KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Imam negdje sliku s Lanceom, doš'o nam na trening

meni najgotivniji lik posljeratne BosneHigh je napisao/la:Ikonić -.
ali hoče li koji mladi završiti ili to ide dom penzionera Beobasketa?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa odrađena je fuzija s Realwayom, sada bi i omladinski pogon trebao ličiti na nešto. I trener je ostao, što je pozitivna stvar jer fakat dobro radi. Oko Beobasketa i Miška za sada samo nagađanja.
Da pokusa Bosna Atica na posudbu? Ima sad od koga uciti...
On i gegic, pa i pozajmica loncara e to bi bilo superJHam je napisao/la:Da pokusa Bosna Atica na posudbu? Ima sad od koga uciti...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Oni koji duze prate znaju kakav sam ja bio bosnin fanatik, ali ko se jednom (u mom slucaju desetak puta) od mljeka opece onda u hladan jogurt puseSteph je napisao/la:Pa odr5ađena je fuzija s Realwayom, sada bi i omladinski pogon trebao ličiti na nešto. I trener je ostao, što je pozitivna stvar jer fakat dobro radi. Oko Beobasketa i Miška za sada samo nagađanja.
Znam ja dobro ciji je konakovic a bogami i harun predstavnik, jeste da ova dvojica jos nisu sa obje noge unutra, ali i goran i sasa su beobasket
Mada opet obojicu ja gotivim
Ma razumijem ja tebe.
Svi koje prate sarajevski sport generalno su skeptici oko bilo čega, sasvim opravdano.
Svi koje prate sarajevski sport generalno su skeptici oko bilo čega, sasvim opravdano.
Prava ,prva i posljednja KK Bosna je prestala postojati zauvjek dodavanjem pref.Royal.KK Bosna je tog dana otisla na vjecno pocivaliste i u historiju .Bio jedno jedan lijep,magican kosarakski klub....Pocetak njenog kraja je dolazak Nihada Imamovica i Elmedina Konakovica na njeno celo.Neka im je na cast.
Ovo je neki novi klub koji me aposlutno ne interesuje niti ima ikakvih dodirnih tacaka sa KK Bosnom niti ce imati ikada.
Ovo je neki novi klub koji me aposlutno ne interesuje niti ima ikakvih dodirnih tacaka sa KK Bosnom niti ce imati ikada.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Nihad je barema ulogao nekog ASA-inog, a bogam jednom i vlastitog novca, a sta je to dao konakovicKarlo je napisao/la:Prava ,prva i posljednja KK Bosna je prestala postojati zauvjek dodavanjem pref.Royal.KK Bosna je tog dana otisla na vjecno pocivaliste i u historiju .Bio jedno jedan lijep,magican kosarakski klub....Pocetak njenog kraja je dolazak Nihada Imamovica i Elmedina Konakovica na njeno celo.Neka im je na cast.
njega totalnog anonimca i mahalasa bez znanja i zanata je KK Bosna katapultirala do premijera kantona Sarajevo
moj grade sta ti gamad uradi, u ravni su sa cetnicima
kao mali odrastao sam uz KK Bosna ASA BHTelecom kad je bila bitan faktor u regionalnoj ligi. Sjecam se kad je Zezda pala u prepunoj Skenderiji. Boga pitaj kace se to opet ponoviti
nerminh74 je napisao/la:Nihad je barema ulogao nekog ASA-inog, a bogam jednom i vlastitog novca, a sta je to dao konakovicKarlo je napisao/la:Prava ,prva i posljednja KK Bosna je prestala postojati zauvjek dodavanjem pref.Royal.KK Bosna je tog dana otisla na vjecno pocivaliste i u historiju .Bio jedno jedan lijep,magican kosarakski klub....Pocetak njenog kraja je dolazak Nihada Imamovica i Elmedina Konakovica na njeno celo.Neka im je na cast.
njega totalnog anonimca i mahalasa bez znanja i zanata je KK Bosna katapultirala do premijera kantona Sarajevo![]()
jeste ali je naplatio to sa kamatom
fotoste95@ nikad vise
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Ja sam optimista, grad Mirze Delibasica mora imati jaku Bosnu ne samo u BiH vec i u regionalnoj ligiKarlo je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Nihad je barema ulogao nekog ASA-inog, a bogam jednom i vlastitog novca, a sta je to dao konakovicKarlo je napisao/la:Prava ,prva i posljednja KK Bosna je prestala postojati zauvjek dodavanjem pref.Royal.KK Bosna je tog dana otisla na vjecno pocivaliste i u historiju .Bio jedno jedan lijep,magican kosarakski klub....Pocetak njenog kraja je dolazak Nihada Imamovica i Elmedina Konakovica na njeno celo.Neka im je na cast.
njega totalnog anonimca i mahalasa bez znanja i zanata je KK Bosna katapultirala do premijera kantona Sarajevo![]()
jeste ali je naplatio to sa kamatomi to kakvom
,konakovic je bio samo nihadova mariotena,piun u igri , u tom cjelokupnom cjedjenju bosne gdje je i on imao neke mrvice .Imamovic ,Konakovic SDA moram li dalje da obrazlazem i pisem.
.Drug upmati ovo u zivotu niko nista ne daje a da nema neki interes , niko nece da gubi vreme u i novac ko ne osjeti ne nanjusi da moze zarditi visestruko na ovaj ili onaj nacin .
fotoste95@ nikad vise
Grad mirze delibasica je tuzla
Nisam mislio na grad rođenja, nego gdje se sportski ostvario i ostavio vrlo dubok tragnerminh74 je napisao/la:Grad mirze delibasica je tuzla
Mzt,buducnost i cedevita ucesnici Memorijalnog turnira "Mirza Delibašić"
Strahinja Dragicevic produzio ugovor.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Samo ne znam kakve veze ovaj turnir ima sa ovom BosnomBassha je napisao/la:Mzt,buducnost i cedevita ucesnici Memorijalnog turnira "Mirza Delibašić"
- 7aprildomemoj
http://sportsport.ba/bh_kosarka/suspend ... yal/203983
I ovi htjeli igrati ABA ligu a nemaju 25 milja

I ovi htjeli igrati ABA ligu a nemaju 25 milja
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Uplatili su 25 milja
-
malitraktor
- Kontakt:
Ljubomir Campara iz Metalca u KK BR....207 , igra na poziciji 4 i 5
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 14 gostiju.