Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kakav je ovaj Alilbegovic sto hoce igrati za nas? Vidim pisu bek suter, sad bi nam dosao ko budali samar ako je kvalitetan.
Ove sezone ce igrati serie a pa cemo vidjetisuhakrpa je napisao/la:Kakav je ovaj Alilbegovic sto hoce igrati za nas? Vidim pisu bek suter, sad bi nam dosao ko budali samar ako je kvalitetan.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ovakve su mu bile statistike kroz godine:nerminh74 je napisao/la:Ove sezone ce igrati serie a pa cemo vidjetisuhakrpa je napisao/la:Kakav je ovaj Alilbegovic sto hoce igrati za nas? Vidim pisu bek suter, sad bi nam dosao ko budali samar ako je kvalitetan.
http://basketball.realgm.com/player/Mir ... mary/29251
Glogovac 13p u prvoj pripremnoj Mege
Bice zanimljivo pratiti njega, Sulejmanovica i Karahodzica u ABA ligi ove sezone, jos sva trojica igraju cetvorku. Nadam se da ce imati fine minutaze.guillermo je napisao/la:Glogovac 13p u prvoj pripremnoj Mege
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
NEZALAGANJE je napisao/la:@baglama Ja sam apsolutno nezavisan covjek koji ima svoje misljenje i svoju glavu.Ne znam nikoga licno ni iz proslog ni iz sadasnjega saveza.Jednostavno,kosarku pratim toliko dugo da mogu lagano prepoznati "kabadahiju" na parketu.Jusuf je ogroman potencijal,ali on jos uvijek nije definisan igrac,ma koliko ga ti i tebi slicni dizali.Jos uvijek igra na fizikalije(sto je u Evropi vjerovatno i dovoljno),ali za neki super nivo,koji mnogi ocekuju s pravom,to nije dovoljno.Ulazi u 3.god u NBAu,a jos uvijek nije razvio legitiman napadacki potez.Da ne pricam da za vrhunskog igraca treba imati i "glavu na svom mjestu" ,od cega je on i dalje miljama daleko.Naravno,bez dileme on nama znaci i znacice mnogo,ali s punim pravom mogu isticati ono sto se meni ne svidja.I ako cemo o
poltronstvu,jedini takav si ti ovdje,posto ga branis i kad treba i kad ne treba.A svi grijese.Grijesio je i prosli savez,ali mislim da je i najvecem laiku jasno da su radili milion puta bolji posao od ovih koji su ga preuzeli.Dovoljno je vidjeti na sta nam lice selekcije,ko su nam selektori itd itd.
pa cuj drug
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@lumani Splitter je bio vrhunskii igrac u Evropi,a u NBA samo role player sa vrhunskom igrom na jednom kraju parketa.Jusufov potencijal je mnogo veci ili cemo se zadovoljiti da i on bude samo role player??Licno mislim da ce samo to i biti u NBAu ako se ne uozbilji i to sto prije.I nemoj da se zavaravamo ...Koja 3-4 poteza??Jel mu mozes dati i loptu i biti siguran da ce iz barem jednog od tih poteza zabiti 8 puta od 10 pokusaja?Naravno da ne mozemo,a kad se to moze,to je LEGITIMAN potez.
NEZALAGANJE je napisao/la:@lumani Splitter je bio vrhunskii igrac u Evropi,a u NBA samo role player sa vrhunskom igrom na jednom kraju parketa.Jusufov potencijal je mnogo veci ili cemo se zadovoljiti da i on bude samo role player??Licno mislim da ce samo to i biti u NBAu ako se ne uozbilji i to sto prije.I nemoj da se zavaravamo ...Koja 3-4 poteza??Jel mu mozes dati i loptu i biti siguran da ce iz barem jednog od tih poteza zabiti 8 puta od 10 pokusaja?Naravno da ne mozemo,a kad se to moze,to je LEGITIMAN potez.
Jesi li gledao duel protiv CG
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Belgijanci evo i CG slomiše
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sto je ovako mala kvota na nas? Kakvi su to Makedonci 
Sta je strucnjaci, vec se krenulo po slektoru? Stvarno treba nam vise akcija gdje ce Zahiragic graditi napad da Buza uzme sut, uzivali bi u toj kosarci.
Trenutno imamo los tim sa 2 odlicna pojedinca i Musom koje predvodi nedokazan selektor. Ne znam sta vi ocekujete? Malo se suocite s realnoscu pa ce vam biti lakse
Trenutno imamo los tim sa 2 odlicna pojedinca i Musom koje predvodi nedokazan selektor. Ne znam sta vi ocekujete? Malo se suocite s realnoscu pa ce vam biti lakse
Nad tobom sunce najljepše sja
-
whitesnake
- Kontakt:
ima li gdje link tv prenosa?
@pinoglavi
Nosi ustasu kuci ako ga toliko volis.
Ionako je Cernobil nikad volio Bosnu.
Nosi ustasu kuci ako ga toliko volis.
Ionako je Cernobil nikad volio Bosnu.
Zadnja izmjena: HZ1407, dana/u 19 avg 2016, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nurkić nije u rosteru
-
whitesnake
- Kontakt:
stream radi po nekih pet sekundi i stane, i tako svaki put kad osvježim stranicu
sad više nikako ne radi
sad više nikako ne radi
Zadnja izmjena: whitesnake, dana/u 19 avg 2016, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
whitesnake je napisao/la:stream radi po nekih pet sekundi i stane, i tako svaki put kad osvježim stranicu
sad više nikako ne radi
Smanji rezoluciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.