FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 18 avg 2016, 22:53

Dakle, povrede ocito nisu uzrok Pepovog manevarisanja i teskih treninga ili pak Carlo forsira isti tip treninga pa igraci na ovakav nacin odlaze na nezasluzeno odsustvo?

Imam osjecaj da cemo se nagledati istih stvari koje smo gledali i za vrijeme Spanca te da ce neki na vrijeme doci tobe. :mrgreen:

@centre: odigraj ligu, nemoj da moram zamjenu da trazim. :tralala:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 00:49

Izvještaj što se tiče povrijeđenih igrača:

- Boateng, vraća se 22.08. (neće igrati prvo kolo)
- Bastuber, 22.08. (neće igrati prvo kolo)
- Alonso, 25.08. (biće spreman za Werder)
- Sanches 01.09. (spreman za poslije rep. pauze)
- Thiago, 25.08. (biće spreman za Werder)
- Costa 22.08. (poslije rep. pauze)
- Coman, 05.09. (prvo kolo Lige šampiona)
- Robben, 29.08. (poslije rep. pauze)

U mjesec dana će se svi oporaviti i biti spremni. Nema potrebe za gomilanjem igrača. Jedino je upitna pozicija 9 (osim Neuera - al, ako on ode na pauzu svejedno je, jer ne možemo naći svakako njegovu zamjenu). Lewa nije podložan povredama tako da se i njegova zamjena ne planira nešto ozbiljnije. Sranja se dešavaju - ako će to biti Lewa, nek bude - ne samo Bayernu već i svima ostalima i svak ulazi u taj neki rizik.

Javi je odličan bekap na poziciji štopera. Ja sam iznenađen njegovim partijama na tom mjestu i on treba da igra na tom mjestu. U sredini nema potrebe da se gura jer imamo tri igrača koji mogu odigrati na toj poziciji. Krila su uduplana kao i bekovi. Jedino na pozicijama 10 i 8 imamo po jednog igrača, a pošto o njihovim zamjenama nema riječi ne vjerujem da su Carlu te pozicije toliko prioritet.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 19 avg 2016, 09:40

Znaci gostovanje kod schalke bi mogli docekati u skoro top sastavu

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 avg 2016, 10:41

slika

kad se ova momcina vrati nema brige bice oranja terena punom parom :cool: :salut: .Valja jos cekati 1 septembar :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 avg 2016, 11:32

Neka old school taktika sa Arturom, Renatom i Javijem u veznom redu, koji bi to sou bio.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 avg 2016, 12:23

Neutral je napisao/la:Neka old school taktika sa Arturom, Renatom i Javijem u veznom redu, koji bi to sou bio.

Jednim prekaljenim Box to bog igracem, dalje malim wonderkidom ,koji ima potencijal da bude najbolji box to box igrac igac koji ce nadmasiti vjerovatno i vidala :mrgreen: ,kazem vjerovatno mari ima prevelik potencijal ,javi
def.najbolji razbijac destruktivac na svjetu kada igra na svojo alfa i omega poziciji :cool: .

Def protivnicki vezni red ne bih se bas naigrao pored ovog trojca ma ne znam ko da je u pitanju :roll: :cool: .
Momci mozda jeste prerano ali imam neki lijep filing u pogledu ove sezone zaista .Sve mi ovo sa carlom nekako deluje mirno opusteno planski ,bez ikakkvog srkleta sve laganini.Karlec ima plan koji ide svojim tokom .Ne znam da sam ikad ovao osjecao mir u pogledu bajerna pa cak i kad je jup bio :roll: :? :| :D .Sa Karlecom nevjerovatno opustena atmosfera tako mi sve to. djeluje .
:cool:
Sto se tice lige šampinjonja morat cemo guuzove dobro oznojiti :kafa: ako hocemo klempu ponovo u minken :cool: .
Mrtvi Jube ozbiljna momcad mora se priznati :cool: jako jako ozbiljan konkurent :evil: za sami tron,mozda cak veci od reala u ovooj sezoni ,tu je mrtva prcelonska masinerija .pa i Psg ako hocete sa emerijem mogli bi biti svakome trn u oku .U svakom slucaju nadam se lijepom pocetku i zavrsetku ove sezone ,koja tek treba da pocene i da cemo se ponovo okruniti trostrukom krunom kako i velikim kraljevima i dolikuje :cool:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 12:35

Neutral je napisao/la:Neka old school taktika sa Arturom, Renatom i Javijem u veznom redu, koji bi to sou bio.
Kreativnost se reze nozem.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 avg 2016, 13:23

muamerc je napisao/la:
Kreativnost se reze nozem.
da se kad kad i noz otupiti ;)

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 14:44

Ocekuje se ovakav sastav za veceras:

Neuer - Rafko, Hummels, Javi, Alaba - Lahm, Kimmich, Vidal - Muller, Ribery - Lewa.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 avg 2016, 16:04

to mozda protiv nekih jacih ekipa.

------------renato---------vidal--------------
-----------------------javi----------------------

nema ekipe koja bi nam zabila gol :!:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 avg 2016, 16:27

sekerbay je napisao/la:
to mozda protiv nekih jacih ekipa.

------------renato---------vidal--------------
-----------------------javi----------------------

nema ekipe koja bi nam zabila gol :!:

Amidza

:cool: :salut:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 16:54

Mislim da nista posebno ne bi dobili sa tom trojicom i bez kreatora i desetke. Imao bi tim sa pet igraca (sa krilima) koji drze pace bez ikakvog plana u napadu. Kad bi neko igrao otvorena garda ovaj bi ga tim pregazio a u suprotom, mrka kapa, prevelik je debalans.

A Sanches je jos mlad za nekih masterklas igara. On jos treba da uci taktiku sa kojom je na vi. Puno ganja loptu, dok ne prati pozicioniranja ni seme u igri i prilicno je neodgovoran. Thiago i Vidal moraju igrati, a treci nek bude po potrebi i mogucnosti.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 19 avg 2016, 17:00

Thiago ne mora igrat'. Čovjek koji je na Vi sa defanzivom, a opet on nije toliko ofanzivno dobar da bi mu se to moglo oprostit'.

Može i Bilal na desetku, jer je po krilu zbog nemoći već počeo da šamara narod, a u sredini na toj poziciji i nije presudna brzina.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 avg 2016, 17:01

muamerc je napisao/la:Mislim da nista posebno ne bi dobili sa tom trojicom i bez kreatora i desetke. Imao bi tim sa pet igraca (sa krilima) koji drze pace bez ikakvog plana u napadu. Kad bi neko igrao otvorena garda ovaj bi ga tim pregazio a u suprotom, mrka kapa, prevelik je debalans.

A Sanches je jos mlad za nekih masterklas igara. On jos treba da uci taktiku sa kojom je na vi. Puno ganja loptu, dok ne prati pozicioniranja ni seme u igri i prilicno je neodgovoran. Thiago i Vidal moraju igrati, a treci nek bude po potrebi i mogucnosti.

dobili bi ,ali ne kolko bi htjeli ,ovaj trojac je doktroski tim destrukcije i defanzivnog djela ,dvojac vidal sances u pogledu ofazive ssu vise nego dobri ali ne bi bilo to to .Tiago bi morao imati mjesta u najvecem dejlu gdje bi se zavisno od adatog trenutanka i vaznostitekme rotiralo .

Renato jeste mlad ali mali vec sada ima jako dobro znanje i samo ga treba nadograditi ,po meni igrac koji bi vec ove sezone bayernu mogao donije mnogo toga dobrog :D :cool:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 avg 2016, 17:03

Centre forward je napisao/la:Thiago ne mora igrat'. Čovjek koji je na Vi sa defanzivom, a opet on nije toliko ofanzivno dobar da bi mu se to moglo oprostit'.

Može i Bilal na desetku, jer je po krilu zbog nemoći već počeo da šamara narod, a u sredini na toj poziciji i nije presudna brzina.
:thumbup: ,:lol: :lol: :thumbup: :urnebes: ,sta bi mi bez biberija :crazy: :lol:

samaranje istreniro na alibabi :urnebes:
2:00 :urnebes: :evil: ,ja bi ga stociro zajebanicja uredu ali ovo je preseravanje ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 avg 2016, 17:06

Thiago je maestralno odigrao jednu polusezonu. Poslije toga polovnjak ala Kroos.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 19:43

Hummels na klupi, igra Bernat. Il je 3-5-2 ili je Alaba štoper.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 20:50

Lewa prvenac.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 19 avg 2016, 20:54

Imal gdje prenos
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 19 avg 2016, 21:03

Sk6 prenos

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []