje u ekipi, kad smo doveli odlične igrače u klub, zadržali kostur ekipe, a iza sebe imamo titulu BiH, a ispred sebe zadatak osvajanja duple krune. Pa ni Hapoel nije nepobjediv, ako bude sreća na našoj strani, uz samo jedan kontra-napad možemo postići pogodak i stvoriti odličan rezultat u gostima. Zamislite tamo 1-1, ovdje 2-2 i u 89. minuti zabijamo gol i prolazimo dalje :D . Mislite o tome, o tekmi protiv Cibalije, daljnim pripremama, a ne o nekakvom izmišljenom raspadanju itd. Naravno, Žujo bi mnogo više trebao da uradi, ali ajde sad, šta ćemo

Tako je djecace od 15-tak godina objasni ti nama kako da razmisljamo cemu da se nadamo...............

Zasto ti i pojedinci koji su otprilike tvojih godina morate prokomentarisati svaki 3 post i bez veze ''nabijati'' broj postova.to mi nikako nije jasno,ti si u najmanje 30 postova napisao skoro sve isto kao i u ovom,ako nemas nista pametno da napises bolje nemoj nista pisati.............
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 jul 2010, 13:39

Pa ovo za Žuju Strauss je dobro rekao.Žujo je bar mi djeluje mogao više da uradi mada ni ovo sada nije loše.Šta je bilo sa onom nazovimo je "humanitarnom" večerom za Želju i nevidim ja tog sponzora jakog evo prvaci smo ili trebamo opet osvojiti prvenstvo da bi bilo nešto od sponzora. 8-)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 05 jul 2010, 13:41

C.Ronaldo_9 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Svi članovi foruma odlično znaju koliko je šta uložio u klub itd. Pustite ba, ovakve priče sigurno ne bi trebale da se vrte kad je odlično raspoloženje u ekipi, kad smo doveli odlične igrače u klub, zadržali kostur ekipe, a iza sebe imamo titulu BiH, a ispred sebe zadatak osvajanja duple krune. Pa ni Hapoel nije nepobjediv, ako bude sreća na našoj strani, uz samo jedan kontra-napad možemo postići pogodak i stvoriti odličan rezultat u gostima. Zamislite tamo 1-1, ovdje 2-2 i u 89. minuti zabijamo gol i prolazimo dalje :D . Mislite o tome, o tekmi protiv Cibalije, daljnim pripremama, a ne o nekakvom izmišljenom raspadanju itd. Naravno, Žujo bi mnogo više trebao da uradi, ali ajde sad, šta ćemo

Tako je djecace od 15-tak godina objasni ti nama kako da razmisljamo cemu da se nadamo...............

Zasto ti i pojedinci koji su otprilike tvojih godina morate prokomentarisati svaki 3 post i bez veze ''nabijati'' broj postova.to mi nikako nije jasno,ti si u najmanje 30 postova napisao skoro sve isto kao i u ovom,ako nemas nista pametno da napises bolje nemoj nista pisati.............
sta napadas momka bez ikakve veze??? evo i ja se apsolutno slazem s njim zasto da sad kad predstoji bolji dani za Zelju i sviju nas i kada slijede te utakmice LP da mi razmisljamo negativno i smaramo se nepotrebnim gluposstima, treba misliti dobro i bice nam dobro!!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

gracic
Kontakt:

Post Postao/la gracic » 05 jul 2010, 13:44

Samo da prođemo Hapoel i sve će onda biti puno bolje, više para, veća euforija pred početak sezone, pa i više godišnjih će se prodati
ŽEEEEELJOOOOO

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 jul 2010, 13:49

samo da nam je 20 miliona...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 jul 2010, 13:49

Opet jedan od onih STARIJIH koji ima nešto pametno reći mlađima,pa ga proziva dječakom od 15 godina itd.Imajte malo obzira i prema nama ako je ovaj lik uopšte mlađi,a ti ga klocaš i prozivaš. :ugeek:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.