Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
kad imas puno vise love nego mozes ikad potrositi onda side efekt zna pogoditi one koji se nadju u blizini 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Dijasporce iz Amerike, daIncognito87 je napisao/la:mene oni podsjećaju na dijasporce
njima treba zabraniti ući u BiH to sam uvijek govorio, inače dijaspora jest dosta pokvarena ali Amere treba u zatvor strpati to je nešto posebno pogotovo ova omladina
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 20 avg 2016, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Niko kao dijaspora u federaciji. Gleda na domace ljude kao da su britanci. Nemoj njega nas je, hoce samo tvoje papire, bolji je Nijemac Jurgen.
Istovremeno s druge strane sponzoruse koji pitaju prvo za pasos pa za ime. Skocka se spremna za vjezbe prepona samo da se domogne uber allesa da more stavljat na instagram i fejzbuk slike iz Gotigena.
Istovremeno s druge strane sponzoruse koji pitaju prvo za pasos pa za ime. Skocka se spremna za vjezbe prepona samo da se domogne uber allesa da more stavljat na instagram i fejzbuk slike iz Gotigena.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I vi od Arapa ocekujete neku adaptaciju, ti odu u Skandinaviju i zele da zene malu dijecu ..
Sovinizam na forumu je zaista velik.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Sovinizam na forumu je zaista velik.
Ma jok, Bosanci su ti merhametli i otvoren narod. Tovare se Angeli i europi sto ne prima strance a njima kad dodju Arapi kao turisti dizu se histerije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nije da gledaju domaće ljude kao da su Britanci, nego se ponašaju kao da su i dalje u Chicagu, on je najveći Bošnjo na svijetu ali pričati ne zna, samo troši i to misli da je svaka njegova jer ima papire, isti Bošnjo se napije i počinje bacati stolicama i kad ga neko prebije ne može da vjeruje da je nastradao, jer je sve to normalno kod njihNeutral je napisao/la:Niko kao dijaspora u federaciji. Gleda na domace ljude kao da su britanci. Nemoj njega nas je, hoce samo tvoje papire, bolji je Nijemac Jurgen.
i to dijasporac iz Danske priča, ali mi niko još nije rekao da se ponašam kao Danac znači kao idiot dok sam ovdje
BackSpace United
BackSpace United
- legenda reala
- Kontakt:
Jes nije ti dala **** ona Amerikanka i sad nevaljaju 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Nerminovic
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Jes nije ti dala **** ona Amerikanka i sad nevaljaju
BackSpace United
BackSpace United
- Incognito87
- Kontakt:
a znači u tome je fazon 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
Nerminovic
- Kontakt:
kakva adaptacija, u DK 70% njih žive od socijalne pomoć nema tu šta tražiti mislim da je sve rečenotuzlak1987 je napisao/la:I vi od Arapa ocekujete neku adaptaciju, ti odu u Skandinaviju i zele da zene malu dijecu ..
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Davno je to bilo, al i dan danas me boliIncognito87 je napisao/la:a znači u tome je fazon
BackSpace United
BackSpace United
- Incognito87
- Kontakt:
Top 10 zemalja koje imaju najveći procenat silovanja. Tu su još Australija, Kadana, USA, Engleska, ali ove izdvojene su mi najinteresantnij.
10.Danska i Finska
Prema studiji objavljenoj 2014. godine od strane Agencije Evropske unije za temeljna prava,oko 47% žena u Finskoj je reklo da su pretrpele fizičko ili seksualno zlostavljanje.Dok je u Danskoj procenat nešto veći,52%.Više od jedne žene na 10 ispitanih kaže da su preživele neki oblik zlostavljanja pre 15. godine života.Dok je jedna od pet izjavila da je pretrpela fizičko zlostavljanje od sadašnjeg ili bivšeg partnera.Samo 13% njih je prijavilo incident policiji.
2.Švedska
U Švedskoj jedna od četiri žena je žrtva silovanja.Tokom davne 1975. bilo je samo 421 prijava policiji dok u 2014. postoji 6,620 prijava.To je porast od 1,472%.Švedska ima najveću stopu silovanja u Evropi.U 2013. godini,prema švedskom Nacionalnom veću bilo je 63 silovanja na 100,000 stanovnika.
Što ti je evropa, tamo je med i mlijeko a i kajmak i marmelada

10.Danska i Finska
Prema studiji objavljenoj 2014. godine od strane Agencije Evropske unije za temeljna prava,oko 47% žena u Finskoj je reklo da su pretrpele fizičko ili seksualno zlostavljanje.Dok je u Danskoj procenat nešto veći,52%.Više od jedne žene na 10 ispitanih kaže da su preživele neki oblik zlostavljanja pre 15. godine života.Dok je jedna od pet izjavila da je pretrpela fizičko zlostavljanje od sadašnjeg ili bivšeg partnera.Samo 13% njih je prijavilo incident policiji.
2.Švedska
U Švedskoj jedna od četiri žena je žrtva silovanja.Tokom davne 1975. bilo je samo 421 prijava policiji dok u 2014. postoji 6,620 prijava.To je porast od 1,472%.Švedska ima najveću stopu silovanja u Evropi.U 2013. godini,prema švedskom Nacionalnom veću bilo je 63 silovanja na 100,000 stanovnika.
Što ti je evropa, tamo je med i mlijeko a i kajmak i marmelada
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Kad neki konobar u Hrvatskoj naplati kafu 2 kune skuplje, zavrsi u Avazu na naslovnici. A kad ovi nasi lopovi u obicnom restoranu naplate vceru cetveroclanoj arapskoj porodici 400-600KM to nikog ne zanima. Ipak je skandaloznija vijest sto ljudi klanjaju na mjestu gdje ih namaz zatekne, jer Bosnjo je navikao da vjeru treba kriti kod kuce izmedju 4 zida. Imamo srece da ljudi dolaze i ostavljaju pare. Ne mozes ocekivati turiste kao u Dubrovniku sa ovako siromasnom turistickom ponudom.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad mogu dati za panja kao David Luiz 50 mil funti onda neka plate pecenje 500 marakaRiNo je napisao/la:Kad neki konobar u Hrvatskoj naplati kafu 2 kune skuplje, zavrsi u Avazu na naslovnici. A kad ovi nasi lopovi u obicnom restoranu naplate vceru cetveroclanoj arapskoj porodici 400-600KM to nikog ne zanima. Ipak je skandaloznija vijest sto ljudi klanjaju na mjestu gdje ih namaz zatekne, jer Bosnjo je navikao da vjeru treba kriti kod kuce izmedju 4 zida. Imamo srece da ljudi dolaze i ostavljaju pare. Ne mozes ocekivati turiste kao u Dubrovniku sa ovako siromasnom turistickom ponudom.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
RiNo je napisao/la:Kad neki konobar u Hrvatskoj naplati kafu 2 kune skuplje, zavrsi u Avazu na naslovnici. A kad ovi nasi lopovi u obicnom restoranu naplate vceru cetveroclanoj arapskoj porodici 400-600KM to nikog ne zanima. Ipak je skandaloznija vijest sto ljudi klanjaju na mjestu gdje ih namaz zatekne, jer Bosnjo je navikao da vjeru treba kriti kod kuce izmedju 4 zida. Imamo srece da ljudi dolaze i ostavljaju pare. Ne mozes ocekivati turiste kao u Dubrovniku sa ovako siromasnom turistickom ponudom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa normalno da vjeru treba drzati u svoja 4 zida. To radis radi sebe.
Ako si na javnom mjestu zna se sta se treba raditi, a sta ne. Bas je normalno da na ulici gdje ljudi idu u setnju ili u parku neko klanja !? Pa za to u gradskoj zoni vec ima obezbjedjena dzamija.
Ako si na nekoj meraji gdje nikog nema onda klanjaj jer nikom ne smetas. Ali u gradu ima neki kodeks i treba ga se drzati.
Ako si na javnom mjestu zna se sta se treba raditi, a sta ne. Bas je normalno da na ulici gdje ljudi idu u setnju ili u parku neko klanja !? Pa za to u gradskoj zoni vec ima obezbjedjena dzamija.
Ako si na nekoj meraji gdje nikog nema onda klanjaj jer nikom ne smetas. Ali u gradu ima neki kodeks i treba ga se drzati.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Nemoj me sad tjerati da idem klanjat ispred BBI.
Inace 100 avaza na Arape. Ok, mozda jesu za nas cudni, ali oni ovdje ostavljaju finu sumu. Sad je na drzavi da isprati to, da ne da privrednicima da sakriju porez.
Eno gledam 4 Spanjolke ispred Pingvina, dosle za SFF najvjerovatnije i zajedno podijelile 2 sendvica. Nemamo mi nista od europske fukare.
Nasa dijaspora nam isto fino napuni budzete
Inace 100 avaza na Arape. Ok, mozda jesu za nas cudni, ali oni ovdje ostavljaju finu sumu. Sad je na drzavi da isprati to, da ne da privrednicima da sakriju porez.
Eno gledam 4 Spanjolke ispred Pingvina, dosle za SFF najvjerovatnije i zajedno podijelile 2 sendvica. Nemamo mi nista od europske fukare.
Nasa dijaspora nam isto fino napuni budzete
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ako bude klanjanja ispred bbi zovite doci cu ocm