BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edo_Majka
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Edo_Majka » 05 jul 2010, 09:42

pa Susic i ako pozove Bunozu za Katar to nije gotova stvar sto se tice nastupa za Hrvatsku, on bi i dalje imao pravo nastupa za njih. A i ja se slazem da bi ga trebali pozvati kao iovog Djurica jer momak neizgleda lose, ima visinu za napadaca a i igra u seriji A sto svakako nije mala stvar i to sa 20 god. Ja vjerujem Papetu i mislim da ce on racunatgi na ove momke kojih je svakim danom sve vise i vise tako da nikoga netreba moliti da zaigra za repku ako ga srce vuce na drugu stranu, naravno netreba ni cekati da ga drugi pozovu, sta treba po mom misljenju je da se poprica sa tim igracima i da im se objasni da se na njih racuna i da nastave raditi kao do sada i da igraju za mlade selekcije dok ne stasaju u igraca koji moze pomoci A timu, od onoga "daj da ga pozovemo pa nek je nas" pa posle na njega zaboraviti ja licno ga tretirati kao otpad ja nemam neko pozitivno misljenje.
Tracy McGrady!!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 jul 2010, 09:56

Da sam ja selektor već prvu slijedeću kvalifikacijsku utakmicu bi pozvao Bunozu i slične njemu dao im 5-10min i nikad ih više ja ne bih zvao. Nek struhnu ko ih yebe :twisted: :twisted:

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 05 jul 2010, 11:24

Strauss je napisao/la:Da sam ja selektor već prvu slijedeću kvalifikacijsku utakmicu bi pozvao Bunozu i slične njemu dao im 5-10min i nikad ih više ja ne bih zvao. Nek struhnu ko ih yebe :twisted: :twisted:
Da si ti selektor ne bi bio na forumu.... :D

I ja da asm vozac trolejbusa, stisnuo bih gas do daske preko crvenog na semaforu....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 05 jul 2010, 12:15

Borkan je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bunoza je trebo bit pozvan jos za Svedsku, ali yebiga, Susic moro isprobat dokazane kloceve Mravca i Pandzu. Ali Bunoza je na nasu srecu vrlo daleko od mjesta u Hrvatskoj, tako da je nas.
To Hrvatska jaka u zadnjoj liniji, je li? Pa,nisu nimalo bolji od nas, tako da ce Bilic vjerovatno kaparisat' igraca, a on nece imati nista protiv-vjeruj mi..
U svakom slučaju jača mu je konkurencija Vida, Ćorluka, Lovren, Šimunić, Križanac... nego Pandža, Mravac, Jahić.
:lol: :lol: :lol:
Jaka mu konkurencija,pored Spahe,Jahica,Mujdze,Nadarevica moze samo ako se neko od njih povrijedi ;)

al Lovren nekom konkurencija hahhaha
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 05 jul 2010, 12:16

Gordan Bunoza je rekao da bi zaigrao za onu repku koja ga prvo pozove, BiH ili HR.

To je rekao za bh. medije i nije htjeo odgovoriti koja mu je repka draza, ali sudeci po tom odgovoru zna se da mu je draza HR repka i da bi on radije igrao za njih.
Plus Bunoza je iz Ljubuskog, zapadne Hercegovine, a tamo vecina ljudi nisi poznati po ljubavi prema BiH, ljubav prema Hercegovini DA, ali ne prema Bosni NE.

Ja licno nebih uopste razmisljao o Bunozi jer mu ocigledno nije BiH na prvom mjestu, a takvi nam igraci nisu potrebni pa i da je Bunoza sledeci Cannavaro.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 05 jul 2010, 12:31

SemPer_fi je napisao/la: :lol: :lol: :lol:
Jaka mu konkurencija,pored Spahe,Jahica,Mujdze,Nadarevica moze samo ako se neko od njih povrijedi ;)

taj lovren igra u lyonu a pandza je rezerva u hajduku.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 05 jul 2010, 14:01

Borkan je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la: :lol: :lol: :lol:

taj lovren igra u lyonu a pandza je rezerva u hajduku.
ma lyon je uradio posao stoljeca dovodjenjem lovrena :lol: ebote pa da stavis panj u odbranu bio bi veca prepreka za protivnika od lovrena :D cuj lovren konkurencija :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 05 jul 2010, 14:21

Lovren se nije nešto iskazao u prvoj sezoni, ali svejedno Pandza Mravac Nadarevic Lyon samo mogu gledati na tv.
Spahic je odlican stoper.. jedan od najboljih u Francuskoj!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 05 jul 2010, 14:28

Borkan je napisao/la:Lovren se nije nešto iskazao u prvoj sezoni, ali svejedno Pandza Mravac Nadarevic Lyon samo mogu gledati na tv.
ma haj i pandza i mravac se nekako mogu mjeriti sa lovrenom (mada mislim da su obojica bolji od njega) ali nadarevic je nekoliko klasa iznad lovrena ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 05 jul 2010, 14:42

Bunoza rekao da ce igrati za onu reprezentaciju koja ga prva pozove. Ne znam zasto ga odmah otpisujete kao da je rekao da igrati za Hrvatsku. Vjerujem da skoro svi igraci koji imaju veze i sa Bih i sa Hrvatskom imaju isto razmisljanje. Recimo da smo mi prvi zvali Srnu ili Corluku bar bi se jedan odlucio za nas. Igracu je vazno da zaigra za neku reprezentaciju jer je to veoma vazno za njegovu klupsku karijeru

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 05 jul 2010, 15:21

CeMa je napisao/la:
Borkan je napisao/la:Lovren se nije nešto iskazao u prvoj sezoni, ali svejedno Pandza Mravac Nadarevic Lyon samo mogu gledati na tv.
ma haj i pandza i mravac se nekako mogu mjeriti sa lovrenom (mada mislim da su obojica bolji od njega) ali nadarevic je nekoliko klasa iznad lovrena ;)
Zato ga je Lyon platio 8 mil..

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 05 jul 2010, 15:27

Borkan je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
Zato ga je Lyon platio 8 mil..
Pa jbga ljudi su se zajebali do bola,nikad on nece moci s Nadarevicem , a Spahu kralja da ne spominjem !! :mrgreen:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 05 jul 2010, 16:22

SemPer_fi je napisao/la: Pa jbga ljudi su se zajebali do bola,nikad on nece moci s Nadarevicem , a Spahu kralja da ne spominjem !! :mrgreen:
Nadarevic nemoze ni u Hull kamoli Lyon. A Spahicu je u Lovrenovim godinama NK Zagreb bio vrh.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 05 jul 2010, 16:40

@borkan: da nisi ti onaj MrGood sto je dobio ban?

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 05 jul 2010, 19:03

nisam ja dao izjavu da bih prije isao za hrvatsku reprezentaciju neznam jeli tako napisano al ja to nisam dao tako da znas majstore......i ja cijenim bih i ocekujem poziv od a tima...
Ovo sm nasao na jednom forumu, ovo su rijeci od Bunoze, sd svako nek zakljuci sta je htjeo reci. Za mene ovo i dalje zvuci da bi vlio igrati za ovje repke ida nijednu ne preferira sto je, u odnosu na mnoge druge, veoma koraktno, jer svi njegovi navijaju vise za Hrvatsku nego za BiH (to je zalosna istina) ali on znaci zeli da vidi ko na njega racuna za njega ce i igrati i tacka.
Tracy McGrady!!!

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 05 jul 2010, 19:42

Edo_Majka je napisao/la:
nisam ja dao izjavu da bih prije isao za hrvatsku reprezentaciju neznam jeli tako napisano al ja to nisam dao tako da znas majstore......i ja cijenim bih i ocekujem poziv od a tima...
Ovo sm nasao na jednom forumu, ovo su rijeci od Bunoze, sd svako nek zakljuci sta je htjeo reci. Za mene ovo i dalje zvuci da bi vlio igrati za ovje repke ida nijednu ne preferira sto je, u odnosu na mnoge druge, veoma koraktno, jer svi njegovi navijaju vise za Hrvatsku nego za BiH (to je zalosna istina) ali on znaci zeli da vidi ko na njega racuna za njega ce i igrati i tacka.
na forumu nasao post od bunoze :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 jul 2010, 22:19

Zasto da ne, mozda ga neko ima na MSN ili FB, nebi bilo nista novo niti neobicno. Mislim, da ga Susic treba pozvati i kaparisati, jer kvalifikacije su duge, a tu i tamo se brzo zaradi zuta. Sudic ce tek sljedece godine igrati punom parom, dakle valja Bunozu zvati, posebno ako je sposoban da odigra i na bekovima. Za Mujdzu je isto bilo, kao nece za nas da igra, samo za Hrvatsku, a covjeku brat igrao za nas i savez ga vukao po hotelima, da bi ga na kraju ostavili na cjedilu. Pitati nista ne kosta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jul 2010, 00:15

Bunoza je dao vrlo realnu i iskrenu izjavu. On je zasluzio poziv, i nadam se da ce ga i dobit sad protiv Katara. Je li bolje tako iskreno rec, nego izbjegavat pitanja i lagat kao jedan Seferovic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 jul 2010, 00:27

Pise Index i reprezentacija:

Marc Brys: Pandža je branič kakvog želimo

Belgijski Mechelen ne odustaje od našeg reprezentativca Borisa Pandže. Belgijanci su prije par dana Hajduku ponudili 300 hiljada eura za Pandžu, a on bi u novom klubu dobio oko 800 hiljada eura za četiri godine. Iako Pandža tvrdi da ne zna ništa o transferu, trener Mechelena Marc Brys ponovio je da želi dovesti BiH reprezentativca.

"Samo pogledajte koliko je puta Pandža igrao za BiH reprezentaciju (devet puta op.a.) i bit će vam jasno zašto ga želimo. Pandža je tip braniča kakav nam je potreban", rekao je Brys za nizozemske medije,

Gooo Pandza goo. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 jul 2010, 00:30

Ah da...:

Susicu zovi Bunozu!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, COYGBiH, drakemayelover, FerdinandF, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], hurem, InatSilniBosanski, inzomni, napapijri1987, Proximic i 66 gostiju.