1/2 Njemacka - Spanija
Moderator/ica: admin
- Principatus
- Kontakt:
Re: 1/2 Njemacka - Spanija
Taj jedan mali pipak na Spaniji je samo zahebancija sa strane Paula i prevedeno znaci otprilike:
Spanija misli da ce pobjediti, ali ce ustvari dobiti po...
Spanija misli da ce pobjediti, ali ce ustvari dobiti po...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
FAKE!!! Svak ko ima imalo iskustva u PS vidi se da je spanska zastava ubacena umjesto argentinske.Ko ne vjeruje nek nadje njegovu prognozu za tu utakmicu.adnan_nanda je napisao/la:
ovo sam prizeljkivao
PS. Ide njemacka-spanija,a ne spanija-njemacka
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Da skontao sam kasnije, mozes gore vidjet da sam editovo post prije neg si ti napisao ovo, jer nisam previse ni gledo u sliku neg me nak obradova malo jbgarapinho1 je napisao/la:FAKE!!! Svak ko ima imalo iskustva u PS vidi se da je spanska zastava ubacena umjesto argentinske.Ko ne vjeruje nek nadje njegovu prognozu za tu utakmicu.adnan_nanda je napisao/la:
ovo sam prizeljkivao
PS. Ide njemacka-spanija,a ne spanija-njemacka
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Montaza. Zato sto igraju Njemacka - Spanija, a ne obrnutoadnan_nanda je napisao/la:
ovo sam prizeljkivao
kaze golman butt sad u interview-u "protiv engleske i argentine je bilo lako, sad nas ceka tek veliki protivnik" 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Haha sto se njemci jaro sad nasladjuju, al i zasluzili su nema statm84 je napisao/la:kaze golman butt sad u interview-u "protiv engleske i argentine je bilo lako, sad nas ceka tek veliki protivnik"
- M. Scofield
- Kontakt:
Nepogrešivi Paul izabrao Španjolsku
http://www.24sata.hr/sport/prijeti-joj- ... ku/180603/
Audere est Facere
Haha ovi se uhvatili onog sinocnjeg laznjaka. Koji amateriM. Scofield je napisao/la:Nepogrešivi Paul izabrao Španjolsku
-
Thecoldfear
- Kontakt:
pogledaj zastavu SpanijeM. Scofield je napisao/la:Nepogrešivi Paul izabrao Španjolsku
Thecoldfear je napisao/la:pogledaj zastavu SpanijeM. Scofield je napisao/la:Nepogrešivi Paul izabrao Španjolsku
http://www.24sata.hr/sport/prijeti-joj- ... ku/180603/Ovo je slika Njemacke i Srbije. Sutra izmedu 11 i 12 sati ce zvanicno hraniti hobotnicu i "znat" ce se pobjednik.

Uploaded with ImageShack.us
Haha al najace je sto neki moron nije ni nasao pravu zastavu spanije hahah.rikoshe je napisao/la:Thecoldfear je napisao/la:pogledaj zastavu SpanijeM. Scofield je napisao/la:Nepogrešivi Paul izabrao Španjolsku
http://www.24sata.hr/sport/prijeti-joj- ... ku/180603/Ovo je slika Njemacke i Srbije. Sutra izmedu 11 i 12 sati ce zvanicno hraniti hobotnicu i "znat" ce se pobjednik.
Uploaded with ImageShack.us
koja preseravanja sa j.ebenom hobotnicom 
Najsmjesnije mi je sto su jos tekst dodali, kao:
Sta budale pokusaju nebi li sebi digli rejting. Mislio sam da su ozbiljniji, do sada su objavili svako Paulovo predvidjanje i sada ovo objavljuju, gdje svako zna da je laznjak i jos izmisljaju dogadjaje koji su se desili prilikom Paulovog predvidjanja. Nisko da nemoze nizeČim su u djelatnici parka u akvarij spustili kutije s hranom Paul se bacio na onu sa Španjolskom zastavom, a okupljenima je odmah pao mrak na oči. S razlogom.
Auuuu pojest ce se Paul ni kriv ni duzan 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prestanite sa tom hobotnicom, pa to su sve montaze, tek sutra u 11 je zvanicno.
Iako navijam za Spaniju na SP,vidi se da je ova slika fotomontaza,gdje je na toj slici grb Spanije ?? Usporedite ovaj grb i grb na montazi,nesto fali

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Moze li meni neko reci kako ta hobotnica zna ko ce pobjediti odnosno proci dalje?
Rey de la furia española...
Ma samo zagrli akvarium sa njemackom zastavom i nije joj teskoChologol je napisao/la:Moze li meni neko reci kako ta hobotnica zna ko ce pobjediti odnosno proci dalje?
Jao pljuvanja po englezima i argentincimatm84 je napisao/la:kaze golman butt sad u interview-u "protiv engleske i argentine je bilo lako, sad nas ceka tek veliki protivnik"
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
u slucaju da prodju i spance, bit ce sljedece: "sad nas tek ceka veliki protivnik!"drop je napisao/la:Jao pljuvanja po englezima i argentincimatm84 je napisao/la:kaze golman butt sad u interview-u "protiv engleske i argentine je bilo lako, sad nas ceka tek veliki protivnik"
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.