Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- thekoplegend
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
ako neko nadje link sa eng. komentatorom, acestream po mogucnosti ili neki obisni stream sa dobrom slikom, neka postavi, ne da mi se slusati spanskog ili ruskog.
prognoza: 0-3 ( cou, bobi, sturri )
prognoza: 0-3 ( cou, bobi, sturri )
Ajmo linkove živi bili kuknjava
- thekoplegend
- Kontakt:
američki nbc
Ima dobrih streamova:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... liverpool/
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... liverpool/
Koji start 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
i vi samo nas mozete dobitigaston je napisao/la:Koji start

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
i FK Dizdaruša bi dala Redsima gol 

Da mi je jednom dozivjet protiv ovih slabijih timova da ne primimo gol i da ih pobijedimo bez **** drame. Tipicno mi dobit cemo najjace timove a izgubit cemo od najslabijih, zato nikad i necemo u TOP 4.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma nemoj se zavaravati Arsenal je qita od tima i puno ste vi golova dobili od takvih qrcina,tako da Arsenal ne spada u te jace timove,obicni qrac od ekipe vam je dao 3 gola zato ne treba da iznenadi da ovdje prospete bodoveStevieG8 je napisao/la:Da mi je jednom dozivjet protiv ovih slabijih timova da ne primimo gol i da ih pobijedimo bez **** drame. Tipicno mi dobit cemo najjace timove a izgubit cemo od najslabijih, zato nikad i necemo u TOP 4.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
igre i qrca, pas igra misaona imenica, svaki drugi pogresan
jao jao bjez
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
E **** ga deset ljudi pusta covjeka da predje od gola do gola s loptom. Lijeva strana s Milnerom totalno hendikepirana ne znam sta izmisljaju toplu vodu dzaba cemo gubit bodove a mogao se dovest lijevi bek. Vezni red na celu s kapitenom uzas a o eksperimentu s Wijnaldumom da ne govorim.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja ću samo reći da mi karinu od kapitena imamo.
Halali @Rizo.
Halali @Rizo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Mi smo Merhamet FC za ove ekipe sto se bore za opstanak znaci bodovi su zagarantovani uvijek.
A stvarno ne znam eto prodje transfer rok i sve pozicije s kojima smo imali probleme prosle godine su ostale isto sjebane samo eto malo se nesto pokusalo zakrpit.
A stvarno ne znam eto prodje transfer rok i sve pozicije s kojima smo imali probleme prosle godine su ostale isto sjebane samo eto malo se nesto pokusalo zakrpit.
Klop je za sve kriv. Lallana ondje ne moze igrati, nemamo lijevog beka, Sturidge ne da lopte nikome... Imamo mi vise tih igraca u ekipi. Imaju mi punac i punica pa se moram paziti kako se izrazavam.gaston je napisao/la:Ja ću samo reći da mi karinu od kapitena imamo.
Halali @Rizo.
Kocka je bačena
Sturridgeu hvala, al' mu je odbrojano. Firminho nema mjesta u 11 kol'ko god se guzio s Kloppom taraba je sve od priprema a i u ove 2 tekme.
Al' eto nek ne igraju Origi i Can, lafo losi bili na pripremama
Al' eto nek ne igraju Origi i Can, lafo losi bili na pripremama

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ispravljenogaston je napisao/la:Ja ću samo reći da mi karinu od ekipe imamo.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Milner na lijevom beku a nije lijevi bek, Wijnaldum centralni vezni a nije centralni vezni, Henderson na zadnjem veznom a nije zadnji vezni, Lallana na krilu a nije krilo pa **** ga meni to vise lici na neko eksperimentisanje u kupu nekom a ne u ozbiljnoj utakmici. Svo ce nam se ovo krpljenje obit o glavu umjesto da smo doveli ono sto nam je trebalo pa sto miliona sto.
- BeyKopites
- Kontakt:
Klopp je lud ako i dalje misli forsirati ovu smiješnu vezu sa 2 bezidejna btb igrača i hebenim Lallanom.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.