Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mane je bog otac za sve ofanzivce osim Coutinha. Firmino, Lallana i Sturridge nisu za prve postave. Nazalost boljeg nema pa jedan od ove trojice ce morati igrati uz Manea i Coutinha.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
a sta je s ingsom ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ovo je jedno od najgorih poluvremena ikad što sam pgledao što se tiče Liverpula, gore tri puta nego protiv Arsenala, totalno mrtva igra, bez ideja, vidi se da fali kreativac u sredini pravi klasični kreativac, o greško kod prvog gola nemam šta reći užas, drugi gol sam bio uvjeren da će primiti 100% jer je bilo očigledno samo sam čekao kontru jaču od njih... Jako jako tanko, opet standardna priča ponadali se svi i ovo je dokaz da će se Liverpul opet boriti za 7-8 mjesto, to je izgleda realnost i nema dalje, žalosno je kao fan Liverpula reći da će opet gledati u leđa Unitedu i Cityu, tuga velika, protiv **** Burnleya koji je mnogo lošija i slabija ekipa od mnogih u ligi ne mogu probiti odbrane, par šuteva sa distance i to je to, tuga. Stu i Firmino kao da nisu jeli danima čovječe, koliko netačnih pasova, slabih pasova, nigdje žustrine, mislim da će Stu izgubiti mjesto i da je potrošio sve živce kod Kloppa a i Firmino bi mogao sjesti malo i vratiti se u normalu. Ostali tanko sve solida. Ne pčekujem da će išta postići u drugom pol. I remi je bezveze totalno, s opvim su pokazali da neće konkurisati nigdje, dobili su jako lošeg Arsenala i bezveze se ponadali, sad jedna pleska realnosti, al neka.
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 20 avg 2016, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool od Luisa Suareza nije doveo igraca da valja, stalno nesto krpe sa.nekim brezveznjacima. Od govana se pita nepravi...
YNWA!
Ok.HOPLIT je napisao/la:Liverpool od Luisa Suareza nije doveo igraca da valja, stalno nesto krpe sa.nekim brezveznjacima. Od govana se pita nepravi...
Imali smo posjed narode.
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 20 avg 2016, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Doveli bezbroj polovnjaka i hoće da bore za plasman u Europa ligu
Ne ide to tako. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
nazalost izgleda da nam je opet sudjenja sezona na bljesak
ne znam sta drugo reci, mnogo pozicija koje uopste nisu kako treba..
samo ne znam zasto se nije pokusalo ove sezone ici na Lacazetta iz Lyona, bio bi pravi pogodak, i mislim da bi takodje pravi pogodak bio Tielemans iz Anderlechta, mislim da itekako nije neuzovodivo dovesti ova dva igraca....

samo ne znam zasto se nije pokusalo ove sezone ici na Lacazetta iz Lyona, bio bi pravi pogodak, i mislim da bi takodje pravi pogodak bio Tielemans iz Anderlechta, mislim da itekako nije neuzovodivo dovesti ova dva igraca....
Hoćemo Superligu da se njom prošetamo 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zbog toga sto mi gotove igrace dovodimo samo iz Southamptona a iz drugih timova samo potencijal.reeds je napisao/la:nazalost izgleda da nam je opet sudjenja sezona na bljesakne znam sta drugo reci, mnogo pozicija koje uopste nisu kako treba..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koje gubljenje vremena.. i ovo njihovo kruzenje sa loptom i gledanje utakmice.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
vezni red nam je premocan
Podsjeca ne na onu od prosle godine protiv Watforda. Tad je bilo 3:0 za Wat, znaci ovi imaju jos 20min da i treci uvale.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
sve ja to znam, mane uopste nije los igrac i dobitak je definitivno, neki od ovih igraca koji bi nam legli jako dobro, a mislim da smo se dovodili u poziciju sa nekim od njih, Calhanoglu, Inaki Williams, Mammana , Laporte, Willems, ne mora se samo gledati po premier ligi.....StevieG8 je napisao/la:Zbog toga sto mi gotove igrace dovodimo samo iz Southamptona a iz drugih timova samo potencijal.reeds je napisao/la:nazalost izgleda da nam je opet sudjenja sezona na bljesakne znam sta drugo reci, mnogo pozicija koje uopste nisu kako treba..
Nevjerovatno. Vracaj Ballotellija kad vec gledam cirkus da bude potpun.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne znam sta bih rekao nema Klopp rjesenje za bunker timove, lose odradjen transfer rok i to je to.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
dobro je reko klopp da jos nista nismo vidjeli
Tako vam je to na mostu dobili na cupriji izgubili
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tek ćemo da vidimo izgleda.Ne znam šta je htio postići vađenjem Sturridgea i uvođenjem manje pokretljivog Origija.Torres_9 je napisao/la:dobro je reko klopp da jos nista nismo vidjeli
Danas se jednostavno nije dalo.Računajte da smo izgubili protiv Arsenala,ovdje dobili i eto.

You'll never walk alone.
Ova utakmica je pokazatelj slabosti i amatera u ekipi.
5 times champions of Europe. #YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.