FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Postalo mi je smjesno vise kad neko pocne da prica kako se nismo pojacali, kako nam nista ne valja, ne valja Žujo, Osim nije doveo pojačanja, bla bla bla... u ostalim klubovima sve valja, oni su doveli prava pojačanja a mi ništa ne radimo!
Ma dajte ljudi, mi smo ŠAMPIONI, imamo relativno kvalitetnu ekipu, samo je treba što kvalitetnije spremiti, još više kondicije i ima da haramo našom ligom u prestojecoj sezoni... dobri igraci ne rađaju na grani, oni se stvaraju treningom !
Ma dajte ljudi, mi smo ŠAMPIONI, imamo relativno kvalitetnu ekipu, samo je treba što kvalitetnije spremiti, još više kondicije i ima da haramo našom ligom u prestojecoj sezoni... dobri igraci ne rađaju na grani, oni se stvaraju treningom !
Nidje veze. Sta ima Hapoel davat' pare da se prenosi njegova utakmica??? Valjda njima placaju.brajla95 je napisao/la:sto se tice prenosa iz tel aviva ja sam cuo da se prica da je hapoel dao 40 000 km za prenos ali nezz jeli to tacno ak jest to je dobro
Neizvjestan prenos duela Hapoel – Željezničar
Ono što je jasno da će BHT1 prenositi duel u četvrtak sa početkom u 20.30 sati. Tada će revanš susret prvog pretkola Evropske lige igrati Široki Brijeg – Olimpija
Aktuelni prvak BiH, Željezničar naredni utorak (13. juli) će odmjeriti snage sa Hapoelom iz Tel Aviva u okviru drugog pretkola Lige nogometnih prvaka. Da li će ljubitelji nogometa u BiH moći pratiti ovaj duel putem TV ekrana još uvijek nije poznato.
Kako su nam rekli na BHT1, tačnije u pres službi još uvijek ne znaju da li će prenositi ovu utakmicu, jer još nemaju šemu za narednu sedmicu. Rekli su nam da kontaktiramo sportsku redakciju, što smo i u učinili, ali su nam tamo rekli da se obratimo pres službi. Hoće li državna televizija prenositi duel državnog prvaka BiH, navodno će se znati u narednim danima.
Ono što je jasno da će BHT1 prenositi duel u četvrtak sa početkom u 20.30 sati. Tada će revanš susret prvog pretkola Evropske lige igrati Široki Brijeg – Olimpija, dok sat ranije početi duel u Mostaru između Zrinjskog i Tobola.
Ono što je jasno da će BHT1 prenositi duel u četvrtak sa početkom u 20.30 sati. Tada će revanš susret prvog pretkola Evropske lige igrati Široki Brijeg – Olimpija
Aktuelni prvak BiH, Željezničar naredni utorak (13. juli) će odmjeriti snage sa Hapoelom iz Tel Aviva u okviru drugog pretkola Lige nogometnih prvaka. Da li će ljubitelji nogometa u BiH moći pratiti ovaj duel putem TV ekrana još uvijek nije poznato.
Kako su nam rekli na BHT1, tačnije u pres službi još uvijek ne znaju da li će prenositi ovu utakmicu, jer još nemaju šemu za narednu sedmicu. Rekli su nam da kontaktiramo sportsku redakciju, što smo i u učinili, ali su nam tamo rekli da se obratimo pres službi. Hoće li državna televizija prenositi duel državnog prvaka BiH, navodno će se znati u narednim danima.
Ono što je jasno da će BHT1 prenositi duel u četvrtak sa početkom u 20.30 sati. Tada će revanš susret prvog pretkola Evropske lige igrati Široki Brijeg – Olimpija, dok sat ranije početi duel u Mostaru između Zrinjskog i Tobola.
Ma draze mi je da pratim preko neta, nego da mi neobrazovani komentatori prenose ovakvu tekmu!BABO je napisao/la:Neizvjestan prenos duela Hapoel – Željezničar
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Koliko je sigurno da će na NET-u biti,a drugo ovo je sramota Hrvati sve prate i prenose a anamo mi uvijek nesto kakimo dok su rekli ZNAĆE SE ZA KOJI DAN nema od toga ništa.Ako nebudu prenosili reci cu starcima da vise nikad neplate RTV taksu...EdinTM87 je napisao/la:Ma draze mi je da pratim preko neta, nego da mi neobrazovani komentatori prenose ovakvu tekmu!BABO je napisao/la:Neizvjestan prenos duela Hapoel – Željezničar
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
šta mislite da svako od nas pošalje mail sportskoj redakciji BHT 1? Ono, željeli bi prijenos utakmice, nakon toliko vremena Željo igra u Europi, bla bla, pa će valjda onda imat neku predstavu da bi neki to i gledali?
Boli njih .urac za nas i nase mailove.Omar500 je napisao/la:šta mislite da svako od nas pošalje mail sportskoj redakciji BHT 1? Ono, željeli bi prijenos utakmice, nakon toliko vremena Željo igra u Europi, bla bla, pa će valjda onda imat neku predstavu da bi neki to i gledali?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
pogresno se izrazio, mislio je valjda na prenos iz Sarajevaa (Zeljo Hapoel) da je Hapoel daao Zelji lovu za prenosvoltron30 je napisao/la:Nidje veze. Sta ima Hapoel davat' pare da se prenosi njegova utakmica??? Valjda njima placaju.brajla95 je napisao/la:sto se tice prenosa iz tel aviva ja sam cuo da se prica da je hapoel dao 40 000 km za prenos ali nezz jeli to tacno ak jest to je dobro
ma neka bude prenos bilo gdje samo neka bude
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
pa nema sta hapoel davat lovu , to daju televizijepatkica je napisao/la:pogresno se izrazio, mislio je valjda na prenos iz Sarajevaa (Zeljo Hapoel) da je Hapoel daao Zelji lovu za prenosvoltron30 je napisao/la:Nidje veze. Sta ima Hapoel davat' pare da se prenosi njegova utakmica??? Valjda njima placaju.brajla95 je napisao/la:sto se tice prenosa iz tel aviva ja sam cuo da se prica da je hapoel dao 40 000 km za prenos ali nezz jeli to tacno ak jest to je dobro
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislim da je on zelio reci da je Hapoel trazio od Televizije za prenos 40 miljapatkica je napisao/la:pogresno se izrazio, mislio je valjda na prenos iz Sarajevaa (Zeljo Hapoel) da je Hapoel daao Zelji lovu za prenosvoltron30 je napisao/la:Nidje veze. Sta ima Hapoel davat' pare da se prenosi njegova utakmica??? Valjda njima placaju.brajla95 je napisao/la:sto se tice prenosa iz tel aviva ja sam cuo da se prica da je hapoel dao 40 000 km za prenos ali nezz jeli to tacno ak jest to je dobro
svoj ti pos'o !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislim da se apsolutno slazm s tobomEdo_Majka je napisao/la:Mislim da on ni sam nezna sta je htjeo reci
svoj ti pos'o !
koliko je bilo protiv iskre
sutra se igragoldboy je napisao/la:koliko je bilo protiv iskre
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jesi ono ti govorio da imas veze sa transfermarktom ili sam se ja zabunio ???Edo_Majka je napisao/la:Mislim da on ni sam nezna sta je htjeo reci
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ccc ja mislim da je danas utorakpile87 je napisao/la:sutra se igragoldboy je napisao/la:koliko je bilo protiv iskre
jedva cekam utakmicu protiv cibalije da vidim masineriju koja ce se suprostaviti hapoelu, imam osjecaj da cemo skupo prodat kozu i iznenaditi sve tako sto cemo pobjediti tamo 0-1
beslija iz kontre , na kosevu 1-1 .. dalje pisemo novu historiju
beslija iz kontre , na kosevu 1-1 .. dalje pisemo novu historiju
Tekma sa Iskrom sutra u Medjugorju u 18 00 ...
i to dvije tekme po 60 min
i to dvije tekme po 60 min
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Protiv Hapoela u Izraelu nam sudi Mark Clattenburg (ENG), a u Sarajevu Carlos Clos Gómez (ESP) !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×