Tako jeGunner4 je napisao/la:Ala vi ubiste postove raspravljati se sa likom koji kvalitet igraca odredjuje po piku na draftu.![]()
Sto se tice referenduma zelim da referendumsko pitanje bude o pojeftinjenju cigara i pive...
RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jbm ti od 1,20 do 4,30! Kaze pratimo evropske standarde. Svaka cast ali bitno je da kod plata prate standard Zimbabvea! Jos kupis kutiju i onda ti se pola likova natovari da se zica. Ono glupo pitanje "Imas li cigaru?" a minut pre toga vidio kako nacinjem kutiju!
Piva od 70 feninga popela se vec na 90 ali ice i to preko marke. Gore je u kafanama gdje je od 1,5 dosla na 2,00 pa cak i 2,5 negdje...
Ali nije ovo tema da se raspravlja o tome. Vijerujem da idemo u finale
Ali nije ovo tema da se raspravlja o tome. Vijerujem da idemo u finale
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Jučer dokazali da ste nakon Španaca najveći cigani u košarci.
Bogdan jedini gospodin.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Samo vi o ciganisanju nemojte...
Mirza je najpošteniji košarkaš na svijetu. Juka jeste malo kreten, ali nije cigan.NeshaFCB je napisao/la:Samo vi o ciganisanju nemojte...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije cigan, al' jest grobar, još goreKawhi je napisao/la: Mirza je najpošteniji košarkaš na svijetu. Juka jeste malo kreten, ali nije cigan.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Losa Srbija u napadu.DANTES je napisao/la:što me nerivraju ove sudije
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To mu je jedina pozitivna stvar.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije cigan, al' jest grobar, još goreKawhi je napisao/la: Mirza je najpošteniji košarkaš na svijetu. Juka jeste malo kreten, ali nije cigan.
Oprosti, mislio sam da si hrvatski navijač.Kawhi je napisao/la:Mirza je najpošteniji košarkaš na svijetu. Juka jeste malo kreten, ali nije cigan.NeshaFCB je napisao/la:Samo vi o ciganisanju nemojte...
Evo žene u toku, loša igra ključnih igračica Srbije... ofanzivno ništa. Španjolke na iskustvo do prednosti. Moraju se probuditi Ana, Jelena i Danijel.... Sonja koliko može, vidi se da je povreda zeza. Saša drži u igri ekipu. Objektivno, mislim da mogu Srpkinje do preokreta.
Koliko samo ovo nisam skontao na onom prvom gifurio_Ferdy88 je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- branimir85
- Kontakt:
loša treća za srpkinje
http://livetv.sx/en/eventinfo/438548_sp ... |1631|3|en
http://livetv.sx/en/eventinfo/438548_sp ... |1631|3|en
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
ma ništa ne mogu da pogode a ove prebišeMokes je napisao/la:Losa Srbija u napadu.DANTES je napisao/la:što me nerivraju ove sudije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- branimir85
- Kontakt:
dobro se francuskinje drže , na minus 4 na poluvremenu 
mislim dobro su se držale
mislim dobro su se držale
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
@DANTES, @alan_kardec
Ništa ja nisam zaboravio, naveo sam samo utakmice igrane na jednu loptu. Ta 2001. godina je izuzetak, tu smo gazili sve redom sa +20 u proseku, pa ne vidim što ne bi i Hrvate. Jedno od retkih dominantno osvojenih zlata na Eurobasketu od strane neke selekcije. Eh... Peđa, Dejan, Vlado, Saša, Svetislav...
Ništa ja nisam zaboravio, naveo sam samo utakmice igrane na jednu loptu. Ta 2001. godina je izuzetak, tu smo gazili sve redom sa +20 u proseku, pa ne vidim što ne bi i Hrvate. Jedno od retkih dominantno osvojenih zlata na Eurobasketu od strane neke selekcije. Eh... Peđa, Dejan, Vlado, Saša, Svetislav...
I think I'm a pussy one.
koji vlado?Texi je napisao/la:@DANTES, @alan_kardec
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Texi je napisao/la:@DANTES, @alan_kardec
Šćepan MaliDANTES je napisao/la:koji vlado?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.