FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Karlo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Karlo » 19 avg 2016, 16:27

sekerbay je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Neka old school taktika sa Arturom, Renatom i Javijem u veznom redu, koji bi to sou bio.
to mozda protiv nekih jacih ekipa.

------------renato---------vidal--------------
-----------------------javi----------------------

nema ekipe koja bi nam zabila gol :!:

Amidza

:cool: :salut:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 16:54

Mislim da nista posebno ne bi dobili sa tom trojicom i bez kreatora i desetke. Imao bi tim sa pet igraca (sa krilima) koji drze pace bez ikakvog plana u napadu. Kad bi neko igrao otvorena garda ovaj bi ga tim pregazio a u suprotom, mrka kapa, prevelik je debalans.

A Sanches je jos mlad za nekih masterklas igara. On jos treba da uci taktiku sa kojom je na vi. Puno ganja loptu, dok ne prati pozicioniranja ni seme u igri i prilicno je neodgovoran. Thiago i Vidal moraju igrati, a treci nek bude po potrebi i mogucnosti.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 19 avg 2016, 17:00

Thiago ne mora igrat'. Čovjek koji je na Vi sa defanzivom, a opet on nije toliko ofanzivno dobar da bi mu se to moglo oprostit'.

Može i Bilal na desetku, jer je po krilu zbog nemoći već počeo da šamara narod, a u sredini na toj poziciji i nije presudna brzina.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 avg 2016, 17:01

muamerc je napisao/la:Mislim da nista posebno ne bi dobili sa tom trojicom i bez kreatora i desetke. Imao bi tim sa pet igraca (sa krilima) koji drze pace bez ikakvog plana u napadu. Kad bi neko igrao otvorena garda ovaj bi ga tim pregazio a u suprotom, mrka kapa, prevelik je debalans.

A Sanches je jos mlad za nekih masterklas igara. On jos treba da uci taktiku sa kojom je na vi. Puno ganja loptu, dok ne prati pozicioniranja ni seme u igri i prilicno je neodgovoran. Thiago i Vidal moraju igrati, a treci nek bude po potrebi i mogucnosti.

dobili bi ,ali ne kolko bi htjeli ,ovaj trojac je doktroski tim destrukcije i defanzivnog djela ,dvojac vidal sances u pogledu ofazive ssu vise nego dobri ali ne bi bilo to to .Tiago bi morao imati mjesta u najvecem dejlu gdje bi se zavisno od adatog trenutanka i vaznostitekme rotiralo .

Renato jeste mlad ali mali vec sada ima jako dobro znanje i samo ga treba nadograditi ,po meni igrac koji bi vec ove sezone bayernu mogao donije mnogo toga dobrog :D :cool:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 avg 2016, 17:03

Centre forward je napisao/la:Thiago ne mora igrat'. Čovjek koji je na Vi sa defanzivom, a opet on nije toliko ofanzivno dobar da bi mu se to moglo oprostit'.

Može i Bilal na desetku, jer je po krilu zbog nemoći već počeo da šamara narod, a u sredini na toj poziciji i nije presudna brzina.
:thumbup: ,:lol: :lol: :thumbup: :urnebes: ,sta bi mi bez biberija :crazy: :lol:

samaranje istreniro na alibabi :urnebes:
2:00 :urnebes: :evil: ,ja bi ga stociro zajebanicja uredu ali ovo je preseravanje ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 avg 2016, 17:06

Thiago je maestralno odigrao jednu polusezonu. Poslije toga polovnjak ala Kroos.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 19:43

Hummels na klupi, igra Bernat. Il je 3-5-2 ili je Alaba štoper.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 20:50

Lewa prvenac.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 19 avg 2016, 20:54

Imal gdje prenos
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 19 avg 2016, 21:03

Sk6 prenos

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 21:20

Evo dupli Lewa, nace igra je nista niscim, osim kontra napada. Moliti se da Lewa ostane zdrav.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 avg 2016, 21:25

Nema sto igraca, mora tako biti.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 avg 2016, 21:32

Lagano.

Svidja mi se ovo. :thumbup:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 avg 2016, 21:34

Ovo je odlično, mogli smo voditi barem 5:0 da su Tomica i Ribery bili prisebniji.
Mnogi će reći nije ova utakmica mjerilo, ali u stvari jeste, već odlično izgledamo nazad.
Javi dominator, samo da ne bude povreda prekucat će sezonu.
Lewa ne vadi.
Kako je lijepo vidjeti smirenog trenera pored aut linije, bez bespotrebnog majmunanja za svaku sitnicu jer igrači tačno znaju šta treba raditi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 21:35

Igra na tranziciju, kontre i u zadnjoj trećini je odlična (koliko je moguće sad biti) dok je uticaj bekova i krila slab. Neefikasan buildup i dosta grešaka (dalekih pasova) na sredini terena. Bojim se da Muller neće biti efikasan kao što je bio kod Pepa. Rafinja i Bernat nigdje veze, Lahm igra i u sredini i ovamo pokriva Rafinju. Vidal prespavo. Javi ako nastavi ovako klupirat će nekog od ove druge dvojice štopera.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2016, 22:19

Opet korner, opet Hummels skače sad i daje, jest neobično ovo vidjet.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 avg 2016, 22:37

Zaista odlično odrađen meč. Mogli su im dati brat bratu 10 komada.
Samo od ovog Greena nikad neće biti igrača, treba se takvih rješavati dok je vrijeme.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 avg 2016, 00:23

Pogledao sam highlightse samo, ali dosta je i to kad vidim način na koji su postizali golove: veoma konkretno. Drago mi je da sad pored Boatenga ima i Hummels kao dodatna prijetnja protivnicima na kornerima, to bi Karlo trebao puno bolje da iskorištava nego njegov prethodnik. Rafinha i Bernat su igrali i niko se nije žalio odjednom hmmm, mora da je do ovih amatera.

Nikad optimističniji pred jednu sezonu Bundeslige i Eurokupova nisam bio.

Klare

Post Postao/la Klare » 20 avg 2016, 02:16

Nisam pratio uvodne utakmice, sad ću pogledati pregled negdje, ali koja je ovo mašina i fudbal kakav sam očekivao, nadigravanje sa protivnicima gdje jači pobijedi, a znamo da smo najjači. Ovo će biti preslika Jupove sezone, mlaćenje protivnika sa svih strana, petarde i ostalo.

Don Karlo je veliki gospodin, prijatelj sa igračima, mi stotinama kilometara udaljeni osjetimo atmosferu koja vlada, pozitivne vibracije svaki iskren navijač Bayerna mora da osjeti, a to je počelo još od dana kada je najavljen kao novi trener, a sada je već to iskren pozitivan filing koji se osjeti i pleše sa nama.

Evo pregledah golove, fantazija, kakva lakoća i preciznost.

Molim ima li neko duže preglede ove dvije utakmice, po mogućnosti hd, a 1080p bi bila fantazija, ne znam ima li igdje to?

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 20 avg 2016, 08:46

rafinja i bernat definitivno nisu kadar za klub renomea Bayerna i onog malog grina se riješiti čovjek ne može proči ni igrače iz 4 lige, o bernatu da ne pričam samo da mu se lopte riješiti pa kako god rafinja se naloži al jednostavno nema taj kvalitet za vrhunske utakmice, molimo Boga da lewa bude zdrav jer crno nam se piše ne budemo li imali onakvu klasu kroz čitavu sezonu i malo je igrača koji ga mogu zamjeniti
joj hamo vidi mu glave

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []