Najveći transfer u historiji PL Sarajevo.solinas je napisao/la:Aha,lijep pozdrav i tebi duska.jurisicduska je napisao/la:Solinas brate naravno da smo daleko od Real Madrida, tu tezu je kolega sa poremećenim sistemom vrijednosti postavio. Ne ja.
Lijep pozdrav za tebe i tvoju obitelj u Beču. Sve najljepše.
S obzirom da sam ti naveo mnoge stavke gdje niste bolji od nas,naglasio bi transfere posebno,a nijednu nemozes argumentovano pobiti, vidim da vrdas i zabusio bi nekako,povukao se,jbg drugi put budi manje arogantan,cuj navedi jedan primjer,ybg ti.
Ako dozvolis dodao bi i da smo dali 29 reprzentativaca Jugoslavije,i 10-tak reprzentativaca BiH, (zajedno mlada i A selekcija naravno).Budi pozdravljen.
Prodali ste Cimirota,koji je jos transfer "odjeknuo "kosevom.jurisicduska je napisao/la:Najveći transfer u historiji PL Sarajevo.solinas je napisao/la:Aha,lijep pozdrav i tebi duska.jurisicduska je napisao/la:Solinas brate naravno da smo daleko od Real Madrida, tu tezu je kolega sa poremećenim sistemom vrijednosti postavio. Ne ja.
Lijep pozdrav za tebe i tvoju obitelj u Beču. Sve najljepše.
S obzirom da sam ti naveo mnoge stavke gdje niste bolji od nas,naglasio bi transfere posebno,a nijednu nemozes argumentovano pobiti, vidim da vrdas i zabusio bi nekako,povukao se,jbg drugi put budi manje arogantan,cuj navedi jedan primjer,ybg ti.
Ako dozvolis dodao bi i da smo dali 29 reprzentativaca Jugoslavije,i 10-tak reprzentativaca BiH, (zajedno mlada i A selekcija naravno).Budi pozdravljen.
Najviše para zarađenih od transfera u historiji PL Sarajevo.
Nisam se solarni povukao nego mi nelogično ulaziti u raspravu oko tog. Saberi ti to pa ćeš doći do jednog praznog detalja. Evo ja ću ti sabrati daj mi malo vremena.
Bolje i siroki neg viBesic je napisao/la:Sloboda sampion
Meni je FK Sarajevo enigma, prodali ste se a i dalje vam razni menadzeri i sibicari sastavljaju ekipu. Negdje je napravljena greska, ili nemate osobu(e) koja bi od FKS napravila profesionalni klub. Do tada svi smo mi tu negdje.jurisicduska je napisao/la:Kako će admin reći kad ga okitiš petobankom ha te banuju s foruma
Pinoglavi, dođete zakuhate i mora se onda to objasniti svaki put da ne zaboravite. Ne valja tako u prazno se busati. Ja sam rekao da zbog tog nećete do trofeja vi se naljutili na mene. Čim je Azmir u novinama počeo izjavljivati kako je cilj trofej, jedan pod moranje bili ste kažnjeni. Dok je govorio mi smo svoj cilj (opstanak) obezbjedili, dalje šta uradimo sve je bonus Sloboda igrala ko sat.
Ova sezona je prva u historiji da ste legitimni kandidat za najveći plasman pa ćemo vidjeti kako će se to razviti. Ipak mislim da klubovi koji ne najavljuju ništa najbolje prolaze. Mi smo prvaci najava i prelaznih rokova a suština je da smo gola kita kad god se tako postavimo.
Svi nas nešto otpisuju, a mi još iz Kupa ispali nismo.Rokoko87 je napisao/la:Kup, kup, kup je naš!
Kada uopste pocinje kup ove sezoneshzna je napisao/la:Svi nas nešto otpisuju, a mi još iz Kupa ispali nismo.Rokoko87 je napisao/la:Kup, kup, kup je naš!
Ranjeni lav je najopasniji.shzna je napisao/la:Svi nas nešto otpisuju, a mi još iz Kupa ispali nismo.Rokoko87 je napisao/la:Kup, kup, kup je naš!
Klub nije u vlasnistvu Tana. Ne moze.predmetmrznje je napisao/la:Hvaljen Isus čeljadi, more li se?
Duška, u kojoj ste mjeri vi Tanu prodali klub? Bez zajebancije pitam, ovako s pravnog aspekta, može li vam promijenit boju dresa, dodat prefiks/sufiks imenu kluba (tipa salzburg) i tome slično?
Drži se ti svog Slobodajeva.RedEvil je napisao/la:Ubjedili su me da je sloboda veliki klub,od vcrs navijam za Slobodu
Samosloboda##Samosloboda
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.